bu hafta irademi topladım dünkü yediklerimi paylaşmak istiyorum;
sabah 1 yumurta, 2 peynir light
öğeln köfte yedim
akşam eve gittiğimde yulaf kepeğinden helva yaptım kendime onu yedim sonra bişey yemedim
spora indim ;
20 dakka yürüdüm
10 dakka bacaklarımı ve kollarımı çalıştırdım
20 dakka koştum
1 saatte hocamla spor yaptım
3 fincan yeşil çay 2 litre su içtim
bu kadar
Yulaf kepeğinden helva mı. O da nesi yahu. Benim lavaşıma millet laf ederdi sen neler bulmuşsun. Nasıl yapılıyor o öyle
Valla kızlar bu hafta bende tartıda artı bekliyorum. Regli oldum bugün, iki gündür saçmalamam demek ki ondanmış. Dün akşam gece 11 de eşime mantar yaptım sonra oturp yedim onla. sürekli tatlı istiyor canım tabii bugün öğlende dürüm döner, patates ve kola üçlüsü ile bu haftaki eksi kilolara tamamen veda ettim. Spor da yok bu hafta. çok kötü geçti yani bu hafta kızlar. Sonuncu olabilirim takımda.
Ceviz ayıkladım 3-5 tane, onları da bir peçeteye sarıp, montumun cebine attım.çok komiskn yine wistonlight akşam artık açlıktan insan sapıtabiliyor o yüzden minik atıştırmalar yap kesinlikle
48likler foslayacak yani bu hafta
Hoş, mekikçilerden de umudum yok ya.Ben bu hafta sporu savsakladım, acuk da yedim, heza'nın bağırsak sorunu olmuş (geçmiş olsun), bir Yakar bizi düze çıkarırsa çıkaracak, umutla bekliyorum
Özgey de zaten Dukan amcayı geçen aldatmıştı, ondan da pek umutlu değilim
Bakalım kim birinci olacak, kim sonuncu, ve de takım kaçıncı olacak?
inşallah tartıda 77 çıkarım yarın nolur nolur nolurrrrr winston şaşırırı
Ceviz ayıkladım 3-5 tane, onları da bir peçeteye sarıp, montumun cebine attım.
Hoş, bu kütleye 3-5 ceviz ne desin, o ayrı ama bakalım bir umut işe yarar
Tünaydınlar bu arada,
Genelde sabah, öğlen iyi giden, akşamları hafif sapıtan bir gidişatım oldu bu hafta.
Sporu da çok az yaptım.
Şu havalar biraz ısınaydı, güzel moral verecekti aslında.
Bu ara mesai sonrası derslerim var, akşam eve 9 gibi geliyorum, deli gibi aç oluyorum hatta beynim durmuş oluyor.
Geçen derste tahtaya Türkçe cümle yazıyorum, öğrenciler ingilizceye çeviriyor.
Tahtaya yazdığım şu: Hepimiz çok happyiz
Öğrenciler de "vay hocam, ingilizce düşünmek böyle bir şey işte, insan artık türkçesini bile unutuyor" diye takdir ediyorlar, halbuki benim açlıktan, beynim kulak deliklerimden aktığından saçmalıyorum
Bu akşam yanıma biraz ceviz alacağım.Baktım saçmalıyorum, maymun gibi kendimi yemişe vuracağım çaktırmadan
Eliptik bisiklet de fır fır ses yapıyor ya, aşağıya ses gider diye de tırsıyorum.Onu da ön balkona çıkaracağım.Allahtan panjurlar var, kimse görmeden balkonda spor yapacağım.Bu havada kimse balkona çıkmaz diye ses durumunu kafama takmayacağım.Gerçi soğuk balkonda, tv falan olmadan ne kadar süre sıkılmadan yaparım o da ayrı bir soru işareti ama sporu artık bir hayat şekli haline getirmem lazım yoksa 2 gün yap 3 gün savsakla ile Mehter takımı gibi oluyorum
Herkese iradeli ve mutlu bir gün dilerim.
Kızlar beni atın siz takımdan, kovun beni, dışlayın, alay edin, konuşmayın benimle siz. Hatta beni görmemezlikten gelip ezik muamelesi yapabilirsiniz kızlar.
Az önce sufle söyledim ve birazdan yiycem ben onu.
sevgili arkadaşım bunun gibimiEki Görüntüle 363440 Eki Görüntüle 363440
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?