Kızlar size bu hafta nasıl saçmaladığımı toplu olarak yazayım
yarım ekmek kokoreç
midye tava
körili tavuk
su böreği
dürüm döner
Mantı 2 tabak, bol tereyağlı
patates kzartması 3 kez
Gece 11 de yenen mantarlı yumurta
pazar sabahı yenen 200 gram falan pastırma (nasıl bir mide mi)
akşam yemeğinde yenen pilav
sufle 2 öğün
Çikolata 4 kez.
Resmen lokantaların menülerine benzedi ya sırf yaptığım kaçamaklar.
Tabii şimdi düşünüyorum acaba ne zaman diyet yaptım diye ben bulamadım valla.
SPOR HİÇÇÇÇ
Sanrıım şu çayım olmasa +3 falan çıkacaktım herhalde.
Yazmasamıydım ki kızlar böyle de işkence yapar gibi oldu ama.
bozma moralini canım kabızlık artı regl cok iyi çıkmışşsın 2sinide atlatınca en az 2 kilo gide rmerak etme..günaydın .ağlamak istiyorum. reglim daha bitmedi. of. affedin beni.ama diyetimi sadece bir kere bozdum tatlı yedim. onun dısında yemedim öğle araları yürümeye bile basladım 1 saat. ama şişliğim var. pazartesin eeminim birden gidecek bu ödem.ve su kabızlık olayı. hemoroidim vardı zaten artık aglama noktasına geliyorum. gecen hafta 89300 bu hafta 90,100 üzgünüm grumun ve mekikçilerim. abah bu moralle 2 bardak yeşil çay içtim b...kunu yemiş tavuk gibi oturmuş düşünüyorum
Kızlar size bu hafta nasıl saçmaladığımı toplu olarak yazayım
yarım ekmek kokoreç
midye tava
körili tavuk
su böreği
dürüm döner
Mantı 2 tabak, bol tereyağlı
patates kzartması 3 kez
Gece 11 de yenen mantarlı yumurta
pazar sabahı yenen 200 gram falan pastırma (nasıl bir mide mi)
akşam yemeğinde yenen pilav
sufle 2 öğün
Çikolata 4 kez.
Resmen lokantaların menülerine benzedi ya sırf yaptığım kaçamaklar.
Tabii şimdi düşünüyorum acaba ne zaman diyet yaptım diye ben bulamadım valla.
SPOR HİÇÇÇÇ
Sanrıım şu çayım olmasa +3 falan çıkacaktım herhalde.
Yazmasamıydım ki kızlar böyle de işkence yapar gibi oldu ama.
günaydın .ağlamak istiyorum. reglim daha bitmedi. of. affedin beni.ama diyetimi sadece bir kere bozdum tatlı yedim. onun dısında yemedim öğle araları yürümeye bile basladım 1 saat. ama şişliğim var. pazartesin eeminim birden gidecek bu ödem.ve su kabızlık olayı. hemoroidim vardı zaten artık aglama noktasına geliyorum. gecen hafta 89300 bu hafta 90,100 üzgünüm grumun ve mekikçilerim. abah bu moralle 2 bardak yeşil çay içtim b...kunu yemiş tavuk gibi oturmuş düşünüyorum
Sezen tesekkur ederim
Yakarcim bu hafta en az bir kilo verecegim senin bana yetismen icin uc kilo vermen gerekecek hadi bakalim tembellik yok
Arkadaslar ben son iki gundur modifiye dukan tarzi bisey yapiyorum iki gunde bir kilo gitti evdeki sut urunlerini lightlariyla yer degostirdim kizartma hamurisi makarna pilav ekmek ve tatli yemiyorum
günaydın .ağlamak istiyorum. reglim daha bitmedi. of. affedin beni.ama diyetimi sadece bir kere bozdum tatlı yedim. onun dısında yemedim öğle araları yürümeye bile basladım 1 saat. ama şişliğim var. pazartesin eeminim birden gidecek bu ödem.ve su kabızlık olayı. hemoroidim vardı zaten artık aglama noktasına geliyorum. gecen hafta 89300 bu hafta 90,100 üzgünüm grumun ve mekikçilerim. abah bu moralle 2 bardak yeşil çay içtim b...kunu yemiş tavuk gibi oturmuş düşünüyorum
Sabah sabah güldüm bacım ya, Allah da seni kiloları löp löp atarak güldürsün inşallah.
Polyanna gibi oldum bugün ama şişkinlik demişsin, o ayrı şey, kilo ayrı şey.
Ben sabahları ohh karnım dümdüz diye güne başlıyorum, akşama kadar kuş kadar yesem de, suydu,bitki çayıydı derken göbeğim burnuma yapışıyor yatarken.Sabah düz, akşam şiş diye diye tekerlek gibi yuvarlana yuvarlana gidiyorum
Bir de tartılırken eşortmanın altını çıkarıyorum, üstünü çıkarmıyorum.Hani diyorlar ya çıplak tartılın falan diye hem makul geliyor, hem de deli saçması.
Birine sorduğunda kaç kilosun diye, çıplakken 60, giyinikken 62 mi diyor.Neyse kilosu onu söylüyor.Benimki biraz şişman kandırmacası gibi oluyor, kimi kandırıyorsam artık
Bir de ulu orta tartılar var ya, konuşan tartılar: ki-loooo-nuuuuzzz- sek-sen-dooo-kuuuzzz- kiiii-loooo- yuhhhh-siii-zeee diye bağıranlar
Bakıyorum da incecik hatunlar biniyor ona, yok üstümde kıyafet var, altımda 2 kilo ayakkabı var demiyorlar
Zayıfladıktan sonra fantazilerimden biri de o haykıran tartılara binmek.
Hoş ben 68 de olsam , millet kilomu tartıdan duyunca "yuhh" der ama olsun beni mutlu eder
günaydınnn , herkes coşmuş yine :))
dün kardesım düğün tarihini acıkladı tam 3 ayım var , birden iştahım kesildi :))
winston senden son kez şu mekık aletinin tam adını istiyorum birazdan sipariş vericem mekıkcılere katılıyorum...
tartılmadım hem reglıyım hemde şişim ama dün 81 dim....yalan yok...
anaa e bundan yok hep su sırtı uzun mavı ve kırmızı olanlar var fıyat aynı ab rocket var sırtı agrıtıyor demısler
Mekikciler siz mekikleri aletle mi cekiyordunuz yardimli yani:)
Suhan sezen biz de sayiyi dortleyelim esitlik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?