Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

varya allah iyiliğini versin. resmen kahkahamı bütün işyeri duydu . ne oldu ne oldu diye soran sorana nasıl anlatayım winsonun herifi ensesinden ölçüm yapıp kilo aldın diyormuş.

Winston bacım o değilde valla çalışırken birden bende ensemi ölçmeye başladım sayende. acaba benim ensem de kalın mı diye.
Bu arada hakikatten nerden öğrendi bu erkekler regli öncesi gerginliğini hepsi herşeyi ona bağlıyor herhalde. Ulan yeni bitmiş regli onlar hemen sende yine regli gerginliği var herhalde. Yok anacım siizn gerginliğiniz var bizi gere gere davul gibi yaptınız yahu. Aynı vlla benim kocam için benim hep regli gerginliğim var annesi de hep menopozda babası da antropozda. bir o normal.

olumlu düşünüyorum canım cumaya diyetisyenin randevusunu aldım kavitasyonuda gittiğimde ayarlatırım günlerini ben bi zayıflasyım töbe öle eskisi gibi yemem dikkat ederim...

varya allah iyiliğini versin. resmen kahkahamı bütün işyeri duydu . ne oldu ne oldu diye soran sorana nasıl anlatayım winsonun herifi ensesinden ölçüm yapıp kilo aldın diyormuş.

Cümlemizin versin inşallah.
Aklıma ne geldi, hani gülmek kahkaha atmak 1 kilo pirzola yemek gibiymiş ya
Acep ben böyle çok gülüp, oynuyorum diye mi günde 3-5 kilo pirzola yeniş gibi olup şişman kalıyorum
Hımm bundan sonra gözlüğümü takıp, topuzumu kurup, vatkalı tayyörümü giyip size ciddi şeylerden bahsedeceğim

Valla hiç elleme, ben 2 gündür mıncıklayıp, parmak hesabı ense ölçmekten ensem zonkluyor şu an.
Hiç de kalın falan değil, normal insan ensesi yahu
Şimdi arıyor, akşama mercimek köftesi siparişi veriyor.
Başım ağrıyor dedim.
Hiç ağrımazdı senin başın, hayrola diyor.
Ensem kalınlaşmış ya ağrı yapıyor, hiç yemek yapasım yok dedim.
Gelsin yesin ekmek arası kaşar, görsün ense kalınlığını

uzun zamandır giremedim.hafta sonu bursada yediklerimin haddi hesabı yoktu.ama neyse toparlanıyorum şimdi.
bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
1 kuru kayısı
ara öğün:125 gr light yoğurt
öğle:special k ve süt
ara öğün:5 badem
akşam:1 parça et
1 küçük haşlanmış patates
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:95 dakika spor salonu + 100 mekik

Kızlar akşam menümde güzeldi ama ben öbür meyeli yoğurtu da yedim

Toplu yazınca şimdi çok geldi sankim yediklerim.
ozgey sen hiç meyveli yoğrut falan yemiyon dime bacım ya

Sabah
dukan lavaşı ve 1 yk lor peynir

Öğle
ızgara çupra+ diyet cola

Ara
meyveli yoğurt benecoldan yağsız

akşam
Tavuk sote yağsız 1 büyük bardak kefir

üzerine benecol yedim çilekli
onu yemeyeydim iyidi. Ama iki taneye kadar müsade ediyordu bu amca

Kaç gün atak yapacaksın bacım?
Dukan amca sana hedef kilo için ne tarihi verdi?
Acuk bilgilendir de bilek dost düşman ne zaman mezun olacak
Ona göre ben de kendime tarih verem

Kaç gün atak yapacaksın bacım?
Dukan amca sana hedef kilo için ne tarihi verdi?
Acuk bilgilendir de bilek dost düşman ne zaman mezun olacak
Ona göre ben de kendime tarih verem

3 gün atak yapıcam canım sonra da 2 p+2sp yapıcam. Dukan amca bana en fazla 53-54 kilo olursun dedi onçin ben onu dinlemiyorum. 56 kilo iken yapmıştım dukan testini.

Kızlar günaydın,
Bir haftadır hergüne cuma diye uyanıyorum ben ya. Bu sabahta cuma diye kalktım gittim tartıldım, 53,4 geldim kızlar. Dün 54,5'dum. Herhalde regli sonrası ya ondan oldu. Vücut geçen hafta topladığı suyu attı. Bu gün meyveli yoğurtlar hariç beslenmeye çalışıcam bakalım. Yahu bu proteinden herhalde dün canım acayip tatlı istedi durdu.

Kahvaltım
2 dukan krebi
1 yk yağsız lor peynir

Öğlende evden getirdiğim tavuk sotem var, yanına da kefirim var

günaydın canım ben meyveli yoğurt sevmediğim için hiç yemiyorum öğle şeyler ben peynirciyim bol bol peynir yoğurt yiyorum

günaydın kızlar
dün akşam 1 yumurtayı çılbır yaptım yedim
yarım saat plates topuyla bir kaç hareket yaptım
bu sabah dukan lavaşı arası peynir 2 dilim hindi salamı
öğlene tavuk var . akşama bakarım artık
sabah tartıldım 64 geldim .dün 65 di
şimdilik iyi gidiyor.inşallah yarın 63ü görürüm.hadi herkese kolay gelsin .
birde aklıma gelmişken baş ağrısı çeken varmı bu diyeti yapınca yoksa bana has mı merak ettim

Ay ne güzel demek ki ikimizde 1 kilo verdik 1 günde, umarım yarın da gider biraz.
Baş ağrısı yapıyor canım dukan , daha doğrusu fazla protein yapıyor. Bol su iç bunun için 2 litre kadar. ilk yaptığım zamanlar bana da yapmıştı baş ağrısı. artık bünye alıştı proteinlere o yüzden bir şey yapmadı birde ben çok su içiyorum ya ondan yapmadı herhalde. Menünün de gayet güzelmiş.

günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum dukanlar iyi gidiyo ben bu hafta çok yoğunum sürekli dışarıya gidiyorum az sonra gene çıkıcam diyet miyet hak getire bu haftada benden iş çıkmaz vallaha umutlar bi başka haftaya kaldı dermişim.

ben kaçar herkes kendine iyi baksın kızlar hepinizi seviyoruummmmm
ay nedense pek bi mutluyum bu aralar çok yediğim için galiba kafayı yiyorum

Gunaydin kizlar bu gidisle takimin hepsi dukanci olacak benim sabah kahvaltim bir bucuk yumurta biraz da light peynir kayisili form cayi
Ben kilo veremiyorum hatta artiya cikti 61e yaklasti kilom yalniz alti gundur tuvalete cikamiyorum hic bu kadar uzun surmemisti dun dayanamadim sinameki ictim hala tik yok esim dun markette gormus yulaf ezmesi almis yasak biliyorum ama buraz da ondan yeesem diyorum bi de ben bazi ogunlerde tuz kullaniyorum yoksa yiyemiyorum

Canim 48 olacagiz pes etmek yok

wc problemi yüzündendir.+ çıkman.sıkıntın giderse hemen -leri görürsün.

bir günde böyle sonuç alınca çok hoşuma gitti. inşallah daha fazlada görürüz. atak dönemini 4 gün yapacağım. her gün 1 kilo kaybı olurmu acep . yoksa benim ki fantazimi?

yulaf kepeği al canım krep felan yap o wc ye gitmene yardımcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…