Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım tabiki eşini görmeye gelmelisin.iş bulamadığını anlayışla karşılayacaktır.umarım en yakın zamanda eşine de iş bulursun ve hiç ayrı kalmazsınız.

ayy winstonum benim eşimde yumurtalı ekmeği çok sever.ben bazen dayanamayıp ucundan azcık alıyorum
hiç sorma ya şu tatil günlerinde sabahın köründe gürültü yapanlara uyuz oluyorum bende.sonuçta kendim için konuşuyorum bir pazarım var benim

ohh afiyet olsun sezencim
şöyle 2 tur yürüyüş yap.pişmanlığın gitsin canım

Bacım hasretlik zordur, tabii ki gitmek istersin, istersen de gidersin.
Ben senin yerinde olsam zayıflar, saç kesimimi hatta rengini bile değiştirir, yeni bir ben olarak hem eşimin hem akrabaların arasına dönerdim.
Dün de yazışmıştık ya, benim karga bulma olayında sen memleketteydin.Üzerinden 5 ay geçmiş.O zaman da 80-83 arasındaydın ve orada hatırlarsan çok yiyordun, yani insanın evi gibi olmuyor, aman ayıp olur aman bilmemne diye epey yemek zorunda kalmıştın.Hatta döndükten sonra 4 kilo falan fazla çıkmıştın.Ee eşinle yemeklere falan da gidiyordun, doğal olarak yemek zorunda kalıyordun.Öyle böyle şu an gene 5 ay önceki gibisin ve eşinle iddaya girmiştin, zayıflayacağım demiştin hatta eşin 5-6 kilo vermişti bu arada yanılmıyorsam.Şimdi haftaya gittiğinde gene aynı kiloda olacaksın ve eşin belki de epey kilo vermiş olacak.İş konusunda bir şey diyemem, ha deyince olmuyor tüm sorumluluk sende ki bu hiç adil değil o yüzden sözümü tutamadım falan diye üzülme ama kilo konusunda her ay sadece 2 kilo vermiş olsaydın 5 ayda 10 kilo ederdi ki 70 kilo olur belki daha da diyete devam etmek istemezdin.
Bu yüzden sadece kendimi senin yerine koyarak-şahsi fikrim yani- ben gitmezdim, hatta haziran sonu değil atıyorum temmuz sonu giderdim ya da ağustosta güneyde güzel bir otel ayarlar eşimle baş başa tatil yapardım, o süreye kadar da neredeyse 3 ay var, her ay 5 kilodan 3 ay sonunda 15 kilo olur en güzel bikinileri ve elbiseleri, şortları satın alır eşimi tekrar kendime aşık eder, irademle, disiplinimle hem onu büyüler hem kendim daha özgüvenli, rahat ve güzel olurdum.Tabii bunlar benim fikrim.
Seni üzmek için falan da yazmadım, lütfen yanlış anlama sadece ben böyle yapardım anlamında yazdım.

slm kızlar nasılsınız
ben bugün rüyamda dördüz bebek doğurmuştum.ne demek acaba
neyse kızlar şey diyorum ımmm şöyle 38 beden bir elbise alsam yatakodama assam.beni motive edermiki:44:

