Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bende daha önce yaptığımda wc sorun olmuştu. ama şimdi benim çayım var ya her öğünden yarım saat önce ondan içiyorum ve her yemek yedikten sonra doğru wc ye gidiyorum. Normalde tabii daha fazla ama dukanla biraz azaldı bu durum. Bu da benim için fena bir şey değil, hem çayımın etkisi, hem dukanın etkisi ile sanırım kısa sürede bitecek benim kilo derdim ya da öyle umuyorum.

selam kızlar
genel itibari ie iyi durum ama baş ağrısından çok dertliyim kızlar.
su içiyorum devamlı ama bir faydası yok. neyse tartıda - gördükçe moralim düzeldi kızlar
hatice kardeş sen wc ye gitme 1 hafta daha kiloda sana yetişeyim. tekrar rakip olalım olmamı?
anca yetişirim sana .

Tünaydınlar,
Reglin önceden verdiği cinnet eşiğiyle sabah 7buçukta elektrik süpürgesi sesi ve parke dövme seansına uyandım.
Sonra yat kalk derken sersem oldum.
Hadi sabah erkenden deli kovalamış gibi temizlik yapıyorsun, eyvallah.
Be kadın yatakodasını her sabah deli gibi vura vura neden süpürüyorsun?
Yemek mi yiyorsunuz yatakta, mercimek mi ayıklıyorsun?
Öğlen süpürsen neye geç kalmış oluyorsun?

Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış derler ya, resmen dua ettim inşallah diye.
Gerçi cep delik cepken delikken değil ev, kulübe bile alamayız ama bir umut işte.

Allah bana ve tüm isteyenlere şöyle müstakil bir ev nasip etsin inşallah.Ne alttan ne üstten gürültü gelecek.
Ohh rahat, stressiz, düşüncesiz insanlardan uzak bir hayat bahçesiyle, otu, börtüsüyle..

Kahvaltı; yeşil çay, ekmek, lor peyniri.

Yakar bacım her gün 1 kilo he? Aklımı çeliyorsun.Süper gidiyorsunuz kızlar.
İmrenerek takipteyim, şu regl başlasın, bitsin hele o zaman ben de size katılırım hasetlikten galiba

Hepimize stressiz bir gün dilerim.

Kızlar öğlen eşim geldi ve yemeğe çıktık. Ben kocaman kare tabağa 4 tane fırında incik (kanadın etli kısmı , ben incik diyorum ama bilmiyorum başka bir adı varmı ) aldım. Derilerini soyup onları yedim. Herkesin sorusu doyacakmısın. Neyseki yanıdna diyet kolam vardı da o şişirdi. Bir şu çayım sağolsun hemen şişiriyor ve yarım saat sonra tok bir hatun oluyorsun. Sanki ben bu çayın pazarlamasına başladım ya. Yok kızlar benim bir alakam. Ben bile zor buldum çayı haberiniz olsun. diyet cola işin, de iki gündür abarttım ama cola içmezsem salata veriyorlar yanında bende kimse çakmasın diye salata istemiyorum yerine cola istiyorum diyorum. Eşim de iki gün geçen benle korn-flex yedi adam hasta oldu 2 gündür başka bir şey yiyemedi yediklerini çıkarmaktan, akşam da bana sen nasıl birisin yahu iki kere yedim hasta oldum diyor. Valla dedim içimden öyle oldum benim mide artık ne veren hayır demiyor garibim.

birde sabah eşimden son dönemlerdeki en güzel lafını duydum. Sabah benle uğraşıp duruyor bende işe gelmek için hazırlanıyorum, yok saçımı karıştırıyor falan bende dedimki "kardeşim azıcık güzel kullanalım, bak çok hor kullanıyorsun beni" (biliyorum garip bir cümle ama biz zaman zaman böyle tuhaf konuşuruz) sonra oda aslında kendine iltifat etti ama benim bir hoşuma gitmiş banyoda baktım pis pis sırıtıyorum. "şekerim seninle bir evlenenen kadınlara bak sonra da kendine bak, taş gibisin nasıl baktığımı anlarsın, hatta git 17 yaşındaki resimlerine bak orda 30 yaşında görünüyorsun şimdi 18" dedi.ay sabah sabah nasıl mutlu oldum o kendine pay çıakrsa da bence benim başarımda inkar edilemez. Gerçketen de kızlar kilo insanı feci yaşlı gösteriyor. bakıyorum 17 yaşında bir resmim var şimdiki halimle resmen arada 10 yaş fark var, 65 kilo falan rahat varım. Kollarım falan sarkık ya.

