Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oooooooo gelin dukancılarım gelin beni yanlız bırakmayın morel 0 zaten sizden destek alayım bende bizdemi bir grup olsak

harbi çok para . kendinde yapabilirsin bak diğer gruplarda tek başlarına 40 kilo verenbile var. yani diyetisyene gitmene bence gerek yok.

Golge cicegi ben bu diyetisyen olayina hic sicak bakmiyorum onlarin yaptigi liste her yrde var biraz kendini vucudunu raniyorsan parana yazik bu is tamamen kendi nefsinle mucadele ve bunu tek basina cozebilirsin

inş kendi başıma verebilirim bende bakalım çok sıkıldım artık ne doğru düzgün istediğimi yiyebiliyorum ne de kilo verebiliyorum şu dukan aslında iyi kilo verdiriyo ama işte bana uymadı oda beceremedim yağsız yiyince ben temelli yemeden içmeden kesildim birde o yulaf kepeğini hiç sevmedim geçen gün dolapta gözüme çarptı çöpe attım...

valla sezen yapabılıyorsan yap ....ben sabah 2 yumurta kırdım ekmeksız yemege calıstım bana acayıp yaglı geldı ekmeksız....dedım ben kendıme napıyormusum....ama 1 saat sonra gözlerım karardı basımda korkunc bır agrı sanırım tansıyonum cıktı....yattım dınlendım kahve ıctım toparlandım ....

aralarıda uzumlu kepeklı bıskuvı yedım kendımı bu hafta hafıf hıssedıyorum aksama kuru fasulye pılav var ve turşu...

baskan bugun öyle şeylerı dusunme ya bosver baska zaman acısını cıkarırsınız :)

wınston hoca nerde ?????

Buradayım bacım selamlar,
Ben de tam yakar'dan alıntı yapıp ona küsecektim
İşler yoğunlaştı dedim, mesajları az yazmaya başladım en sadık adamlarımdan biri 48liklere, dukancılara uymuş, kol kola girmiş, halaylara başlamış hatta kasap havasına bile geçmiş Yakında yakar da 48 kilo olacağım derse, sinirimden 148 kilo olurum bari ucundan ben de 48 olmuş olurum

Dukan'ı ben 2-3 gün yaptım.Bana maddi olarak ağır geliyor ne yalan söyleyeyim.Sürekli et, tavuk, süt, yumurta, kepek.
Ekmeksiz ya da kepekli şeyler de bana uymuyor.
Hani öyle bir diyet ya da düzen istiyorum ki, bayramda da uygulanacak, tatilde de, doğumgününde de, teyzene kahvaltıya gittiğinde de, eşinle yemeğe gittiğinde de.Ya da evde 3 gram bir şey kaldığında, alışverişe gidemediğinde bile onlarla hazırlanabilecek, misafir, eş dost geldiğinde de onlarla yenilebilecek şeyler.
Yani bir ömür gitsin istiyorum, bu yüzden karatay (ekmek yerine ceviz hesabı) ya da dukan sistemi bana uzun vadede uymuyor.

Bu arada eski silah arkadaşım Yakar'ı kınıyor; bu haftayı regl hesabı şişmiş geçirsem de önümüzdeki hafta yakar ve yeni kankalarını listede ismimin altında göreceğimi belirtir, winstonlight'ın suçu ne diye sitem eder, mekik kardeşliğini bozar, eshefle kınarım seni Yakar

YAKAR BACIYA

Zayıflama mezuniyetine beni çağır sevgilim
İstersen şahidin olurum senin
Bu dobiş kim diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgiim

Hayaller kurardık biz aylar önce
Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Birlikte zayıflayıp seni öylece

Şişkonun biriysem sevemezmiyim
Diyetle karın doymaz diyen benmiyim
Şimdi dukancısın ben ayrı garip
Sana bir püskevit veremez miyim

Dukan masasına oturdun işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Sana mutluluklar sözüm kardeşçe
At artık imzanı git biran önce

slm kızlar akşam geldim hemen terleme eşofmanlarını giydim çıktım koşu bandına 1 saat 4,5 km yürüdüm sonrasında brokoli haşladım yoğurtlu yedim eşim meyve dedi ona getirdim ben yemedim bakalım bu akşamki gibi dvm ederim inş...

Winston bacım valla son dukan deneyimim bu sefer, hakikatten pahalı bir diyet ama napıyım ya, yeter artık, geçen sefer yaptığım yanlışlıkları bir bir buldum bu sefer. Bu sefer de olmaz sa artık dukan mukan yapmıycam. Haş artık rejim falan da yapmam herhalde çünkü çok sıkıldım. Ve yeter artık tadını bilmediğim ne var ki ben bu kadar iradesiz davranıyorum ya. Yediğim içtiğim herşeyin tadını tuzunu biliyorum allaha şükür. 1 ay yemezsem ölmem herhalde.

Yarınki listem kızlar, özgey bak bakalım beğenmediğin bir şey varmı yanlışım varsa düzelt

Sabah
yumurta sarısı kullanmadan yaptığım dukan lavaşı içine şimdi 2 kutu yağsız sütle yaptığım lor peynir (umarım olur) 1 yk.

Öğle
soya soslu tavuk gögsü
kefir yağsız

Akşam
yoğurt
fırın poşetinde pişmiş incik 2 parça

Aralarda belki goji berr yerim 1 kaşık kadar.
çok acıkırsam süt 1 bardak.

