Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar,

dün deli gibi spor yaptım bu hafta sapıtmamam rağmen tartı beni yanıltmadı teşekkür ederim tartıcığıma 77 leri sonunda kırdım bir 5-6 kilo böle devam ederim artık bir beş kilo durmadan gider

geçen hafta :77,200
bu hafta :76.00
giden 1,200

bu hafta herkes 1,200 vermiş :)

günaydın kızlar bende durumlar kötü bu haftaki kilom 52.6 üzgünüm ama bekliyodum böle bişeyi ben pes etmek üzereyim ya sıkıldım çok

Günaydın canım, sıkma canını, istersen ir kaç gün tamamen bırak sonra daha motive başlıyorusn, ben öyle yapmıştım geçen gün 2 gün çatlayana kadar yemiştim valla, hoş iyi mi oldu belki hayır ama en azından az da olsa gitti.

Tebrikler bacım bence çok güzel, hatta benimle aynı bile. bende 400 gram verdim. Olsun olsun az olsun yağdan olsun. dime ama.

Tebrik ediyorum yakar süper vermişsin. Ben senin kadar veremedim. Menülerde güzel ve evet akşam yemeğini az yiyince sonra dayanamıyor insan bir de süt yerine yoğurtu tercih et, sütü sadece krepte falan kullanmaya çalış mümkün olduğunca.

ne bileyim anlamadım ben nasıl bi ruh halindeyim yakarcım ama bildiğim bişey var gerçekten çok sıkıldım yazda geliyo şu son kiloyu vermekte istiyorum istiyorum ama bi çabada göremiyorum kendimde ya saçmalıyorum işte.bakalım bana bi ivme gerekiyo ama ne zaman ve nasıl bilmiyorum şimdilik(

Eveettt canlar,
Toplu olarak bakınca kötü bir sonuç olsa da ben memnunum.

Geçen hafta: 53,4
Bu hafta: 53

Aslında kızlar pazartesi ben 54,5 kiloydum. Ve deli gibi yedim. Üstelik diyete çarşamba başladım. yani 2 günde aslında 1,4 kilo verdim tabii bunun 1 kilosu muhtemelen yerleşmemiş kiloydu ama olsun yerleşsin diye beklesem zaten veremezdim. Spor da yapmadım hiç. Aç da kalmadım, mutsuz da olmadım.

tebrik ederim sezencim bak ben sana demiştim benimle aynı olcan diye bişey kalmadı haftaya benide geçersin bu gidişle

günaydın kızlar kilo veren arkadaşları tbr ederim..
ben salıdan beri her akşam 4.5 km yürüdüm ve çok hafif şeyler yedim ama sonuç kötü
geçen hafta 70,60
bu hafta 70,70
bi yerde yanlış yaptım ama nerde bilmiyorum....

günaydın hatunlar. gecen hafta 90100düm sanırsam pazartesi 89500düm. bu sabahta 89100çıktım.88i göremedim. ama çok kısa sürede beni tanıyamayacaksınız. suan için söylemeyeceğim işe yararsa hep beraber uygularız

benim kilolar senden fazla olunca fazla verdim. pazartesi tartıldım 65,3 dü şok olmuştum. atakla 61 görsen varya daha ne isterim allahtan . kızlar tebrik ediyorum hepimizi versekde vermesekde kilolardan rahatsızız ve kabullenip oturmuyoruz. hadi devam devam. haftaya daha iyi olacak. dukancılar kendi içlerinde en fazla verenide hesaplasak mı? ne kadar fazla yarış okadar çok kilo

bence olur ama ataktakiler atağı bitirip seyire geçsinler hesaplamaları öle yapalım ???

Gunaydin kizlar dun aksam sonunda amacima ulastim rahatladim oh be dunya varmis
Hatice84 62.2 / 60.4 / 1.8 / 2.89%
kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu hafta cok iyiyiz sanirim dukan amca sagolsun

geçen hafta:97.1
bu hafta:96.5
giden:600 gramcıkk

böyla olduğuna bakmayın aslında 4 günde 2.1 kilo verdim.haftasonu yediklerimi ve aldığım kiloyu verebildim ancak.haftasonu coşuyorum sonra hafta içi anca onları verebiliyorum.eğer haftasonları yemezsem buraların tozunu attırırım valla
neyse bundan sonraki haftalarda çok çok çok daha güzel olacak sonuçlarım inanıyorum buna.ve son olarak sporumu da yazayım.bu hafta 2 gün gidebildim spora haftaya o da yükselecek.

spor:200 dk

bu arada nerdeyse herkes dukancı olmuş ozgey tek başına daha rahattın şimdi rakiplerin çoğaldı valla

Gunaydin kizlar dun aksam sonunda amacima ulastim rahatladim oh be dunya varmis
Hatice84 62.2 / 60.4 / 1.8 / 2.89%
kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu hafta cok iyiyiz sanirim dukan amca sagolsun

canım sen atakdanmı başladın emziren kişilerin atak yapmaması gerektiğini söylüyor herkes dikkat et

slm kızlar..arada sizede bakıyorum ooo ne güzel dukancılar atak yapıp ataga gecmiş..

haklısın rakipler çoğaldı ama herkesin kategorisi farklı ben kendime rakip winston u aldım kilolarımız birbirimize yakınya o yüzden dukancanlar yaaaaaa onlar rakip olurmu hiç onlar kanka :)

bu arada grup olarak bu hafta çok iyi gidiyoruz

aramızda 400 gram var

vay vay demek tozunu attırırsın haaelemi diyorsun
hadi bakalım haftaya er meydanına çıkacak tüm takım.

I LOVE DUKAN I LOVE YOU DUKAN la la la la la lay lay

canım sen atakdanmı başladın emziren kişilerin atak yapmaması gerektiğini söylüyor herkes dikkat et

Canim ben suan seyirdeyim evet ataktan basladim aslinda guclendirmeden baslamam gerekiyor biliyorum ama yuzde yuz uymuyorum dukana ara da meyve kacamaklarim oluyor tuz atiyorum basindan beri boyle olunca da guclendirmeye yakin oluyor biraz zaten 55 olunca gececegim ekmek vsye

kızlar daha önce hiç almadığım için soruyorum. bu tatlandırıcıyı nerden alacağım.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…