- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
olmadı ya ben dişli bir winston istiyorum yaaaaaaaaaa
Ben varım, özgey 5 kilo kepek yiyerek verecekse 1 ,5 kilo, ben haydi haydi portakal yiyerek veririm o 1 kiloyu.
Ama tam regl zamanı olacağım, şimdi atıp tutmak istemiyorum
Şimdi de mızmızlanıyor der karşı rakipler.
Bilemedim ki
Regl de olsam veririm üleeyn o bir kiloyu..
Eskilerin malkoçoğlusu winston
Sen başkana yüklen bacım
Başkan bana bir haftada sırf su içse yetişemez ama seni yakalayabilir valla
Ben rahatım bu hafta.
Başkan beni yakalayamazkiii, başkaaan beniii yakalayamaazkiiii
Ama seni yakalar, sen bence topukları yağla, biraz daha arayı açmaya bak
Ama beni geçme, sonra çok pis küserim
@Özgey,
Anaaam bu arada aramızda sadece 2 kilo varmış, ben de öyle bir atıp tutmuşum ki sanırsın 15 kilo var gibi
Sen şimdi hırs yapıp, haftaya 2,5 kilo verirsen, ben de hiç veremezsem, belki biraz da almış olursam sen şimdi geçiyor musun beni?
Bak aklıma ne geldi?
Hoca bir gün borçlanmış.Borç veren gelmiş demiş hoca paramı geri ver, hoca da demiş az bekle.
Haftaya paran hazır.
Adam hocaya bakmış, yaptığı bir iş yok, nasıl olacak bu para kazanma işi diye.
Hoca da anlatmış; şimdi evin kapısının orada çit var ya demiş, eğer her gün buradan şu kadar koyun geçerse, o koyunları yünleri de bu çite değerse, çitler yünleri toplarsa, sonra ben o yünleri alırsam, onlardan iplik yaparsam, o ipliklerden kıyafet dikersem, onları da satarsam senin borcun için para tamam olacak demiş.
Senin hikaye de ona benzedi...
Pehhh diyorum.
canım ben bu g-hafta 77,2 yim sen 76,5 sin amaızda sadece 700 gram var ben haftaya 1,5 kilo verirsem seni haydi hayi geçerim sanırımki senden öncede burdan mezun olur giderim hadi bakalım hodri meydannn
winston çok pis bir meydan okuma gördüm kardeş . alttamı kalacan. bak duki ile özge çok güveniyorlar kendilerine.
Bu hafta tas tamam 500 gram vererek 76 oldum bacım.
Yani olmayan matematiğimle bile söyleyebilirim ki; aramızda dağlar kadar fark var yani 1 ,200 gram:18:
1,200 verecen hadi diyelim eşitlenecez, ee ben armut mu toplayacam?
2 yeşil çay bile içsem 200 gram verir, havada karada gene beni yakalayamazsın
Ama şöyle bir taktik vereyim sana.Belki işe yarar.
Ellerini aç havaya, mevlam diye dua et, et ki ben hiç verememiş olayım, hatta almış olayım, ama sen çok vermiş ol falan filan işte..
Aynı hoca hikayesi gibi
Ya özgey'den tırsmıyorum da, Dukan'dan tırsıyorum.
Tüm dünya zayıfladı dukanla, boru mu diyorum ama özgey arada diyeti patlatıyor, çok da yoğunmuş hayatı eminim sporu da savsaklıyor, o yüzden içim rahat, gönül rahatlığıyla blöflerini gördüm diyorum
Benki 48lik olmaya 3 adımı kalmış se_zen'e meydan okuyup, ondan önce giderim diyorum bu diyarlardan, özgey'e mi pabuç bırakacağım Allasen?
Özgey gruba sonradan katıldı.