Bebek için kısmet falan denir bacım, inşallah güzel şeyler olur.
Ben de bu ara nedense kendimi hamile olarak hep görüyorum, bu ara hamile kalıp diyet gruplarından ayrılanlar var, sanırım onları okuyunca beni bir panik alıyor ve sürekli rüyalarımda kendimi hamile görüyorum.
38 beden fikri makul ama şu an kaç beden giyiyorsan misal 46 ise bence 42 falan al, sürekli içine girmeyi dene güzel şevk verir.
Benim meşhur 29 beden kotum hala başucumda duruyor.Ben onu 40-42 arası giyerken almıştım, şimdi aslında 40 beden elbiselerim bol geliyor ama bir 38 değilim ve kot da likrasız olduğu için hala içine giremiyorum ama acayip bir hırs yaptım.Beni çok motive etti o yüzden sana da tavsiye ederim ama dediğim gibi 6 ay sonra ulaşacağın bir beden için değil de 1-2 ay sonra ulaşacağın bir beden için alırsan daha iyi olur.Alırken de ne bileyim kemerle sıkılaşabilecek, daha da zayıfladığında giyebileceğin bir parça seçersen, onun içine girebildikten sonra da hala giymeye devam edebilirsin.Ben bunun için 20 liraya internetten bir kot almıştım, yani bol da gelse, yıpransa da ya da içine giremesem de verdiğim para az diye onu da sıkıntı yapmadım yani Sen de uyduruk bir elbise, pantolon falan alıp motivasyon amacıyla kullanabilirsin, hem şevke getirir hem de çok para vermemiş olursun.

öncelikle dün yediklerimi yazamamıştım onları bi yazayım.
dün yediklerimi akşam yazamamıştım şimdi yazayım artık
sabah:1 bardak süt
öğle:fırında 6 adet mantar üstü beyaz peynirli (kaşar almıyorum artık eve malum)
ara öğün:3 adet kayısı
akşam:1 porsiyon tavuklu mantar sote
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet erik

bu sabah da special k ve sütle güne başladım.gayet iyiyim ama yarın dayımlarla kahvaltıya gidicem.önceden olsa ooo süper yiyicem diye sevine sevine giderdim ama şimdi içimden gitmek gelmiyo.ama gideceğimiz yere daha önce hiç gitmedim.coco clementine diye bi yer.baya önce fırsat sitelerinden almıştık dayımlar da baktılar tarihi dolmak üzere hadi gidelim dediler.daha önce onlar gitmişler çok güzel bi yermiş.baya değişik şeyler varmış.ben de dedim normalde yiyemeyeceğim şeyleri yiyeyim hiç değilse.en azından tereyağından salam sosisten falan uzak durmuş olurum.akşama kadar da yemem artık ancak öyle dengeleyebilirim

canım tabiki eşini görmeye gelmelisin.iş bulamadığını anlayışla karşılayacaktır.umarım en yakın zamanda eşine de iş bulursun ve hiç ayrı kalmazsınız.

Canım benimde hedefim nezaman gidersem gideyim 80 li bir kiloda olmak istemiyorum büyük ihtimalle haziranın sonu gibi giderim 2 hafta kalırım. Evet canım türkiyede çok çok fazla yemek yiyordm. eşime söz verdim zayıflayacağım diye türkiyeden geldim geleli anca 3 kilo verebildim eşim 10 kilo verdi adamda bir irade var yani maşallah. bende herşeye yapacam dedimmi yaparım bir şu zayıflamayı başaramadım. ama başarmam lazım.

Bende temmuz ağustos gibi gitmek istiyordum veya işte iş bulunca giderim diyordum annem 15 temmuzda geri dönüyor haziran sonu gidersem onunla geri dönerim. haziranın sonuna daha tam 1 ay var. İnşallah ben 1 ayda istediğim hedefa ulaşırım. Çook sıkacam tek bir kaçamak bile yapmayacağım yemin bile ettim ya :26:

Şimdi okadar pişmanımki gerçekten en başından diyetime sarılmadığıma nasıl önüme tatil konusu çıkınca hemen herşeyi hızlandırdım. haklısın ya keşke ayda 2 kilo verseydim o bile yeterdi ya.

Yazdıklarını elbette yanlış anlamam canım. beni gaza getirdi yazdılkların

Ayrıca evet türkiyeye gidene kadar hedefime ulaşırsam saçımı boyatacağım yeni ciciler alacağım kendime..

