Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar size bu hafta nasıl saçmaladığımı toplu olarak yazayım

yarım ekmek kokoreç
midye tava
körili tavuk
su böreği
dürüm döner
Mantı 2 tabak, bol tereyağlı
patates kzartması 3 kez
Gece 11 de yenen mantarlı yumurta
pazar sabahı yenen 200 gram falan pastırma (nasıl bir mide mi)
akşam yemeğinde yenen pilav
sufle 2 öğün
Çikolata 4 kez.

Resmen lokantaların menülerine benzedi ya sırf yaptığım kaçamaklar.
Tabii şimdi düşünüyorum acaba ne zaman diyet yaptım diye ben bulamadım valla.

SPOR HİÇÇÇÇ
Sanrıım şu çayım olmasa +3 falan çıkacaktım herhalde.

Yazmasamıydım ki kızlar böyle de işkence yapar gibi oldu ama.

Son düzenleme:
günaydın .ağlamak istiyorum. reglim daha bitmedi. of. affedin beni.ama diyetimi sadece bir kere bozdum tatlı yedim. onun dısında yemedim öğle araları yürümeye bile basladım 1 saat. ama şişliğim var. pazartesin eeminim birden gidecek bu ödem.ve su kabızlık olayı. hemoroidim vardı zaten artık aglama noktasına geliyorum. gecen hafta 89300 bu hafta 90,100 üzgünüm grumun ve mekikçilerim. abah bu moralle 2 bardak yeşil çay içtim b...kunu yemiş tavuk gibi oturmuş düşünüyorum

Sezen tesekkur ederim
Yakarcim bu hafta en az bir kilo verecegim senin bana yetismen icin uc kilo vermen gerekecek hadi bakalim tembellik yok
Arkadaslar ben son iki gundur modifiye dukan tarzi bisey yapiyorum iki gunde bir kilo gitti evdeki sut urunlerini lightlariyla yer degostirdim kizartma hamurisi makarna pilav ekmek ve tatli yemiyorum

bende gecen hafta tarcınlı çaylar içmiştimve hiç tatlı kaçamağım olmamıştı bu hafta nerdeyse her akşam ufakta olsa çikolata yedim.hem reglim.bende bu sabah ilk iş termosa tarçınlı ıhlamur yaptım

bozma moralini canım kabızlık artı regl cok iyi çıkmışşsın 2sinide atlatınca en az 2 kilo gide rmerak etme..

valla zezen kardeş daha yok muydu
bu yemeye iyiki kilo almamışsın 48lik çıtır bacım.
senki ben farklıydım.dinime söven müslüman olsa bari

hiç moral bozmak yok. baksana bendeki pişkinliğe.
2 haftadır anca aldıklarımı vermeye çalışıyorum. eminim haftaya süper moralli olacaksın .bu artılar sana eksi olarak dönecek.

Son düzenleme:

canım arkdaşım sen ye .siz 2 kişisiniz. makarna pilav kilo yapmaz. bacım güzel rakibim. kendini düşünmüyorsan beni düşün
sen başladığında da aynı kilodaydım sen beni geçtin ben hala aynı yerdeyimm

Sabah sabah güldüm bacım ya, Allah da seni kiloları löp löp atarak güldürsün inşallah.
Polyanna gibi oldum bugün ama şişkinlik demişsin, o ayrı şey, kilo ayrı şey.
Ben sabahları ohh karnım dümdüz diye güne başlıyorum, akşama kadar kuş kadar yesem de, suydu,bitki çayıydı derken göbeğim burnuma yapışıyor yatarken.Sabah düz, akşam şiş diye diye tekerlek gibi yuvarlana yuvarlana gidiyorum

Bir de tartılırken eşortmanın altını çıkarıyorum, üstünü çıkarmıyorum.Hani diyorlar ya çıplak tartılın falan diye hem makul geliyor, hem de deli saçması.
Birine sorduğunda kaç kilosun diye, çıplakken 60, giyinikken 62 mi diyor.Neyse kilosu onu söylüyor.Benimki biraz şişman kandırmacası gibi oluyor, kimi kandırıyorsam artık
Bir de ulu orta tartılar var ya, konuşan tartılar: ki-loooo-nuuuuzzz- sek-sen-dooo-kuuuzzz- kiiii-loooo- yuhhhh-siii-zeee diye bağıranlar
Bakıyorum da incecik hatunlar biniyor ona, yok üstümde kıyafet var, altımda 2 kilo ayakkabı var demiyorlar

