Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dukancımı oldun gerçekten bendensin yani

çok saolun kızlar tazminat verdiler ama eşim oraya gireli daha 5 ay olmuştu malesef

Evet canim dukanci oldum surdurebilecegimi hic sanmiyordum ama cok iyi gidiyor guzel tariflerin varsa alabilirim denedigin ins esin en kisa zamanda is bulur benim esimi de isten cikarmislardi simdicok cok daha iyi bir yerde calisiyor belki senin esinde cikardiklarina mutlu bile olur dua et canim herseyin hayirlisi

takımın modu gene düştü sanırım tek umudumuz sizsiniz kızlar vallaha bu hafta kurtarın bizi.hatice-özgey hadi bakalım top sizde :))

Canim ben bu hafta cok iyi kilo verecegim ama takmca birinci olalim bi ise yarasin kimse eksiye dusmesin hatta eksiye dusenleri bi uyaralim cumaya daha var soyle bi silkelenin ya ne bu haliniz

selam kızlar
öğlene yediklerimi yazam önce
1 baget 2 k.patlıcan 1kuru biber 4 yaprak sarması en kötüsü geliyor küçük bir dilim büsküvi pastası (valla sonuydu bitti yemem daha)
akşama daha az yerim diyorum.
evet kızlar bişey farkettim havalar yağmurlu karlı olunca takım da bir kasvet bir aman be sendecilik.
ne zaman güneş çıksa bu defada bur da kan gövdeyi götürüyor. inşallah güneş çıkar en kısa zamanda
hatice kardeş 60 ı gördüm demişsin bacım bana ne düşmanlığın var ne ettim ben sana ha
mineciğim iyi olmana sevindim. iş yerindeysen bol bol kekik iç çok iyi gelecektir inşallah.
neyse kızlar hepimize güzel bir gün olsun.
bu arada winston baya alışmışız sana nerelerdesin be kardeş?

selam kızlar nasılsınız ben haftasonu giremedim nasılsa sizlerde gelmiyorsunuz diye.. valla geçmişe bakmaya üşeniyorum. haftasonu ve dün diyeti iyice bozdum benim kral prens ve fakir diyeti yalan oldu.. kendime hakaret edesim geldi.

ama herşeyimle kendimi sevmekten başladım bugün güne. cumaya 3 gün var. cuma günü dahil ben sadece meyve tüketeceğim. detoks olsun diye.

her geçen gün yaza yaklaşıyorum çok zayıflamam lazım.. dün tartıldım 81,2 yerine 81,9 gösterdi. ama moralimi bozmadım.. hem neden bozayımki aptal gibi yersem olacağı buydu. 1 aydır türkiyeden sorunlar eksik olmadı. ama bu duurmu asla sorunlara bağlamıyorum..

iradesizim ben.. işte okadar..

bu sabah yediklerim:

sabah: 2 kuru kayısı 1 ceviz

şimdi öğlen kiwi yiyeceğim.

iş yerindeyim yakarcım yanımda sadece limon-kırmızı-mor meyveler-ekinezya ve yeşil çay var bu gün bunlarla idare etmem lazım eve gidince yaparım artık kekiğide canım hiçbişey istemiyo bitki çayınıda zorla içiyorum zaten halsiz kalmıyayım diye.
vallaha haklısın güneş bizi çok etkiliyo bu gün biraz güneş var burda ama ben iyi değilim neyse yarına kadar toparlarım artık.

bazen oluyor öyle .tartıda + yı görünce hemen kendimize geliriz.

Tünaydınlaaar,

@Heza, bacım geçmiş olsun.Umarım en kötüsü bu olur ve bununla atlatır.Kendini suçlama lütfen.Dün ben de annemle bu kazaları falan konuştum.Dedim kardeşimi yazdım, burnuna çivi olayını falan, bizim kızlar "senin annen şuursuz" demişlerdir içinden dedim
Burna çivi sokmayı ben yalan diye hatırlıyordum ama doğruymuş.Dedim sen evde bebek varken çivi mi verdin eline? Dedi evet ben şizofren bir anneyim tövbe tövbe Meğer kardeşim vitrin dolabındaki vidayı söküp onu burnuna sokmuş Bazen ne kadar sakınsan da işte olacağı oluyor, tekrar geçmiş olsun.

