Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlar,
Sabah; 1 dilim kepek ekmeği, 3 zeytin, yeşil çay
Öğlen; yok
Akşam; 1 dilim kepek ekmeği,1tatlı kaşığı lor peyniri, şekersiz çay

Şimdi de çayımla keyif yapıp, yalan dünya'yı izleyeceğim.
Yarın da erkenden alışverişe gidip ben de dukancı olacağım.
Pazartesiyi beklemenin alemi yok, iki gün iki gündür belkim 2 kilo bile gider (şişko umudu işte)

Herkese hafif bir haftasonu diliyorum.
Bol dinlenmeler, eğlenmeler hepimizin olsun inşallah.

iyi geceler arkadaslar kimsecikler kalmamış. eee nevar ne yok. acayip yorgunum. 7.olmamda beni mutlu etti. ama haftaya inanıyorum ya 1.olacagım yada alıp basımı daga cıkıp açlıktan ölecem. çamasır yıkıyorumbitsede yatsam.hepinizi tebrik ediyorum. haftaya 1 numara olacagız. sizi seviyorum.tatlı uykular

ooo kızlar hafta sonu moduna girmişsiniz bakıyorum, çabuk hesap verin ne kaçamaklar yapıyorsunuz. Sabah güzel bir kahvaltı yaptım, şimdi bulaşıkları falan topluyup kızımla sokağa çıkıcam. Dukanda çemensiz pastırma serbestti dime sabah yedim.
Sürekli pastırma yiyorum arkadaşlar ama öyle fabrikatör falan kocam yok aslında. 3 hafta falan önce bir arkadaşa kayseriden hediye koca bir kutu gelmişti o da sevmediğinden bana verdi 1 aydır onu yiyorum tabii malum kokusundan dolayı sadece hafta sonu yiyorum, bir bitse bende rahatlıycam normalde 1-2 senede o da sadece tatillerde yerşm

Sabah
1 yumurta
1 kaşık lor
1 dilim domates,
yarım salatalık
biber
2 dilim pastırma
5-6 mantar tostta yaptım.

valla ben tam gaz diyetteyim hayatım.cuma bakalım benim için büyük gün olacak. şimdiden heyecan bastı. ve ozaman sırrımı acıklayacagım size. insallah dayanabilirm.insallahta işe yarrarrr:)kızımı uyuttum.şimcik biraz dinlenme zamanı

Ama şimdi çok merak ettim ben. Sihirli bir formül mü buldun yoksa.

söyleyince cok kızarsınız.oyüzden şimdilik süpriz. tam tamına uygulamam lazım.cuma nasıl olsa bol bol kızacaksınız:) ama okadar lafa değmeli

Tünaydınlaaar,
Şiş bir göbek ile oradan oraya devriliyorum bugün.
Sabah gene hafif bir kahvaltı ile güne başladım.
Birazdan eşimle hem yürüyüş hem alışveriş için dışarı çıkacağız.
Hava da 2 gündür güneşli, ne güzel.
Hep bahar gelsin diye söylendim, şimdi de ne giyeceğim, kılık kıyafet lazım, bunun için ince olmak lazım diye söyleniyorum

Herkese hafif , iradeli, mutlu ve eğlenceli bir haftasonu diliyorum.
Kilolar gitsin, bahar gelsin

Kızlar az önce kızımla yürüyüşe gittim A101'e girelim diye ısrar etti, girince yağı azaltılmış kako buldum. Haber vereyim dedim dukancılara. Şimdide zencefilli, limonlu kurabiye yapıcam kepeğimle. Akşama misafirliğe gidicez yanıma 2 tane alıcam, 1 minik tabak ta kısır yapıcam onu götürücem onlar yerken canım bir şey çekerse bunları yerim. Gerçi kepeği akşam yemiş olucam ama umarım etkilemez. Şimdide kızım uyurken spor yapıcam biraz. Bu arada sabah 52,8 dim. Çok mutluyum kızlar, çoook. Ama şöyle bir şey var ilk gün 1 kilo sonraki gün 0,5 kilo 3. gün 0,2 gram eksildim. 3 gün atakta 1,7 kilo verdim yani. Ama kilo vermem her geçen gün azaldı. O yüzden bugün spor yapmalıyım ki bu gün sebzeleri ekledim menüme. Çok abartmamaya çalşıyorum sebzeleride.

kızlar kurabiyemi de yaptım güzel oldu valla, tatlı tatlı iyi geldi. minnacık yedim. şimdi yanıma alıp gidebilirim. 45 dakika da spor yağtım.
heyyyy yemeyin o yemekleri yahu.

