Kızlar nerelerdesiniz yahu
menüm
Sabah
1 yumurta, peynir, yeşillik
Öğlen
tavuk ve yoğurt
Ara
1 diyet cola
Akşam
güveçte et, kabak 2 dilim ve 1 soğan
Gece arkadşlardayken yani
3tane zencefilli kurabiye
1 yk kepek ile yaptığım kısır
şimdi tatlı da olsa tuzlu da olsa canım çekmeyecek.
kızlar help meeeeeeeeeeeeee
bugun dukana başlayım dedim biraz önce yulaf kepeği galetası tarıfını denedım rezil ettım
1,5 yk yulaf kepegi
1.5 kaşık dıet yogurt
1 yumurta sarısı bırazda tuz attım
pişmedi yavvvvvvvvvvvv
nerde hata yapıyorum kıtaptan yaptım halbukı.....deneyenler bana bı yardım etsın nolur
bide şu dukan lavaşını nerden bulurum acaba
herşeyden önce rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını versin. 1 gün geçmiş çokda panik yapma . sezeninde dediği gibi yediklerin iklim değişiklikleri. evdeydin şimdi tempolu bir hayata geçtin. liste uzar gider. 5 gün geçsin gelmezse işte ozaman gebelik topiklerinde gezersin.
daha dur işimiz bitmedi.
gunayın sabah aksam tartılırım oldum kabızlık var bendede eksi cıkmaya devam ..
ben lavaş yapmadım tadı kötuyse sogurum biliyorum kendimi yapmadım o yuzden
winston bende 78 kıloyla hamıle kalmıstım cocugun zamanı olmuyor malesef o borclar hıc bıtmıyor , durumlar hıc duzelmıyor , ınsan kendını hıc hazır hıssetmıyor , hayırlısı neyse o olur ınsallah
sezen valla iradeni tebrık ettım
Winston bu sene şubat 29 çekti ya, oradan şaştı demek ki senin gün. Hadi bakam silkelen ve kendine gel.
Canım lavaşın tadıı gayet güzel. Deneyebilirsin bence. Hemde tok tutyor. Krep gibi aynı pek bir fark yok. Kahvaltıda başka türlü doymuyorum ben. Bende bu sabah 300 gram artı çıktım. Ama devam diyorum bu sefer.
Winston gel bacım gel. SE_zen'e gel. Biliyrosun boyuma, posuma, kiloma bakmam hemen bende meydan okurum. Hiç dayanamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?