Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yulaf kepeğinden helva mı. O da nesi yahu. Benim lavaşıma millet laf ederdi sen neler bulmuşsun. Nasıl yapılıyor o öyle

Yulaf kepeğinden helva mı. O da nesi yahu. Benim lavaşıma millet laf ederdi sen neler bulmuşsun. Nasıl yapılıyor o öyle

şöle yapılıyor ;

1 tatlı kaşığı yağ olmasada olur ama
2 kaşık yulaf kepeği
1 tatlı kaşığı mısır unu
1 kaşık tatlandırıcı

kavuruyorsun hepsini sonra iice kavrulunca az az süt kendinini topluyor oluyor helva müthişdi facede dukan yemek tariflerinden buldum hımm nefisti

yarın tartılma günü ve ben çok korkuyorum kızlar ya regliyim elan verememkten sanırım kilo yüzünden tımarhanelik olucam sonunda ah bir versem bu dikkatle zor alırım bir daha

48likler foslayacak yani bu hafta
Hoş, mekikçilerden de umudum yok ya.Ben bu hafta sporu savsakladım, acuk da yedim, heza'nın bağırsak sorunu olmuş (geçmiş olsun), bir Yakar bizi düze çıkarırsa çıkaracak, umutla bekliyorum
Özgey de zaten Dukan amcayı geçen aldatmıştı, ondan da pek umutlu değilim
Bakalım kim birinci olacak, kim sonuncu, ve de takım kaçıncı olacak?

çok komiskn yine wistonlight akşam artık açlıktan insan sapıtabiliyor o yüzden minik atıştırmalar yap kesinlikle
Ceviz ayıkladım 3-5 tane, onları da bir peçeteye sarıp, montumun cebine attım.
Hoş, bu kütleye 3-5 ceviz ne desin, o ayrı ama bakalım bir umut işe yarar

@Se_zen,
Bu arada şu avatarındaki hoplayan , zıplayan gacıya ayar oluyorum.
Ohh ben yayılmışım, göbeğimin üstüne de laptopu koymuşum (göbeğin şu hayattaki tek anlamlı faydası budur galiba=tepsi olarak kullanılmak ), senin orda zıplayan hatunu görünce kendimi suçlu hissediyorum
Günde 1 saat ben de öyle hoplasam zıplasam ahh ahh..
Tutan mı var,hopla zıpla deme, ben hala spordan bir türlü hoşlanamadım gitti yaa, pöfff

Neyse ben derse hazırlanır, sonra çıkarım.
Akşama görüşürüz.
Herkese şimdiden afiyet olsun, hafif bir gün olsun.

bu akşam deli gibi spor yapıp banyoya atcam kendimi kese kese inceliyim bari :)

selam kızlar nasılsınız ben geberiyorumya arazideydim bu gün canım çıktı hiçbişey hissetmiyorum şuan sadece eve gidip kendimi banyoya atmak istiyorum
karda kışta bata çıka sabahtan beri mahvoldumya.
s_a canım benim çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah dedenede annenede bol bol dua et Allahtan ümit kesilmez inşallah dedenin tahlilleri iyi çıkar.

gelellim bu günkü menüye aslında yazmak istemiyorum sadece şunu sölliyim kızlar kesinlikle saçmaladım okadarını sölüyorum yüzüm yok yazmaya :26:
dışarda yediğim günler hep böyle oluyo neyseki ekmek pide falan yemedim ama genede masum değilim yarın nasıl tartılıcam ben
ya :18: :18: :18:

Laptopuna tv bu yükle, al sana televizyon. :) ben öyle yapıyorum. ütü yaparken falan canım çok sıkılıyor, yatak odasında ütü yapmak zorunda kalıyorum, orda televizyon da yok. laptopu alıp gidiyom, ne istiyorsam onu izliyorum. keza mutfakta da televizyon yok, ihtiyaç da duymuyorum, laptop hep mutfakta duruyor, yemek yaparken, etrafı toplarken falan bana ses oluyor. tavsiye ederim.
ya da senin ingilizcen zaten iyi, laptopu götür balkona, tvbuya da gerek yok. yabancidiziizle diye bir site var, aç ordan güzel bir dizi, onu izlerken yap sporunu. miss gibi :)

bugünkü yediklerim
sabah: 1 hurma, 1 zeytin
ara öğün: minik bir bitter çikolata (ikram edildiği için aldım, yoksa hiç aklımda yoktu valla)
öğlen: nohutlu pilav, ayran (ekmek yok tabi)
ara öğün: ben meyve yiyen cinsten olamadım hiç. yarım simit ve bir parça peynir yedim. simit de küçüktü ayrıca.
akşam: onu hiç bilmiyom, kayınvalidem gene döktürmüşse yapacak bişey yok

bugün yediklerime baktım da karbonhidrat ağırlıklı olmuş, neyseki proteinle birleştirmemişim.

