- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
günaydın kızlar
güneşli bir gün
bu sabah 337 calorilik bir kahvaltıyla güne başladım. kızlar dün akşam çook kötü bir şey yaptım ve 1 dilim yaş pasta yedim.:18:
2 haftadır dayandım dün akşam patlak verdi. bugün telafi edeceğim .
benim toto nerdeyse kayboldu ama göbek öylece çok az bir gevşemeyle orda öylece duruyor.akşam yere oturdum 7-8 yıldır ilk defa kemiklerimi hissetim totom acıdı yerden kalktım.bir sevindim bir sevindim anlatamam ama göbek canımı sıkıyor.
sınava 10 gün kaldı . çok çalışmam lazım. biraz diyeti gevşetmeyi düşünüyorum. sınavdan sonra baya azimli bu işi bitirmeyi düşünüyorum. kızlar ben kaçar by
günaydın kızlar;
dün yaptıklarımı yazayım hemen
sabah : 1 bardak kakaolu süt
öğle salata fasulye yemeği susuz
akşam annem karnıyarık yapmıştı ama yağsız dı ondan yedim
servisle işten gelirken 3 durak ilerde indim ve 1 saat yürüdüm süper geldi bu günde yapıcam
1.5 litre su 2 fincan çay
Günaydın kızlar,
Sabah sabah yine kocacımın hainliği ile uyandım evde ki sucuklu tost kokusu ile. Hem sucuklu hem kaşarlı hem domatesli tsot. Üstelik masum da değil bol kaşarlı . en sevdiğim ve dayanamayacağım cinsten yani. Bir de bana hayır diyemeyeceğin bir kahvaltı hazırladım diyor. Niye ben yiyince o seviniyor anlamıyorum. Üstelik dün gece yediği 1 yağlı ekmekten sonra kendisi incecik bir dilim ekmek yiyor, bende ona sardım sen dedim tam tersini yapıyorsun bu sabah yediğini akşam yiyeceksin onu da sabah yemelisin. Adam varya benim 2 günde yediğim sebzeyi 1 ayda yemiyor ya, sonra da ben yağlı tost yiyeyim diye elinden geleni yapıyorum.
Sabah hem tostu yedim hemde ne kadar pahalı bir tost olduğunu düşündüm dudum, 100 TL değerinde bir tost yedim kızlar.
Üstelik tartıda da artıyım hala.
yine çok sessiz burası yahu bu akşamda yine 1 aat yüriycem bu akşam tempozyu biraz daha arttırıcam bu gün arkadaş form plus verdi içtim resmen wcye zor yetiştim kabızlık sorunu çekenlere birebir
Sende alıştın hemen kalori sayma işine. Sanırım en güzel ve en özgür kalori sayma yöntemi ile kilo veriliyor ya.
Olsun bacım, sen zaten kalori sayıyorsun yani her şeyden yiyebilirsin, sadece ona göre öğlen-akşam planı yaparsın dengelersin.
Hem bu haliyle bile 2000leri aştığını düşünmüyorum.Gerçi pasta da bir numara yok, içindeki un, şeker gelip göbeklere, totolara yapışıyor, surata da yalandan bir sırıtık veriyor o da kısa süre sonra geçiyor.Boşa kendimizi kandırıyoruz işte.
Kendini cezalandırmayı tavsiye ederim.Pastayı yedikten sonra 1000 mekik çek aralıksız, o zaman tövbe ediyor, aydınlanma yaşıyor, o ağrıyı, acıyı bir daha unutmuyorsunPastaya da 40 yıllık düşman gibi bakmaya başlıyorsun
Yürümek şahane.Ben de bunu hep yapıyorum.Hatta dün eve geride bir yerde indim.8 saat de çiş tutmuşum üzerinize afiyet
Postacı gibi sokak, sokak bacaklar bitişik yürüdüm.
Be manyak madem çişin var, saldın salacaksın ne diye diyar diyar anadolu programı çekersin değil mi?
Spor yapmak uğruna sokakları sulayacaktım valla.
Neyse kazasız eve ulaştım.
Ama dersimi aldım; çiş varsa yürüyüş yok, evinin dibinde in git işini gör yoksa mazallah bir rezillik yaşarım bir daha vaktim olsa da sokak sokak utançtan yürüyemem
Adam iyi niyetiyle, seni düşünmüş, hanımına kahvaltı hazırlamış, öyle malzemeden çalıp kantinci tostu gibi de yapmamış bol malzemeden yapmış, önüne koymuş daha yaranamamış sanaİyi tarafından düşün bacım demek zayıflıyorsun, adam da üzülüyor bizim hatun eridi bitti, ona enerji lazım diyor yapıyor demek. Valla anlattığın tostun kokusu buraya kadar geldi.Ben de cumartesi-pazar eşime yaptım çoooook uzun zamandır yememişim onu farkettim, belki bir 4 ayı kesin var yani. Tosta eski dosta bakar gibi baktım ama sonra kaçarak uzaklaştım Gene de akmış kaşarlar, sıcacık ekmek, üstünde acuk yağ gezdirmek yanında çay, Allahım hayatın anlamı yani Neyse winston, kendine gel, tost yok, acı yok rocky Zayıflamak var, incelmek var, yeni kıyafetler var, yeni kıyafetler için se_zen'den o çeki almak var..Tost yok, çek var Rocky
Ya ne güzel ya. Benim şansım yok işe araba ile gidip geliyorum malesef (buna malesef diyorum yanlız ya). Anca 6 kat aşşağı iniyorum kapnın önünde de 2 adım atıyorum hoooppp arabadayım. Arabayı başkasının kapısına mı bıraksam acaba şöyle 3 kilometre uzağa bir yere.Neyse olmayacak herhalde ben akşam hava güzel olsun da gidip belediyenin aletleri ile çalışayım biraz.
Bu arada sitenin sahiplerine, moderetörlerine herkeslere ssesleniyorum. Niçin zayıflama topiklerine yiyecek reklamı alırsınız ki. biz burada açız diyoruz yanda magnumlar hemde bademli oldu mu hiç . Resmen irademizi sınıyorlar. Ama yok o kadar irade o kadar irade olaydı burada işimiz olmazdı dime ama.
Kızlar merhaba nasılsınız ?
Bazen gece takımda kimse kalmayınca okuyorum da yazdıklarınızı atışmalarınız çok güzel.
Umarım hepiniz en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız ..
Ya ben o fındıklı fıstıklı çikolata demeye bin şahit isteyen şeyden yemektense uzun ince çikolatalar var ya onları tercih ederim. Üstelik her biri 57 kalori. Yani onun yarısı kadar yok. Üstelik biri ile çikolata yemiş bile olmuyorken diğeri ile gerçek çikolata yiyorsun daha ne olsun. Acaba su ile yağı azaltılmış kakao yesek içine tatlandırıcı katsak olmaz mı ya. dur akşam ben bir deneyeyim. Çikolataymış gibi olur belki. Ne dersiniz. Süt olursa gene bir sürü kalori oluyor. su ile olmaz mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?