Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

neyse ben kaçar kızlar sonra sonuçlara bakmaya gelicem gidip bir yeşil çay alayım bu arada maksat ortam şenlensin rekabet artsın kilolar gitsin hepinize kolay gele

Kızlar şimdi farkettim fizik paylaşım yapmamışmı nerde fizikin kilosuuuu

neyse ben kaçar kızlar sonra sonuçlara bakmaya gelicem gidip bir yeşil çay alayım bu arada maksat ortam şenlensin rekabet artsın kilolar gitsin hepinize kolay gele

hadi kolay gelsin. çokta paralama kendini. kardeşşşşşşş.

Kızlar fizik gelmemiş tekrar kontrol ettim özel mesaj attım anlayacağınız son ana kadar fiziki bekleyecem şimdiden bildirmedi yazmak olmaz diye düşünüyorum. ben gerisini hesaplayıp hazırlayayımda.. hazır olsun umarım bildirime 15-20 dk kala kontrol edebilecek birini bulurum.

dukancı 1.5 vereckse ben 1600verceğim yokmu arttıran

Heyt işte bir mekikçi, işte gözü kara bir asker daha
Valla regl zamanım olmasa, 2ye kadar yolu var derdim de sonra sus pus olmayayım diye alttan alttan çalışıyorum şimdilik
Bakalım. bir hafta sonra özgey'in attığı naralar nerede yankılanacak

Bu arada sana kötü insan demedim özgey, kendi mekikçi takım arkadaşlarıma bol iradeli bir gün dileyecektim ama kahratsin sevgi kelebeği gibi iyi bir insanım, o yüzden de sana da bol irade diledim.(Zaten bence çok ihtiyacın olacak ya neyse )

Hepimize kolay gelsin.
Haftasonu hafif geçsin. (Yarın sabah dersim var, o yüzden kahvaltı yalan olacak ve yürüyüş, koşkoş derken cumartesi hafif geçer, pazar evde olacağım, büyük savaşımı pazar vereceğim artık )

Şimdilik sonuçlarda en büyük yüzde 7. takımdan şu arkadaşa ait;

aysen34 (63.6/61.2/2.4/%3.77)

Biz birbirimizle atışırken, millet 2.400 vermiş hem de 61e düşerek, yani öyle 70ler, 80ler de değil yani.
Arkadaşı tebrik ediyorum, kendimi de kınayarak, kahrediyorum

varya hiç sorma benim eşim haftasonu gündüz evde ben yandım.yok şunu yapalım mı yok bunu yiyelim mi(kendisi azıcık kursaksızdır da)ben yemeyeceğim dedikçe daha çok üstüme gelir. o görevdeyken rahatım ama bu haftasonu evde ama yemeyeceğim.
pazartesi kilomu burdan yazacağım. birde cuma zaten paylaşıyoruz. belki biraz caydırıcı olur.

o kınama ve kahırlarından ben bir demet alıyorum.

kızlaaarrrrrr ben bir öküzüm püskevit yedim şişkoyum ben şişkooo annemde tuturmuş akşama karnı yarık var diyeeee
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yemeyeceeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

ben bu akşam saadece light yoğurt yicem işte okadar sadece 3 kişilik karnı yarık yapcam bana kalmamasını sağlicamki saldırmayayım

birazdan listeyi bitirmiş olurum fiizk nasılsa gelmez artık

dukan yapın dukan kalmış şurda kaç kilonuz benden olun görceksiniz farkı

canımya aslında ben seviyorum dukanı ama tam anlamıyla yapamıyorum galiba yani nasıl sölesem tavuk balık falan okey ama ete gelince azda olsa yağ oluyoya içinde bide yemek çeşidi bulamıyorum tavuğu haşlayıp haşlayıp yiyorum sonrada öööö geliyo bıkıyom bide benim için sabah kahvaltıları eziyet oluyo yumurta yemiyorum sadece süt içiyorum oda halsizlik yapıyo tek başına bunların dışında özünde hoşuma gidiyo benim dukan.düşünmüyor değilim yani.kitabıda var bende açıp okuyorum bazen dur başlıyayım diyorum sonrada kalıyo ay ne yapsam bilemiyorum aslında bi atak yapıp direk 50 ye inmek isterim sonra işim daha kolay olur ama bakalım.

