Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydınlaar,

Sabah koşkoşundan sonra nihayet eve gelebildim, şimdi sırada akşam dersi var.Bu gece ilk büyük irade sınavımı vereceğim
Malum eve 9buçuk gibi geleceğiz ve ben o saatte yoğurt& et ikilisi yerine acep başka şeylere saldıracak mıyım? Az sonraaa...
Bu arada eşim ben geçenlerde dersteyken büyük bir marketten 45 tane hamburger köftesi almış (Sanki restoran işletiyormuşuz gibi ) Onlar da böyle o kadar ince ki kalınlığı 2 cm gibi Benim de işime geldi akşamları ızgaraya yağsız, tuzsuz 2 parça atıyorum yanına da yoğurt derken dukanımsı menü oluyor bana.Eşim de hamburger ekmeklerine, mayoneze, ketçapa bulayıp yiyor.Sonra da tartıya binip "ben gene kilo almışım"diyor.El insaf yani, ne olacaktı başka?

Yazlık bir şeylere bakıyorum bu arada.Ayakkabım bile kalmamış doğru düzgün.Şimdilerde şu cıvıl cıvıl rugan platformlar moda ya, içim gidiyor.Arkadaş platform 2-4 cm, topuk boyu 12-15 cm, ayar oldum.Nasıl giyeyim, nasıl yürüyeyim? Ayrıca boyum uzun, onu giydikten sonra ecinni gibi olup çıkacağım Ya babaanne gibi topuğu küçük ya da insan ötesi varlıklara yapılmış 15cm topuk.
Ortasını bulmaya çalışacağım, hırs yaptım

Neyse..Yurttan haberler bu kadar Bakalım sizler ne kaynatmışsınız, az geçmişi okuyayım.
Mutlu kalınız, hafif olunuz dileklerimle..

Olsun bacım, sen zaten kalori sayıyorsun yani her şeyden yiyebilirsin, sadece ona göre öğlen-akşam planı yaparsın dengelersin.
Hem bu haliyle bile 2000leri aştığını düşünmüyorum.Gerçi pasta da bir numara yok, içindeki un, şeker gelip göbeklere, totolara yapışıyor, surata da yalandan bir sırıtık veriyor o da kısa süre sonra geçiyor.Boşa kendimizi kandırıyoruz işte.
Kendini cezalandırmayı tavsiye ederim.Pastayı yedikten sonra 1000 mekik çek aralıksız, o zaman tövbe ediyor, aydınlanma yaşıyor, o ağrıyı, acıyı bir daha unutmuyorsun Pastaya da 40 yıllık düşman gibi bakmaya başlıyorsun

Yürümek şahane.Ben de bunu hep yapıyorum.Hatta dün eve geride bir yerde indim.8 saat de çiş tutmuşum üzerinize afiyet
Postacı gibi sokak, sokak bacaklar bitişik yürüdüm.
Be manyak madem çişin var, saldın salacaksın ne diye diyar diyar anadolu programı çekersin değil mi?
Spor yapmak uğruna sokakları sulayacaktım valla.
Neyse kazasız eve ulaştım.
Ama dersimi aldım; çiş varsa yürüyüş yok, evinin dibinde in git işini gör yoksa mazallah bir rezillik yaşarım bir daha vaktim olsa da sokak sokak utançtan yürüyemem

Adam iyi niyetiyle, seni düşünmüş, hanımına kahvaltı hazırlamış, öyle malzemeden çalıp kantinci tostu gibi de yapmamış bol malzemeden yapmış, önüne koymuş daha yaranamamış sana İyi tarafından düşün bacım demek zayıflıyorsun, adam da üzülüyor bizim hatun eridi bitti, ona enerji lazım diyor yapıyor demek. Valla anlattığın tostun kokusu buraya kadar geldi.Ben de cumartesi-pazar eşime yaptım çoooook uzun zamandır yememişim onu farkettim, belki bir 4 ayı kesin var yani. Tosta eski dosta bakar gibi baktım ama sonra kaçarak uzaklaştım Gene de akmış kaşarlar, sıcacık ekmek, üstünde acuk yağ gezdirmek yanında çay, Allahım hayatın anlamı yani Neyse winston, kendine gel, tost yok, acı yok rocky Zayıflamak var, incelmek var, yeni kıyafetler var, yeni kıyafetler için se_zen'den o çeki almak var..Tost yok, çek var Rocky

yine çok sessiz burası yahu bu akşamda yine 1 aat yüriycem bu akşam tempozyu biraz daha arttırıcam bu gün arkadaş form plus verdi içtim resmen wcye zor yetiştim kabızlık sorunu çekenlere birebir

