Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şuan en çok istediğim ıslak hamburger akşam 2 de olsa yapcam inaşallah tabi ben böyle diyip uykuya yenik düşüyorum ben işten çıkıp spora koşturcam vallahi

Yakarcim hic heveslenme bir kupa sinameki iki fincan kayisili cay bes tane kuru kayisi ve kepek daha ne yapmaliyim bilmiyorum ama cikacagimmmmm

Özgey'den kopya çektim faceden, ben de simla'nın bloğuna ulaştım
Şahane şeyler var da işte bik bik uğraşır mıyım bilmiyorum.
Yarına 6 saat dersim var, not hazırlamam lazım ama bugün dukan'a 3 saat çalışıp notlar aldım
Artık yarın dukan anlatırım öğrencilere
Burada lapa lapa kar başladı valla, sözde alışveriş yapacaktım ama yarın öğlen yaparım artık.
Sabah da yumurta, süt falan yerim.

Sen rahat ol ben bu hafta 2 kilo fazla çıkarım kafadan, zaten aramızda fark o kadar değil miydi?
Sen sadece 100 gram bile vermiş ol, beni geçersin kafadan yani.
Ama haftaya aradaki farkı 2ye katlarım , onu da baştan söyleyeyim de sonra şaşırma

Yakarcim hic heveslenme bir kupa sinameki iki fincan kayisili cay bes tane kuru kayisi ve kepek daha ne yapmaliyim bilmiyorum ama cikacagimmmmm

ya yaptığın sıkıntıya bak.insan bağırsağı 10 kğ a kadar dışkı saklarmış.(iğrencim dimi)
yani sen rahat ol. albet bir gün sıkıntın hallolur. (ama ne olur ben 60olunca geçsin)
(azıcıkda vicdan yapayım.) bak onu bunu içip durma el kadar bebeği diyare edeceksin(allah korusun)
kızmadın demi yoksa kızdın mı?:18:

Kizlar merhaba nasilsiniz ben hastayim 2 gündür bas agrisi ve halsizlik bitirdi beni evdekiler sen sadece meyve yersen dahada cok hasta olursun dediler yaa kalkip kendimde diet yemegi yapamadim en agir yemekleri yapiyorlar sinir oldum ya

Kizlar merhaba nasilsiniz ben hastayim 2 gündür bas agrisi ve halsizlik bitirdi beni evdekiler sen sadece meyve yersen dahada cok hasta olursun dediler yaa kalkip kendimde diet yemegi yapamadim en agir yemekleri yapiyorlar sinir oldum ya

Geçmiş olsun kaptan. Dikkat et haline ve hasta iken çok umursama diyeti. Bol bol dinlen.

Geçmiş olsun başkan, birden hafife geçince insanın bünyesi şaşırıyor valla.
Gerçi bir süre sonra alışıyorsun ama istersen daha sağlıklı bir yöntem seç
Senin annen de sana katılmıştı, birlikte yiyordunuz galiba? O da mı bozdu?
Yürüyüşlerine hergün haset ediyordum, en azından yürüyüşe devam etsen bile faydasını epey görürsün gibime geliyor.

Bu hafta takımın neredeyse hepsi dukan yapıyor.
İstersen sen de katıl.
Tekrar geçmiş olsun.

bu aralar pek giremiyorum. kızımın hem kolu hem ard ardına cıkan 3 azısı bizi mahvetti. uyku denen bişey yok. sabah işe uyuyraka gidiyorum resmen. öldüm resmen. su 3 hafta gecseydi.alçı bi çıksaydı rahat edecektim. sizde durumlar nasıl.daha bakamadım gecmişe. anlaşılan winstoncugum dukana geiyorsun . haticem kabızlık sorunu aynen bendede devam ediyor. sa baskanım gecmiş olsun. bakayım daha neler olmuş.sabah büyük gün. pek umudum yok ama hayırlısı

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
ara öğün:5 badem
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 parça et
ara öğün:125 gr light yoğurt
akşam:special k ve süt
ara öğün:1 kivi

spor yok bugün

Evet kızlar bugünkü toplu menüm
Sabah
1 yumurta akı ile yaptığım dukan lavaşı ve lor peynir 1 yk.

