- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
valla ben tam gaz diyetteyim hayatım.cuma bakalım benim için büyük gün olacak. şimdiden heyecan bastı. ve ozaman sırrımı acıklayacagım size. insallah dayanabilirm.insallahta işe yarrarrr:)kızımı uyuttum.şimcik biraz dinlenme zamanı
Kızlar az önce kızımla yürüyüşe gittim A101'e girelim diye ısrar etti, girince yağı azaltılmış kako buldum. Haber vereyim dedim dukancılara. Şimdide zencefilli, limonlu kurabiye yapıcam kepeğimle. Akşama misafirliğe gidicez yanıma 2 tane alıcam, 1 minik tabak ta kısır yapıcam onu götürücem onlar yerken canım bir şey çekerse bunları yerim. Gerçi kepeği akşam yemiş olucam ama umarım etkilemez. Şimdide kızım uyurken spor yapıcam biraz. Bu arada sabah 52,8 dim. Çok mutluyum kızlar, çoook. Ama şöyle bir şey var ilk gün 1 kilo sonraki gün 0,5 kilo 3. gün 0,2 gram eksildim. 3 gün atakta 1,7 kilo verdim yani. Ama kilo vermem her geçen gün azaldı. O yüzden bugün spor yapmalıyım ki bu gün sebzeleri ekledim menüme. Çok abartmamaya çalşıyorum sebzeleride.
Se_zen bacı şaka maka 48 olacak ve buralardan gidecekkkk üleyyyn...
Senin adına mutlu, kendi adıma hırslıyım
Hımm koca göbeğimi kaldırıp ben de spora gayret etmeliyim, yoksa Se_zen'e güle güle partisi yapmaya az kaldı galiba...
Buzdolabımın kapağını da silem de se_zen bacı ince fotolarını yolladığında yapıştırayım
Fotoya bakarak 10 günde 10 kilo diyetinin kurucusu olam bari
Pöff ekibime de seslenemiyorum, mekik kardeşliği bozuldu.
Heza yeni diyette, yakar dukancı olmuş..Bir başıma kaldım üleyyn...
Eyyy winstonlight,muhtaç olduğun güç, koca göbeğindedir aslanım.
Hadi goçum, sen aslansın, kaplansın, hepsini dize getirir, buralardan en önce sen gidersin...
Hadi malkçoğlu, hadi temiz, dürüst insanoğlu...
Bin püsükletine, inme bir daha
İyi geceleeerrr,
Bugece muhtemelen sabahlayacağım için hal hatır sorayım, oyalanayım dedim
Off kızlar aslında çok sıkıntılıyım, ayıp mı kaçar bilmiyorum ama burada kardeş gibi olduk, her şeyi paylaşıyoruz hesabı biraz da rahatım aslında.
Benim evlenmeden önce de regl günlerim düzenliydi, alarmlı saat hesabı.Evlendikten sonra da hap kullanmaya başladım.Hapla birlikte iyice iş dakikliğe vurdu yeminle.Her ay hapın bittiği cumartesi sabah 11 de regl oluyorum.2 sene içinde sadece bir gün 11de değilde, 11buçukta oldum.Onun harici hep cumartesi sabah 11 yani.Ve şu an cumartesi gece yarısına girdik ve bende tık yok.Her yerim şiş, hafif bel ağrısı, karın ağrısı mevcut, tatlıya resmen aşeriyorum, iştahımı durduramıyorum ve gelen giden yok kızlar :18:
Neredeyse 15 yıldır hiç başıma gelmemiş bir 12 saatlik bir gecikme var ve ben resmen bedbaht durumdayım.Sigara kullanıyorum, zaten şişmanım, kadrolu işim yok, borcumuz harcımız var, hiç hazır değiliz ve de %98lik koruma programındayken Allah içimi biliyor ya hiç hazır değilim.Rabbim isteyenlere, evlat hasretiyle yananlara verir, bize de istediğimiz zaman verir inşallah diyorum.
Artık sabaha kadar uyku yok bana, sabaha kadar hamilelik üzerinde çalışacağım.Sabaha da eğer gelen giden olmazsa eczaneden test almayı düşünüyorum.Ama regl bir gün gecikince hamilelik hemen testle belli olurmu onu da bilmiyorum.
Herkese hayırlı geceler diliyorum.
Canım daha 1 gün bile olmamış, tasanlanma boşuna, bazen yediklerimiz yaparmış bunu. Örneğin dukan diyetiyle çok yaşanabilirmiş bu. Başka yedikelrinde etkileybeilir.
iyigeceler
bu kadın gece gece burda ne yapıyor dıyeceksenız
bugun mısafırlıge gıttım herkes cok zayıflamıssın dedı
dunden berı 200 gr daha gıttı demek dedıklerı gıbı az kıloda versen dukanda daha fazla duruyor
bugun yedıklerım
sabah yulaf kepegı ve süt
aksam 1 tavuk cacık
aralarda bol süt ve turk kahvesı
yalnız aksam mısafırlıkte kacırdım sucluyum....
yakar bu arada menun guzelmıs :))
herşeyden önce rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını versin. 1 gün geçmiş çokda panik yapma . sezeninde dediği gibi yediklerin iklim değişiklikleri. evdeydin şimdi tempolu bir hayata geçtin. liste uzar gider. 5 gün geçsin gelmezse işte ozaman gebelik topiklerinde gezersin.İyi geceleeerrr,
Bugece muhtemelen sabahlayacağım için hal hatır sorayım, oyalanayım dedim
Off kızlar aslında çok sıkıntılıyım, ayıp mı kaçar bilmiyorum ama burada kardeş gibi olduk, her şeyi paylaşıyoruz hesabı biraz da rahatım aslında.
Benim evlenmeden önce de regl günlerim düzenliydi, alarmlı saat hesabı.Evlendikten sonra da hap kullanmaya başladım.Hapla birlikte iyice iş dakikliğe vurdu yeminle.Her ay hapın bittiği cumartesi sabah 11 de regl oluyorum.2 sene içinde sadece bir gün 11de değilde, 11buçukta oldum.Onun harici hep cumartesi sabah 11 yani.Ve şu an cumartesi gece yarısına girdik ve bende tık yok.Her yerim şiş, hafif bel ağrısı, karın ağrısı mevcut, tatlıya resmen aşeriyorum, iştahımı durduramıyorum ve gelen giden yok kızlar :18:
Neredeyse 15 yıldır hiç başıma gelmemiş bir 12 saatlik bir gecikme var ve ben resmen bedbaht durumdayım.Sigara kullanıyorum, zaten şişmanım, kadrolu işim yok, borcumuz harcımız var, hiç hazır değiliz ve de %98lik koruma programındayken Allah içimi biliyor ya hiç hazır değilim.Rabbim isteyenlere, evlat hasretiyle yananlara verir, bize de istediğimiz zaman verir inşallah diyorum.
Artık sabaha kadar uyku yok bana, sabaha kadar hamilelik üzerinde çalışacağım.Sabaha da eğer gelen giden olmazsa eczaneden test almayı düşünüyorum.Ama regl bir gün gecikince hamilelik hemen testle belli olurmu onu da bilmiyorum.
Herkese hayırlı geceler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?