Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cino bacım fikir için sağolasın.
Fikir çok da işte istek lazım.
Spor yapacak adam, soğuk demiyor, kar demiyor atıyor kendini sokağa, atlıyor, zıplıyor, koşuyor.
Ben gibi spordan kaçan tip ise sürekli bahane buluyor.
Habire havalar ısınsın diyorum ya, havalar ısınınca da bu sıcakta yapış yapıl, terleye terleye spor mu yapılır diyeceğim.
Yani bende bahaneler bitmez.
Az biraz şevkim olaydı gerisi kolaydı
Hadi inşallah diyorum, bir umut balkonda laptoplu spor işe yarar

İyi akşamlar herkese bu arada,

Bugünkü menüm;
sabah; bir elma, bir haşlanmış yumurta
öğlen:yok
akşam:1 tavada yumurta, lor peyniri, 6 zeytin, 3 dilim kepekli ekmek, bir tatlı kaşığı reçel (yuuh diyorum )

Bu ara genelde sabahları kuş kadar yiyip, akşam eve geç gelince saldırıyorum.Gerçi saldırıyorum dediklerim normal insan yemekleri ama gene de suçlu hissediyorum kendimi.
1haftadır tartılmamıştım, sabah baktım yarım kilo gitmiş.
Yarına hala korumuş olur muyum, yoksa bu gecekiler bana yarın 2 kilo farkettirir mi bilmiyorum

@Sa, yarına iki ayrı firmada dersim var, eve geç gelebilirim.
Eğer yetişemezsem 500 gram verdim bu sabah itibari ile.
Listeye öyle eklersin bacım.

Herkese mutlu bir gece ve hafif bir sabah diliyorum.

süperrrrr :) teşekkür ederim bu pilates 1 ayda etkisini gösteriyprmu acaba

Rica ederim yaptigin egzersizlere de bagli biraz ama ozellikle kalca ve karn bolgesinde cok iyi sikilasma oluyor yeni basladiysan olculerini yaz ne kadar inceldigin objektif olarak gozlemleyebilirsin ab serisi ve side kick serisini yaparsan

gunaydın herkese
gecen hafta 67.2
bugun 69.2
gelen 2

regl oldum salı gunu bu artışı ona baglamak istiyorum ama diyetıde bozdum salıdan beri

Kızlar beni atın siz takımdan, kovun beni, dışlayın, alay edin, konuşmayın benimle siz. Hatta beni görmemezlikten gelip ezik muamelesi yapabilirsiniz kızlar.

Az önce sufle söyledim ve birazdan yiycem ben onu.

kıyamayız biz sana şekerim hırpalama böle kendini bende dün künefe yedim

gelelim tartı meselesine
ben bu hafta aynıyım kızlar buda başarı sanırım dün yediklerimden sonra şaşkınım şuan
geçen hafta:52
bu hafta :52 üzgünüm 48 likler (( sanırım bu hafta sonuncu olucaz

Son düzenleme:
Günaydınlar,
Dün -500 düm ama bu sabah tartılmayı unuttum, kahvaltı yaptım ve tam evden çıkınca dersimin iptal edildiğini öğrendim.Boşuna sabah 6da kalkmış oldum

Geçen hafta;76,500
Bu hafta; 76.000
Giden: 500 gram/ yarım kilo

Sabahın körü kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği, bir çay kaşığı lor peyniri, 2 zeytin.
(Aceleden portakalımı da yemedim, sonra belki ara yapar yerim)

Güzel bir gün olsun hepimizeeee :13:

Yakar bacım,
Bizim grup sana bağlı gibi, eğer heza bağırsak problemini çözmemişse.
Hadi bacım, güzel bir şey yaz. (Kendinden umudu olmayan şişkonun, takım arkadaşına bel bağlama durumu )

günaydın kızlar
ezile büzüle yazıyorun
geçen hafta 64,2
buhafta 64,4
-200
ben geçen hafta ve haftasonu resmen 2kiloya yakın almıştım kızlar onları bile veremedim yani .insan 2 günde 1,5 kilo alırmı ya. yuh bana utancımda söyleyemedim bile mekikçiker çok özür diliyor ve telafi edeceğim diyorum
bu arada rakibim hatice beni geçmiş. acayip hasetlendim. çatlayacaaaaaammm kıskançlıktan
neyse kilo veren arkadaşları tebrik ederim. benim gibi veremeyenleri ayıplıyorum. ( belki kendime gelirimde veririm diye yazdım.kimse kırılmasın haa)