Se_zen bacı şaka maka 48 olacak ve buralardan gidecekkkk üleyyyn...
Senin adına mutlu, kendi adıma hırslıyım
Hımm koca göbeğimi kaldırıp ben de spora gayret etmeliyim, yoksa Se_zen'e güle güle partisi yapmaya az kaldı galiba...
Buzdolabımın kapağını da silem de se_zen bacı ince fotolarını yolladığında yapıştırayım
Fotoya bakarak 10 günde 10 kilo diyetinin kurucusu olam bari
Pöff ekibime de seslenemiyorum, mekik kardeşliği bozuldu.
Heza yeni diyette, yakar dukancı olmuş..Bir başıma kaldım üleyyn...

Eyyy winstonlight,muhtaç olduğun güç, koca göbeğindedir aslanım.
Hadi goçum, sen aslansın, kaplansın, hepsini dize getirir, buralardan en önce sen gidersin...
Hadi malkçoğlu, hadi temiz, dürüst insanoğlu...
Bin püsükletine, inme bir daha

Bende diyorum bu winstona bir haller oldu. O kadar onu yaptım bunu yaptım diyorum kızda tık yok. 4,8 kilom kaldı benim hedefe. acaba 45'e mi çeksem hedefimi, 48 E az kalmış sizden ayrılıcam diye üzülmeye başladım. Winston bacım hadi bakalım asıl bisiklete yoksa bizim açık büfe kahvaltıda ben yemekleri götürürken yok ben diyet falan yapmıyorum kendime dikkat ediyorum artık diyip durucaksın. 482lik çıtır halimle sana abla derim bak oralarda haberin ola.

Kızlar nerelerdesiniz yahu
menüm
Sabah
1 yumurta, peynir, yeşillik

Öğlen
tavuk ve yoğurt

Ara
1 diyet cola

Akşam
güveçte et, kabak 2 dilim ve 1 soğan

Gece arkadşlardayken yani
3tane zencefilli kurabiye
1 yk kepek ile yaptığım kısır
şimdi tatlı da olsa tuzlu da olsa canım çekmeyecek.

selam kızlar.
güzel bir hafta oldu.ilk defa takım içinde 2. olmuşum . çok mutlu oldum kızlar.
aslında hiçde bir şey yapmamıştım.
gelelim bugüne atak evresinde son günüm.
sabah lor peyniri ve d. lavaşı azıcık maydanoz.
öğlen çiğerciye gittim. ( çokda severim) yarım porsiyon ciğer ama bir hata yaptım el kadar lavaş yedim. okadar
inşallah iğneyi batırmadık balona
akşam 1 kase yoğurt.
benim kilo kaybıda yavaşladı. baş ağrıları hafilesede bu defa bağırsak problemi başladı. form çayına başladım.
bu sabah itibari ila 62 lere kapak attım darısı 55 e
herkese güzel bir akşam diliyorum.

iyigeceler

bu kadın gece gece burda ne yapıyor dıyeceksenız

bugun mısafırlıge gıttım herkes cok zayıflamıssın dedı

dunden berı 200 gr daha gıttı demek dedıklerı gıbı az kıloda versen dukanda daha fazla duruyor

bugun yedıklerım

sabah yulaf kepegı ve süt

aksam 1 tavuk cacık

aralarda bol süt ve turk kahvesı

yalnız aksam mısafırlıkte kacırdım sucluyum....

yakar bu arada menun guzelmıs :))

