Mekikciler siz mekikleri aletle mi cekiyordunuz yardimli yani:)
Suhan sezen biz de sayiyi dortleyelim esitlik olsun
Kızlar size bu hafta nasıl saçmaladığımı toplu olarak yazayım
yarım ekmek kokoreç
midye tava
körili tavuk
su böreği
dürüm döner
Mantı 2 tabak, bol tereyağlı
patates kzartması 3 kez
Gece 11 de yenen mantarlı yumurta
pazar sabahı yenen 200 gram falan pastırma (nasıl bir mide mi)
akşam yemeğinde yenen pilav
sufle 2 öğün
Çikolata 4 kez.
Resmen lokantaların menülerine benzedi ya sırf yaptığım kaçamaklar.
Tabii şimdi düşünüyorum acaba ne zaman diyet yaptım diye ben bulamadım valla.
SPOR HİÇÇÇÇ
Sanrıım şu çayım olmasa +3 falan çıkacaktım herhalde.
Yazmasamıydım ki kızlar böyle de işkence yapar gibi oldu ama.
kızlar sizde misafir olmak güzeldi..ben şöyleee boşluğu olan bi grup bakayımki gruba karşı sorumluluk hissedeyim belkim daha iyi olur dedim..7grup beni 2 hafta deniyecek sonra belki gruba dahil olacagım..arada ugramaya çalışırım..
Mekikciler siz mekikleri aletle mi cekiyordunuz yardimli yani:)
Suhan sezen biz de sayiyi dortleyelim esitlik olsun
kızlar sizde misafir olmak güzeldi..ben şöyleee boşluğu olan bi grup bakayımki gruba karşı sorumluluk hissedeyim belkim daha iyi olur dedim..7grup beni 2 hafta deniyecek sonra belki gruba dahil olacagım..arada ugramaya çalışırım..
bizde arada çekişiyoruz birbirimizin üstüne gidiyoruz inşallah bu durum kimseyi rahatsız etmiyodur üzülürüm vallaha ama bu taktik kesinlikle işe yarıyo geçenlerde mesela takımı 1. yapmıştık bu sayede.
günaydınnnnnnnn
1 haftadır yaşadığım kabus sona erdi 1 haftadır tartıda +lari bile gördüm fakat yine ben kazandım kiloyu bu haftada yendim geecek hafta hedefim büyük
geçen hafta :77,700
bu hafta 77,200
çok süper bir rakam değil ama olsun yinede + larla ve sabit kalarak tamamlamadım haftayı haftaya hedeyim 75,9 hadi bakalım kolay gelsin hayırlı olsun hepimize
Ben bizim çekişmelerimizin kötü anlaşıldığını sanmıyorum ya, bazen olabiliyor tabii ama genel olarak herkes memnun bile bence çekişmeden çünkü ne zaman dozumuzu arttırsak herkes bir güzel gaza gelip zayıflıyor. Neyse Minecim haftaya bizim haftamız olacak artıkın bu hafta benim sabhitleme haftamdı haftaya da 1 kilo falan veririm ben en azından, belki daha fazla olabilir.
Azmin elinden hiç bir şey kurtulamıyor yanlız tebrik ederim valla. Sen öyle hızlı hızlı zayıflayıp hemen gidecek gibi duruyorsun takımdan ozgey. Gayet azimli ve programlı gidiyorsun maşallah. HAftaya bende biraz dukanvari besleneyim bari. Hafta sonu da senin şu dukan helvandan deniycem.
Sabah sabah güldüm bacım ya, Allah da seni kiloları löp löp atarak güldürsün inşallah.
Polyanna gibi oldum bugün ama şişkinlik demişsin, o ayrı şey, kilo ayrı şey.
Ben sabahları ohh karnım dümdüz diye güne başlıyorum, akşama kadar kuş kadar yesem de, suydu,bitki çayıydı derken göbeğim burnuma yapışıyor yatarken.Sabah düz, akşam şiş diye diye tekerlek gibi yuvarlana yuvarlana gidiyorum
Bir de tartılırken eşortmanın altını çıkarıyorum, üstünü çıkarmıyorum.Hani diyorlar ya çıplak tartılın falan diye hem makul geliyor, hem de deli saçması.
Birine sorduğunda kaç kilosun diye, çıplakken 60, giyinikken 62 mi diyor.Neyse kilosu onu söylüyor.Benimki biraz şişman kandırmacası gibi oluyor, kimi kandırıyorsam artık
Bir de ulu orta tartılar var ya, konuşan tartılar: ki-loooo-nuuuuzzz- sek-sen-dooo-kuuuzzz- kiiii-loooo- yuhhhh-siii-zeee diye bağıranlar
Bakıyorum da incecik hatunlar biniyor ona, yok üstümde kıyafet var, altımda 2 kilo ayakkabı var demiyorlar
Zayıfladıktan sonra fantazilerimden biri de o haykıran tartılara binmek.
Hoş ben 68 de olsam , millet kilomu tartıdan duyunca "yuhh" der ama olsun beni mutlu eder
Ben bizim çekişmelerimizin kötü anlaşıldığını sanmıyorum ya, bazen olabiliyor tabii ama genel olarak herkes memnun bile bence çekişmeden çünkü ne zaman dozumuzu arttırsak herkes bir güzel gaza gelip zayıflıyor. Neyse Minecim haftaya bizim haftamız olacak artıkın bu hafta benim sabhitleme haftamdı haftaya da 1 kilo falan veririm ben en azından, belki daha fazla olabilir.
ben bu gidişle bekliycem seni sezencim sende 52 ye inde baraber iyi bi diyet seçelim kendimize baksana takıldım kaldım ben buralarda
ben bu gidişle bekliycem seni sezencim sende 52 ye inde baraber iyi bi diyet seçelim kendimize baksana takıldım kaldım ben buralarda
dukan yapın dukan kalmış şurda kaç kilonuz benden olun görceksiniz farkı
yakar sağol kardeşim sen destek ol bana bari :)))) su winston denen dombili dalga gecti benlePPPPPPP cekemiyor bu kız beni yahu:))))))) haftaya alacagım 170lik boyumla 180lik hatunun boy ölçüsünü PPPP yulaf kepeğinden yaptıgım köftemi yedim öğlen. 40dakkada yürüdüm. eve gidenen kadar 1 litre daha su içerim. akşamada eti form aldım müsli. iyi geliyor dediler kabızlığa onu yicem bakalım
yakar sağol kardeşim sen destek ol bana bari :)))) su winston denen dombili dalga gecti benlePPPPPPP cekemiyor bu kız beni yahu:))))))) haftaya alacagım 170lik boyumla 180lik hatunun boy ölçüsünü PPPP yulaf kepeğinden yaptıgım köftemi yedim öğlen. 40dakkada yürüdüm. eve gidenen kadar 1 litre daha su içerim. akşamada eti form aldım müsli. iyi geliyor dediler kabızlığa onu yicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?