sezen canım okadar şeyi yemişsin aferin sana( söyleyene bak bendede bu haftanın bilançosu: 4 dilim pizza, kahvaltıda börekler, mangal keyfinde 5 köfte 2 kanat bol ekmek ve ketçap, ev yapımı hamburger yanında patates kızartması ama seni geçmedim
winston bir zamanlar sen benden kiloluydun kıskandım valla rakip görücem seni geçmem lazım( winston içinden: zor geçersin daha 5,2 kilon var geçmen için )
ozgey seni deli gibi kıskandımyaaaa niye herkes zayıflıyor zayıflamaın istemeyom
destinam canım seni dünkü kilonu yazıyorum yani 2 kilo aldığını..
hazeran incir şurubu içsen faydasını görürsün bence aman aman yanlış şey söylemiş olmaayımda annem onsuz çıkamaz wc ye..
ejje89 ben dahil regl olan kim varsa kilo alır ve şişer sen bayram etmişsin nasıl verdin bu 2 kiloyu ya:2: :2:
kelebekolacam tamam canım 7. takıma girersen çok iyi olur ozaman listedede yarışırsın
SA nın kilosu aynı. bugün wiide tartılırken gene 81.2 gördüğümde arkamdan annem bozuk bu bozuk hep aynı gösterilmezki canıım diyip üstüme güldü
Kızlar listeyi hazırlıyorum --->>>>> destinam bugün tartılmamışsın dünkü kilonu yazmışsın onu bildiriyorum tamammı?
winston bir zamanlar sen benden kiloluydun kıskandım valla rakip görücem seni geçmem lazım( winston içinden: zor geçersin daha 5,2 kilon var geçmen için )
bu arada kızlar dün benim için kabus gibi geçti annemle çarşıya çıktık on a belli etmemek için elimden geleni yaptım ama 5 dakikada bir sürekli neyin var diye sordu..
sonra bir ara kıız senin kocacın kadınlar gününü kutladımı baaari dedi bende bi döndüm yaaa anne bırak beee bugünde kutlanırmı ( cümlenin devamını getirseydim: adam zaten bütün gün dedemle hastanede olacaktı ) allahtan aklıma son anda geldide tuttum çenemi.. aramız bozuk dedim annemede.. halbuki aramız gerçekten bozuk eşimle yalan demedim bakın..
dedeme gelince allaha bin şükür kanser başka yerlere sıçramamış en geç pazartesiye kadar ameliyat olacak ve ameliyatla kurtulacak inşallah inşallah inşallah.. ben bunu teyzemden duydum.. annemde sonra annesini aradı babam rahatsızmış dedi ( benden duymadı ) oda zavallı telefonda demiş evet kızım baban ameliyat olacak bağırsaklarında kanama varmış oda bilmiyor dedemle bilmiyor özellikle anneannem bu durumu kaldıramazdı
bende orda anneme uygun bir dille kanser olduğunu söyledim.. allahtan rahatlatıcı sebepler vardıda sakin karşılayabildi ilk duyduğumda söyleseydim kıyamet kopardı evde
şimdide ameliyatı bekliyoruz..
ne çok konuştum beama dedemle ilgili bu haberi duyunca rahatladım...
Valla doğrudur bacım, ben 90 ile başladım, senden şişmandım evet.
Hoş, şimdi aramızda öyle böyle bir fark yokki ve ben hala şişmanım
Ben hem senle, destinam'ı bekliyorum, yavaş yavaş hep birlikte verelim diyorum. (Yalanımı sevsinlerŞuna; spor yapmıyorum ondan gram gram veriyorum desene pis şişko winstonlight )
Allahtan durumlar biraz düzelmiş inşallah iyi olur dedeciğin canımmm
Ben hem senle, destinam'ı bekliyorum, yavaş yavaş hep birlikte verelim diyorum. (Yalanımı sevsinlerŞuna; spor yapmıyorum ondan gram gram veriyorum desene pis şişko winstonlight )
canımsın ne demek .winston ufak ufak 48liklere kayıyor.ne buya hani atos portos aramis olacaktık bak destinada dartanyan oldu.
biz birbirimize destek olmazsak elalem(48likler) çatır çatır yer bizi.
valla wistoncum haftaya hedefim seni geçmek bilesinnnnnn seni hedef koydum kendime arkandan koşup eteğine yapışıp seni itekleyip öne ben geççem
S-A geçmiş olsun . inşallah daha iyi haberler alırsınız. sabır ve dua elden başka şey gelmez.
bende seni 2 haftada geçiçem canım aha bak buraya yazıyorum.. şu an 77,2 sin. ben 81,2 yani 4 kilo
seninde kilo vereceğini hesaplarsak ( ki sen alcaksın bu hafta eminim) ozaman en geç 3 haftaya SA ozgeyden önde..
valla wistoncum haftaya hedefim seni geçmek bilesinnnnnn seni hedef koydum kendime arkandan koşup eteğine yapışıp seni itekleyip öne ben geççem
tam tam tam tam tam savaş davullarını çalıyorum buna derinden gülüyorum hadi bakalım canım haftaya emin ol 1,5 dan aşağıyla gelmeyeceğim sana gaz gaz gaz aldım
Atos, patos anlamam.Biz tam yedi cüceler olacağız. (4ü tamam, 3ü eksik şimdilik)
Mekik çekmekten kas da yapacağız sonra karşılarına geçip; biz tam yedi cüceyiz, 14 kollu bir deviz...
Var mı bize yan bakan hey, yan bakan hey, yan bakandiyeceğiz.
Saatleri ayarlayın, cüce kostümlerini ben dikeceğim.
Operasyon başlasın
kızlar bu hafta ne öyle gr larla verdik kiloları ne buya . var mısınız haftaya en az 1 kilo vermeye veremeyen akrep nalandan beter olsun.( şakadır haa alınmayın sakın tırsa tırsa yazıyom aa) hadi ya kalksın şu ölü toprağı üstümüzden :26:
Geç bacım geç, tutan mı var
Valla bu hafta tam bir mal gibiydim, önümüzdeki hafta bakacağım.
Benim derslerim çok fazlalaştı bu ara, sabah 6da kalkıp evden gidiyorum 12de geri geliyorum, sonra derse gidiyorum bir de akşam mesai sonrası 18.00-20.00 arası dersim var, eve 9da 10da geliyorum.
Ne yemek yiyebiliyorum, ne spor yapabiliyorum, su bile içemedim resmen.
Ha bunlar bahane mi? İradeli olan, spor için canını veren adam için tabii ki bahane
Biraz bünyem alışsın, sonra düzene gireceğim
Bu arada haftaya da regl olacağım, o haftadan da umudum olmayınca, yaydım kendimi çayıra, mevlam kayıra hesabındayım
Senin için fırsat işte
Söz veriyorum, kilo vermeyeceğim
Hadi bekliyorum, koştura koştura kepeğinle gel
kızlar bu hafta ne öyle gr larla verdik kiloları ne buya . var mısınız haftaya en az 1 kilo vermeye veremeyen akrep nalandan beter olsun.( şakadır haa alınmayın sakın tırsa tırsa yazıyom aa) hadi ya kalksın şu ölü toprağı üstümüzden :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?