Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet kızlar benim yine sesim çıkmıyor, yine hafta sonu pastalar, börekler uçuyor resmen havada, yine misafirim var, yiyenim geldi, arkadaşlarım geldi. Bu nasıl bir hayat ya, hafta içi iş, hafta sonu misafir, yarında da ben annemlere, ablamlara, abimlere ve görümceme gidicem. Yiyenimin de doğumgünü var akşama. Allah bana sabır ve güç versin valla.

Ay İnsanın gözü ünündede olunca lap lap yemek istiyor..

İşte nefis terbiyesi bu.
Allah yardımcın olsun.

merhaba kankidaşlar.dün kızımla kızılaya gittik.donmuşum resmen.bir de kucagımda tasıdım eve geldim dus aldım yatmışım. bacaklarım acayip agrıyr.bu saat oldu genleşe genleşe yeni kalktım.nasıl gidiyor diyet. kahvaltı yapacagım cavdar ekmeğim yok. müslimi yesem karar veremiyoum. bu sogukta ekmek almayada erniyorum.allahtan herif evde kızı o uyutup bakıyor:)

masallah hafta sonu 1 sayfa yazılıyor burda herkes kaçamak mı yapıyor yoksa uludağ a tatıle mı gıdıyor anlamadım :))

ben kacamaklı bır kahvaltı yaptım , mayalı hamurdan pişi yaptım ve yedim....

aksama kadarda bısey yemedım aksam yemegım bır tabak ıspanak yagsız ve ekmeksız....1 saat sonra dolanmasam bari ne yesem dıye

bu arada mehmet öz ' ü dinledim dun home tv de 230 kg dan 50 kg dusen hatunlar geldi utandım kendımden

ben yaptıysam herkes yapar dıyorlar

bugun kollarımı calıstırmaya calıstım yukarı asagı 10 tane yapamıyorum düşünün nasıl hamlamışım...((

Merhaba arkadaslar benim haftasonum guzel gecti kacamaksiz disari da ciktim Emirin bugun ilk gezmesiydi tam kirk gunluk oldu ben ne zamandir dukan diyetini arastiriyordum oldukca mantikli geldi basta karbonhidratla yagi azalttim simdi neredeyse hic yemiyorum bugun yulaf kepegimi de aldim ben dukanci oldum galiba:26:

günaydın kızlar
haftasonu çok ağırda olmadı ama çok da hafifde olmadı
cumartesi detoks yapacam diye baya araştırdım . sabah kalkıp 500 lt ye yakın tuzlu su içtim. sabah kahvaltı yapmadım. akşama kadar su ve ayran içtim en son hatırladığım çok kötü olup çıkarmaya başladığım. berbet bir gün geçirdim. ölüyordum resmen . biraz kendime geldiğimde bu defa eşim başladı . sen ne yapıyon yok şöyle yok böyle. yapacaksan adam gibi bişey yap bune . maalesef adam haklı . nefsime hakim olamadım yedim diye nerde abidik gubidik iş varsa denemeye başladım. kendimi kontrol edemiyorum. bu bana iyi bir ders oldu kızlar. az ve öz yapacağım. aman sakın kızlar ben yaptım geberiyordum. hani vardır ya tünelin sonundaki parlak ışığı gördüm resmen . bu sabah 1,5 dilim tam buğ. ekmeği ile 1 yumurta 5 zeytin 2 çatal peynir yedim.
sabah ve öğleni iyi yiyip akşamı hafif geçireceğim. öyle yapınca kilo veriyorum. mart değilde mayısda hedefime ulaşayım hiç önemli değil. herşeyin başı sağlık çookk iyi anladım .
herkese güzel hafif bir gün diliyorum kızlar.

günaydın kızlar

geçmiş olsun yakarcım dikkate et kendine geç olsun ama sağlıklı olsun takma bu kadar.

haticem inşallah dukanı yapabilirsin benimde çok sevdiğim ama bi türlü yapamadıığım bi diyet dukan (

hafta sonum kötü geçti cuma yemin edip cumartesi bozanlardan oldum ben utanıyorum kendimden ama napalım moral bozmayalım bu gün günlerden pazartesi yeni bi hafta yeni diyetlere yelken açalım kızlar

geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine az ve sık sık ye işe yarayacaktır

günaydın kızlar,

güzel bir hafta sonu geçirdim temizlik yaptım oğlumla oynadım fazla aşmadım fakat cuma akşamı misafirim geldi oğlumda 2 yaşındaki arkadaşımın kızı ile odasındaydı çömelirken kalkamadı ve kafasını dolabının köşesine vurdu kafası yarıldı bir onda foş die bir kan yüzü gözü kan içinde kaldı hemen yaraya bastırdım sakinleşsin die su içirdim sonra yarasına baktım minicik ama baya kan geldi sonra oksijenli su ve batikon ile temizledim kremini sürdüm sabah kalktığında baya düzelmişti ama çok korktum bu çocuk beni panik atak yapcak