Kolay gelsin bacım, uzun süre yapanlara (bkz özgey) gıpta ediyorum valla.Benim tavukla pek aram yok, kırmızı eti de her gün yemek bizim bütçeyi sarsar, geriye de süt, yumurta kalıyor onlar da ne kadar akşam -öğle yemeği yerine geçer falan filan işte.
Yoksa sebze de var, protein de.Hatta bir süre sonra tatlılar, bilmemneler şahane gidiyor formatı.
Çok makul de işte bana uymuyor.
Sana kolaylıklar diliyorum, umarım uzun soluklu yapar, kilolarından kurtulur, benden sonra da mezun olursun
(İyi insan olmak da bir yere kadar değil mi Güzel temenniler de bulunsam da, benden önce gideceğin fikrine kendini kaptırma, sonra üzülürsün )

oy oy kıyamam silah arkadaşıma.
sen bu ellerde beni yalnız bırak ben kederimden kendimi vurayım lahmacuna pideye . zor zeket veddiğim 2 kiloyuda geri alayım sonra bana küs beni kına olacak iş mi bu nasıl adalet.

Winston bacım kalmış şurda 5 kilo tabii ki senden önce gidicem yaklaşık 5 hafta sonra ben kaçar. Ama mezun olmam bakarsın gelir burda yediklerinize karışır seninle uğraşırım bol bol. Gitmek hoşuma gitmiyor, ben 48 olayımda 34 beden pantolonlarımla fotolarımı da koyarım sonra artık buzdolabına mı yapıştırısın dart tahtasına bilmem.

Kizlar ben bu dukanin mantigi cozdum ruhunu gozunu doyuruyor yiyecek bile gormek istemiyorsan istedigin kadar yemek serbest ya yiyebilisen tabi ben goji berry almadim butceyi cok zorlayacagini sanmiyorum bir aptigim et yemegini iki uc ogunde anca bitiriyorum yogurt yumurta her evde bulunur kipada yulaf kepegi aldim bes kusur liraydi tatlandirici aldim o da yedi bcuk lira tablet

Bugun yediklerim sabah biraz dukan ekmegi yaninda haslanmis yumurta ogle uc haslanmis tavuk baget ara tarcinli yogurt aksam kakaolu light sut tatlandiricili sonra cola zero

çok samimi bir arkadas 25 kg verdı dukanla , ben yapamam bana maliyetı agır geldı , ama o kadar param ols zaten her ögun ızgara ve salata yerım tabı makarna pılav gözum görmez

çok samimi bir arkadas 25 kg verdı dukanla , ben yapamam bana maliyetı agır geldı , ama o kadar param ols zaten her ögun ızgara ve salata yerım tabı makarna pılav gözum görmez

Canim ya yulaf kepeginden hamurisleri tarifleri var yogurt peynir sut varzet istesende gunde bir ogunden fazla yenmiyor bence bir de ben bi pisirdigim yemegi uc gun yiyebilirim isitip siz bir gunden sonra atiyor musunuz

Valla kızlar bende ozgey ve şimdi de haticeden özendim. Başladım bakalım nasıl gidecek ben zaten hep başlayıp sonra devam ettiremiyorum bu sefer ne kadar uzun tutabilirsem kardır. Bende akşam tavuk gögsü aldım onu ufak ufak doğarıp az soğan ve bir kaşık soya sosu ile pişirdim bana 3 gün yeter bu yemek. Bana da sürekli light ürünler kullanmak zor geliyor ama 1 ayda herhalde 5 kilo veririm diye 1 ay sabredicem bakalım.

Günaydın kızlar,
Sabah kahvaltımı yaptım işime geldim ve bugüne daha iyi başladım, daha motive başladım en azından.
Sabah tartıldım ve 1 kilo fazla çıktım geçen cumaya göre belki bugün yarım kilosu gider. Yani en azından ben öyle umuyorum.
Bende 4 gün atak yapayım diyorum sonra da protin ve sebze 2+2 yapayım diyorum.

Sabah kahvaltım
1,5 yk yulaf kepeği ve 1 yumurta akı ile yaptığım dukan lavaşı ve 1 yk yağsız sütle dün akşam kendi yaptığım lor peynir.

Şu an gayet tokum ve mutluyum öğlene de bugün çarşamba balık günü olduğu için ızgara balık yerim. akşamda yoğurt ve tavuk sote yerim. Bugün dukan araştırmama devam etmeliyim.

Sezencim benim cumadan beri iki kilodan fazla gitti dort gun atak yaptim yarin sebze de yiyecegim

Valla tebrik ederim canım. Yanlız senin bebiş emmiyor mu ya. emiyorsa bu kadar katı yapma istersen. Kuzucuk daha önemli bak senin zayıf olmanda. Sen zaten emzirirken gidecek o kilolar emin ol. Sadece normalde yediğinden fazla yemesen ya da ne bileyim ekmeği kessen yine olur gibi geldi bana. Yani ben 2 sene emdiği için diyet yapmaya cesaret edememişim oş iyi mi yaptım bilmiyorum iyi yapmış olsam burada olmazdım ama yine de en doğrusunu sen bilirsin tabii ki. Dukan emziriken bana ağır geldi sanki. Karışmışım gibi olmasın yanlış anlama. Ama ne zamandır söyleyeyim diyordum.

Kızlar bende diyorm ki hazır winstoncum da yokken buralarda ve silah arkadaşı ile de diyet kardeşliği kurmuşken zayıflayayım da o fırsat bulup da benim zayıfladığımı fark etmeden gideyim bu ellerden. Gelsin bir baksın se_zen yok. 48 derken 47 kiloya düşmüş, incenik bir resmini de eklemiş kaçmış buralardan.

ben burdayım kızlarr. winstonu hiççç satmam ama pazarlık yapabilirim.
kızlar ben bu diyete başladım hadi bismillahhhh.
ama kızlar bu diyet haakkında pek fikrim yok bende 4 gün atak yapayım hatice böyle güzel verdiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…