Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın dietdaşlar ve dukancanlar,

çok büyük yarış içerisinde bu hafta olamıyorum malesef can sıkıcı nedenlerden dolayı çünkü çok canım sıkıldı ve başım ağrımıştı kahve iççtim yarışı haftaya bırakıyorum ama düzenli gitmeye çalışıyorum

dün o kadar yoğundumki kahvaltı edemedim öğlenleyin de 4 köfte yedim akşamda kayınvalideye gitmiştik görümcelerimde dukan yapıyor onlarla birlikte

yulaf kepeğinden krep
peynir
et yedim

çok süper değilim bu hafta hep protein yiycem ki zaten canımda çok bişey istemiyor

valla wistoncum haklısınız pahalı bir diyet ben o işi şöle çözdüm kendime kahvaltılık alıyorum eve yoğurt felan her akşam annemde yada kaynanamdayım kaynanam her seferinde fırında et yapar zaten yağsız tam benlik annemede gidince et yada oda çok sebze yapar akşam yemeklerini hep orda hallediyorum bana tek kahvaltılık kalıyor valla yoksa tek başıma hem zaman hemde maddi olarak çökebilirdim

bence çok güzel harika tam gaz devam

moralinin bozulması canının sıkılması. inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursunuz.

sabah kepekli lavaş arası biraz peynir
öğlene kepekli lavaş arası tavuk ( çakma tavuk dürüm)
akşama sizden kopya çekcem

kızlar ben şu dukan atak bölümünü biraz araştırayım hadi kolay gelsin sizlere

sabah kepekli lavaş arası biraz peynir
öğlene kepekli lavaş arası tavuk ( çakma tavuk dürüm)
akşama sizden kopya çekcem

Canım dürüm hem sabah hem öğlen olmuş , günlük hakkımız 1,5 yemek kaşığı , bunu aşmıyorsan sorun yok tabii. yumurta günde 1 tane izin varmış bakma sınırsız dediğine, yoğurt ve süt ürünlerini de abartmamak lazmım mış, peynirde yasak gibi ne kadar sınırsız densede bir sürü çelişklili ifade var, ben o yüzden işte dün akşam evde yağsız sütle lor yaptım kendime diğerlerinden daha az yağlı oluyor böyle. Sınırsız yağsız tavuk gögüs kısmı, yağsız dana eti, balık var. goji berr günde 1 yemek kaşığı , tatlı isterse canın benecol ler varya meyveli onlardan 2 taneye kadar izin var ama sen yine de 1 tane ye. Yumurta beyazını daha fazla tüketebilirsin, sarısını hiç kullanmamak lazım aslında yağlı çünkü. Ben bu gün sadece beyazını kullandım ve dukan lavaşının tadı da değişmedi. 4 gün atak da güzel, ben belki 3 günde bırakabilirim atagıda.

Sezen hastanede sutum yetmedi kan sekeri dustu bebegimin mama verdik bol bol su iciyorum gece yetmedigi yerde mama veriyorum gunduzleri emiyor su onemliymis ben dw bol bol su iciyorum demir magnezyum da aliyorum ya benim hamilelikte aldigim kilolar emzirmeyle gitmiyor ilkinden tecrubeliyim bu da benim psikolojimi bozuyor o yuzden fazlaliklarfan kurtulayim emzirmeye devam biliyorum cok takinti yaptim esim dw dahil herkes kiziyor ama elimde degil bu diyetle ac kalinmiyor diye bunu sectim

Sezen dukanin sitesinde bir anket var onu yaparsan kac gun atak yapman gerektigi cikiyor yulaf kepegi atakta bir bucuk seyirde iki kasik tavuk gogus olmasi gerekiyor evet ama ben diger yerlerin de haslayip yiyorum yumurta kolesterolu olanlar icin gunde iki tane ile sinirlanmis tuz su tuttugu icin istenmiyor
Dukan amcam emzirenlerin guclendirmeden baslamasini oneriyor o yuzden ben seyir evresini kisa tutup guclendirmeye gececegim

Arkadaslar hepiniz calisan bayanlarsiniz sanirim dogumdan sonra ne kadar evde kaldiniz ben evde cok bunaldim oglumda kucagimda su anda tek aktivitem internete girmek hem calisip hem doktora yapip hem de ikinci universitemi okuyordum bosluga dusmus gibiyim beni kinamayin ana cok zorlaniyorum siz de yasadiniz mi boyle seyler

ben doğumdan sonra 6 ay evde kaldım ne kadar monoton ne kadar iğrenç günlerdi tek eğlencem emirdi akşama kadar onunla bir kızın oyuncak bebeği ile oynar gibi oynuyordum üst baş giydiriyordum ama çok zorlandım 85 m2 kışın ne kadar aktivite yapılırsa yaptım fakat başarılı olmadım doğumdan sonra 75 olan kilom işe başlayana kadar 95 e çıktı sırf sıkıntıdan bunalmaktan eşimde bir iş yeri açma sevdası tutturdu iice beni kötü etkiledi ama şimdi günler nasıl geçiyor bilmiyorum o kadar yoğunumki

ben sabah 1,5 yemek kaşığına biraz süt le yaptım lavaşı yumurta koymadım.
olmazsa sadece tavuk yerim yanına yoğurt eklerim olmamı?
hatice asla yargılamıyorum seni. keşke bende doğumdan sonra bu kadar bilinç olsaydım da hamilelikte kilo almadım . ben sonrasındaki 6 ayda kilo aldım. ve hiç önemsemedim. şimdi onun acısını çekiyorum.

Son düzenleme:

Canim ya demek ki tek ben degilim bunalan bu kilolar yerlesmeden alisip normalmis gibi sanmadan vermek istiyorum benim de emir surekli kucagimda doysa da keyif yapiyor memede buyuk oglumu ihmal ediyorum bu da beni cok uzuyor yapmadigi seyler yapiyor soyunmaya basladi bu ara aksama kadar yemek yedirecegim emzirecegim kaka temizleyecegim derken iki cocuk cok zormus ya kirki cikmasi derler ya ben onu depresyon cikmasi diye degisturiyorum

ben sımdı sıtesıne gırdım anketını yaptım kızlar

fakat heryerde ısrarla kıtabını alın dıyor sız aldınızmı ?

Sagol canim yakinlarim bile beni anlamazken cok elestiri aldim sizin anlamaniza cok sevindim

valla ınternette acıklayıcı bır lıste bulamadım ben kafam karıstı

ben anladığım kafarını anlatayım. hatalıysan düzeltin kızlar
atak evresi vermen gereken kilo 10-20 arası ise 3-5
daha fazla ise 2-10 gün
atakda sadece protein yani et ve et ürünleri
süt ve sütten yapılmış ürünler ( lor peynir yoğurt çökelek ama hepsi yağsız)
1,5 yemek kasığı yulaf kepeği
yumurta
20 dk yürüyüş
1,5 lt su
benim anladığım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…