Ve birşey söyleyelimmm ben demin kendime mekik aleti aldım Benim aldığım sizinkilere benzemiyor çok pahalı olmasın diye ben yaylı olanlardan almadım burda herşey ateş pahası. halının veya parkenin üzerinde yapamayacağım için bitanede spor minderi aldım.. ayrıca stretç bant mı diyorlar şu pilateste kullanılanlar ondanda abim aldı bana

Spora başlamadan önce kendime dukan ve spor planı yapacağım. kilo hedefimi 70olarak belirliyorum. haftaya hedefim mutlaka 79 kilonn altına inmek..

S.A bacım umarım hedifine ulaşırsın. En azından 5-6 kilo vermiş ol bencede. Koskoca 1 ay var önünde ve bence istersen daha fazla bile verebilirsin.

Ejje ben niyeyse senin çok abarmayacağına eminim. En iradelimiz sensin çünkü. Değişik bir şeyşer yersin, hem böylece abartmamış olursun.

Bizde yarın kayın validemler, görümcemler falan pikniğe gidiyoruz. Ama çok endişe etmiyorum çünkü salata ve ızgara tavuk yerim ayrıca görümcemin kızları ile top oynar bol bol ip atlarım. Birazda kızımla koştutururum. Bana iyi bile gelir bu piknik işi. Gerçi kayınvalidemlerin köyünün pikniği yani bütün herkes tanıdık. Herkes der aaa koca geline bakın ip atlıyor diye ama umurumda bile değil ben eğlenmeye gidiyorum.

Canım ben haziranın sonunda 70 kilo olmak istiyorm bu imkansız değil biliyorum elimden gelen herşeyi yapacağım bunun için.

Bugün yediklerim:

Sabah: kahvaltı edemedim saat 12 de uyandımda
öğlen: ızgara tavuk göğsü yanında salata
akşam: fırına alabalık filesi attım onu ve yanında bolca domates yerim galiba belkide domates yemem bilemiyorum

Spor yaptım:

Sanuna eşofmanlarımı giyindim

20 dakika bisiklet çevirdim
100 mekik çektim yeni mekik aletimle
80 tane yan mekik çektim
40 tane kolları ve göğüs kısmını sıkılaştırıcı hareket yaptım (pilates bantıyla)

Su 2 litre olacak şişemi bitirince

bugün yediklerim:
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 badem
öğle:yok
ara öğün:1 bardak light ayran
akşam:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:5 adet erik
10 adet kiraz

bugün alışverişe gittim daha doğrusu bişey almıycaktım da bakınmak için cevahir alışveriş merkezine gittim.42 beden elbiselerin bana olcağını düşünüp kotona girdim.bi tane alıp denedim ama olmadı tabii ki olması ilginç olurdu zaten neyse sonra dolaşıyorum içinde mağazanın baktım orda büyük bedenler var ordan denedim bi iki şey bi acayip ya 44 beden bol geliyo ama 42 de olmuyo ben napacam bu düğünde?44 beden de olsa pek mutlu oldum hatta kabinde resmimi falan çektim kotondan çıkınca ikinci adresim olan c&a ya gittim.orda da denedim bişeyler ama içime sinen bi şey olmadı.ardından adil ışıka gittim.orda da büyük beden bölümü vardı.bi elbiseyi baya beğendim bakalım annemle bi daha bakıp karar veririz.aslında çok daha güzel şeyler vardı ama tabii onların büyük bedenleri yoktu.sonra da zara ya ve ykm ye gittim.orda 42 beden elbise denedim ilginç bi şekilde oldu anlamadım yani sonuç olarak ben kaç bedenim.bu mağazalara ilk defa kendime bi şey bakmak için gittim o kadar mutlu oldum ki anlatamam.itiraf etmem gerekirse cevahire giderkenki ilk düşüncem öğle yemeğini orda burger kingden falan yemekti.ama orda o kıyafetleri deneyince dedim "salak mısın sen?ilk defa bu kadar hedeflerine yaklaşmışsın normal bedenlere düşmeye başlamışsın ne hamburgeri?yedin yedin de noldu ki?c&a daki en büyük bedenlerin bile olmadığı zamanlarda sinir olup çıkıp hamburger yerdin.yeter artık"sonra da etrafımdaki insanlar bilimum fastfoodları yerken ben de çantamdaki bademleri kemirdim ve mutlu ola ola geldim eve.