Ya ne güzel ya. Benim şansım yok işe araba ile gidip geliyorum malesef (buna malesef diyorum yanlız ya). Anca 6 kat aşşağı iniyorum kapnın önünde de 2 adım atıyorum hoooppp arabadayım. Arabayı başkasının kapısına mı bıraksam acaba şöyle 3 kilometre uzağa bir yere. Neyse olmayacak herhalde ben akşam hava güzel olsun da gidip belediyenin aletleri ile çalışayım biraz.

Bu arada sitenin sahiplerine, moderetörlerine herkeslere ssesleniyorum. Niçin zayıflama topiklerine yiyecek reklamı alırsınız ki. biz burada açız diyoruz yanda magnumlar hemde bademli oldu mu hiç . Resmen irademizi sınıyorlar. Ama yok o kadar irade o kadar irade olaydı burada işimiz olmazdı dime ama.

seam kızlar eve gittim bol yoğurt peynir ve 3 dilim salam yedim. canım yemek türü birşeyler istemedi. çok sinirliydim. iş yerinde kafam fena bozuldu. yanımda çalışan salak herifin biri var az daha kafa göz girecem adama. insanlar sabah evlerinden çıkarken gıcıklık hapımı içiyor anlamadım gitti.
hala sinirliyim denyoya.
neyse kızlar ben azıcık ders çalışayım.

herkese merhabalar sabah erken çıktığım için evden anca girebildim buraya.sabah klasik kahvaltım olan bir bardak sütümü içtim yine.akşama da annem etli yaprak dolması yapmıştı buzlukta onu pişiricem off çok da severim yani sanki böyle çerez gibi geliyo bana bi başlasam duramıyorum

valla çok iyi geldi dün yürümek bacaklarımdaki hafif ağrı bile güzel seviyorum yürümeyi ama çiş mevzusu kötü tabi işyerinden çıkarken iyice hallediyorum o işimi yoksa aynı durumlar bendede var helede evin tam kapısının önüne gelince çok kötü oluyor

Son düzenleme:

valla canım tavsiye ederim o aletler çok işe yarıyor önceden bende annemle gider yapardım bekarken

Öff hiç sorma, ben de katılıyorum.
Hele bu ara bir reklam var ya tvde dönen, her günün bir magnumu varmış, pazartesi, salı vs diye sayıyor.Reklamda da incecik bir hatun.Pehh..Her gün magnum yiyip öyle incecik olacak birisinin alnını karışlarım ben.Ya rüyasında oluyordur ya da içinde tenya falan vardır, yediği kendini yiyordur, başka açıklaması yok.

Bu arada biraz önce alışverişe gidip kendime çikolata aldım ama içim rahat.Tüm regl dönemini bir adet çiko ile kapatacağım.
Kalori sayan arkadaşlar için tadımın yeşil paketli antep fıstıklı şeysini aldım.Toplam kalori;151.Her gün bile bir tane yenebilir aslında.Gerçi içinde fındık, fıstık, üzüm , yulaf falan var.O yüzden pek çikolata denemez kendisine ama biz öyle düşünüp yiyelim Bana enerji bile verdi, tipim insana benzedi biranda

Neyse bacılar ben derse kaçar, akşama görüşürüz.
Herkese şimdiden hafif bir akşam yemeği diliyorum.

Ya ben o fındıklı fıstıklı çikolata demeye bin şahit isteyen şeyden yemektense uzun ince çikolatalar var ya onları tercih ederim. Üstelik her biri 57 kalori. Yani onun yarısı kadar yok. Üstelik biri ile çikolata yemiş bile olmuyorken diğeri ile gerçek çikolata yiyorsun daha ne olsun. Acaba su ile yağı azaltılmış kakao yesek içine tatlandırıcı katsak olmaz mı ya. dur akşam ben bir deneyeyim. Çikolataymış gibi olur belki. Ne dersiniz. Süt olursa gene bir sürü kalori oluyor. su ile olmaz mı acaba.

kızlar varya çook kötüssünüz. ben ders çalışıorum. canım bir çikolata çekti sormayın . dur bizim topiği okuyayım kendime gelirim diye açtım. oy oy oda ne? bizim kızlar çikolata muhabbeti edermiş.
yarama tuz basın bakalım.

