Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

mesaj 2oldu. pc de sıkıntı oldu.

Son düzenleme:
GunaYdin kizlar sabah tartida 61 alti gordum cok mutluyum
Yakar dikkat et kendine canim bisey yemeden durulur mu ya
Ozgey gecmis olsun ucuz atlatmissiniz ne kadar sakinsan o kadar dusuyorlar bi de erkek cocuk engel olmak ne mumkun

yok ya inanma onlar . yok beyonce yapmış tığ gibi olmuş. yok şöyle yok böyle bende ona benzer bişey denedim. geberiyordum. sakın yapayım deme . sen onar olmadan vermiş 15 kilo bir 15 daha verirsin sakın yapma. benim yaşadığım şey harbi kötüydü.

özgey geçmiş olsun canım çocuklar bu yaşlarda çok tehlikeli aklımızı başımızdan alıyolar işte bendede var bi yaramaz devamlı atlıyo zıplıyo napıcam be onla bilmiyorum

GunaYdin kizlar sabah tartida 61 alti gordum cok mutluyum
Yakar dikkat et kendine canim bisey yemeden durulur mu ya
Ozgey gecmis olsun ucuz atlatmissiniz ne kadar sakinsan o kadar dusuyorlar bi de erkek cocuk engel olmak ne mumkun

hey be haticem kim tutar seni hadi bakalım bu hafta kaç kilo gitcek senden merakla bekliyorum biz öle yerimizde sayıyoruz(

Tünaydınlaar,

Cumartesi hafif geçti, pazar gününü yazmaya utanırım ama gece 11de künefe yedim desem, gerisini siz anlarsınız.
Bu sabah dersim yok diye gece 2buçukta yatağa girdim, meğer telefonun şaftı kaymış kapanmış, alarm kurmak için açınca bir baktım ki mesaj "winston hocam, yarın şirket dersiniz var sabah 9da" Yataktan çıktım, duş aldım, saçlarımı sardım, ders için 4 sayfa not hazırladım, kıyafet ütüledim derken saat 6 oldu.Hiç uyumadan da derse gittim.Kahvaltı da etmedim.Derste de tabii uyukladım, öğrenci de gripti.O hasta, ben uykusuz, en son dedim "körlerle sağırlar birbirini ağırlar oldu bugünkü ders" O bana acıdı, ben ona derken dersi erken bitirdik ve eve geldim.

Kahvaltım; yeşil çay, 1 dilim kepekli ekmek, lor peyniri.

Uykusuzluk olduğu için yemek bugün ikinci olanda kalacak sanırım.

Özgey ve Yakar geçmiş olsun kızlar, bununla atlatmış olursunuz inşallah.
Herkese mutlu ve sıcak bir gün diliyorum.
Artık bahar gelsin yaaa, bu soğuklardan çok bunaldım

bizimde bayramdan bir gün önce alışverişe çıkcaz eşime dedim çocuk koltukta pepe izliyor ona bak wc ye gidiyorum küt diye bir ses geldi bir baktım emri koltuktan aşağı inmeye çalışırken uçmuş hele sallanır bir salıncağı var babası yatırmış emniyet kemerinide takmamış çocuk ikimizin gözünün önünde surat üstü dedim eyvah bu sefer gitti surat dağıldı kesin allahtan çok minik biyeri acımıştı offf daha neler neler saçımda beyaz yoktu emirden sonra saçlarım beyazlamaya başladı çocuk salıncaktan düştü nasıl ağlıyor babasının kucağında gülsemmi ağlamasmmı ne yapsam bilemed,m eşim bir bana koşuyor bir emire iki arada kaldı çok korkutuyorlar bizi çoook

çok teşekkürler kızlar çok yaramaz oluyor cidden erkek çocukları dün akiam yerde spor yaparken alnıma basıyor koltuğa çıkmak için alnım gözüm burnum umrunda değil bir de kalktım basamıyor die ağlıyor çok yaramaz koltuk tepelerinde gezmeye başladı ve henüz 14 aylık yandım ben

wistoncum afiyet olsun valla ikinci şok haberimide aldım eşimi işden çıkardılar hiç diyetmiş dukanmış umrum değil şuan morel -0 yani

Geçmiş olsun, görünmez kaza mı desem bilemedim, Allah beterinden korusun.
Benim çocuğum yok malum ama kazalara koşan bir kardeşim var.
2 yaşında burnuna mısır oatlatılırken pişmemiş mısır tanesi sokmuştu, mısır da içerde şişmiş, kalmıştı, apar topar hastaneye.
Sonraki zamanda burnuna köfte sokmuştu, gene hastaneye koş koş.
Bir seferinde de "burnuma çivi soktum" demişti gene hastaneye, ama bu sefer yalan söylemişti.
Annem en son "daha ne kadar zorlayabilirsin beni ve kendini?" diye isyan etmişti.

En son 6 yaşında (bakınız eşek kadar büyük yani) bahçede oynarken bir köpeği sopayla çomaklıyor, köpek buna uymuyor, çomaklıyor, dürtüyor, kuyruğuna basınca köpek bunun bacak arasını harrrt diye kapıyor.Elleri bacak arasında eve bir gelişi var, evlere şenlik.Köpek Allahtan bacak arası derisini koparmış bir miktar.Sonra köpeği ara tara, kuduzmudur değilmidir diye...Off offf..