Harika ya süper çok sevindim canım adına. Ben tekstil satış elemanı olarak staj yaptım. bende ilk başta bedenlere anlam veremiyordum hepsini ezbere biliyor olsamda markalarda şaşırıyordum. Sonra farkettimki bir marka diğerinden daha dar kesilmiş. Aynı şekilde mağazalarda öyle. Her mağazanın beden anlayışı aynı değil malesef..

burger king e gitmediğine sevindim..

İyi Geceler hatunlar,

sabah; 2 haşlanmış yumurta
öğlen; çeyrek kıvırcık salata, 2 kaşık yoğurt
akşam; 2 parça tavuk, 2 kaşık yoğurt
su; taş çatlasın 2 litre
spor; bu saatten sonra mekik ve bel hareketleri.

@Ejje, güzel olmuş.Zayıflamanın en güzel taraflarından biri de beden düşmek heralde.Kalıplara, rakamlara aslında takılmamak lazım ama işte biz takılıyoruz Bazı mağazaların kalıpları çok farklı.Ben 44 beden giyerken bir yaz Adil ışıktan xsmall elbise almışlığım ve içine girmişliğim var mangodan da 40 beden olsam da daima 44 beden alırım, bir onun kalıpları beni ayar eder yani.Ara bedenler ise kabustur seni iyi anlıyorum.Şimdi buluşmada giyerim dediğim güllü dallı bir elbisem var 40 beden.İçinde kayboluyorum, anneannesinin bol basma elbisesini giymiş insan gibiyim Ama 38 giydiğimde düğme bile kapanmıyor.39 beden oldum sanırım ama bu sefer de 39a denk gelen 29 beden kotun düğmesi hala kapanmıyor.Ben de bedensiz olarak dolaşıyorum ortada Amaaanzayıflayıp inceliyoruz ya istersek 37,5 beden olalım gene de seçeneğimiz çok olur ama 44 ve üzeri olduğunda malesef babaanne kreasyonlarına mahkum oluyoruz :1

Bu arada sanırım cumartesiye Arap kızı olarak yanınıza geleceğim.Yaklaşık 3-4 aydır saçlarım altın karameldi ama dipleri sarı aşağıları karamel gibi.Bugün kolestonun 6 numaralı köpük boyasını aldım.Koleston istersen 10 numarasını al saçları İbrahim Tatlıses siyahı yapıyor ama ben bile bile gidip aldım ve birazdan boyayacağım.En azından gece gece rengini anlamam, sabaha ağlarım diye düşünüyorum
Bu arada yol, otobüs tarifini de haftabaşından anlaşalım isterseniz, ona göre mesafe süresini falan tahmini ayarlayalım, buluşma saatine de karar kılalım.Kimler ne giyecek öğrenelim, gidip de isimlerimizi de bilmiyoruz başka gacılara "ejje sen misin?" diye yapışmayayım se_zen kayu maskesiyle bizi karşılar onda karışıklık olmaz, se_zen bacı maskeleri unutma ha İsterseniz birbirimize telefonlarımızı da özelden gönderelim, olur da geç kalırız, trafik olur, kayboluruz (bunu kendimden bekliyorum) falan filan..
Neyse hatunlar hepimize şimdiden güzel bir pazar ve iyi bir haftabaşı diliyorum.

Kızlar eurovisiyonu izliyorm inşallah can bontursil pardon bonomo güzel sonuç alır ya

Selam kızlar. Bende eurovision u izledim ve sinir olup oylamanın sonuna doğru kapttım. Yahu müzik yarışması değil, komşu yarışması başka bir halt değil. Her sene bir daha izlemeyeceğim diyorum yine dayanamıyorum bir şekilde denk geliyor.