hani önceden annelerimiz evde çikolata yaparlardı aslında ben yulaf kepeği ile onu evde yapabilirim sanki durun akşam ben deneyeyim

Kızlar bu akşam beni kimse tutamaz. bütün gün açlıktan resmen kıvrandım durdum. Feci halde acıktım. ama dayanamıycam. Bütün geün akşama ne yesem diye düşündüm durdum. O kadar protein den sonra sebze bana yaramadı. Sevinebilirsin winston sanırım alıcam o çeki. ama açlık çok zor. İnşallah iyi bir şeyler vardır evde. :125:

Kızlar merhaba nasılsınız ?
Bazen gece takımda kimse kalmayınca okuyorum da yazdıklarınızı atışmalarınız çok güzel.
Umarım hepiniz en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız ..

Kızlar merhaba nasılsınız ?
Bazen gece takımda kimse kalmayınca okuyorum da yazdıklarınızı atışmalarınız çok güzel.
Umarım hepiniz en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız ..

İyiyiz valla hem açlıkla hem birbirimizle boğuşuyoruz. İnşallah herkes ulaşır hedefine. Yoksa bu işe bir el atıp içince hopp 10 kilo verdiren bir şey arayışına giricem.

Yemeğimi yedim kendime geldim. Çikolatamı bile yedim. Suçluluk hissedemedim midem den gelen sesleri hissetmekten.
Yahu akşam arabayla geliyorum, insanlar üzerime üzerime geliyor bende söyleniyorum bu insanların neyi var bugün cuma da değil diye. Yemek yiyince fark ettim insanların bir şeyi yokmuş ben her yeri fluuu görüyormuşum.. Aslında çok da yedim. Ama feci acıktım kızlar. Öğlen çorba, karnıbahar, kefir içtim. 1 saat sonra 1 kase yopurt yedim. 1 saat sonra 1 bardak çorba içtim ama açlıktan kıvrandım resmen ya. Niye böyle oldum anlamadım. İdda işi bana ters tepti her halde. :26:

bence bu kadar katı olmamak lazım yani eğer canımız çok isterse yeriz çikolata ama az.yani bence çikolataya benzetmeye çalışacağımız şeyi yemektense harbi harbi çikolata yemeliyiz.eskiden bir paket yiyiyosak şimdi 1-2 parça yesek çok da problem olmaz.geçen bi tanesine bakmıştım kalorisine çok da abartılacak bi şey değil akşam yoğurt yersin olur biter.

bugün spora gitmedim her gün hergün insan bi gün ara vermek istiyo.valla kanka olcam spor salonundakilerle yakında yediklerime gelince
sabah:1 bardak süt,1 kuru kayısı
ara öğün:5 badem
öğle:yarım porsiyon et döner(ekmeksiz)
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:6-7 tane etli yaprak sarma
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak süt

Selamlarr,
Eve geldim ve resmen açlıktan ve de yorgunluktan geberdim.
Sabah bir bardak süt içtim, öğleden sonra yemek yedim ki (2 hamburger köftesi, yoğurt) akşama saldırmayayım diye ve işe yaradı.Yalnız ben artık koca katili olacağım.Eşim benim dersimin bitmesini beklerken metroya (büyük yemek marketi) girmiş, 3 paket milföy hamuru, sucuk, sosis, kaşar ve de 6 kişilik tiramisu almış Eve geldim, bol malzemeli milföy koydum fırına, kendime de kereviz rendeleyip yoğurtla yedim.Ama o fırından çıkan börek kokusu, şimdi yediği tiramisunun akışkanlığı beni deli etti üleyyn.
Resmen gözlerim doldu mutfakta "bak 19 mayısa kadar eve böyle şeyler sokma, sonra istersen çikolata şelalesi kurdur , ses etmem ama bir ay acı bana "dedim Hayır zaten ben ona kızartma yapıyorum, mantı yapıyorum yani zaten canım çekiyor yediklerini, ama böyle uzuuun süredir yemediğim çok kokan şeyler elimi ayağımı titretiyor
Neyse özetle yemedim.Ona da söyledim "değil sen, brad pitt çıplak kaslı vücuduyla gelip milföyü verse gene yemem" dedim
Ama resmen her yerim şişti.

Neyse şimdi çay keyfi yapıp biraz dinleneceğim sonra da mekik çekeceğim.

Herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…