kızlar daha önce hiç almadığım için soruyorum. bu tatlandırıcıyı nerden alacağım.?
Dukancilar bisey sorcam kakao ne kadar hakkimiz var ben onu biraz fazla tuketiyorum sanirim
kızlar daha önce hiç almadığım için soruyorum. bu tatlandırıcıyı nerden alacağım.?
I LOVE DUKAN I LOVE YOU DUKAN la la la la la lay lay
Dukancilar bisey sorcam kakao ne kadar hakkimiz var ben onu biraz fazla tuketiyorum sanirim
ben takita aldım kipadan zaten bir kere kullandım onuda çok yapmıycam nisan sonuna kadar kullanmıycam tatlandırıcı felan gaza geldim 1200 vererek ya sürekli 77-78 lerde gezip durdum yaaaa sıkışmıştım artık 1200 ilaç gibi geldi valla
Tünaydınlar,
Genel olarak güzel sonuç almışız bu hafta, tebrikler bizeeee :13:
Benim dukan accuk bekleyecek, çünkü sabahın 6sında bir dilim ekmek, 3 zeytin yedim, o saatte yumurtayla falan uğraşamadım.
Zaten alışverişimi de yapmadım.
Hava sıcak, güneşli dedim ama sabah resmen ayazdı, yaka bağır açık yollara düştüm, şimdi it gibi titriyorum valla
Uzun zamandan sonra platform ayakkabılarımı giydim, boy biraz daha uzun olunca topuklularla, daha zayıf gördüm kendimi, yollarda sanki 38 beden edasında salına salına geldimHe bu arada şirketten özel araba ve şöförle geliyorum eve, havam o da eklenince 1500 oluyor ama diğer günlerde halk otobüsünde 250 kişi itişe, tepişe, güreşe derse giderken "winston gece 12yi vurdu, kabağa döndün kızım" diyorum
Neyse bugün sindirellayım yaniKimse havamı bozamaz.Se_zen ile aynı kiloyu vermişiz, özgey hala bana yetişememiş, yakar ile heza kilo vermiş (gerçi yakar takımı bozdu ama neyse, eski dost sonuçta )...Ohh daha ne isterim şu hayattan :!:
Yarın halk otobüsüne koca regli göbeğimde sığışmaya çalışıp, totomla milleti itekleyip "biraz ilerler misinizzz lütfeğğğğn" diye haykırana dek Lady Diana'yım bugünHıh
Hepimize havalı günler
Tünaydınlar,
Genel olarak güzel sonuç almışız bu hafta, tebrikler bizeeee :13:
Benim dukan accuk bekleyecek, çünkü sabahın 6sında bir dilim ekmek, 3 zeytin yedim, o saatte yumurtayla falan uğraşamadım.
Zaten alışverişimi de yapmadım.
Hava sıcak, güneşli dedim ama sabah resmen ayazdı, yaka bağır açık yollara düştüm, şimdi it gibi titriyorum valla
Uzun zamandan sonra platform ayakkabılarımı giydim, boy biraz daha uzun olunca topuklularla, daha zayıf gördüm kendimi, yollarda sanki 38 beden edasında salına salına geldimHe bu arada şirketten özel araba ve şöförle geliyorum eve, havam o da eklenince 1500 oluyor ama diğer günlerde halk otobüsünde 250 kişi itişe, tepişe, güreşe derse giderken "winston gece 12yi vurdu, kabağa döndün kızım" diyorum
Neyse bugün sindirellayım yaniKimse havamı bozamaz.Se_zen ile aynı kiloyu vermişiz, özgey hala bana yetişememiş, yakar ile heza kilo vermiş (gerçi yakar takımı bozdu ama neyse, eski dost sonuçta )...Ohh daha ne isterim şu hayattan :!:
Yarın halk otobüsüne koca regli göbeğimde sığışmaya çalışıp, totomla milleti itekleyip "biraz ilerler misinizzz lütfeğğğğn" diye haykırana dek Lady Diana'yım bugünHıh
Hepimize havalı günler
Kızlar bu dukanella vardı tarifini biliyormusunuz ya da yaptınız mı hiç, ayrıca yağsız kakao nerde var. İçine yumurta katılıyordu herhalde o pişmiyor mu ya.
tatlandırıcı da kalori varmı ki ( çok cahilim kusura bakmayın)
heryer dukan dıye yıkılıyor :)) gıdaklıycam yakında tavuktan ...giden 1.200 benım atak 7 gün daha bitmedi 4 kg veren bıle varmıs....
79.800 oldum haftaya 75 olurmuyum acep ?
yagsız kakao bende duymadım...meyveyle allahtan aram yok....ama ekmeksız duramıyorum....o zorluyor bırde basagrısı cok yapıyor...turk kahvesı ıcerek çözdum onuda
var canım fazlası zarar azı karar sen yinede çok kendini verme onlara
kaptan kaldı bir tek tek, ben listeyi yapabildiğim kadarı ile yayınlıyorum. sizde bakın yine kızlar kontrol olsun. Kaptan rahatsızdı giremeybilir belki düşünüyorum.
S.A (81,2 /
Fizik ( 68 / 68 / 0,00 / 0,00% )
Yakar76 (64,4 / 63,2 / 1,2 / 1,86%)
Destinam (81 / 79,8/ 1,2 / 1,48% )
Se_zen ( 53,4 / 53 / 0,4 / 0,75%)
Winstonlight ( 76 / 75,6 / 0,4 / 0,53%)
Gölge_çiceği ( 70,6 / 70,7 / -0,1 /- 0,14)
Suhan2 ( 52 / 52,6 / -0,6 / - 1,15 %)
Ejje89 (97,1 / 96,5 / 0,6 / 0,62%)
Ozgey ( 77,2 / 76 / 1,2 / 1,55%)
Nihancaccak (69,2 / 68 / 1,2 /1,73%)
Hatice84 (62,2 / 60,4 / 1,8 / 2,89 % )
Hazeran82 ( 90,1 / 89 / 1,1 / 1,22%)
ok canım anladım. 1 gün kaldı atak bitmesine . atak bitince meyveli yoğurt yerim 2-3 güne bir 1 tane yesem keser herhalde. normalde hiç tatlı aramam .yasakkak kardeşim deyince eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?