Arada da yeni bir hayatı izledim. Yahu insanlar ne manyak kilolar vermiş. 30-40 kilo haftada 8 kilodan bahsediyorlar. Neyse anlamadım orasını. Bunları izlerken de cep telefonumdan leslie bacıyla 45 dakika spor yaptım. Gece yarısı spor yapıyorum çünkü bugün çok ama çok saçmaladım. Belki pazartesine kadar en azından artı çıkmak istemiyorum. 48 olamıyorum bari ama en azından verebileceğim kadar vermek istiyorum yine de.

Kızlar ya bana yardım edin.
Benim yengemin 3. çocuğu olacak . Ve kız. İsmini benim bulmamı istedi.
Bende bulamıyorum. Ama modern bir şey istiyor. Aklınıza gelen isim olursa ne olur yazın.

bşr kızı ve bi roğlu var
Kızının adı: Kumsal Duru
Oğlunun Adı: Mert Ali

Bacım zevkten zevke değişir ki o, bir de tanıdıklar da çok önemli.Mesela benim beğendiğim isimlerde onca salak insan var ki, insanı o isimden soğutuyor ya da ne bileyim diğer akrabaların isimleri o oluyor gene konulmasından vazgeçiliyor bilemedim yani.Bir de populer olan ama bir anlama gelmeyen çok isim var.

İki çocuğunun isimleri arasında uyum yok demek ki kafiyeli bir şey düşünmüyor.Her birine iki isim koyduğuna göre demek kızı için de iki isim düşünüyor diye analizledim.

Benim aklımdakiler; Emek, Deniz, Doğa, Öykü, Masal,Barış.
Çok asortik olarak; Gerçek, Ada, Su, Aleyna ve türleri, Tuana, kıvılcım, ateş, güneş, gündüz, gece (unisex mi bilemedim, bir erkek arkadaşımın adıydı) (Genelde madde isimleri oldukları için ben pek beğenmiyorum, oldu olacak çocuğa masa ismini koyalım bari)
Klasik ama güzel ; Elif, Zeynep (ki sen modern istiyor demişsin)

Bu arada Kumsal'ın bilmediğimiz anlamı var mı? yoksa bildiğim deniz kenarındaki kumlu bölge demek mi?
ha bu arada denizi çok seviyorsa yengen; yosun ve köpük de bir alternatif.İkisinden de kız arkadaşlarım vardı okulda.

Hoş dedim ya ben böyle nesnelerin isimlerini sevmiyorum insanlarda ama modern diyorsan bunlar da alternatif olur.
Neyse bacılar, saat şu an itibariyle 3buçuk ve ben eşimle bilgisayar oyununda kendimizi paralıyoruz
Rahmetli babaannem ateri zamanında "ee yendin aferin de şimdi alet sana para mı verecek?" derdi
O hesap bizde bu saate kadar tırmaladık sonuç; kızaran gözler, uykusuz beden

Hepimize güzel bir pazar diliyorum.
İyi uykular.

oo allah kolaylık versin sana en telaşlı dönemlerin senin

çok sağol yakarcım okadar yoğunumki düşün artık cuma tartı günnü bile unuttum
bu gün geri dönüyorum artık biraz daha düzene girerim hiç kendimlede ilgilenemedim kilo aldımmı verdimmi ne yaptım belli değil pazartesiden itibaren bi program yapıcam kendime artıkın

çok sağol canımya vallaha kusura bakma ben uçmuş durumdayım cumayı falan unuttum(
evet evde değilim ama bu gün geri dönüyorum söz bundan sonra daha dikkatli olucam.

eve gidince bi tartılıcam bakalım almışmıyım yoksa aynımyım inşallah aynıyımdır çok rahat davrandım izinde( şimdiden korku bastı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…