Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım cok sıkkın.ağlmaktan deliye döndüm.kızım gecen düşmüştü. 4 gün oldu ve ben farketmedim. dün akşam baktım ufff diyor hiçbişeyi yoktu. sabah hafif şişti. film çekildi sağ bileği kırılmış. alçıya aldılar.cıkar diyor sürekli.1.5 yasındaki çocuk ne anlar. nasıl anneuim ben ya. 3 hafta alçıda kalacak. nasıl dayanacak yavrum

kıyamam ben kuzum ya çok geçmiş olsun küçük olunca istemez tabi çocuk ne bilsin vallaha bu ara çocuklarda bişeyler var sanırım hepsi içn geçerli bu kıştan dolayı kapanıp kaldı çocuklar eve iyce sıkıldılar benimkilerde hiç durmuyo artık korkuyorum bi taraflarına bişey yapıcaklar diye hergün başka bi vukuat.

sabah karnımdaki ağrıyla uyandım ne olduğunu anlamadım sanırım üşüttüm ama kocaman bi göbeğim oldu kızım soruyo anne senin karnına bebekmi girdi neden böle oldun diye(
kahvaltı falanda yapamadım çok kötüyüm limonlu bitki çayı içiyorum şimdi belki sıcağın faydası olur.bi türlü düzelmedi şu havalarya dün sabah gene kar yağdı öğleden sonrada yağmur bu günde yağmurlu deli olucam artık yazı bukadar beklediğimi hiç hatırlamıyorum((

çok geçmiş olsun. nerden bileceksin ki çocuklar okadar hareketli ki. hele şimdi eve tıkıldılar. enerjiyi atamıyorlar sağa sola saldırıyorlar.
alçının üzerine resim çiz. çıkartma yapıştır belki hoşuna bile gider. ne bileyim bu geldi aklıma
çokk geçmiş olsun. sakın kendini suçlama . sen yanında yokkende olabilirdi.nerden bileceksin.

geçmiş olsun. bu soğuklar bizide çocuklarıda mahvetti. oğlum hala düzelemedi .1 şişe antibiyotik bitti. hala aynı sanırım iğne olmazsa geçmeyecek . deli gibi öksürüp duruyor.
allah herkese yardım etsin.

herkese günaydın.
dün akşam 1 tabak nohut 1 dilim ekmek
küçük 1 dilim püskevit pastası
30 dk yürüyüş
500 mekik. bol çay
bu sabah
normal kepekle ve azıcık sütle çakma dukan lavaşı arasına az peynir
hadi herkese kolay gelsin ve çok geçmişler olsun.
bazen rabbim sabrımızı dener. allah herkese kolaylık versin.:26:

canım yaaaaaaa çok geçmiş olsunnnn çocuk bu oluyor üzülme ne alakası var 1,5 yaşına getirirken nasıl anneydim demiyorsunda şimdimi diyorsun oluyor yaramazlık yapıyorlar çok hareketliler her an her dakka hızlarına yetişmek imkansız lütfen üzülme

Geçmiş olsun canım kendini suçlama lütfen, nereden fark edebilirsin ki. Çocukları zapt etmek zor gerçekten, tehlikenin ne olduğunu bilmiyorlar ki. Kıyamam kuzucuğa. 3 hafta evet uzun süre fakat etrafımda çok gördüm ben alışıyorlar çabuk, zaten çocukların en büyük özelliği hemen her şeye alışıyorlar. Allah daha büyük dert vermesin canım, bunlar olağan şeyler. Bak sen 4 günlük şeyi naıl fark etmediğini düşünüyosun benim arkadaşın kızında doğuştan parmağında eğrilik varmış ne onlar ne doktorlar fark ememiş, 2 yaşında iken tesadüf bir doktor fark etmiş, onunda bilekten kırılmıştı, sonra yavrucuğu ameliyat ettiler, onunda 1 ay alçıda kaldı ama çoks orun çıkarmadı. Kendini suçlama lütfen.

Geçmiş olsun ortim, sen yine üşüttün herhalde. dikkat et kendine. Üşütmüşsündür kesin sen, zaten üşütmemene imkan var mı ya, yılın 8 ayı karlı sizin oralar yahu. Sıçak bir şeyler iç, vasa rezene ya da anason falan iç şişkinliğe iyi gelir.

Canım tebrikler, menün gayet güzel görünüyor. Seni azimli gördüm bu aralar, tebrik ederim valla.
dukancı mı oldun kız sende. dukan lavaşı falan yapmışsın. hadi hayırlısı valla.

