harbi çok para . kendinde yapabilirsin bak diğer gruplarda tek başlarına 40 kilo verenbile var. yani diyetisyene gitmene bence gerek yok.
Golge cicegi ben bu diyetisyen olayina hic sicak bakmiyorum onlarin yaptigi liste her yrde var biraz kendini vucudunu raniyorsan parana yazik bu is tamamen kendi nefsinle mucadele ve bunu tek basina cozebilirsin
valla sezen yapabılıyorsan yap ....ben sabah 2 yumurta kırdım ekmeksız yemege calıstım bana acayıp yaglı geldı ekmeksız....dedım ben kendıme napıyormusum....ama 1 saat sonra gözlerım karardı basımda korkunc bır agrı sanırım tansıyonum cıktı....yattım dınlendım kahve ıctım toparlandım ....
aralarıda uzumlu kepeklı bıskuvı yedım kendımı bu hafta hafıf hıssedıyorum aksama kuru fasulye pılav var ve turşu...
baskan bugun öyle şeylerı dusunme ya bosver baska zaman acısını cıkarırsınız :)
wınston hoca nerde ?????
Winston bacım valla son dukan deneyimim bu sefer, hakikatten pahalı bir diyet ama napıyım ya, yeter artık, geçen sefer yaptığım yanlışlıkları bir bir buldum bu sefer. Bu sefer de olmaz sa artık dukan mukan yapmıycam. Haş artık rejim falan da yapmam herhalde çünkü çok sıkıldım. Ve yeter artık tadını bilmediğim ne var ki ben bu kadar iradesiz davranıyorum ya. Yediğim içtiğim herşeyin tadını tuzunu biliyorum allaha şükür. 1 ay yemezsem ölmem herhalde.
oy oy kıyamam silah arkadaşıma.Buradayım bacım selamlar,
Ben de tam yakar'dan alıntı yapıp ona küsecektim
İşler yoğunlaştı dedim, mesajları az yazmaya başladım en sadık adamlarımdan biri 48liklere, dukancılara uymuş, kol kola girmiş, halaylara başlamış hatta kasap havasına bile geçmişYakında yakar da 48 kilo olacağım derse, sinirimden 148 kilo olurum bari ucundan ben de 48 olmuş olurum
Dukan'ı ben 2-3 gün yaptım.Bana maddi olarak ağır geliyor ne yalan söyleyeyim.Sürekli et, tavuk, süt, yumurta, kepek.
Ekmeksiz ya da kepekli şeyler de bana uymuyor.
Hani öyle bir diyet ya da düzen istiyorum ki, bayramda da uygulanacak, tatilde de, doğumgününde de, teyzene kahvaltıya gittiğinde de, eşinle yemeğe gittiğinde de.Ya da evde 3 gram bir şey kaldığında, alışverişe gidemediğinde bile onlarla hazırlanabilecek, misafir, eş dost geldiğinde de onlarla yenilebilecek şeyler.
Yani bir ömür gitsin istiyorum, bu yüzden karatay (ekmek yerine ceviz hesabı) ya da dukan sistemi bana uzun vadede uymuyor.
Bu arada eski silah arkadaşım Yakar'ı kınıyor; bu haftayı regl hesabı şişmiş geçirsem de önümüzdeki hafta yakar ve yeni kankalarını listede ismimin altında göreceğimi belirtir, winstonlight'ın suçu ne diye sitem eder, mekik kardeşliğini bozar, eshefle kınarım seni Yakar
YAKAR BACIYA
Zayıflama mezuniyetine beni çağır sevgilim
İstersen şahidin olurum senin
Bu dobiş kim diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgiim
Hayaller kurardık biz aylar önce
Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Birlikte zayıflayıp seni öylece
Şişkonun biriysem sevemezmiyim
Diyetle karın doymaz diyen benmiyim
Şimdi dukancısın ben ayrı garip
Sana bir püskevit veremez miyim
Dukan masasına oturdun işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Sana mutluluklar sözüm kardeşçe
At artık imzanı git biran önce
Kolay gelsin bacım, uzun süre yapanlara (bkz özgey) gıpta ediyorum valla.Benim tavukla pek aram yok, kırmızı eti de her gün yemek bizim bütçeyi sarsar, geriye de süt, yumurta kalıyor onlar da ne kadar akşam -öğle yemeği yerine geçer falan filan işte.
Yoksa sebze de var, protein de.Hatta bir süre sonra tatlılar, bilmemneler şahane gidiyor formatı.
Çok makul de işte bana uymuyor.
Sana kolaylıklar diliyorum, umarım uzun soluklu yapar, kilolarından kurtulur, benden sonra da mezun olursun
(İyi insan olmak da bir yere kadar değil miGüzel temenniler de bulunsam da, benden önce gideceğin fikrine kendini kaptırma, sonra üzülürsün )
çok samimi bir arkadas 25 kg verdı dukanla , ben yapamam bana maliyetı agır geldı , ama o kadar param ols zaten her ögun ızgara ve salata yerım tabı makarna pılav gözum görmez
Sezencim benim cumadan beri iki kilodan fazla gitti dort gun atak yaptim yarin sebze de yiyecegim
Kızlar bende diyorm ki hazır winstoncum da yokken buralarda ve silah arkadaşı ile de diyet kardeşliği kurmuşken zayıflayayım da o fırsat bulup da benim zayıfladığımı fark etmeden gideyim bu ellerden.Gelsin bir baksın se_zen yok. 48 derken 47 kiloya düşmüş, incenik bir resmini de eklemiş kaçmış buralardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?