Çabuk gelen kilo, çabuk gider bacım no problem.
Ben de bir haftada 2 kilo alımıştım geçen ay.
Gerçi ben 1 ayda anca vermiştim ama o benim mallığımdı, spor yapmamış, arada da diyeti savsaklamıştım.
Sen daha dikkatli olursun, verirsin.
Madem erken kalktım ve işim yok bugün full ev temizliği yapacağım.
Deli gibi de spor yapacağım.
Haftaya regl olmuş olacağım, madem şişeceğim bari bu hafta biraz kilo vereyeim de haftaya ağlamayayım çok.
Herkesi tebrik ederim, moral bozmak yok.

Herkeze günaydın dağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim

Bugün tartıldım aynıyım aslında

Başlangıç kilom :55.6
Şuanki kilom :55.6
Hedef:53

Bugün çok moralim bozuk bir telefon sapığı var cebimi arayıo duruyor hemde klubeli telefonllar varya dışardan onlardan arıyor
moralim çok bozuk kimin olduğunuda biliyorum onun yüzünden 10 kere hat değiştirdim ağlıcam yani o durumdayım

Neyse bu gün sabah

3 kayısı
bir dilim light ekmek
bir kibrit kutusu beyaz süzme peynir
3 yeşil zeytin
1/2 domates
1 ceviz
1 bardak yeşil çay

geçn haftadan beri regl olacağım için bir türlü kilo verememiştim.tartıda hergün 98li şeyleri görmekten canım çıkmıştı.bu kiloyu da 3 günde verdim.reglim başlayınca herşey çok güzel oldu valla.hemen yazayım.
geçen hafta:98.1
bu hafta:97.1
giden:1 kg 3 günde verildiği ve kabus gibi 98lerden kurtulduğum için bu 1 kilo çok önemli benim için

spor:veeee sporum 500 dakika kendimi sizden önce ben tebrik ediyorum spor aşkımdan dolayı.

Yok canim kirilir miyim hic kendime baska rakip mi arasam ne baksana 64lerd kaldin:))

Yok canim kirilir miyim hic kendime baska rakip mi arasam ne baksana 64lerd kaldin:))

ah ah kurt kocayınca maskara olurmuş aleme . bir haftalık saçmalama bunlara mal oldu . hey gidi hey.
ben hakettim. ne desen haklısın ama hiç kimse mikemmel değildir sende yaparsın bir hata işte ozaman yakarın intikamı sinemelarda seri filmini vizyona sokarım.

Saka yaptim canim ben rakibimden memnunum hata yapmamam gerek aynaya bile bakasim gelmiyor ben bu agirliklarla yasayamam acilkurtulmaliyim

Gunqydin kizlar
Hatice_84 63.9 / 62.2 / 1.7 / 2.66%

Bacım varya süpersiiiinnnnn....
Tebrikler valla. maşallah, bu hafta bizi resmen kurtardın sen.

Olur suhancım napalım bu hafta bende aynıyım. Bir sonraki maça bakacağız artık. Bu arada benim de şu an ilk hedefim seninle aynı kiloya inmek, asıl ondan sonra çok zevkli olacak herşey. Ama hala 1,5 kilo fark var.

Evet kızlar bu haftaki tüm saçmalamalarıma rağmen yine de güzel
dün regli oldum ve gece yatana kadar da yedim. Üstelik sufle yedim,

Geçen hafta: 53,4
bu hafta 53,4

Üzgünüm kızlar.

Saka yaptim canim ben rakibimden memnunum hata yapmamam gerek aynaya bile bakasim gelmiyor ben bu agirliklarla yasayamam acilkurtulmaliyim

sen kurtulursun da ben ne olurum onu allah bilir.
ya yok ben bıraktım bu diyet spor işlerini ben böyle daha mutluyum( inanırda gevşer sayın rakibem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…