kesinlikle ama ben bir iki kaçamk yapmıştım seyirde ilk zamanlar oynamadı kilom şimdi yaptığım anda hemen + ya geçiyor o yüzden artık yapmıyorum nisanın sonuna kadar kaçamak yassak
kızlar merhaba nasılsınız ben bu hafta giremedim çok kötü hissediyorum kendimi bu konuda
dün akşamdan beri sürekli istifra ettim bu sabah tartıya çıktım tam 80 kilo gösterdi 1,2 kilo gitti halbuki ben bir okadar alırım diyordum.. bu sonuçtan memnun değilim umarım hastalığın etkisiyle gitmemiştir bu kilo
kızlar birazdan gelip listeyi hazırlayayım önce biraz bişeyler yiyeyimde sürekli midem bulanıyor... 1 saate kadar gelirim kızlar listemizi hazırlarım
kaptan kaldı bir tek tek, ben listeyi yapabildiğim kadarı ile yayınlıyorum. sizde bakın yine kızlar kontrol olsun. Kaptan rahatsızdı giremeybilir belki düşünüyorum.
S.A (81,2 /
Fizik ( 68 / 68 / 0,00 / 0,00% )
Yakar76 (64,4 / 63,2 / 1,2 / 1,86%)
Destinam (81 / 79,8/ 1,2 / 1,48% )
Se_zen ( 53,4 / 53 / 0,4 / 0,75%)
Winstonlight ( 76 / 75,6 / 0,4 / 0,53%)
Gölge_çiceği ( 70,6 / 70,7 / -0,1 /- 0,14)
Suhan2 ( 52 / 52,6 / -0,6 / - 1,15 %)
Ejje89 (97,1 / 96,5 / 0,6 / 0,62%)
Ozgey ( 77,2 / 76 / 1,2 / 1,55%)
Nihancaccak (69,2 / 68 / 1,2 /1,73%)
Hatice84 (62,2 / 60,4 / 1,8 / 2,89 % )
Hazeran82 ( 90,1 / 89 / 1,1 / 1,22%)
woooowww sezeeen harikasın Allah razı olsun senden yaaaa bak birazcıktan gelirim bende hesaplarım sonrada sen paylaşırsın olurmuuu valla kendi yapmadığım listeyi ben yapmışım gibi paylaşmicam yanii.. çok çok teşekkür ederimmmmm bu sabah zor kalktım yataktan ya hıc cıkmak istememiştim
Olurmu kaptan hiç öyle. Kendini iyi hissediyorsan sen paylaş. Ben sen hastasın diye yrdımcı olmak istedim sadece. Çok geçmiş olsun. O kadar hasta olmana rağmen takımı düşünmen ayrıca çok ince.
Kızlar tebrik ederim liste çok güzel olmuş.. Mis gibi ne güzel. Yaşasın dukan kardeşliği demek istiyorum. Takım olarak yani çogunluk yapınca insan gaza geliyor valla. Ayrıca bu sayede sanırım hepimiz hafta sonu atıştırmalarından kurtulucaz. Ama ben bir şey sorucam şimdi, yarın ps günüm. Ve akşam çaya davetliyiz, bende giderken yanımda bir iki bir şeyler yapayımda öyle gideyim diyorum ama yulaf kepeği hakkımı akşama saklıycam bu durumda sabah kahvaltım ne olacak benim. 1 yumurta ile de doyarmıyım bilmiyorum.
dukan gerçekten de verdim kurtuldum diyeti değilmiş. yaşam biçimi yapmak lazım.
gerçekten değil aa kiloları verdim bitti diyemiyoruz korumaya geçiyoruz ama sonunda bakıyoruz artık dukan hayat sitili olmuş ben şaunda 19 kilo verdim toplamda 10 kilosu kendi çabalarımla 9 kilosu dukanla daha vermem gereken 16 kilom var onuda verince oh diycem
annem akşam şöyle diyor ; sen bu çocuğun günahından nereye gitcen çocuk seni özlüyor
tamam özlüyor ben hele deli gibi özlüyorum ama kilolarımı vermezsemde mutsuz şişko bir annesi olacak bu dahamı iyi oysaki ben 65-60 arası oğluyla koşan çocuk gibi olan bir anne olmak istiyorum
ben 2 yıl önce duzenlı gıttım spor salonuna ıyı bor hocanızın olması gerekıyor önce ama karın bölgesi ıcın cok faydalı olmustu
face ' te dukan sayfasını takıp edıyorum bende cok faydası oluyor bırde genelde mıgros ve real de bulunuyormus yıyecekler
sabah kahvaltım yumurta ve bol yagsız peynır
arada turk kahvesı ıctım ama basım agrıyor hala
aksama kızım köfte ıstıyor
bısey sorcam bu yulaflı müsliler gecerlımı bızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?