Selamlarr,
Eve geldim ve resmen açlıktan ve de yorgunluktan geberdim.
Sabah bir bardak süt içtim, öğleden sonra yemek yedim ki (2 hamburger köftesi, yoğurt) akşama saldırmayayım diye ve işe yaradı.Yalnız ben artık koca katili olacağım.Eşim benim dersimin bitmesini beklerken metroya (büyük yemek marketi) girmiş, 3 paket milföy hamuru, sucuk, sosis, kaşar ve de 6 kişilik tiramisu almışEve geldim, bol malzemeli milföy koydum fırına, kendime de kereviz rendeleyip yoğurtla yedim.Ama o fırından çıkan börek kokusu, şimdi yediği tiramisunun akışkanlığı beni deli etti üleyyn.
Resmen gözlerim doldu mutfakta "bak 19 mayısa kadar eve böyle şeyler sokma, sonra istersen çikolata şelalesi kurdur , ses etmem ama bir ay acı bana "dedimHayır zaten ben ona kızartma yapıyorum, mantı yapıyorum yani zaten canım çekiyor yediklerini, ama böyle uzuuun süredir yemediğim çok kokan şeyler elimi ayağımı titretiyor
Neyse özetle yemedim.Ona da söyledim "değil sen, brad pitt çıplak kaslı vücuduyla gelip milföyü verse gene yemem" dedim
Ama resmen her yerim şişti.
Neyse şimdi çay keyfi yapıp biraz dinleneceğim sonra da mekik çekeceğim.
Herkese iyi geceler./QUOTE]
Ama sen böyle 2 köfte yoğurt diyince ben vicdan azabından ölüyorum, yapma etme bacım, ye yahu, can boğazdan gelir, bende koca çikolata, yedim yemek üstüne. offff offf nerelere gidem ben. Brad pitt e de mi yemezsin. Ben sana muzlu pasta göndereyim bari, ona dayanamıyordun. Hatta muzlu pastayı brad ile göndereyim.
Kızlar bu akşam beni kimse tutamaz. bütün gün açlıktan resmen kıvrandım durdum. Feci halde acıktım. ama dayanamıycam. Bütün geün akşama ne yesem diye düşündüm durdum. O kadar protein den sonra sebze bana yaramadı. Sevinebilirsin winston sanırım alıcam o çeki. ama açlık çok zor. İnşallah iyi bir şeyler vardır evde.:125:
Ama sen böyle 2 köfte yoğurt diyince ben vicdan azabından ölüyorum, yapma etme bacım, ye yahu, can boğazdan gelir, bende koca çikolata, yedim yemek üstüne. offff offf nerelere gidem ben. Brad pitt e de mi yemezsin. Ben sana muzlu pasta göndereyim bari, ona dayanamıyordun. Hatta muzlu pastayı brad ile göndereyim.
valla canım bravo sana neden yapamayasınki yapasın bir ay sonra 8 kilo vermiş süper bir hatun olursun zaten çok güzelmişsin cidden zayıflık sana çok yakışacak ben bile şubattan buyana bir dünya kaçamakla 10 kilo verdim burda yaparsın yaparsın
Selamlarr,
Eve geldim ve resmen açlıktan ve de yorgunluktan geberdim.
Sabah bir bardak süt içtim, öğleden sonra yemek yedim ki (2 hamburger köftesi, yoğurt) akşama saldırmayayım diye ve işe yaradı.Yalnız ben artık koca katili olacağım.Eşim benim dersimin bitmesini beklerken metroya (büyük yemek marketi) girmiş, 3 paket milföy hamuru, sucuk, sosis, kaşar ve de 6 kişilik tiramisu almışEve geldim, bol malzemeli milföy koydum fırına, kendime de kereviz rendeleyip yoğurtla yedim.Ama o fırından çıkan börek kokusu, şimdi yediği tiramisunun akışkanlığı beni deli etti üleyyn.
Resmen gözlerim doldu mutfakta "bak 19 mayısa kadar eve böyle şeyler sokma, sonra istersen çikolata şelalesi kurdur , ses etmem ama bir ay acı bana "dedimHayır zaten ben ona kızartma yapıyorum, mantı yapıyorum yani zaten canım çekiyor yediklerini, ama böyle uzuuun süredir yemediğim çok kokan şeyler elimi ayağımı titretiyor
Neyse özetle yemedim.Ona da söyledim "değil sen, brad pitt çıplak kaslı vücuduyla gelip milföyü verse gene yemem" dedim
Ama resmen her yerim şişti.
Neyse şimdi çay keyfi yapıp biraz dinleneceğim sonra da mekik çekeceğim.
Herkese iyi geceler.
Winston bacı (sana da bacı çok yakıştı ya)
Kilo bildirimleri ile iligli biz bir şeyler yazdık ama sanırım bize cevap veren olmadı. Ne yapıcaz cuma günü yaklaşık bir şey mi yazsak acep. yani yarım kilo 200 gram verdik gibi. Hoş ben zaten daha fazlasını zor vericem ama.
Tabii eskilerden kaç malkoçoğlu kaldı değil mi? Sen de en sonunda benim kazanacağımı anlamışsın
Aklın yolu bir değil mi?
Şaka bir yana böyle düşünme bacım, hayır şu an gaza getirmek istediğim son insansın ama malesef bunu yapacağım
Bacım senin gözü karalığın, kafana koyduğunu yapman, benim gibi inat olman beni sana çekti belki de en başından.
Şimdi bu salıvermeler, pes edişler (blöf değilse tabii- ben yiyorum kilo alıyorum derken belki de şu ana kadar 2 kilo verdin ama bana söylemiyor olabilir misin? ) neyse bu yılmış davranışlar sana göre değil bacım. Beyin diyette diye extra inat yapıyor, hepsi bu.Hayatta mutlaka çok şey başarmış, elde etmişsindir.5 kiloyu veremeyecek kadar iradesiz, pasif, çaresiz ve de başarısız mısın?
(Gaza hala gelmediysen biraz daha yüklenebilirim)
(Kendi kuyumu kazıyorum bu arada)
Neyse bacım, yarışmanın keyfi de senin gibi dünyaya meydan okuyan birisiyle yarışmak.
Eğer pes edip, kabul edeceksen pehh hiç eğlenceli olmaz.
Ben dişli rakibimi geri istiyorum.
Sızlanmak yok, acı yok Rocky
anlamadığım bildirim yapmayacakmısınız?
Ya işte bilmiyoruz ki. Ya hani 200-300 gram verdik diye yazıcaz. Ya da izinli olucaz 1 ay.
Şimdi biz winstonla yarışıyoruz ya doğru kiloyu bilmezsek ikimizde birbirimizin daha fazla zayıfladığına inanarak daha çok azim göstericez. Sonuçta yarış bu. ama işte nasıl yapsak bilemedik.
kızlar yarışıyor olmanız neyi değiştirirki bence siz kilo bildiriminde bulunacaksınız 19 mayısdada buluşunca yan yana tekrar tartılacaksınız öle şey olmaz bence 1 ay izinli sayılalım yada bildirmeyelim bu yarış burda kilo bildirmenize engel değilki şahsi fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?