Hayır yani desene bu hatun diyetten diyete koşuyor, mutsuz işte kilo vermeye çalışlıyor, bari kilo konusunda hassas olayım, acuk dilimi tutayım yook arkadaş ya, nato kafa nato mermer benimki.
Destek beklemiyorum, bari köstek olma.
Geçen masaj yapıyor, ensemi tutmuş, enseden köpek kaldırır gibi beni havaya kaldırmaya çalışıp "sen kilo almışsın" dedi
Yani heralde dünyada ensesine kilo alabilen tek örnek bendim o an.
Ölür müsün, öldürür müsün
Neymiş, ensem kocaman olmuş, kilo almışım ama sadece enseye.
İki gündür elim ensemde, karışlayıp ölçüyorum, psikopat edecek beni bu odun koca yeminle yaa
Şimdi de ensesi kalın winston oldum, daha nerem kalınlaşacak merak ediyorum.
Yarın da burnun şişmiş, kilo almışın derse artık eceline susamış diyeceğim
Ya ben genelde çamaşırcı kadın tipindeyimdir, sağolsun eşim kedi gibi hep alttan alır, ben cazgırlık yaparım
Ama 50 kere dedim bana şişmanlıkla ilgili bir şey söyleme, bu ara hassasım diye.
Gene de arada sinirimi zıplatıyor, sonra da ezberlemişler bir regl olayı gerginliğini, hemen "senin reglin yaklaştı, ondan alınıyorsun"
"10 yıl sonra menapoza girince, regl de bitecek o zaman neyi bahane edeceksin?" diyorum, "o zaman da menapozdan mızmızlanırsın, gene bir şey değişmez" diyor hödük yaa
Sen dukan'a mı başladın bu arada?
Sen dikkat edersin bacım, valla teyzemde 2 ayda kimse anlatsa inanmam diyeceğim değişim olmuştu.
Hala beni en etkileyen zayıflama+erime hikayesi onda.
Mucize gibi.
Ama sonra ne yaptı, yedi, yedi, yedi ve doğal olarak fazlasıyla hemen geriye döndü.
Sen dikkat edip, eskiye dönmez, güzel bir programla korursan inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Bu yaratık göbeği dediğim hatun 1.70 boyunda 110 kilo falandı.
Ve kiloları sırf göbeğindeydi neredeyse.
Demek bazı yağlar daha erken eridi, bazıları kaldı derken öyle girinti çıkıntı oldu.
Belki sabırla devam etse düzelirdi.
Ne bileyim işte bu konulara çok kafam basmıyor, ama sen olumlu düşün, olumlu olsun.
Baktın hoşuna gitmedi, bırakırsın.
Kolay gelsin ve kilolar sağlıkla kolayca gitsin inşallah.
varya allah iyiliğini versin. resmen kahkahamı bütün işyeri duydu . ne oldu ne oldu diye soran sorana nasıl anlatayım winsonun herifi ensesinden ölçüm yapıp kilo aldın diyormuş.
Winston bacım o değilde valla çalışırken birden bende ensemi ölçmeye başladım sayende. acaba benim ensem de kalın mı diye.
Bu arada hakikatten nerden öğrendi bu erkekler regli öncesi gerginliğini hepsi herşeyi ona bağlıyor herhalde. Ulan yeni bitmiş regli onlar hemen sende yine regli gerginliği var herhalde. Yok anacım siizn gerginliğiniz var bizi gere gere davul gibi yaptınız yahu. Aynı vlla benim kocam için benim hep regli gerginliğim var annesi de hep menopozda babası da antropozda. bir o normal.
Kızlar akşam menümde güzeldi ama ben öbür meyeli yoğurtu da yedim
Toplu yazınca şimdi çok geldi sankim yediklerim.
ozgey sen hiç meyveli yoğrut falan yemiyon dime bacım ya
Sabah
dukan lavaşı ve 1 yk lor peynir
Öğle
ızgara çupra+ diyet cola
Ara
meyveli yoğurt benecoldan yağsız
akşam
Tavuk sote yağsız 1 büyük bardak kefir
üzerine benecol yedim çilekli
onu yemeyeydim iyidi. Ama iki taneye kadar müsade ediyordu bu amca
Kaç gün atak yapacaksın bacım?
Dukan amca sana hedef kilo için ne tarihi verdi?
Acuk bilgilendir de bilek dost düşman ne zaman mezun olacak
Ona göre ben de kendime tarih verem
Kızlar akşam menümde güzeldi ama ben öbür meyeli yoğurtu da yedim
Toplu yazınca şimdi çok geldi sankim yediklerim.
ozgey sen hiç meyveli yoğrut falan yemiyon dime bacım ya
Sabah
dukan lavaşı ve 1 yk lor peynir
Öğle
ızgara çupra+ diyet cola
Ara
meyveli yoğurt benecoldan yağsız
akşam
Tavuk sote yağsız 1 büyük bardak kefir
üzerine benecol yedim çilekli
onu yemeyeydim iyidi. Ama iki taneye kadar müsade ediyordu bu amca
günaydın kızlar
dün akşam 1 yumurtayı çılbır yaptım yedim
yarım saat plates topuyla bir kaç hareket yaptım
bu sabah dukan lavaşı arası peynir 2 dilim hindi salamı
öğlene tavuk var . akşama bakarım artık
sabah tartıldım 64 geldim .dün 65 di
şimdilik iyi gidiyor.inşallah yarın 63ü görürüm.hadi herkese kolay gelsin .
birde aklıma gelmişken baş ağrısı çeken varmı bu diyeti yapınca yoksa bana has mı merak ettim
günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum dukanlar iyi gidiyo ben bu hafta çok yoğunum sürekli dışarıya gidiyorum az sonra gene çıkıcam diyet miyet hak getire bu haftada benden iş çıkmaz vallaha umutlar bi başka haftaya kaldı dermişim.
Gunaydin kizlar bu gidisle takimin hepsi dukanci olacak benim sabah kahvaltim bir bucuk yumurta biraz da light peynir kayisili form cayi
Ben kilo veremiyorum hatta artiya cikti 61e yaklasti kilom yalniz alti gundur tuvalete cikamiyorum hic bu kadar uzun surmemisti dun dayanamadim sinameki ictim hala tik yok esim dun markette gormus yulaf ezmesi almis yasak biliyorum ama buraz da ondan yeesem diyorum bi de ben bazi ogunlerde tuz kullaniyorum yoksa yiyemiyorum
Ay ne güzel demek ki ikimizde 1 kilo verdik 1 günde, umarım yarın da gider biraz.
Baş ağrısı yapıyor canım dukan , daha doğrusu fazla protein yapıyor. Bol su iç bunun için 2 litre kadar. ilk yaptığım zamanlar bana da yapmıştı baş ağrısı. artık bünye alıştı proteinlere o yüzden bir şey yapmadı birde ben çok su içiyorum ya ondan yapmadı herhalde. Menünün de gayet güzelmiş.
Gunaydin kizlar bu gidisle takimin hepsi dukanci olacak benim sabah kahvaltim bir bucuk yumurta biraz da light peynir kayisili form cayi
Ben kilo veremiyorum hatta artiya cikti 61e yaklasti kilom yalniz alti gundur tuvalete cikamiyorum hic bu kadar uzun surmemisti dun dayanamadim sinameki ictim hala tik yok esim dun markette gormus yulaf ezmesi almis yasak biliyorum ama buraz da ondan yeesem diyorum bi de ben bazi ogunlerde tuz kullaniyorum yoksa yiyemiyorum
yulaf kepeği al canım krep felan yap o wc ye gitmene yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?