- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Laptopuna tv bu yükle, al sana televizyon. :) ben öyle yapıyorum. ütü yaparken falan canım çok sıkılıyor, yatak odasında ütü yapmak zorunda kalıyorum, orda televizyon da yok. laptopu alıp gidiyom, ne istiyorsam onu izliyorum. keza mutfakta da televizyon yok, ihtiyaç da duymuyorum, laptop hep mutfakta duruyor, yemek yaparken, etrafı toplarken falan bana ses oluyor. tavsiye ederim.
ya da senin ingilizcen zaten iyi, laptopu götür balkona, tvbuya da gerek yok. yabancidiziizle diye bir site var, aç ordan güzel bir dizi, onu izlerken yap sporunu. miss gibi :)
süperrrrr :) teşekkür ederim bu pilates 1 ayda etkisini gösteriyprmu acabaAyni anda hem govde hem bacak kalkacak
süperrrrr :) teşekkür ederim bu pilates 1 ayda etkisini gösteriyprmu acaba
Kızlar beni atın siz takımdan, kovun beni, dışlayın, alay edin, konuşmayın benimle siz. Hatta beni görmemezlikten gelip ezik muamelesi yapabilirsiniz kızlar.
Az önce sufle söyledim ve birazdan yiycem ben onu.
günaydın kızlar
ezile büzüle yazıyorun
geçen hafta 64,2
buhafta 64,4
-200
ben geçen hafta ve haftasonu resmen 2kiloya yakın almıştım kızlar onları bile veremedim yani .insan 2 günde 1,5 kilo alırmı ya. yuh bana utancımda söyleyemedim bile mekikçiker çok özür diliyor ve telafi edeceğim diyorum
bu arada rakibim hatice beni geçmiş. acayip hasetlendim. çatlayacaaaaaammm kıskançlıktan
neyse kilo veren arkadaşları tebrik ederim. benim gibi veremeyenleri ayıplıyorum. ( belki kendime gelirimde veririm diye yazdım.kimse kırılmasın haa)
günaydın kızlar
ezile büzüle yazıyorun
geçen hafta 64,2
buhafta 64,4
-200
ben geçen hafta ve haftasonu resmen 2kiloya yakın almıştım kızlar onları bile veremedim yani .insan 2 günde 1,5 kilo alırmı ya. yuh bana utancımda söyleyemedim bile mekikçiker çok özür diliyor ve telafi edeceğim diyorum
bu arada rakibim hatice beni geçmiş. acayip hasetlendim. çatlayacaaaaaammm kıskançlıktan
neyse kilo veren arkadaşları tebrik ederim. benim gibi veremeyenleri ayıplıyorum. ( belki kendime gelirimde veririm diye yazdım.kimse kırılmasın haa)
Yok canim kirilir miyim hic kendime baska rakip mi arasam ne baksana 64lerd kaldin:))
ah ah kurt kocayınca maskara olurmuş aleme . bir haftalık saçmalama bunlara mal oldu . hey gidi hey.
ben hakettim. ne desen haklısın ama hiç kimse mikemmel değildir sende yaparsın bir hata işte ozaman yakarın intikamı sinemelardaseri filmini vizyona sokarım.
Gunqydin kizlar
Hatice_84 63.9 / 62.2 / 1.7 / 2.66%
gelelim tartı meselesine
ben bu hafta aynıyım kızlar buda başarı sanırım dün yediklerimden sonra şaşkınım şuan
geçen hafta:52
bu hafta :52 üzgünüm 48 likler(( sanırım bu hafta sonuncu olucaz
Saka yaptim canim ben rakibimden memnunum hata yapmamam gerek aynaya bile bakasim gelmiyor ben bu agirliklarla yasayamam acilkurtulmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?