Günaydın kızlar,
Hepimize güzel ve hafif bir hafta olsun inşallah. Ben hafta sonu mah voldum yine, ne bulduysam yedim durdum kızlar.
sonra yiyenimin doğumgününde yengeyi gördüm kız bir zayıflamış ki. sanırım 40 gün falan dedi 13 kilo vermiş. 90 gün diyeti yapmış. Ben baktım sabah pek sıkıcı bir şey gibi gelmedi bana, hemde tam bana göre ve ben yarın sabah itibari ile başlıyorum artık 3.gün yiyeceğim pastalardan sonra cuma +3 falan çıkmazsam bir süre buna devam etmeye çalışacağım arkadaşlar. Sizde bakın isterseniz öyle aman aman bir bilgi yok en azından türkçe sayfalarda yok, yabancı sitelerde varmış sanırım. Benim kafama yattı valla. Yine bir pazartesi ve ben diyet peşindeyim .

ay canım kıyamam ben. Geçmiş olsun çok. Bebişlere hiç bir şeycik olmasın. Canım benim nasılda korkmuştur şimdi kan falan görünce.

aman d,kkat et canım ve haklısın zayıflıycaz diye kendimize neler ediyoruz. ama ben bu detoks işine karşıyım zaten , eskiden detoks mu varmış ya, insanlar taş devrinde detoks mu biliyormuş ciğ ciğ yiyolarmış hayvanları. Tamam çiğ çiğ yemeyelim ama bu kadar da kendimizi yıpratmaya gerek yok aslında yapabilse 1 ay falan en doğalından beslenmek gerek, 1 ay boyunca işlenmiş hiç bir gıda tüketmeyeceksin, sebze, meyve, et yiyeceksin ama hepsinin de doğalını yiyeceksin ben bunun bir çok hastalığa bile iyi geleceğini düşünüyorum.

allah esirgesin yavrularımızı.çok geçmiş olsun.inşallah önemli bir şeyi yoktur.

ay canım kıyamam ben. Geçmiş olsun çok. Bebişlere hiç bir şeycik olmasın. Canım benim nasılda korkmuştur şimdi kan falan görünce.

allah esirgesin yavrularımızı.çok geçmiş olsun.inşallah önemli bir şeyi yoktur.

çok teşekkür ederiz kızlar ona bişey olmaında ben düşüp kafamı kanatsam yine rağzıyım onun kılına bile zarar gelmesin istiyorum ama çocuk işte düşe kalka büyüycek normalde peşinden hiç ayrılmam misafir vardı yoksa bende gidip onunla oynuyorum daha beterinden korudu Allah çok üzülüyorum bebeğimin canı yanınca

çok haklısın. kendimi kısıtlayıp herşeyden men ediyorum. daha sonra birden ona buna saldırır gibi yiyorum. sonrada akla zarar şeyler yapıyorum. adam gibi yediğime içtiğime dikkat etsem birazda hareket olacak bu iş. neyse ben dersimi aldım kızlar. maalesef sıkıya gelemiyorum gelsem zaten bu halde olmazdım. azar azar vereyim ama vereyim. hedef slogan bu .37:şimdilik)

günaydın canlarım. yakar gecmiş olsun balım. aman dikkat et. havada karada gececz bunları nasıl olsa bu sabah tartıldım 89500geldim. adet bitti rahat ve relaksım. korkun benden dıgıdık dıgıdık :)))))))))))sumaya 88olacam dermişimmm. carsamba babamın dogum günü yalnız tıp bayramı belkim ecik tatlı yiyebilirim. ama yinede yürüyüşle olacak bu ş. bu arada su limonata diyeti varya. bayıldım 2 haftada 7li rakamları görüyormuşum. offff offf

oğlum 2,5 yaşındaydı .bayram sabahıydı çocuk gitti gitti kapıya küt diye çarptı suratı mah volmuştu. inanın benim kafam yarılsaydı okadar canım yanmazdı herhalde. hatırladıkça bile mahvoluyorum. seni çook iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…