Benim nasıl bir malkoçoğlu olduğumu bilmiyor henüz
Bilse, cesaret edemezdi bence
eyvallah bacım .işte bu işte gerçek winston işte malkoçoğlu.valla acayip hırslandım. hele hatice 1,7 vermiş .çatttlaadım. bu ne yaa sonradan gelenler bizden daha hırslı çıktılar.
puhahahaha burdan ilan ediyorum maf edicem senihaftaya haftada 3 gün olan sporumu 7 güne çıkarıyorum haberin olsun winstincuğum hadi bakalımmmm sen kilonu sölemeye bile çekineceksin
kızlar haftaya mükemmel bir rekor sölicem size hazır olun
Ya özgey'den tırsmıyorum da, Dukan'dan tırsıyorum.
Tüm dünya zayıfladı dukanla, boru mu diyorum ama özgey arada diyeti patlatıyor, çok da yoğunmuş hayatı eminim sporu da savsaklıyor, o yüzden içim rahat, gönül rahatlığıyla blöflerini gördüm diyorum
Benki 48lik olmaya 3 adımı kalmış se_zen'e meydan okuyup, ondan önce giderim diyorum bu diyarlardan, özgey'e mi pabuç bırakacağım Allasen?
Özgey gruba sonradan katıldı.
Benim nasıl bir malkoçoğlu olduğumu bilmiyor henüz
Bilse, cesaret edemezdi bence
eyvallah bacım .işte bu işte gerçek winston işte malkoçoğlu.valla acayip hırslandım. hele hatice 1,7 vermiş .çatttlaadım. bu ne yaa sonradan gelenler bizden daha hırslı çıktılar.
ya bırak allahını seversen . taş çatlasın ,karınca kadar kayadan düşeyim 1 kilo verebilirsin.o kadar.
Vuuuuuhuuuu çok korktum
Ben de sabah yediğim bir portakalı, yarıma düşürüyorum(Diğer planlarımı söylemiyorum, malum şimdi kopya çeker, benim silahlarımla beni falan vurmaya kalkarsın, neme lazım )
Neyse yazışmak pek kalori yaktırmıyormuş cancağazım.
Ben azcuk nispet gibi olmasın ama spor yapayım
Bir de temizlik patlattım mı arkadan, ohh gitsin kaloriler...
Sana da bu zorlu yolda başarılar diliyorum arkadaşım
Bacım olay basit, ilk diyete başladığında damacana suyundan musluk suyuna bile geçsen kilolar löp löp havada uçuşuyor.
Mevzu basit; sular,ödemler, metabolizmanın yeni düzene alışma şoku vs vs...
Ben de 90 ile başladım, ilk hafta 4.800 verdim, sonra azalarak gitti.
Özgey de bu işlerde yeni, yok kepek yedim eridim, yok süt içtim 3 kilo verdim diyor ama başlangıçta olduğundan öyle löp löp veriyor, taş çatlasın 15 gün sonra duraklamalara girer, haftada 100 gramdan ötesini veremez
He bunlar aramızda kalsın, ona yazmıyorum ki morali bozulmasın diye.
Ama bunlar malesefe acımasız gerçekler
Neyse ben spora kaçtım.
Herkese (özgey de dahil- ben iyi bir insanım çünkü) iradeli bir dün dilerim.
Sen başkana yüklen bacım
Başkan bana bir haftada sırf su içse yetişemez ama seni yakalayabilir valla
Ben rahatım bu hafta.
Başkan beni yakalayamazkiii, başkaaan beniii yakalayamaazkiiii
Ama seni yakalar, sen bence topukları yağla, biraz daha arayı açmaya bak
Ama beni geçme, sonra çok pis küserim
başkanla aramızda 4 kilo var nerde yakalıycak beni bir haftada ben dukan amcayla yine omuz omuza verir başkanı uçururum haftaya 75,9 ve aşağısı olmak hedefim hadi bismillah kaslarıma kuvvet
görcez valla
haftaya cuma burda bulusalım arkadaşım
kızlaaar ozgeyi nasıl yakalayım ben 1 haftada 4 kilo verememki..
benım savaşım kendimle kızlar.. haftaya 79,bilmemkaç görecem
birde ben hergün 1 resim paylaşacam kızlar, hergün 1 diyet menümün resmini paylaşacağım bugünkü resmim salata ve yanında 1 dilim kepek ekmek üzerinde somon füme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?