@Se_zen bacım, küsme müsme yok valla.Ama bu ara derslerim çok.Sabah 6da kalkıyorum evden çıkıyorum, öğlen geliyorum, sonra hazırlanıp tekrar çıkıyorum eve de 9 gibi geliyorum, sonra da yemekti, ütüydü derken zaman geçiyor valla.Bir de hala geç yatıyorum 2 gibi.Bu sefer sabah zombi oluyorum, öğlen eve gelince biraz kestirip enerji topluyorum, sonra çıkıyorum falan filan işte...Bir de bu sefer büyük firmalarla çalışıyorum, milletin keyfiyle, nazıyla oynuyorum resmen.Geçen cuma misal ders vardı 6 da kalktım, giyindim, kahve üstüne kahve içtim derken 6buçukta asistan aradı ders iptal, haydaaa.Ertesi gün cumartesi olmasına rağmen tamam yaparız dedim, gene 6da kalktım ve şaka gibi 7de ders iptal dendi.O yüzden hazır asker gibi hep ayakta bekliyorum.Bir de bir firmada durmuyorum.Sabah dudullu, öğlen mecidiyeköy, akşam imes falan derken gezici kütüphane gibi elde laptop çantası, kitaplar, ayakta topuklular Çelebi misali geziyorum

Diyet konusunda saldım çayıra modundayım.Regl öncesi hem şiştim, hem iştahım açıldı hem de akşamları eve 9da gelip 10da yemek yiyorum.Spor da yalan oldu.Su zaten havalar soğuk diye 2 bardak içiyorsam içiyorum yalan yok.Hepsini toplayınca da durumum çok umutsuz.

Bugün tüm gün evdeyim, yeni bir diyet bulmalı ve acil başlamalıyım.
Kendimi bu ara çok kınıyorum ama pes etmeye niyetim yok, ben iradesiz, başarısız, boğazını tutamayan, şişko olmak kaderi olan birisi olmayacağım.
Bu işi tez zamanda bitireceğim ve bitireceğiz inşallah :13:

Evet,öğle yemeğimide yedim. 3 kiwi ve bol su (mhhh nefisti..)

bir yıl önce bugün eşimle nikah masasına oturdum.. o unutmuştur belki ama ben genede mesaj yazdım. 1 aydır eşim çok yıprandı 2 gün önce işi bıraktı. bizim aile olduğu gibi birbirine çok bağlıdır herkesin derdine koşar.. bugün dedemin ameliyatında oda orda olanlardan biri olacak nede olsa ikimizin dedesi :)... şimdi ona ay sen bana mesaj yazmadın demek olmaz.. değilmi ama..

yok ya yapılmaz öyle şey . adamcağızın başından aşkın işi telaşı .tirip yapmaya hiç gerek yok destek olma zamanı köstek değil.

merhaba arkadaslar kusura bakmayın kızdan fırsat bulup giremedim. nasılsınız. dün geceyi şükür atlattık.ama bugün çıkar deyip duruyor çekiştiriyor. 20gün nasıl dayanacak bucocuk.gittim sulu boya falan aldım boyama yapacagız kalkınca. koyun kemiği aldım çorbasını yapıp yedireceğim. d vitede baslaım.offf offff. benim diyet puf oldu. dün akşamdan beri 2 elma yedim 2 pkatte sigara.moralim pek bi bozuldu. çalışsam bi dert çalışmasam bi dert.sanki benleyken düşmüyormu. düşüyorda işte insan yinede daha cok zaman ayırmak istiyor cocuguna. geçim derdi. salındık gidiyoruz.

Kızlar dukan diyeti yine aklımı çeldi benim ya. dukan diyeti tariflerini de görünce yapasım geldi valla.

yaaa bende yapmak istiyom ama neden yapamıyom banada anlatın neler yiyip içiyonuz kızlarya beraber başlayalım olmazmı?

sabah baharatlı bi omlet yapıp başlasamı acep belki bol bol baharat koyarsam yiyebilirim yumurtayı yoksa gitmiyo hiç(

Kızlar dukan diyeti yine aklımı çeldi benim ya. dukan diyeti tariflerini de görünce yapasım geldi valla.

hadi bende katılayım sana bir leğen kepeğim araya gitmesin.ziyan olmasın.
ama dukanı pek bilmiyom.var ya sezen ve dukanın adı konmamış bir muhabbetleri var
hadi bende başlayam .ee ne yapacaz hazır dolapta haşlanmış tavukda varken.

günlük menüler yazsakta onlarımı yesek sezen yaz menülerinide 1 gün önceden senden kopya çekelim şekerim olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…