canım cok sıkkın.ağlmaktan deliye döndüm.kızım gecen düşmüştü. 4 gün oldu ve ben farketmedim. dün akşam baktım ufff diyor hiçbişeyi yoktu. sabah hafif şişti. film çekildi sağ bileği kırılmış. alçıya aldılar.cıkar diyor sürekli.1.5 yasındaki çocuk ne anlar. nasıl anneuim ben ya. 3 hafta alçıda kalacak. nasıl dayanacak yavrum
canım cok sıkkın.ağlmaktan deliye döndüm.kızım gecen düşmüştü. 4 gün oldu ve ben farketmedim. dün akşam baktım ufff diyor hiçbişeyi yoktu. sabah hafif şişti. film çekildi sağ bileği kırılmış. alçıya aldılar.cıkar diyor sürekli.1.5 yasındaki çocuk ne anlar. nasıl anneuim ben ya. 3 hafta alçıda kalacak. nasıl dayanacak yavrum
sabah karnımdaki ağrıyla uyandım ne olduğunu anlamadım sanırım üşüttüm ama kocaman bi göbeğim oldu kızım soruyo anne senin karnına bebekmi girdi neden böle oldun diye(
kahvaltı falanda yapamadım çok kötüyüm limonlu bitki çayı içiyorum şimdi belki sıcağın faydası olur.bi türlü düzelmedi şu havalarya dün sabah gene kar yağdı öğleden sonrada yağmur bu günde yağmurlu deli olucam artık yazı bukadar beklediğimi hiç hatırlamıyorum((
sabah karnımdaki ağrıyla uyandım ne olduğunu anlamadım sanırım üşüttüm ama kocaman bi göbeğim oldu kızım soruyo anne senin karnına bebekmi girdi neden böle oldun diye(
kahvaltı falanda yapamadım çok kötüyüm limonlu bitki çayı içiyorum şimdi belki sıcağın faydası olur.bi türlü düzelmedi şu havalarya dün sabah gene kar yağdı öğleden sonrada yağmur bu günde yağmurlu deli olucam artık yazı bukadar beklediğimi hiç hatırlamıyorum((
herkese günaydın.
dün akşam 1 tabak nohut 1 dilim ekmek
küçük 1 dilim püskevit pastası
30 dk yürüyüş
500 mekik. bol çay
bu sabah
normal kepekle ve azıcık sütle çakma dukan lavaşı arasına az peynir
hadi herkese kolay gelsin ve çok geçmişler olsun.
bazen rabbim sabrımızı dener. allah herkese kolaylık versin.:26:
çok teşekkürler kızlar çok yaramaz oluyor cidden erkek çocukları dün akiam yerde spor yaparken alnıma basıyor koltuğa çıkmak için alnım gözüm burnum umrunda değil bir de kalktım basamıyor die ağlıyor çok yaramaz koltuk tepelerinde gezmeye başladı ve henüz 14 aylık yandım ben
wistoncum afiyet olsun valla ikinci şok haberimide aldım eşimi işden çıkardılar hiç diyetmiş dukanmış umrum değil şuan morel -0 yani
Canım tebrikler, menün gayet güzel görünüyor. Seni azimli gördüm bu aralar, tebrik ederim valla.
dukancı mı oldun kız sende. dukan lavaşı falan yapmışsın. hadi hayırlısı valla.
günaydın kızlar
özgeycim eşin inş en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur....
hazeran canım kızına çok geçmiş olsun...
suhanım sanada geçmiş olsun üşütmüşsündür dikkat et kendine...
sezencim ara vermeyi düşünme toparlıcaz kendimizi inş....
ya kızlar ben dün diyetisyen arayışına girdim medicana var burda aradım aylık 300 tl dediler çok geldi ya benim bi arkadaşım gitmişönceden buraya memnundu ama işte fiyat çok gerçi doğru düzgün birine gidiyim desen fiyatlar hep aynı bakalım 1 ay dasha verdim kendime hala yerimde sayıyo olursam gidicem artık napim...
Hayatimda ilk defa bir diyeti tam anlamiyla uygulayabiliyorum ve cok iyi hissediyorum bu dukan bana cok iyi geldi hepinze tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?