Canim ya demek ki tek ben degilim bunalan bu kilolar yerlesmeden alisip normalmis gibi sanmadan vermek istiyorum benim de emir surekli kucagimda doysa da keyif yapiyor memede buyuk oglumu ihmal ediyorum bu da beni cok uzuyor yapmadigi seyler yapiyor soyunmaya basladi bu ara aksama kadar yemek yedirecegim emzirecegim kaka temizleyecegim derken iki cocuk cok zormus ya kirki cikmasi derler ya ben onu depresyon cikmasi diye degisturiyorum
Sezen dukanin sitesinde bir anket var onu yaparsan kac gun atak yapman gerektigi cikiyor yulaf kepegi atakta bir bucuk seyirde iki kasik tavuk gogus olmasi gerekiyor evet ama ben diger yerlerin de haslayip yiyorum yumurta kolesterolu olanlar icin gunde iki tane ile sinirlanmis tuz su tuttugu icin istenmiyor
Dukan amcam emzirenlerin guclendirmeden baslamasini oneriyor o yuzden ben seyir evresini kisa tutup guclendirmeye gececegim
Arkadaslar hepiniz calisan bayanlarsiniz sanirim dogumdan sonra ne kadar evde kaldiniz ben evde cok bunaldim oglumda kucagimda su anda tek aktivitem internete girmek hem calisip hem doktora yapip hem de ikinci universitemi okuyordum bosluga dusmus gibiyim beni kinamayin ana cok zorlaniyorum siz de yasadiniz mi boyle seyler
ben sımdı sıtesıne gırdım anketını yaptım kızlar
fakat heryerde ısrarla kıtabını alın dıyor sız aldınızmı ?
slm kızlar netteki fırsat sitelerinden birinden 1 aylık diyetisyen+2 aylık kavitasyon paketini 34tl ye aldım henüz randevu alamadım ama haftaya alırım sanırım bi arkadaşım geçen gün gitmiş beğenmiş burayı bakalım inş faydası olur zayıflarız...
Canım o sityi yaptım 1 gün atak yap diyor ama düşeceğim maksimum kiloyu da 54 istiyor zaten şu an 54,5 kiloyum ve geçen hafta 53,5 kiloydum o yüzden ben kafma göre takılıcam. Yumurtayı ben de kitabında öyle biliyordum ama diğer dukan tarifleri sitesinde kendi yanıtladığı sorulardan günde 1 tane yerseniz daha iyi olur ve sarısını yemezseniz dah aiyi olur diye okudum.
Ah be haticem az mı ağladım banyoda kapıyı kapatıp, çeşmeyi açıp. Benim kızımda sürekli ağlıyordu, bütün gün ayakta gezdiriyordum sadece geceleri 5 saat falan uyuyordu. Yere yatıramıyordum çocuğu gazdan. Bakamıyorum ben bu çocuğa diye her gece ağlardım eşim geldikten sonra ona bırakıp. Ben 8 ayına girene kadar evdeydim. Ve evet çok zorlandım, sıkıldım, bunaldım, ama işe başlarkende çok zorlandım. Üstelik sıkıntıdan da yedim durdum. Ben kızım 4 aylık olana kadar hiç diyet yapmadan ve insan üstü bir yeme performansı gösterek 52 kiloya kadar düştüm. hamile kalmadan önceki kiloma yani. Sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım. Fark etmeden. Keşke bende sıkı tutsaydım ama ikincide bende senin gibi sıkı tutcam bu işi.
Evet aldım kitabını valla ben o kadar değişik bulmadım kitabı yani internete bulduklarımdan fazlası yok yani.
Hadi hayırlı olsun inşallah işine yarar da incecik olursun. Ben netten aldğım bu gibi fırsatlardan pek memnun kalmadım ama gidenler de oldu ablam gitmişti kavitasyona ve ozon saunaya 10 ya da 15 cm incelmişti 2 ay gibi bir sürede
ben anladığım kafarını anlatayım. hatalıysan düzeltin kızlar
atak evresi vermen gereken kilo 10-20 arası ise 3-5
daha fazla ise 2-10 gün
atakda sadece protein yani et ve et ürünleri
süt ve sütten yapılmış ürünler ( lor peynir yoğurt çökelek ama hepsi yağsız)
1,5 yemek kasığı yulaf kepeği
yumurta
20 dk yürüyüş
1,5 lt su
benim anladığım bu
aynen yakarım , bende bunu anladım eger sezenınde dedıgı gıbı kıtapla aynıysa almaya gerek yok
ama benım anlamadıgım ara ögun yok sanırım cay kahve sekersız suya dahılmıs
denıycem bakalım
Kızlar bende diyorm ki hazır winstoncum da yokken buralarda ve silah arkadaşı ile de diyet kardeşliği kurmuşken zayıflayayım da o fırsat bulup da benim zayıfladığımı fark etmeden gideyim bu ellerden.Gelsin bir baksın se_zen yok. 48 derken 47 kiloya düşmüş, incenik bir resmini de eklemiş kaçmış buralardan.
valla wistoncum haklısınız pahalı bir diyet ben o işi şöle çözdüm kendime kahvaltılık alıyorum eve yoğurt felan her akşam annemde yada kaynanamdayım kaynanam her seferinde fırında et yapar zaten yağsız tam benlik annemede gidince et yada oda çok sebze yapar akşam yemeklerini hep orda hallediyorum bana tek kahvaltılık kalıyor valla yoksa tek başıma hem zaman hemde maddi olarak çökebilirdim
ayy inş canım işime yarar bi arkadaşım geçen ilk görüşmeye gitmiş beğenmiş ortamı ama bakalım...