eşim hafta sonu gelicekti ama işi çıkmış bu hafta gelseydi ben daha kötü olurdum artık 54 kiloyla yeni haftaya başlardım hafta sonuna özel kendime bi detoks yapayım bare şokluyayım biraz kendimi bide pilatesimi yaparım bol bolda yürürüm offfff beeee deymeyin keyfime

Izlar ayna onlayn diil ben listemuzi iyice kontrol edip on dk icinde yayinlarim

Neler oluyor orada azıcık girmedim savaş başlamış hemide bensiz. Tabii korktunuz benden dime bu halimle hepinizi geçerim diye. Hadi ozgeyi anlıyorumda winson bacım sen bensiz savaşmazdın, aramızda bir savaş bağı vardı, gerçi baktım bayaa kontollü gitmişsin ben gibi esip gürlememişsin ozgeye bakıyorum.
Bende varım ülennnnnnn...
heyttttttttttttt.............
Haftaya 52 kilo olucam kızlar ahanda yazıyorum buradan size. hatta 51,9 olacam kızlar. tam 1 haftada 1,6 kilo vericem bende. Yokmu arttıran .................
Siz verirseniz ben hayli hayli veririm kızlar. Bu hafta hergün sporumu da yapıyorum, hafta sonu da bol bol yürüycem ve bu haftasonu abartmak yok kızlar, sağlıklı beslenicem bu hafta. Heyttttttttttt................
Savaş varsa bende varım.

3. Takım 246. Etap

S_A ( 81,2/ 81,2 / 0,0 / 0,00% ) Kilosu aynı
fizik ( 67,5 / 67,5 / 0,0 / 0,00% ) BİLDİRİMDE BULUNMADI
yakar76 ( 64,2 / 64,4 / -0,2 / -0,31% )
destinam ( 79,0 / 81,0 / -2,0 / -2,53%)
se_zen ( 53,4 / 53,4 / 0,0 / 0,00% ) Kilosu aynı
winstonlight ( 76,5 / 76,0 / 0,5 / 0,65% )
gölge-çiçeği ( 70,2 / 70,6 / -0,4 / -0,57%)
suhan2 ( 52,0 / 52,0 / 0,0 / 0,00% ) Kilosu aynı.
ejje89 (98,1 / 97,1 / 2,0 / 2,04% )
ozgey ( 77,7/ 77,2 / 0,5 / 0,64%)
nihancaccak (67,2 / 69,2 / -2,0 / -2,98% )
Hatice84 ( 63,9/ 62,2 / 1,7 / 2,66% )
hazeran82 ( 89,3 / 90,1 / -0,8 / -0,89 )

3. takım toplam yüzde -0,10%

Kızlar birazdan takımın toplam kilosunu paylaşacağım....

sezencim sen gene takım içi dereceyi yapmak istermisin

Savaş demek se_zen demek zaten bacım, ben özgey'e de söyledim.
Benki dedim bu cüssemle se_zen'e kafa tutuyorum, heyt seni havada karada sollarım dedim ama beni dinlemedi.
Yoksa buradaki ezeli rakibim aramızda bir insanlık 50 kiloluk fark da olsa sensin.
Senden önce zayıflayıp gideceğim, sonra da dediğim gibi evinin önüne gelip pankart açıp "sayende zayıfladım sezen reis" yazacağım.

Evet esip gürlemedim, haftaya cumartesi regl oluyorum(45bininci yazışım herhal ) o yüzden 2 kilo versem, bir kilosu şişliğe gitse 1 kilo sonuçta kar kalsa falan diye olmayan matematiğimle hesaplar yapıyorum.Bilemiyorum aksi gibi canımda tatlı çekiyor.
Dertsiz başımı derde soktu özgey valla Negzel yarım kilo vere vere çayırda hoplayan fildim, şimdi eskisi gibi hem açlıkla hem sporla sabrımı sınayacağım, bakalım...

O ne eksilere mi dUstuk toparlanin aartik kizlar su kilo alanlAr biraz spor yapsin bakayim yakari eledim ben kime yetiscem simdi en yakin sezenle sekiz kilo var ben en iyisi kendimle yarisayim bu hafta ikii kilo verecegim tutmayin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…