Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar help meeeeeeeeeeeeee
bugun dukana başlayım dedim biraz önce yulaf kepeği galetası tarıfını denedım rezil ettım
1,5 yk yulaf kepegi
1.5 kaşık dıet yogurt
1 yumurta sarısı bırazda tuz attım
pişmedi yavvvvvvvvvvvv

nerde hata yapıyorum kıtaptan yaptım halbukı.....deneyenler bana bı yardım etsın nolur
bide şu dukan lavaşını nerden bulurum acaba

se_zen çok marıfetlisin valla bana kurabıye ve kısırın tarifini yazabilirmisin kıtaptan mı yaptın bu tarıfı bıde atak evresinde yenebiliyomu bu dedıklerın

Canım bütün tarifler için simla'nın blogu var. Çok emek vermiş gerçekten hepsinin tarfif var, ben galeta denemedim. Kısırda çok hoş olmadı ama kurabiyelr fena değildi. Dukan yemek tarifleri diye bak bulursun. bir sürü tarif var. Yanlız kurabiyenin içine kattığı vanilya aoroması yoktu bende. tozlardan değil dr.oetker in sıvı aromalrı var ondan bende azıcık kabartma touz kattın ve birazcık acı oldu. Yine de misafirlikteki 2 tabak ikramdan ağzıma sürmedim, kızıma yedirirkende parmaklarımda kalanları bilr peçeteyle temizledim valla.

Günaydınlar,

Kahvaltı; 2 kepekli poğaça, şekersiz çay, lor peyniri.

Haklısın bacım, dün de kendime kızdım.Biz insanların planı, programı, istediği, derdi, kederi, mızmızlanması hiç bitmiyor valla.
Sanki her şey bizim istediğimiz zamanda bize bağlıymış gibi bazen saçmalıyoruz işte.
Ben de sabaha karşı daha huzurlu oldum, hayırlısı neyse o olsun dedim.

10 gün önce rüyamda kızım olmuş, ben gibi esmer, dobiş kundaklı bir kız çocuğuydu.Kucağıma alıp senin ismin "İdil İpek" olsun diye isim bile koyuyordum. Hayra çıksın diyorum.

Eşim annesine kahvaltıya gitti, dönüşe kadar gelen giden olmazsa, gelirken test ısmarlayacağım.
Allahtan hayırlısı diyorum.

Herkese mutlu bir pazar diliyorum.

gunayın sabah aksam tartılırım oldum kabızlık var bendede eksi cıkmaya devam ..

ben lavaş yapmadım tadı kötuyse sogurum biliyorum kendimi yapmadım o yuzden

winston bende 78 kıloyla hamıle kalmıstım cocugun zamanı olmuyor malesef o borclar hıc bıtmıyor , durumlar hıc duzelmıyor , ınsan kendını hıc hazır hıssetmıyor , hayırlısı neyse o olur ınsallah

sezen valla iradeni tebrık ettım

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates,salatalık
ara öğün ve öğle yok çünkü kahvaltıyı 12de ettim zaten.
ara öğün:5 badem
akşam:6 yk karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:125 dk spor salonu + 200 mekik
bu arada bu haftasonunu kaçamaksız geçirdim bu yüzden çok mutluyum hatta normal yediğimden az bile yedim

Winston merak ettim test yaptırdın mı bacım. Bizi merakta koyma.
Bugün çok yorucu bir gündü

Sabah kahvaltı osnrası 2 gibi sahile gidip 5 saat falan aç aç gezdim. Akşamda geldim yarın için yemekler hazırladım. Ev topluyorum, şimdi kocam ütünün bir kısmını yaptı kalan kısmı beni bekliyor. Menüme gelince

Bugün protein günü
Sabah
1 kaşık kepekle dukan lavaşı,
lor penir, az pastırma, domates, maydonoz roka

Öğle
1 parça tavuk ve yoğurt

Ara
1 tane yulaflı+limonlu zencefilli kurabiye

Akşam
3 tane köfte, tavuk ve madonuzlu dereotlu yoğurt

Yarın içinde kendime kabak dolması yaptım öğlen onu yerim akşama da ekşili köfte yaptım.

Canım lavaşın tadıı gayet güzel. Deneyebilirsin bence. Hemde tok tutyor. Krep gibi aynı pek bir fark yok. Kahvaltıda başka türlü doymuyorum ben. Bende bu sabah 300 gram artı çıktım. Ama devam diyorum bu sefer.

İyi geceleeeer,

Beklenen, sonunda öğlen geldi
Teste meste gerek kalmadı
Ben de derin bir nefes aldım, stresim falan kalmadı şükür.

Ama haftasonu da stresten yedim de yedim.
Şimdi tartılsam rahat 2 kilo oynarım :2:

Cumartesi de sözde alışverişe gittim eşimle dukan için.
Aldırdıklarım; kuş lokumu, künefe, fıstık, dondurma, cips, amerikan salatası, çiğköfte, çokokrem, fıstıklı çikolata,marshmallow,
ayran
Bir kısmı bitti, bir kısmı duruyor
Dukan'a başlarsam 3 günde rahat 3 kilo veririm bu gidişle
Öncesinde azcuk detokslanmak istiyorum, kendimi çooook şiş ve şişman hissediyorum.
Bir kaç gün hafif yiyeceğim, şimdi ete, süte abanacak midem yok vallaha
Yarına spor listesi de yaptım, artık öldürseler de sporu düzenli yapacağım.
Yetti canıma şişkoluk...

Herkese stressiz ve mutlu bir sabah diliyorum.

Winston bu sene şubat 29 çekti ya, oradan şaştı demek ki senin gün. Hadi bakam silkelen ve kendine gel.

