Canım simlanın blogu var. çok güzel hazırlamış, bir sürü yemek ve resimleri var. her evreye uygun değişik yemekler var. Oradan bak istersen hergün bakıp duruyorum yemeklere, onlara baktıkça bu diyeti çok seviyorum. Hepsini de yapıcam inşallah. Hele kısırı hafta sonu denemek istiyorum muhteşem görünüyor.
Yakarcim hic heveslenme bir kupa sinameki iki fincan kayisili cay bes tane kuru kayisi ve kepek daha ne yapmaliyim bilmiyorum ama cikacagimmmmm
Canım simlanın blogu var. çok güzel hazırlamış, bir sürü yemek ve resimleri var. her evreye uygun değişik yemekler var. Oradan bak istersen hergün bakıp duruyorum yemeklere, onlara baktıkça bu diyeti çok seviyorum. Hepsini de yapıcam inşallah. Hele kısırı hafta sonu denemek istiyorum muhteşem görünüyor.
valla inanılmaz morel yüklüydüm pazartesi ama kocişin iş durumu beni maf etti ama yinede senin kilona yaklaşmak hatta seni 1-2 gram geçmek istiyorum ama haftaya morel düzelir kaldığımız yerden devam ederiz
ama en sonunda en iyi yolun dukan olduğunu kabul ettiniz...
Yakarcim hic heveslenme bir kupa sinameki iki fincan kayisili cay bes tane kuru kayisi ve kepek daha ne yapmaliyim bilmiyorum ama cikacagimmmmm
Kizlar merhaba nasilsiniz ben hastayim 2 gündür bas agrisi ve halsizlik bitirdi beni evdekiler sen sadece meyve yersen dahada cok hasta olursun dediler yaa kalkip kendimde diet yemegi yapamadim en agir yemekleri yapiyorlar sinir oldum ya
Kizlar merhaba nasilsiniz ben hastayim 2 gündür bas agrisi ve halsizlik bitirdi beni evdekiler sen sadece meyve yersen dahada cok hasta olursun dediler yaa kalkip kendimde diet yemegi yapamadim en agir yemekleri yapiyorlar sinir oldum ya
bu aralar pek giremiyorum. kızımın hem kolu hem ard ardına cıkan 3 azısı bizi mahvetti. uyku denen bişey yok. sabah işe uyuyraka gidiyorum resmen. öldüm resmen. su 3 hafta gecseydi.alçı bi çıksaydı rahat edecektim. sizde durumlar nasıl.daha bakamadım gecmişe. anlaşılan winstoncugum dukana geiyorsun . haticem kabızlık sorunu aynen bendede devam ediyor. sa baskanım gecmiş olsun. bakayım daha neler olmuş.sabah büyük gün. pek umudum yok ama hayırlısı
dün akşam kardeşim geldi Ankaradan bahanemde hazır yani ne var ne yok yedim ben 55 olmuşumdur diyodum vallaha 3 gündürde kurumda deli gibi kahvaltı yapıyoruz hatta bu günde sigara böğreği yapıp getirdim ben iflah olmam artık ya al ver al ver çok sıkıldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?