Tünaydınlar,
Kahvaltı; 2 dilim kepek ekmeği, lor peyniri, yeşil çay.
Karnım,belim, heryerim ağrıyor valla.
Sanki dün beni uyurken epey bir dövmüşler gibiyim
Şişim, dobişim ve de mızmızım.
Şu bi hafta umarım çabuk geçer.
Bu arada hava güneşli, sanki bahar gelmiş gibi, güzel havanın hatrına spor yapmayı düşünüyorum bugün, hadi inşallah diyorum
Burada olmamam ancak 5-6 saati bulur, ha sen 6 saatte incecik olup gideceğim dersen, parası neyse ben de vereyim, ben de incecik olayım bacımGerisi hikaye biliyorsun.
Önden maloçoğlu gider, arkadan diğerleri...
Herşey sırayla
Ohh şahaneymişAnne, kayınvalide destekli dukan, ne güzel.
Umarım istediğin sonucu alana kadar yolundan dönmezsin bacım.
Rakip de olsak, azmini takdir ediyorum valla.
Benim en uzun süren diyetimin 22 gün olduğu düşünülürse, sen bana göre inanılmaz ötesi bir istikrardasın şu an
Gene de çok sevinme, önce winstonlight mezun olacak, fotolarla gaza getireceğim sizi sonra siz de arkamdan gelebilirsiniz , anlaşmamız böyle
Hayırlı olsun gölge, biraz da şans işi bacım.
Bazısı memnun, bazısı memnun olmuyor.
Benim teyzem 6 ay önce gitti, 46 beden falandı sen gibi 30-40 liraya kavitasyon aldı 2 ay sonra 38 bedendi.
Görünce ağzım yere düşmüştü şaşkınlıktan resmen.
Şimdi 48 beden ve diyet yapıyor, spora gidiyor.
Yani ipin ucunu kaçırmamak lazım ben bunu anladım.
Bir de yakın bir aile dostu yaptırdı, onun da vücudunda yağ parçalanması bölge bölge olmuş.
Yani göbeği böyle tümsekli, çukurlu tövbe yarabbim yaratık göbeği gibiydi, sonra bıraktı.
Aman iyi gözlemle bacım, baktın çıkıntılar, çukurluklar falan oluyor, hemen duruma müdahale edersin.
Amaaan gamlı baykuş gibi oldum
Umarım sende kalıcı ve sağlıklı bir sonuç verir ve fazlalıklardan sağlıkla kurtulmuş olursun.
Tünaydınlar,
Kahvaltı; 2 dilim kepek ekmeği, lor peyniri, yeşil çay.
Karnım,belim, heryerim ağrıyor valla.
Sanki dün beni uyurken epey bir dövmüşler gibiyim
Şişim, dobişim ve de mızmızım.
Şu bi hafta umarım çabuk geçer.
Bu arada hava güneşli, sanki bahar gelmiş gibi, güzel havanın hatrına spor yapmayı düşünüyorum bugün, hadi inşallah diyorum
Burada olmamam ancak 5-6 saati bulur, ha sen 6 saatte incecik olup gideceğim dersen, parası neyse ben de vereyim, ben de incecik olayım bacımGerisi hikaye biliyorsun.
Önden maloçoğlu gider, arkadan diğerleri...
Herşey sırayla
Ohh şahaneymişAnne, kayınvalide destekli dukan, ne güzel.
Umarım istediğin sonucu alana kadar yolundan dönmezsin bacım.
Rakip de olsak, azmini takdir ediyorum valla.
Benim en uzun süren diyetimin 22 gün olduğu düşünülürse, sen bana göre inanılmaz ötesi bir istikrardasın şu an
Gene de çok sevinme, önce winstonlight mezun olacak, fotolarla gaza getireceğim sizi sonra siz de arkamdan gelebilirsiniz , anlaşmamız böyle
Benim teyzem 6 ay önce gitti, 46 beden falandı sen gibi 30-40 liraya kavitasyon aldı 2 ay sonra 38 bedendi.
Bir de yakın bir aile dostu yaptırdı, onun da vücudunda yağ parçalanması bölge bölge olmuş.
Yani göbeği böyle tümsekli, çukurlu tövbe yarabbim yaratık göbeği gibiydi, sonra bıraktı.