gel katıl bize gir aramıza
valla hoşuma gitti dünden buyana 1 kilo gitmesi sanada tavsiye ederim. ben hep dukana karşı önyargılıydım .oda bilgisizliğimden
araştırdım. tamda bana uygun sebze + pro olunca aman deymeyin keyfime.bizde genelde sebze pişer yanına 1 tabak yoğurt olacak bu iş.hadi sende gel.bak sezen bile mezun olacak (bile diyorum dikkat sündürürüm) biz bu ellerde kalmayalım.

64 kiloyum . aynen dediğin gibi kollarım resmen yarası kolu gibi. 5. kattan düşsem kesin süzüle süzüle uçarım o derece yani.
kilo iğrençççççç bir şey . başka izahı yok .

64 kiloyum . aynen dediğin gibi kollarım resmen yarası kolu gibi. 5. kattan düşsem kesin süzüle süzüle uçarım o derece yani.

ben 77 kiloyum şuan fakat kollarım önceden öleydi spor yaptığım için vucut kendini inanılmaz topladı

herkesi dukancı görmek istiyoruz bakın sonunda sözüme geldiniz ve dukancı oldunuz kızlar

Yarası kolu mu ilahi yakar kptum valla
2 gündür enseme taktım zaten şimdi de kol kanat ölçümüne hiç giremem valla

Dukan için endişelerim şunlar; 1-yulaf kepeği bulamamak, bulsam da her sabah yok krepti yok tosttu yok poğaçaydı diye uğraşabilirmiyim.
2-Sebze-Pro günü de olsa , pro %80, sebze %20 kalacakmış, yani kıymalı ıspanak yapıp kıymayı 1 kilo koymadığın müddetçe bu mesela yanlış bir öğün düzenlemesi oluyor.Bu yüzden bir gün%100 pro diğer gün %80 pro için nasıl bir yol izlerim bilemiyorum.
Yemek tariflerine bakıyorum hamburgerden, lahmacuna kadar yapmışlar ama evde tek ben yapıyorum diye kendime onca saat hazırlar mıyım yoksa yumurta, yoğurt ve tavuk üçlüsüyle kendime kanat çıkarır mıyım bilmiyorum
3-Dukanın normal kilo diye hesaplamasına da takıldım, dün de yaptım testi, sen 69dan geri gidemezsin, idealin 69 diyor, ona göre de gün, tarih veriyor.Bu benim 69 altına düşemeyeceğim gerçeğini mi bildiriyor, adam niye böyle sonuç çıkarıyor onu da anlamadım.

Ne bilem, sizden de epey gaz aldım.Bakalım...Pazartesi başlarım ben de belkim.

yulaf kepeğine gelince ben normal kepek kullanıyorum. midem ne bilecek buğday mı yulafmı tahlil mi yapacak
incelediğim kadarıyla çok zor değil ya . bende çok karışık buluyordum ama şimdi yapılır gibi geliyor.

Şu geçen mate çayı alırken ampul kırdığım markette satılıyormuş, yarın dersten sonra oraya gidip hem yulaf kepeğine bakam, hem de süttü , yoğurttu, tavuktu yüklenem bakalım.
Eşim gene dolabı açacak ve heryer tavuk
Kesin "bu sefer tavuk diyetine mi başladın?" diyecek
Ah bir zayıflasam da şu herüfün laflarından kurtulsam

Evettt. winston bacım seni de aramızda görmek istiyoruz, hepimiz dukan çatısı altında toplanıyoruz.
Dün kepekle yapılmış ekmek ve tost gördüm gayet güzeldi. Ekmek yapabilirsin kendine 2 gün yetiyor ölçüsü. sen 3 günlük yap mesela. Sonra o krep varya benim 2 dakikamı almıyor. Eşime tost hazırlamakla aynı sürede kendime krep yapıyorum valla. sabah giyinirken bir taraftan yapıyorum ki bende hergün işe geliyorum. Tavuk konusunda evet haklısın , ama valla çok güzel yemekler var sitede ya. Zaten varya yemekleri gördükten sonra canım çekti de o yemekleri yapar yapar yerim diye başladım bu diyete. zayıflamak için değil yani. Hem öyle aman aman uğraştıracak bir şey de yok yahu. Bence eğlenceli olur. Hem artık bütün büyük marketlerde var kepekte.