Zayıfladıktan sonra fantazilerimden biri de o haykıran tartılara binmek.
Hoş ben 68 de olsam , millet kilomu tartıdan duyunca "yuhh" der ama olsun beni mutlu eder

tartılırken bırak eşofmanı ben elimden gelse iç organlarımı çıkaracam .belki 200 gr eksik gelirdiye

günaydınnn , herkes coşmuş yine :))

dün kardesım düğün tarihini acıkladı tam 3 ayım var , birden iştahım kesildi :))

winston senden son kez şu mekık aletinin tam adını istiyorum birazdan sipariş vericem mekıkcılere katılıyorum...

tartılmadım hem reglıyım hemde şişim ama dün 81 dim....yalan yok...

günaydın kızlar ağlamak isteyenlerden biride benim kendimden nefret eder oldum kaç aydır doğru düzgün kilo veremedim verdiğimi hep aldım geri ctesi pazar kendimi frenlemem lazım yoksa ben böle yerimde saymaya dvm edicem...
geçen hafta 70,20
bu hafta 70,60

Bacım "Altis" benim marka.45 liraya falan almıştım.Bakarsın sen genel olarak, belki daha cazip olanı vardır.
Genel olarak da crunch aleti (yarım mekik aleti) diye aratırsın.
Mekik diyince baş, boyun, bel zedeleyenler çıkıyor genelde.
Sen bilin gene de.
Bu arada mekikçiler grubuna hoş geldin

anaa e bundan yok hep su sırtı uzun mavı ve kırmızı olanlar var fıyat aynı ab rocket var sırtı agrıtıyor demısler

bengeçen hafta 57.8 idim.
3 gün önce 57.4 e indim.
bu sabah 57.9 çıktım.

inanılır gibi değil sayın seyirciler. kabızlık benim de başımda bela, ama bu kadarını da beklemiyordum. üstelik eve giderken dolmuşun birini iptal edip o yolu yürüyorum. anlamadım, anlamıyorum.

anaa e bundan yok hep su sırtı uzun mavı ve kırmızı olanlar var fıyat aynı ab rocket var sırtı agrıtıyor demısler

Ab rocket almıştık annemle biz, beli resmen gebertiyor ve de çok zorluyor.
Onlar mekik aleti işte, genel olarak bel ve boyun bölgesini zorluyorlar yani biz kullanmadık attık balkona.
Hatta boyunluk takmıştım ben, 3 gün yatakta mumya gibi yatmış, rapor almıştım o yüzden hiç tavsiye etmem onu.

Bu gösterdiğim yarım mekik çektiriyor.Boynunu mindere koyuyorsun, tepeden çekip çekip duruyorsun.
Özellikle mide ve altını çalıştırıyor, zorlama yapmıyor.

Ha diğer belki daha çok kalori yaktırıyordur ama dediğim gibi sakat ya.
Boyun, bel, omurilik sakata gelmez bence.

Amaaa Halil pazarlama gibi oldum
Hangisi içine sinerse, onu alırsın bacım.
Şimdiden hayırlı olsun, bol hareketli günleri.

Mekikciler siz mekikleri aletle mi cekiyordunuz yardimli yani:)
Suhan sezen biz de sayiyi dortleyelim esitlik olsun

yok yorumları okuyorum almadan sendekılerden memnunlar , hep genel sıkayet boyun...

benım derdim karın ve kollar...üst taraf yani..

sagol canım alıyorum sımdı koyarım resmını bende :)) ama bızde kedı yok hehehee

kızlar sizde misafir olmak güzeldi..ben şöyleee boşluğu olan bi grup bakayımki gruba karşı sorumluluk hissedeyim belkim daha iyi olur dedim..7grup beni 2 hafta deniyecek sonra belki gruba dahil olacagım..arada ugramaya çalışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…