Aman iyi gözlemle bacım, baktın çıkıntılar, çukurluklar falan oluyor, hemen duruma müdahale edersin.
Umarım sende kalıcı ve sağlıklı bir sonuç verir ve fazlalıklardan sağlıkla kurtulmuş olursun.
selam kızlar
öğlen evde muhabbeti yazıyorum
eşim: o yediğin ne
tavuk ve yoğurt
- yine hangi diyete başladın
- dukan
-hııı
bende hazin ve derin bir sessizlik
- ne olduki
- ya verdiğin vereceğin bu kadar senin 3-5 kilo bari almada korumayabak
- ne yani veremezmiyim
-cevap yok
acayip canım sıkıldı kızlar.ama acayipde hırslandım. herkes görecek nasıl inceldiğimi
onlarda haksız değiller yani al ver al ver .isrtikrar yok bende .ama iyi hırslandım.
haşlanmış tavuk ve yoğurt yedim.
selam kızlar
öğlen evde muhabbeti yazıyorum
eşim: o yediğin ne
tavuk ve yoğurt
- yine hangi diyete başladın
- dukan
-hııı
bende hazin ve derin bir sessizlik
- ne olduki
- ya verdiğin vereceğin bu kadar senin 3-5 kilo bari almada korumayabak
- ne yani veremezmiyim
-cevap yok
acayip canım sıkıldı kızlar.ama acayipde hırslandım. herkes görecek nasıl inceldiğimi
onlarda haksız değiller yani al ver al ver .isrtikrar yok bende .ama iyi hırslandım.
haşlanmış tavuk ve yoğurt yedim.
allah iyiliğini versin emi.okadar güldüm ki demek yaratık göbeği ha.
ara rara fotolarımı koyalım bence herkes bir zaman belirlesin yanı anda ya canım bende kendime hayret ediyorum bu sefer istikrarlı çıktım vallahi e sen benden önce mezun olabilirsin çünkü hedef kilon benden az ben 60 ı hedefliyorummm
ayy winstonum başta ii dedinde sonunda gözümü korkuttun Allah korusun öle girintili çıkıntılı harita gibi bi göbeğim olsunda istemem
Pöfff.
Dün akşam benimki patates kızartması istedi.
Ben de kızarttım, sonraki diyalog:
Ben:Ya eskiden okulda, cips satarlardı, ekmek arası patates kızartması, üstüne de bol ketçap, mayonez
Eşim;Evet.
Ben:Şimdi düşünüyorum da ne zararlı, ekmek de patates de karbon, çok saçma ama ben çok severdim, her öğlen yerdim.
Eşim:Belli
Ben:
Eşim: (amanınn evde regl öncesi savaş çıkacak, hemen toparlayayım modu) Benden de belli, ben de severdim.
Ben: Ama sen 105 kilosun, ben 105 kilo muyum odunnnnnnnn adammmmm
Sonra küstüm.Geldi "ya regl olacaksın, gerginsin sen, her şeye alınıyorsun" dedi.
Sanki söylediği iltifat da ben alınıyorum pööff..
Şu erkeklerin odunluğu türlerine özgü demek, hepsinde var malesef
Ama hatun gösterdi, böyle girintili çıkıntılı ege kıyıları gibiydi
O da dedi "şişmanken yağlı mağlı ama her bir yeri eşit göbeğim vardı, şimdi sinek konmaya çalışsa, göbeğime iniş yapamaz, o derece oldu"
Valla 68de 38 beden olacağım, o günleri görüp de hala kilo vereceğim dersem 36 beden olmak için devam edebilirim belki.
(İçses:68 kilo olduğum gün, beni buralarda kimse tutamazz üleeeynnn)
Foto konusuna ben katılırım.70 kilo olunca, 90-70 için koyacağım ya da 2 kiloya bir şey kalmamış der 68i beklerim, bilemiyorum ama zayıflamayı başaranların fotolarına bakınca çok gaza gelip, imreniyorum.
Bence güzel bir fikir.
valla winston bacım bizim odunları yaksan külleride para etmez.gözüme kaçar kör eder.
herifler destek olacağına köstek.birde hiç ben küt küt konuştun karşımdaki kırıldı demezzler hep biz yanlış anlarız zaten. bizde yanlış anlama sensörü varya hemen anlıyoruz.
ya winston o dıyaloglar tehlıkelı biri alttan almasa sonu kötuye gıder...bosver takma sen....hem dogru okullarda ne kadar zararlı seyler varsa satılıyor aslında yasaklanması lazım ama nerde..
bu protein diyetı bende basagrısı yaptı normal dıyorlar demın bır bardak sut ıctım sımdı su ıctım ama basımın agrısından iş de yapamıyorum açlık yok ama...
bende yazın otelde patronlarıma su kadar kg verdım dıkkat ettım yedıklerıme o kadar basıt demek ıstıyorum hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?