İyi geceleeerrr,
Bugece muhtemelen sabahlayacağım için hal hatır sorayım, oyalanayım dedim
Off kızlar aslında çok sıkıntılıyım, ayıp mı kaçar bilmiyorum ama burada kardeş gibi olduk, her şeyi paylaşıyoruz hesabı biraz da rahatım aslında.
Benim evlenmeden önce de regl günlerim düzenliydi, alarmlı saat hesabı.Evlendikten sonra da hap kullanmaya başladım.Hapla birlikte iyice iş dakikliğe vurdu yeminle.Her ay hapın bittiği cumartesi sabah 11 de regl oluyorum.2 sene içinde sadece bir gün 11de değilde, 11buçukta oldum.Onun harici hep cumartesi sabah 11 yani.Ve şu an cumartesi gece yarısına girdik ve bende tık yok.Her yerim şiş, hafif bel ağrısı, karın ağrısı mevcut, tatlıya resmen aşeriyorum, iştahımı durduramıyorum ve gelen giden yok kızlar :18:

Neredeyse 15 yıldır hiç başıma gelmemiş bir 12 saatlik bir gecikme var ve ben resmen bedbaht durumdayım.Sigara kullanıyorum, zaten şişmanım, kadrolu işim yok, borcumuz harcımız var, hiç hazır değiliz ve de %98lik koruma programındayken Allah içimi biliyor ya hiç hazır değilim.Rabbim isteyenlere, evlat hasretiyle yananlara verir, bize de istediğimiz zaman verir inşallah diyorum.

Artık sabaha kadar uyku yok bana, sabaha kadar hamilelik üzerinde çalışacağım.Sabaha da eğer gelen giden olmazsa eczaneden test almayı düşünüyorum.Ama regl bir gün gecikince hamilelik hemen testle belli olurmu onu da bilmiyorum.

Herkese hayırlı geceler diliyorum.

Canım daha 1 gün bile olmamış, tasanlanma boşuna, bazen yediklerimiz yaparmış bunu. Örneğin dukan diyetiyle çok yaşanabilirmiş bu. Başka yedikelrinde etkileybeilir.

Canım daha 1 gün bile olmamış, tasanlanma boşuna, bazen yediklerimiz yaparmış bunu. Örneğin dukan diyetiyle çok yaşanabilirmiş bu. Başka yedikelrinde etkileybeilir.

Sağolasın bacım, hadi inşallah.
Hoş, bu ara normal insan yemekleri yedim, şok diyet falan da yapmıyorum.
Ne bileyim ilk defa oldu böyle.
Yarın ola, hayrola diyeyim.
Buradan gebelik forumlarına transfer olduğumu düşünüyorum da Ay iyice sinirlerim bozuldu.

Herkese sıkıntısız, soru işaretsiz bir pazar diliyorum.
Ben gebelik forumlarına geri döneyim, biraz daha okursam kadın doğumcu kadar bilgili olacağım

teşekkürler. seninde öyle . inşallah hep beraber kurtuluruz fazlalıklardan.

herşeyden önce rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını versin. 1 gün geçmiş çokda panik yapma . sezeninde dediği gibi yediklerin iklim değişiklikleri. evdeydin şimdi tempolu bir hayata geçtin. liste uzar gider. 5 gün geçsin gelmezse işte ozaman gebelik topiklerinde gezersin.
daha dur işimiz bitmedi.

selam kızlar.
ben her zaman ki gibi guguklu saat erkenden kalktım.
eşim görevden döndünce sabah kahvaltısı erken oldu.
sabah
d.lavaşı arası peynir 3 dilim h.salamı
sabah tartıldım dünle aynıyım. ama falaket. bağırsak problemim var. form çayı içtim ama hakgetire.
öğleni geç yiyip akşamla birleştireceğim.(devir ekonomi devri)
az yağlı kıyma ve bol sebzenin kıyıp yaptığım bir tava yemeğim var onu yapar yanına 1 bidon ayranla yerim.
akşam acıkırsam 1 kase yoğurt
neyse ben seyir kısmına geçtim biraz araştırma yapayım.
herkese güzel güneşli (en çok suhana )diliyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…