Öğle
4 tavuk incik
1 diyet cola

Ara
1 meyveli yoğurt light

Akşam
1 tabak tavuk sote
1 bardak kefir light

Ara
1 meyveli yoğurt

Baktım silah arkadaşım (yakar) bile beni bırakmış, dukancı olmuş, ben de seve seve oluverdim
Bir adam akıllı denemediğim bu kaldıydı, şükür onu da deneyeceğim.
Yalnız bundan da sıkılırsam, sanırım şu 3 ayda cidden denemediğim diyet kalmamış olacak
Ondan sonra artık ayakkabı keçesi yiyerek ayda 10 kilo verin tarzında şeylere geçeceğim

Yarından benim de hiiiç umudum yok ama şükür regl bahanem var
Haftaya bakacağız artıkın.

Kızına da geçmiş olsun canım, diş büyüklerde bile kabusken, minik bebeleri düşünemiyorum bile.Allah sana da sabır, güç ve kuvvet versin inşallah.

orti dukan güzel ama sabır istiyor.5 günde 6 kg vermiştim ce sonra 10gün gram oynamadı.tabi ben sabredemeyince geri oldugu gibi 2haftada aldım

gunaydı herkese

gecen hafta 69,2
bugun 68.0
gıden 1.2
ama regl şişkinligim gitti diye düşünüyorum yanı kılo verdım sayılmaz
kilo çizelgme bakıp kafanız karışmasın akşam düzeltırım

Günaydınlar,

Herkese güzel bir gün olur inşallah diyerek haftalık raporumu sunar ve evden koşa koşa çıkarım.
Su içmememe, sapıtmama, regl bahaneme, spor yapmamama rağmen -400 gitmiş canlar.
Az biraz boğazımı daha kısıp, spor yapaydım demek regl megl etkilemeyecekti.
Neyse bu da bana ders olmuş oldu.

Geçen hafta: 76.0
Bu hafta: 75.6
Giden:-400 gram

Sanırım ben 200 gram, 400 gram vere vere 8 sene sonra ideal kiloma yaklaşacağım.
Neyse nankör winston olmayacağım, buna da çok şükür.

Şimdiden kilo veren, kilosunu koruyanları kutluyorum.
Veremeyenler için bir sonraki hafta sağlıcakla erimeyi temenni ediyorum.

Bugün güneş var İstanbul'da.
Hepimize sıcak, mutlu, hafif ve huzurlu bir gün dilerim.
Ben derse kaçar, öğleden sonra görüşmek üzere... :119: :119: :119:

günaydın kızlar bende durumlar kötü bu haftaki kilom 52.6 üzgünüm ama bekliyodum böle bişeyi ben pes etmek üzereyim ya sıkıldım çok

dün akşam kardeşim geldi Ankaradan bahanemde hazır yani ne var ne yok yedim ben 55 olmuşumdur diyodum vallaha 3 gündürde kurumda deli gibi kahvaltı yapıyoruz hatta bu günde sigara böğreği yapıp getirdim ben iflah olmam artık ya al ver al ver çok sıkıldım ben

günaydın arkadaşlar
cumanızı mübarek ederek başlıyorum.
hastalara geçmiş hasta bakanlara sabır diliyorum arkadaşlar.
dün akşam yediklerimle başlayayım
1 kase yoğurt
2 dilim hindi salamı
akşam açlıktan ölmek üzereykeb dayanamadım ve 1 yumurta azıcık süt ve 1 yk çökelekle omlet yapı yedim.
sabah 1 yumurta dukan lavaşı( ben lavaşı yumurtasız ve peynirsiz yapıyorum) arası az peynir.2 dilim salam (bu fazla oldu)
bildirime gelelim
evet geçen hafta 64,4
bu hafta 63,200
I LOVE DUKAN I LOVE DUKAN
diyerek herkese güzel bir gün diliyorum.

canım sıkılman doğal . en zor verilen kilolardasın. moral bozma. biraz gevşet . kendini sıktıkça daha çok yiyesin gelir.(ben hep öyleyim)
istersen ben diyette değilim de sadece dikkat ediyorum de. öyle devam et .bütün diyetisyenler der ya ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli. kafaya taktıkça batarsın ( bataklık gibi bu kilolar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…