Winston bu sene şubat 29 çekti ya, oradan şaştı demek ki senin gün. Hadi bakam silkelen ve kendine gel.

Geldim bacım, gelmem mi?
Ben buralardan nisan sonunda giderim dedim, lafımın arkasındayım.
Artık saçmalamak yok, sporsuz geçen bir gün yok, irade var, spor aşkı var.
Heyyyt eskilerden kaç malkoçoğlu kaldı ki zaten?

Bana nisan sonunda parti hazırlayın pls, çok kararlıyım.

Sizleri tanımak güzeldi ama yeter, zayıf olunca da özellikle se_zen bacıya destek için buraya uğrayacağım (Stresim geçti ya hemen içimdeki kötü insan uyandı bak )

Bu hafta şenlik ateşlerini tutuşturuyorum, değil dukancılar, Dukan amcanın kendisi gelse fooosss yani diyorum.
Var mı meydan okuyan dukancan ikoncan?

Şimdiden Allah yardımcınız olsun, sonuçlar belli :

günaydın kızlar ben sonunda gelebildim kötü bi hafta sonu geçirdim geçen haftada çok kötüydü umarım bu haftam iyi geçer herşey üst üste geldi hala kendime gelemedim çok canım sıkkın inşallah bu hafta düzelirim.
bu gün gene göreve gidiyorum ne zaman gelcem belli değil herkese iyi bi gün diliyorum.
bu günkü sabah khvaltım
1 dilim ekmek
peynir,domates,4 zeytin,1 tane yeşil biber
akşam yemeklerini yemiycem bu hafta bakalım bi değişiklik olucakmı bende genelde işe yarıyo ama bakalım
akşam 1 kase yoğurt yiycem öğlen kereviz yemeğim var ama eve gidip gitmiycem belli değil.

günaydın kızlar
atak bitti. şimdi seyirdeyim 1+1 yapacağım.dün ps günümdü bugün pro.
sabah d. lavaiı arası lor peyniri 2 parça normal peynir. 1 haşlanmış yumurta
öğlene tavuk artı yoğurt var .akşama bulamadım şimdilik.
dün menüme harfiyen uydum öğleni akşamı birleştirdim. spor olarak 30 dk. yürüyüş + 500 mekik ve açlıktan kıvranırken yerde yaptığım hareket ve debelenmeler.
akşam açlıktan ölmeden önce 1 havucu cips gibi ince ince dilimledim. tv izlerken onu yedim. hem oyaladı hemde doyurdu.
tartıda eksi çıkmadan ziyade görüntü olarak düzgün olmak beni daha da motive etti kızlar.
ama bende bir sıkıntı var belim zaten inceydi iyice inceldi bacaklar gitti. pis göbek azaldı ama hala orda sinir oluyorum ya. gene dayandım mekiğe.ödüm kopuyor heryer gidecek göbek orda kalacak diye . etiyopyalılar gibi olacam allahımmmmmmmmmm

bir yerde okumuştum . diyete sebze eklenince önceleri + çıkman normalmiş.sebzeyle vücuda su giriyormuş. moral bozmayın diyor.

Son düzenleme:
günaydın,

dukancanlar merak etmeyin arada + olabilirsiniz vazgeçmeden uygularsanız sorun çözülüyor

Günaydın kızlar,
+da çıksam bu sefer bozmadım kızlar. Hemde hafta sonu bilem bozmadım. eşimin o kadar ısrarına rağmen bozmadım, akşam yemekteki ıspanaklı böreğe rağmen bozmadım. Değil diyeti bozmak kızıma yediriken parmağımı bile yalamıyorum o derece yani. Ama dukan falan değilde beni şu laf motive ediyor. TADINI BİLİYORUM BEN ONUN. Bu lafı söyler söylemez canım bile istemiyor. He tadını bilmedğim bir şey çıkarsa karşıma o zaman ne derim bilmiyorum. Ama herhalde tadını bilmediğim çok bir şey de olsa burada olmaz dım dime. Pis boğazlıyım işte. Herşeyi yiye yiye şimdi böyle olurum.
Bugün ps günüm

Sabah
lavaş, domates, salaalık, dereotu, lor

Öğlene
kabak dolmam ve yoğurtum var. Bayaa güzel de oldu hee.

Winston gel bacım gel. SE_zen'e gel. Biliyrosun boyuma, posuma, kiloma bakmam hemen bende meydan okurum. Hiç dayanamam.

Günaydınlaaar,

Gece 2de yat, sabah 6 da kalk, giyin, süslen, hazırlan, yola çık, araba bekle, derken telefon gelsin öğrenci aniden rahatsızlanmış ders iptal....Pööff şaka gibi.Birden mi ateş bastı mübarek, akşam söyle de bende sabahına kargayla birlikte 6da kalkmayaydım

Şiş göbeğim ve mızmız modumla birlikte eve döndüm.Dönerken de brokoli, yumurta, salata malzemesi gibi sağlıklı şeyler aldım.

2 gün detokslanacağım, sonrası Allah kerim.
Bugün inceden inceye bir ev temizliği ve de spor yapacağım.
Kendime 42 gün verdim.Nisan sonunda bu işkence inşallah bitecek.42 gün boyunca diyet ve spor tam gaz gidecek.
Sonra da winstonlight gidecek

Herkese mutlu bir gün dilerim.

günaydın kankişlerim.ben neyaptım biliyormusunuz. sihirli limonata diyetini:) beceremedim elime yüzüme bulaştırdım. ama 2 gündede 2300 gidince ve ben yıllar sonra 86lı kiloları görünce mide bulantımın yanısıra havalara uctum :) bugün aşkım balım peteğim çavdarımla peynirimi afiyetle yedim. yanınada yeşil çay içtim.ohhhh sefam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…