Kolay gelsin bacım, uzun süre yapanlara (bkz özgey) gıpta ediyorum valla.Benim tavukla pek aram yok, kırmızı eti de her gün yemek bizim bütçeyi sarsar, geriye de süt, yumurta kalıyor onlar da ne kadar akşam -öğle yemeği yerine geçer falan filan işte.
Yoksa sebze de var, protein de.Hatta bir süre sonra tatlılar, bilmemneler şahane gidiyor formatı.
Çok makul de işte bana uymuyor.
Sana kolaylıklar diliyorum, umarım uzun soluklu yapar, kilolarından kurtulur, benden sonra da mezun olursun
(İyi insan olmak da bir yere kadar değil miGüzel temenniler de bulunsam da, benden önce gideceğin fikrine kendini kaptırma, sonra üzülürsün )
Yarınki listem kızlar, özgey bak bakalım beğenmediğin bir şey varmı yanlışım varsa düzelt
Sabah
yumurta sarısı kullanmadan yaptığım dukan lavaşı içine şimdi 2 kutu yağsız sütle yaptığım lor peynir (umarım olur) 1 yk.
Öğle
soya soslu tavuk gögsü
kefir yağsız
Akşam
yoğurt
fırın poşetinde pişmiş incik 2 parça
Aralarda belki goji berr yerim 1 kaşık kadar.
çok acıkırsam süt 1 bardak.
günaydın dietdaşlar ve dukancanlar,
çok büyük yarış içerisinde bu hafta olamıyorum malesef can sıkıcı nedenlerden dolayı çünkü çok canım sıkıldı ve başım ağrımıştı kahve iççtim yarışı haftaya bırakıyorum ama düzenli gitmeye çalışıyorum
dün o kadar yoğundumki kahvaltı edemedim öğlenleyin de 4 köfte yedim akşamda kayınvalideye gitmiştik görümcelerimde dukan yapıyor onlarla birlikte
yulaf kepeğinden krep
peynir
et yedim
çok süper değilim bu hafta hep protein yiycem ki zaten canımda çok bişey istemiyor
sabah kepekli lavaş arası biraz peynir
öğlene kepekli lavaş arası tavuk ( çakma tavuk dürüm)
akşama sizden kopya çekcem
Sezen dukanin sitesinde bir anket var onu yaparsan kac gun atak yapman gerektigi cikiyor yulaf kepegi atakta bir bucuk seyirde iki kasik tavuk gogus olmasi gerekiyor evet ama ben diger yerlerin de haslayip yiyorum yumurta kolesterolu olanlar icin gunde iki tane ile sinirlanmis tuz su tuttugu icin istenmiyor
Canım dürüm hem sabah hem öğlen olmuş , günlük hakkımız 1,5 yemek kaşığı , bunu aşmıyorsan sorun yok tabii. yumurta günde 1 tane izin varmış bakma sınırsız dediğine, yoğurt ve süt ürünlerini de abartmamak lazmım mış, peynirde yasak gibi ne kadar sınırsız densede bir sürü çelişklili ifade var, ben o yüzden işte dün akşam evde yağsız sütle lor yaptım kendime diğerlerinden daha az yağlı oluyor böyle. Sınırsız yağsız tavuk gögüs kısmı, yağsız dana eti, balık var. goji berr günde 1 yemek kaşığı , tatlı isterse canın benecol ler varya meyveli onlardan 2 taneye kadar izin var ama sen yine de 1 tane ye. Yumurta beyazını daha fazla tüketebilirsin, sarısını hiç kullanmamak lazım aslında yağlı çünkü. Ben bu gün sadece beyazını kullandım ve dukan lavaşının tadı da değişmedi. 4 gün atak da güzel, ben belki 3 günde bırakabilirim atagıda.
Arkadaslar hepiniz calisan bayanlarsiniz sanirim dogumdan sonra ne kadar evde kaldiniz ben evde cok bunaldim oglumda kucagimda su anda tek aktivitem internete girmek hem calisip hem doktora yapip hem de ikinci universitemi okuyordum bosluga dusmus gibiyim beni kinamayin ana cok zorlaniyorum siz de yasadiniz mi boyle seyler
ben doğumdan sonra 6 ay evde kaldım ne kadar monoton ne kadar iğrenç günlerdi tek eğlencem emirdi akşama kadar onunla bir kızın oyuncak bebeği ile oynar gibi oynuyordum üst baş giydiriyordum ama çok zorlandım 85 m2 kışın ne kadar aktivite yapılırsa yaptım fakat başarılı olmadım doğumdan sonra 75 olan kilom işe başlayana kadar 95 e çıktı sırf sıkıntıdan bunalmaktan eşimde bir iş yeri açma sevdası tutturdu iice beni kötü etkiledi ama şimdi günler nasıl geçiyor bilmiyorum o kadar yoğunumki
ben sabah 1,5 yemek kaşığına biraz süt le yaptım lavaşı yumurta koymadım.
olmazsa sadece tavuk yerim yanına yoğurt eklerim olmamı?
hatice asla yargılamıyorum seni. keşke bende doğumdan sonra bu kadar bilinç olsaydım da hamilelikte kilo almadım . ben sonrasındaki 6 ayda kilo aldım. ve hiç önemsemedim. şimdi onun acısını çekiyorum.
ben sımdı sıtesıne gırdım anketını yaptım kızlar
fakat heryerde ısrarla kıtabını alın dıyor sız aldınızmı ?
valla ınternette acıklayıcı bır lıste bulamadım ben kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?