Ozgey heza yakar suhan gecmis olsun kizlar
Sezen kendine gel artik sana yetisecegim yoksa ben 60 oldum
Ne oldu bu takima boyle???
dukancımı oldun gerçekten bendensin yani
çok saolun kızlar tazminat verdiler ama eşim oraya gireli daha 5 ay olmuştu malesef
takımın modu gene düştü sanırım tek umudumuz sizsiniz kızlar vallaha bu hafta kurtarın bizi.hatice-özgey hadi bakalım top sizde :))
selam kızlar
öğlene yediklerimi yazam önce
1 baget 2 k.patlıcan 1kuru biber 4 yaprak sarması en kötüsü geliyor küçük bir dilim büsküvi pastası (valla sonuydu bitti yemem daha)
akşama daha az yerim diyorum.
evet kızlar bişey farkettim havalar yağmurlu karlı olunca takım da bir kasvet bir aman be sendecilik.
ne zaman güneş çıksa bu defada bur da kan gövdeyi götürüyor. inşallah güneş çıkar en kısa zamanda
hatice kardeş 60 ı gördüm demişsin bacım bana ne düşmanlığın var ne ettim ben sana ha
mineciğim iyi olmana sevindim. iş yerindeysen bol bol kekik iç çok iyi gelecektir inşallah.
neyse kızlar hepimize güzel bir gün olsun.
bu arada winston baya alışmışız sana nerelerdesin be kardeş?
iş yerindeyim yakarcım yanımda sadece limon-kırmızı-mor meyveler-ekinezya ve yeşil çay var bu gün bunlarla idare etmem lazım eve gidince yaparım artık kekiğide canım hiçbişey istemiyo bitki çayınıda zorla içiyorum zaten halsiz kalmıyayım diye.
vallaha haklısın güneş bizi çok etkiliyo bu gün biraz güneş var burda ama ben iyi değilim neyse yarına kadar toparlarım artık.
bazen oluyor öyle .tartıda + yı görünce hemen kendimize geliriz.
aman dur artı falan görmeyelim yakar ya zaten canım sıkkın bide kilo alırsam dahada dağlırım.
Evet,öğle yemeğimide yedim. 3 kiwi ve bol su (mhhh nefisti..)
bir yıl önce bugün eşimle nikah masasına oturdum.. o unutmuştur belki ama ben genede mesaj yazdım. 1 aydır eşim çok yıprandı 2 gün önce işi bıraktı. bizim aile olduğu gibi birbirine çok bağlıdır herkesin derdine koşar.. bugün dedemin ameliyatında oda orda olanlardan biri olacak nede olsa ikimizin dedesi :)... şimdi ona ay sen bana mesaj yazmadın demek olmaz.. değilmi ama..
yok ya yapılmaz öyle şey . adamcağızın başından aşkın işi telaşı .tirip yapmaya hiç gerek yok destek olma zamanı köstek değil.
Kızlar dukan diyeti yine aklımı çeldi benim ya. dukan diyeti tariflerini de görünce yapasım geldi valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?