Evett kızlar,
Ben bu hafta kötüyüm, hiç bir şekilde yediklerime dikkat edemiyorum. 1-2 hafta ara mı versem acaba diye düşünüyorum.
Olmuyor ya bir türlü, tamam yarın diyorum eve gidiyorum yiyebileceğim ya da yemek yapabileceğim bir şey bulamıyorum, bende ne varsa yiyorum sonra. Motivasyonum kötü bu aralar. Birde incire taktım, deli gibi incir yiyip duruyorum çok kalorili biliyorum ama ben çok severim. Bugün yine başlayamadım. Sabah 4 kaşık müslü ve süt ile kahvaltı yaptım bakalım, beklki öğlende yaparım akşama da evde ne varsa az yerim. Hırs yok bu ara bende kızlar. bu hafta artı bilmem kaç çıkıcam. Bu arada buaralar da çok sessiz artıkın ya. winston da bize küstü mü ne günde gelip bir mesaj yazıp bir daha da uğramıyor. Ya da yoğun çok. ama alışamadım onun bu kadar az yazmasına çünkü şahsen beni en çok motive eden o olurdu. Herkesin motivasyonu düştü sanırım.

günaydın kızlar
özgeycim eşin inş en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur....

hazeran canım kızına çok geçmiş olsun...

suhanım sanada geçmiş olsun üşütmüşsündür dikkat et kendine...

sezencim ara vermeyi düşünme toparlıcaz kendimizi inş....

ya kızlar ben dün diyetisyen arayışına girdim medicana var burda aradım aylık 300 tl dediler çok geldi ya benim bi arkadaşım gitmişönceden buraya memnundu ama işte fiyat çok gerçi doğru düzgün birine gidiyim desen fiyatlar hep aynı bakalım 1 ay dasha verdim kendime hala yerimde sayıyo olursam gidicem artık napim...

kendini suçlama , olcakla ölceğin önüne geçilmez , cok gecmıs olsun , kucuk oldugu ıcın kemıklerı cabuk kaynar ...

özgey cok uzuldum , ama habersız nasıl cıkarırlar , kıdem tazmınatı vermedılermı ? bende yaşadım ıyı bılırım 9 ay calısmamıstı eşim allah yardımcınız olsun ınsallah

Canım tebrikler, menün gayet güzel görünüyor. Seni azimli gördüm bu aralar, tebrik ederim valla.
dukancı mı oldun kız sende. dukan lavaşı falan yapmışsın. hadi hayırlısı valla.

yok canım dukancı olmadım. haftasonu değirmenden tan buğday unu aldım . epeydir kendi ekmeğimi kendim yapıyorum. kepekte aldım. onu böyle değerlendireyim dedim. çokta hoşuma gitti . yemek sıkıntısı olursa hemen yaparım . canım ben daha aldığımı veremiyorum.çok pis vicdan yaptım. 63 e in geri 65e çık ayıp bana ya .

harbi çok para . kendinde yapabilirsin bak diğer gruplarda tek başlarına 40 kilo verenbile var. yani diyetisyene gitmene bence gerek yok.

Ozgey heza yakar suhan gecmis olsun kizlar
Sezen kendine gel artik sana yetisecegim yoksa ben 60 oldum
Ne oldu bu takima boyle???

Golge cicegi ben bu diyetisyen olayina hic sicak bakmiyorum onlarin yaptigi liste her yrde var biraz kendini vucudunu raniyorsan parana yazik bu is tamamen kendi nefsinle mucadele ve bunu tek basina cozebilirsin

Hayatimda ilk defa bir diyeti tam anlamiyla uygulayabiliyorum ve cok iyi hissediyorum bu dukan bana cok iyi geldi hepinze tavsiye ediyorum

Hayatimda ilk defa bir diyeti tam anlamiyla uygulayabiliyorum ve cok iyi hissediyorum bu dukan bana cok iyi geldi hepinze tavsiye ediyorum

dukancımı oldun gerçekten bendensin yani

çok saolun kızlar tazminat verdiler ama eşim oraya gireli daha 5 ay olmuştu malesef

selam kızlar sabah göre brazdaha iyiyim amahala tam anlamıyla geçmedi(( sabah 1 fincan nane-maydonoz çayı içtim biraz zaman geçti kayısı çayı içtim yarım avuç kadar leblebi yedim öğlen yemeğindede 2 yk kadar belki dahada az olabilir kabaklı bi yemek yapmış annem ondan yedim 1/2 şişede maden suyu içtim çok sıvı alırsam belki kendime gelirim dedim ama hala pek bişey değişmedi.hasta olmadığımız zamanlardada keşke böle iştahımız olmasa:))) yanıma 1 tane portakal aldım bakalım bi ara onu yiycem.
ay ya yedim içtim yedim içtim yazmışım kaç kere çok komiğime gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…