Kızlar beni atın siz takımdan, kovun beni, dışlayın, alay edin, konuşmayın benimle siz. Hatta beni görmemezlikten gelip ezik muamelesi yapabilirsiniz kızlar.

Az önce sufle söyledim ve birazdan yiycem ben onu.

Kızlar beni atın siz takımdan, kovun beni, dışlayın, alay edin, konuşmayın benimle siz. Hatta beni görmemezlikten gelip ezik muamelesi yapabilirsiniz kızlar.

Az önce sufle söyledim ve birazdan yiycem ben onu.

birde hemen yazıp kaçmış dur yemeeeeeee

48 likler ne oldu size citir anneler nazar mi etti yoksa bu mekikciler ben klo verdim ama yetmeyecek takmi kurtarmaya anlasilan biri suffle soler oburu utancindan ne yedigin yazamaz Allahim deli olacagim toparlann biraz

bu hafta regl olanlar baya var sanırım.ben yarın tartılmayı düşümüyorum kendimi çok şiş hissediyorum moralim yok.cok zor ve yorucu bir haftaydı.
kaptancım dedene cokk üzüldüm.umarım en kolay şekilde ailen bu sorunu atlatır.
ayy bugün bir hastam bana ne dese iyi size birşey danışacagım ama bana yardımcı olabilirmisiniz bilmem.dr hanımdogumdan sonra iştahım cok acıldı kiloda aldım vermek istiyorum ne yapayım bir yandanda sırıtıyor.eminim içinden kelin ilacı olsa diyodur.keşke bilmek yetse.yetmiyor işte..ozaman kilolu diyetisyen olmazdı.halbuki bir zamanlar hatırladıgım hacettepe üniversite hastanesinin diyetisyeni 100 kiloyu aşkındı..

Son düzenleme:
Allah hastalığı olan herkeze acil şifa versin , Hastalığı veren Allah Şifasınıda verir derler ,Yakınları Sağlık Sorunları yaşayan tüm Kardeş ve Ablalarıma geçmiş olsun dilerimi iletmek isterim

Bugün Kadınlar Günü Herkezin Kadınlar Gününü kutlarım ,Şiddetsiz bir hayat dilerim

Bugün çok yedim

Sabah

4 kayısı
5 zeytin
bir kibrit kutusu beyaz süzme peynir
1 ceviz
1dilim light ekmek
1 domates
yeşil çay

Bugün doktora gitti göz için öyüzden öğle arasınıyarım açma bir gofret yedim
Akşam üstü bir but yedim(fırında kızarmış)

Akşamda tavuklu pilalv

Kendime Diyet Listesi hazırladım sizlerle paylaşmak isterim

Sabah

4 Yeşil zeytin
3 Kuru Kayısı
1 Dilim kepeli/light/tambuğday ekmek
1/2 Domates
1 ceviz

Ara : portakal(herhangi bir meyve veya 2diyet bisküvü veya 1 avuç leblebi)

Öğle

Bir kase çorba
salata

Ara : meyva
Ara: meyva
Ara: meyva

hergün ebru ile pilates devam ama pilatess ne kadar sürede etkili oluyor bilmiyorum yanlarım var benim göze batan onlar başıma dert

Bu konuda fikri olanları seve seve dinlerim

Son düzenleme:
bugün yediklerim:
sabah:1 kk beyaz peynir
2 kepekli grissini
ara öğün:5 badem
öğle:yoğurtlu brokoli
akşam:3 köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 greyfurt

spor:bugün spora gitmedim.hatta önümüzdeki 3 gün de gidemiycem.bursaya ailemin yanına gidiyorum.artık dönünce telafi edicem.

Haseki arkadasim eller ensede yan yat govdeyi yukari kaldirirken usteki bacagini da duz olarak kaldir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…