Bazen kardeşim diyor "abla ne zaman yeğenim olacak?" , diyorum " ya dayıya çekecek ya halaya, ikisi de manyak zaten diyorum, genetik değerler ortada, dnasını değiştiremem, en iyisi risk almamak "

Allah tüm çocukları korusun, sakınsın, olası kazalar için de en çok anneye sabır versin diyorum.

Üzüldüm canım benim ya.
Modunu toplayınca dikkat edersin, bu hafta erteleyelim savaşı.
Benim de eşim iş yerinde sıkıntılıydı, hatta çıkarılma sinyalleri verilmişti.
Benim de iş olayı sabit olmayınca eve tek maaş giriyordu, kirası vs vs zor yani.
Birden eşimin 2 ay önce başvurduğu yer aradı, yok ilk görüşme, ikinci görüşme, bekle onu, bekle bunu derken ben de çok gerildim.
Çok şükür iyi sonuçlandı.Şimdi bir aydır yeni işinde ve memnun çok şükür.
Yani demek o ki, her zaman başka bir alternatif, yeni bir kapı açılıyor.
İnşallah eşin tez zamanda mutlu olabileceği kalıcı bir işe yerleşir.
Pozitif olalım, hayırlısını dileyelim ve de inşallah kısa zamanda güzel haberlerini alalım.

işte bu dediğin manyaklıkta bir erkek kardeşim var sanırımda emir ona çekmeye başladı ya insan annesinin kafasına basıp koltuğa çıkmaya çalışırmı yahu benim kardeşde kağıt sokmuştu burnuna sabaha kadar zavallı annem başında bekledi bişey olmasın diye babam işden geldi karabiberi bir koklatmıştı kardeşime hapşurunca çıktı annemide kardeşim çok zorlardı çıplak kabloları prize sokma işi ondaydı ağaç tepesinde dolaşır bahçedeki fasulye sırıklarının içine düşer daha neler neler aman dayısına çekmesin diye çok dua ettim ama çok hareketli aynı dayı

inşallah inşallah Allah büyük zaten bu işi kaç ay sonra bulmuştu evde otur otur ara ara bulamaz çıkartıldığı yer 1,5 ay sonra geri alıcaz demiş yeni depoyla anlaşıyorlarmış ama sanmaıyorum nediyim inş. iş bulur olmazsa inş. geri çağırırlar o kadar karışıkki durumlar ne yapsak bilme şimdilik aielere sölemiyoruz işden çıktığını umarım bulur iş tek ben ve kıskardeşi biliyor vallahi yoruldum çocuk olmasa umrum değil ev kira hayırlısı inş. yeni işler açılır yeni kapılar açılır önünde

üzüldüm.canınız sağolsun. inşallah en kısa zamanda bol kazançlı bir iş bulur. canınızı sıkmayın . rabbim sağlık sıhhat versin.

Canım allah kolaylık versin ve tez zamanda hayırlı işler nasip etsin. İşsizlik çok zor hele tek kişi çalışıyorken daha zor. Valla arkadaşlar bende hiç mutlu değilim son zamanlarda iş bakıp duruyorum ama yok, hiç bir iş bulamıyorum. ailelere söyleseniz şimid bir sürü evhamlanıp duracaklar. Özel sektör işte hiç birimizin bulunduğu yerin garantisi yok. Allah hayırlısını versin bir an önce. Belirsizlikte umarım çok kalmazsınız.

üzüldüm.canınız sağolsun. inşallah en kısa zamanda bol kazançlı bir iş bulur. canınızı sıkmayın . rabbim sağlık sıhhat versin.

amin canım inşallah çok sol

çok zor benim işim az maaş alıyorum ama garanti herşeyime müsama gösterebiliyorlar oğlum hasta olduğunda izin felan bende iş değiştirmeyi felan düşünüyordum hayırlısı yaaaaa napsak bilmiyorummmmmm

özgey canımya inşallah en kısa sürede eşin yeni bi işe girer moralini bozma gün doğmadan neler doğar.

selam kızlar
öğlen menüsünü yazam bari
1 tabak nohut
1 dilim ekmek
akşamada daha hafif geçireyim.sabah biraz plates topuyla çalışmıştım. akşama 30 dk yürürüm. 500 de mekik çekerim dizi izlerken ohh sefam olsun. ( imza cumartesi azraile ceee diyen yakar)

Kızlar kendime bugün beslenme listesi oluşturdum. bunlara puanlar verdim, kaçamaklar içinde puanlama yaptım. 2 Haftalık belirli bir puan toplayıp sonra kendime ödül vermeye karar verdim. Yediklerimi yazacağım, yaptığım sporu ve içtiğim suyu, kendimi nasıl hissettiği mi de yazacağım. Bakalım kızlar bu sefer olacak.
1 haftalık menüm şu şekilde
Kahvaltı
meyve
Öğle ve akşam 1. gün protein
2.gün sebze
3.gün karbonhidrat
4.gün meyve
5.gün bakliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…