Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kesinlikle ama ben bir iki kaçamk yapmıştım seyirde ilk zamanlar oynamadı kilom şimdi yaptığım anda hemen + ya geçiyor o yüzden artık yapmıyorum nisanın sonuna kadar kaçamak yassak

dukan gerçekten de verdim kurtuldum diyeti değilmiş. yaşam biçimi yapmak lazım.

kızlar merhaba nasılsınız ben bu hafta giremedim çok kötü hissediyorum kendimi bu konuda

dün akşamdan beri sürekli istifra ettim bu sabah tartıya çıktım tam 80 kilo gösterdi 1,2 kilo gitti halbuki ben bir okadar alırım diyordum.. bu sonuçtan memnun değilim umarım hastalığın etkisiyle gitmemiştir bu kilo

kızlar birazdan gelip listeyi hazırlayayım önce biraz bişeyler yiyeyimde sürekli midem bulanıyor... 1 saate kadar gelirim kızlar listemizi hazırlarım

çok geçmiş olsun. önemli olan senin sağlığın.gerisi sorun değil.

woooowww sezeeen harikasın Allah razı olsun senden yaaaa bak birazcıktan gelirim bende hesaplarım sonrada sen paylaşırsın olurmuuu valla kendi yapmadığım listeyi ben yapmışım gibi paylaşmicam yanii.. çok çok teşekkür ederimmmmm bu sabah zor kalktım yataktan ya hıc cıkmak istememiştim

Olurmu kaptan hiç öyle. Kendini iyi hissediyorsan sen paylaş. Ben sen hastasın diye yrdımcı olmak istedim sadece. Çok geçmiş olsun. O kadar hasta olmana rağmen takımı düşünmen ayrıca çok ince.

Olurmu kaptan hiç öyle. Kendini iyi hissediyorsan sen paylaş. Ben sen hastasın diye yrdımcı olmak istedim sadece. Çok geçmiş olsun. O kadar hasta olmana rağmen takımı düşünmen ayrıca çok ince.

teşekkür ederim canım

3. Takım 247. Etap

S.A (81,2 / 80,0 / 1,2 / 1,48 )
Fizik ( 68 / 68 / 0,00 / 0,00% ) Kilosu aynı
Yakar76 (64,4 / 63,2 / 1,2 / 1,86%)
Destinam (81 / 79,8/ 1,2 / 1,48% )
Se_zen ( 53,4 / 53 / 0,4 / 0,75%)
Winstonlight ( 76 / 75,6 / 0,4 / 0,53%)
Gölge_çiceği ( 70,6 / 70,7 / -0,1 /- 0,14)
Suhan2 ( 52 / 52,6 / -0,6 / - 1,15 %)
Ejje89 (97,1 / 96,5 / 0,6 / 0,62%)
Ozgey ( 77,2 / 76 / 1,2 / 1,55%)
Nihancaccak (69,2 / 68 / 1,2 /1,73%)
Hatice84 (62,2 / 60,4 / 1,8 / 2,89 % )
Hazeran82 ( 90,1 / 89 / 1,1 / 1,22%)

3. Takım toplam yüzde 0,99%

Kızlar bu haftaki listemiz böyle.. ben paylaşıyorum listeyi..

Kızlar bugün yediklerimi de yazayım.

sabah
dukan lavaş, lor, 1 dilim domates, dereotu, maydonoz

Ara
1 bardak kefir

Öğlen
Izgara tavuk 1 kaşık kadar az domates ve salatalıklı bol maydonozlu salata
1 diyet cola
Öğlen yine eşim geldi ve dışarı çıktk ızgara tavuk syledim, yanına bir şey koyamayın dedim allahtan demişim, yanında bir sürü pide, ızgara domates, biber, pilav, domates salatası koca bir tabak geldi . Sadece tavukları ve 1 kaşık o da maydonozu bol olduğu için salata yedim. eşimde yanımda hamburger yedi. Ha bire uzatıp uzatıp duruyor, tadına bak diye. dün gece de açlıktan midemde düğün yapılıyor o da dedi ki "ben yarın sabah bol yağlı, domatesli , bol kaşarlı tost yapayım sana acıkmışsındır." diyor ya . Bende garip garip yok, yulaf kepeğim vardı ya benim evde çok faydalıymış ben bu ara biraz sağlıklı beslenicem diyorum. Öğlende yok ya hiç acıkmadım diyorum.

Kızlar tebrik ederim liste çok güzel olmuş.. Mis gibi ne güzel. Yaşasın dukan kardeşliği demek istiyorum. Takım olarak yani çogunluk yapınca insan gaza geliyor valla. Ayrıca bu sayede sanırım hepimiz hafta sonu atıştırmalarından kurtulucaz. Ama ben bir şey sorucam şimdi, yarın ps günüm. Ve akşam çaya davetliyiz, bende giderken yanımda bir iki bir şeyler yapayımda öyle gideyim diyorum ama yulaf kepeği hakkımı akşama saklıycam bu durumda sabah kahvaltım ne olacak benim. 1 yumurta ile de doyarmıyım bilmiyorum.