Batarsak cümleten batalım, çıkarsak hepimiz çıkalım diyorsun yani
Ben geç başlamış olacağım, benden önce falan gitmeye kalkma , o zamana kanatlarımda kesin çıkmış olur, bak ensem de kalınmış zaten, uçarak seni bulurum
Ben yarın bir 5 gün atak patlatayım.(Dukan şaka gibi 1 gün atak yap yeter sana diyor bu sefer de )
Sonra da 5+5 yapacağım.
En hızlı (başlarda en azından) kilo verdiren buymuş.
Şimdi biraz ecnebi makaleleri okuyorum, kitabında ingilizcesi vardı, biraz da ona bakınır biraz tarifler falan alır, alışveriş listesi yaparım.
Aslında foto imkanı olanlar öğün öğün çekip koysa, bize de yeni fikirler doğar.
Benim makinanın şarj aleti kayıp şaka gibi.
Eğer bir yerlerden çıkarsa öğün öğün foto koymak istiyorum.
Hem eksik, gedik ortaya çıkar, hem de eğlenceli olabilir.

valla kızlar benim yöntemi kaptınız benden önce gideceksiniz wiston sen yaparsan bunu 1 aya kalmaz uçarsın buaralardan diyorum kızlar bu akşam ıslak hamburger yapıcam evde valla gece yatmıycam bunu yapcam paketliycem sabah gelip işte yiycem yapıcam yani tarifleri kolay ama yulaf kepeğinizi stok yapın zira marketlerde yok satıyor

Ha şöyle malkoçoğluna saygı duyulacak
Neydi öyle "ben giderim, sen kalırsın " naraları

Valla şaka bir yana, bu hafta modum düşüktü, su yok, spor yok,iş sebebiyle geç yemek, üstüne akşamları da künefe bile yedim.
Ama mallık bende, nasılsa cumartesi regl olacağım dedim baştan saldım.
Şimdi bir kilo reglden gelse, bir kilo benim mallığımdan gelse, etçek sana 2 kilo
O yüzden bir ayda uçamam ama 2 ayda sporun canını okusam inşallah nisan sonu, mayıs başı gideyim artık ben ya
Hatta hepimiz kolkola verip gidelim buralardan.
3. takım komple taşınsın, mezun olsun hatta kapatılsın.
Vayy ne güzel olur: 3. takım komple el ele mezun oldu :13:

Bugece battı balık yan gider hesabı bir kapanış yapayım
Yarın bismillah der, Dukan amcanın hayır duası ile ben de başlarım inşallah.
Herkese kolay gelsin, afiyet olsun.

Canım simlanın blogu var. çok güzel hazırlamış, bir sürü yemek ve resimleri var. her evreye uygun değişik yemekler var. Oradan bak istersen hergün bakıp duruyorum yemeklere, onlara baktıkça bu diyeti çok seviyorum. Hepsini de yapıcam inşallah. Hele kısırı hafta sonu denemek istiyorum muhteşem görünüyor.

valla inanılmaz morel yüklüydüm pazartesi ama kocişin iş durumu beni maf etti ama yinede senin kilona yaklaşmak hatta seni 1-2 gram geçmek istiyorum ama haftaya morel düzelir kaldığımız yerden devam ederiz

ama en sonunda en iyi yolun dukan olduğunu kabul ettiniz...

Kizlar ben bugun kacamak yaptim kuru kayisi yedim hem de bes tane sebebini biliyorsunuz zaten kayisi iyi geliyor diye yarina kadar tuvalete cikamazsam tartidan pek umitli degilim ne olacak benim bu halim oglen iki tane haslanmis baget aksam cola ve dukan kekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…