Evet kızlar benim yine sesim çıkmıyor, yine hafta sonu pastalar, börekler uçuyor resmen havada, yine misafirim var, yiyenim geldi, arkadaşlarım geldi. Bu nasıl bir hayat ya, hafta içi iş, hafta sonu misafir, yarında da ben annemlere, ablamlara, abimlere ve görümceme gidicem. Yiyenimin de doğumgünü var akşama. Allah bana sabır ve güç versin valla.
İşte nefis terbiyesi bu.Evet kızlar benim yine sesim çıkmıyor, yine hafta sonu pastalar, börekler uçuyor resmen havada, yine misafirim var, yiyenim geldi, arkadaşlarım geldi. Bu nasıl bir hayat ya, hafta içi iş, hafta sonu misafir, yarında da ben annemlere, ablamlara, abimlere ve görümceme gidicem. Yiyenimin de doğumgünü var akşama. Allah bana sabır ve güç versin valla.
günaydın kızlar
haftasonu çok ağırda olmadı ama çok da hafifde olmadı
cumartesi detoks yapacam diye baya araştırdım . sabah kalkıp 500 lt ye yakın tuzlu su içtim. sabah kahvaltı yapmadım. akşama kadar su ve ayran içtim en son hatırladığım çok kötü olup çıkarmaya başladığım. berbet bir gün geçirdim. ölüyordum resmen . biraz kendime geldiğimde bu defa eşim başladı . sen ne yapıyon yok şöyle yok böyle. yapacaksan adam gibi bişey yap bune . maalesef adam haklı . nefsime hakim olamadım yedim diye nerde abidik gubidik iş varsa denemeye başladım. kendimi kontrol edemiyorum. bu bana iyi bir ders oldu kızlar. az ve öz yapacağım. aman sakın kızlar ben yaptım geberiyordum. hani vardır ya tünelin sonundaki parlak ışığı gördüm resmen . bu sabah 1,5 dilim tam buğ. ekmeği ile 1 yumurta 5 zeytin 2 çatal peynir yedim.
sabah ve öğleni iyi yiyip akşamı hafif geçireceğim. öyle yapınca kilo veriyorum. mart değilde mayısda hedefime ulaşayım hiç önemli değil. herşeyin başı sağlık çookk iyi anladım .
herkese güzel hafif bir gün diliyorum kızlar.
günaydın kızlar,
güzel bir hafta sonu geçirdim temizlik yaptım oğlumla oynadım fazla aşmadım fakat cuma akşamı misafirim geldi oğlumda 2 yaşındaki arkadaşımın kızı ile odasındaydı çömelirken kalkamadı ve kafasını dolabının köşesine vurdu kafası yarıldı bir onda foş die bir kan yüzü gözü kan içinde kaldı hemen yaraya bastırdım sakinleşsin die su içirdim sonra yarasına baktım minicik ama baya kan geldi sonra oksijenli su ve batikon ile temizledim kremini sürdüm sabah kalktığında baya düzelmişti ama çok korktum bu çocuk beni panik atak yapcak
günaydın kızlar
haftasonu çok ağırda olmadı ama çok da hafifde olmadı
cumartesi detoks yapacam diye baya araştırdım . sabah kalkıp 500 lt ye yakın tuzlu su içtim. sabah kahvaltı yapmadım. akşama kadar su ve ayran içtim en son hatırladığım çok kötü olup çıkarmaya başladığım. berbet bir gün geçirdim. ölüyordum resmen . biraz kendime geldiğimde bu defa eşim başladı . sen ne yapıyon yok şöyle yok böyle. yapacaksan adam gibi bişey yap bune . maalesef adam haklı . nefsime hakim olamadım yedim diye nerde abidik gubidik iş varsa denemeye başladım. kendimi kontrol edemiyorum. bu bana iyi bir ders oldu kızlar. az ve öz yapacağım. aman sakın kızlar ben yaptım geberiyordum. hani vardır ya tünelin sonundaki parlak ışığı gördüm resmen . bu sabah 1,5 dilim tam buğ. ekmeği ile 1 yumurta 5 zeytin 2 çatal peynir yedim.
sabah ve öğleni iyi yiyip akşamı hafif geçireceğim. öyle yapınca kilo veriyorum. mart değilde mayısda hedefime ulaşayım hiç önemli değil. herşeyin başı sağlık çookk iyi anladım .
herkese güzel hafif bir gün diliyorum kızlar.
allah esirgesin yavrularımızı.çok geçmiş olsun.inşallah önemli bir şeyi yoktur.günaydın kızlar,
güzel bir hafta sonu geçirdim temizlik yaptım oğlumla oynadım fazla aşmadım fakat cuma akşamı misafirim geldi oğlumda 2 yaşındaki arkadaşımın kızı ile odasındaydı çömelirken kalkamadı ve kafasını dolabının köşesine vurdu kafası yarıldı bir onda foş die bir kan yüzü gözü kan içinde kaldı hemen yaraya bastırdım sakinleşsin die su içirdim sonra yarasına baktım minicik ama baya kan geldi sonra oksijenli su ve batikon ile temizledim kremini sürdüm sabah kalktığında baya düzelmişti ama çok korktum bu çocuk beni panik atak yapcak
ay canım kıyamam ben. Geçmiş olsun çok. Bebişlere hiç bir şeycik olmasın. Canım benim nasılda korkmuştur şimdi kan falan görünce.
allah esirgesin yavrularımızı.çok geçmiş olsun.inşallah önemli bir şeyi yoktur.
aman d,kkat et canım ve haklısın zayıflıycaz diye kendimize neler ediyoruz. ama ben bu detoks işine karşıyım zaten , eskiden detoks mu varmış ya, insanlar taş devrinde detoks mu biliyormuş ciğ ciğ yiyolarmış hayvanları. Tamam çiğ çiğ yemeyelim ama bu kadar da kendimizi yıpratmaya gerek yok aslında yapabilse 1 ay falan en doğalından beslenmek gerek, 1 ay boyunca işlenmiş hiç bir gıda tüketmeyeceksin, sebze, meyve, et yiyeceksin ama hepsinin de doğalını yiyeceksin ben bunun bir çok hastalığa bile iyi geleceğini düşünüyorum.
çok teşekkür ederiz kızlar ona bişey olmaında ben düşüp kafamı kanatsam yine rağzıyım onun kılına bile zarar gelmesin istiyorum ama çocuk işte düşe kalka büyüycek normalde peşinden hiç ayrılmam misafir vardı yoksa bende gidip onunla oynuyorum daha beterinden korudu Allah çok üzülüyorum bebeğimin canı yanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?