1 yumurta, peynir , ps günün ise domates biber bunlarla nasıl doymazsın

dukan gerçekten de verdim kurtuldum diyeti değilmiş. yaşam biçimi yapmak lazım.

gerçekten değil aa kiloları verdim bitti diyemiyoruz korumaya geçiyoruz ama sonunda bakıyoruz artık dukan hayat sitili olmuş ben şaunda 19 kilo verdim toplamda 10 kilosu kendi çabalarımla 9 kilosu dukanla daha vermem gereken 16 kilom var onuda verince oh diycem

annem akşam şöyle diyor ; sen bu çocuğun günahından nereye gitcen çocuk seni özlüyor

tamam özlüyor ben hele deli gibi özlüyorum ama kilolarımı vermezsemde mutsuz şişko bir annesi olacak bu dahamı iyi oysaki ben 65-60 arası oğluyla koşan çocuk gibi olan bir anne olmak istiyorum

Valla canım boş ver sen iyisini yapıyorsun. Bende spor salonuna üye olmuştum 1 yıllık, ama kızımı bırakıpta bir türlü gidemedim, gerçi benim annem baksa belki bende rahat raht bırakır giderdim ama kayın validem olunca şimdi laf eder diye gidemiyorum, eşimde ben bakarım diyro sonra kapıdan çıkarken ya bıraklım aşşağıya diye başlıyor. Bende bırakmıyorum. Ki ben spor yapmayı çok severim. 3 sene ve hamile iken 9 ay sürekli yüzdüm. Kesintisiz haftada 2 gün. Çok da değişen bir şey olmuyor bende gitmiyorum ama evde 2 saat yok diyet yok liste diye diye çocukla uğraşamıyorum bile.

ben 2 yıl önce duzenlı gıttım spor salonuna ıyı bor hocanızın olması gerekıyor önce ama karın bölgesi ıcın cok faydalı olmustu

face ' te dukan sayfasını takıp edıyorum bende cok faydası oluyor bırde genelde mıgros ve real de bulunuyormus yıyecekler

sabah kahvaltım yumurta ve bol yagsız peynır

arada turk kahvesı ıctım ama basım agrıyor hala

aksama kızım köfte ıstıyor

bısey sorcam bu yulaflı müsliler gecerlımı bızde

Hatice84 .....................................................1.......
Yakar76.......................................................2......
Nihancaccak................................................3...... :119:
Ozgey.......................................................... 4...... :124:
Destinam......................................................5....... :128:
s.a................................................................6....... :128:
hazeran82....................................................7....... :116:
se_zen..........................................................8....... :109:
ejje89............................................................9...... :109:
winstonlight...................................................10.... :109:
fizik................................................................11... :125:
suhan2...........................................................12... :125:

fizik ve suhan kızmayın kızlar. Espiri olsun diye ekledim. Söz bende kilo aldığımda kendime de ekliycem.

Sadece yulaf kepeği gerçerli başka bir şey değil. Yulafını da kahvaltıya ekleyebilirsen daha tok tutuyor ve baş ağrısı yapmaz o zaman diye düşünüyorum çünkü bende yok baş ağrısı. Benimde bugün 3. günüm. Ve 2 günde 1,5 kilo verdim.

kızlar hepimizi tebrik ediyorum 10-15 gundur işler çok yogundu pek vakıt ayıramadım buraya

ben de dukana pazar gunu başlıycam kıtabıda okudum atak evresini anladım ama yemek tarıflerıne bakınca ben çogunu yapmaya bile üşenırım napcam yaaaaaaaaaaa

bide yarın malxzemeler alıp akşam yemek yapım dıyorum ama hafta içi yemek için pratık neler yapabilrim ben atak evresını 4-5 gun yapıcam....
ben dukan yapan birilerinin örnek gunluk menulerini nerden bulurum...kitapta var ama çogu zor işte

özgey sen bana bikeç örnek gunluk menu yazabilirmisin

nihancaccak - şekerim şu ana takımda çoğu kişi dukan yapıyor zaten, menüleri de yazıyor oradan kopya çekebilirsin. Gerçi enim atak bitti bugün.

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
öğle:3 adet diyet bisküvi
ara öğün:1 bardak süt
akşam:6 yk kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:140 dk spor salonu + 100 mekik

bi de yeşil çayı düzenli bi şekilde içmeye bu sefer kesin başladım.günde 3 fincan içmeyi hedefliyorum.liptonun tarçınlısından aldım tadı baya ilginç nane ve anason varmış içinde.ben de diyorum rakıya benziyo bu onun içinmiş demek ki

Kızlar ya nerelerdesiniz. cuma öğleden sonra bir haller oluyor size. Kimsecikler olmuyor pazartesi sabahına kadar. Kaçamak yok bu hafta kızlar. Unutmayın kaçamak balona iğne batımaya benzer. HEM KIZLAR TADINI BİLMEDİĞİNİZ NE VAR ay ben bayıldım bu lafa. bu arada hala iş yerindeyim. Az önce çikolata ikram ettiler. Ben hayır dedim, sonra da sen neden yemiyorsun, sen, bak antep fıstıklı sen seversin falan dediler. Benim cevap çok güzeldi. Ben onun tadını biliyorum. gurur duydum kendimle.

Evetttt takım olarak da 2. olmuşuz kızlar. Hepmize maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…