canım tabiki eşini görmeye gelmelisin.iş bulamadığını anlayışla karşılayacaktır.umarım en yakın zamanda eşine de iş bulursun ve hiç ayrı kalmazsınız.Selam kizlar su an pencwre tadilatindan dolayi berbat görûnen evin salonunda oturmusum elimde telefon size
Yaziyorum....
Ben belki haftaya belki haziranin sonunda türkiyeye gelirim. Esimi görürüm. Henüz kesin degil ama ben bir kez daha diyorum esim
Beni zayif gorecek. Bu yüzden insallah haziranin sonuda giderim. Ne
Zaman gidersem
Gideyim ben bugünden itibaren diyetime sariliyorum haftayaa insallah gitmem
Neler olur bilmiyorum.. Haftaya gidersem bu cok kisa bir süre ben kahvaltidan sonra kendime güzel bir spor ve yemek programi yazayim cok spor yaparsam en azindan vücudum sıkılaşır oda zayif gösterir
Yaaa kizlar ben esime ve kendime söz vermistim budahaki gelisimde senide götürecem duye ama olmadii is bulamadim
Ben sözümü tutup gitmeyeyimmi yada gideyimmi onda bile kararsizim
ayy winstonum benim eşimde yumurtalı ekmeği çok sever.ben bazen dayanamayıp ucundan azcık alıyorumGünaydınlar,
Sabah kahvaltısı 2 küçük haşlanmış yumurta ve normal çay, birazdan yeşil çay keyfi yapacağım.
Eşime de gene yumurtalı ekmek kızarttım.İlk defa sabah sabah canım çekmedi, hatta yağlı yağlı görünce kafamı çevirdim, sanırım ben adam olacağımBilmiyorum belki de yumurta yiyorum ya benimki de kahvaltı diye canım çekmiyor başka şeyleri.
Yukardaki manyak 10da süpürgeyle parkeleri döve döve uyandırdı bizi, evde cinnet eşiğine geldim.
Onlar gaz çıkardığında bile biz duyuyoruz, ayıp oldu belki ama barım barım bağrındım duysunlar diye.
Hastası olan var, eşi tatilde olan var, bugün cumartesi üleeen parkeleri kırıp sen erken saatte uyanmak zorundasın diye bizde mi uyanacağız diye evde bağrındım ve bingo süpürge kapatıldı
Şu hergün sabah sabah süpürge çalıştırmazsa ölecek hastalığına tutulmuş insanlar için çok üzülüyorum.
Bırak bir gün de süpürme arkadaş ya, ölmezsin elbet.
Neyse kızlar stresli güne başladım valla, İstanbul da hava da kapalı pöff diyorum yani.
Umarım ilerleyen saatlerde içime malkoçoğlu kaçar da yürüyüşe falan giderim.
Herkese hafif bir haftasonu dilerim.
ohh afiyet olsun sezencimDün çok yorucu ve yoğun bir gündü kızlar pek uğrayamadım.
Bugünde her hafta sonu yaptığımı yapıp yedim bol bol.
Bu saate kadar
simit, domates, salata , 3 çeşit peynir, karpuz, bir brownie.
Şimdi de pişmanlıkla nasıl eritirim acep diye düşünüyorum.
Selam kizlar su an pencwre tadilatindan dolayi berbat görûnen evin salonunda oturmusum elimde telefon size
Yaziyorum....
Ben belki haftaya belki haziranin sonunda türkiyeye gelirim. Esimi görürüm. Henüz kesin degil ama ben bir kez daha diyorum esim
Beni zayif gorecek. Bu yüzden insallah haziranin sonuda giderim. Ne
Zaman gidersem
Gideyim ben bugünden itibaren diyetime sariliyorum haftayaa insallah gitmem
Neler olur bilmiyorum.. Haftaya gidersem bu cok kisa bir süre ben kahvaltidan sonra kendime güzel bir spor ve yemek programi yazayim cok spor yaparsam en azindan vücudum sıkılaşır oda zayif gösterir
Yaaa kizlar ben esime ve kendime söz vermistim budahaki gelisimde senide götürecem duye ama olmadii is bulamadim
Ben sözümü tutup gitmeyeyimmi yada gideyimmi onda bile kararsizim
slm kızlar nasılsınız
ben bugün rüyamda dördüz bebek doğurmuştum.ne demek acaba
neyse kızlar şey diyorum ımmm şöyle 38 beden bir elbise alsam yatakodama assam.beni motive edermiki:44:
canım tabiki eşini görmeye gelmelisin.iş bulamadığını anlayışla karşılayacaktır.umarım en yakın zamanda eşine de iş bulursun ve hiç ayrı kalmazsınız.
Bacım hasretlik zordur, tabii ki gitmek istersin, istersen de gidersin.
Ben senin yerinde olsam zayıflar, saç kesimimi hatta rengini bile değiştirir, yeni bir ben olarak hem eşimin hem akrabaların arasına dönerdim.
Dün de yazışmıştık ya, benim karga bulma olayında sen memleketteydin.Üzerinden 5 ay geçmiş.O zaman da 80-83 arasındaydın ve orada hatırlarsan çok yiyordun, yani insanın evi gibi olmuyor, aman ayıp olur aman bilmemne diye epey yemek zorunda kalmıştın.Hatta döndükten sonra 4 kilo falan fazla çıkmıştın.Ee eşinle yemeklere falan da gidiyordun, doğal olarak yemek zorunda kalıyordun.Öyle böyle şu an gene 5 ay önceki gibisin ve eşinle iddaya girmiştin, zayıflayacağım demiştin hatta eşin 5-6 kilo vermişti bu arada yanılmıyorsam.Şimdi haftaya gittiğinde gene aynı kiloda olacaksın ve eşin belki de epey kilo vermiş olacak.İş konusunda bir şey diyemem, ha deyince olmuyor tüm sorumluluk sende ki bu hiç adil değil o yüzden sözümü tutamadım falan diye üzülme ama kilo konusunda her ay sadece 2 kilo vermiş olsaydın 5 ayda 10 kilo ederdi ki 70 kilo olur belki daha da diyete devam etmek istemezdin.
Bu yüzden sadece kendimi senin yerine koyarak-şahsi fikrim yani- ben gitmezdim, hatta haziran sonu değil atıyorum temmuz sonu giderdim ya da ağustosta güneyde güzel bir otel ayarlar eşimle baş başa tatil yapardım, o süreye kadar da neredeyse 3 ay var, her ay 5 kilodan 3 ay sonunda 15 kilo olur en güzel bikinileri ve elbiseleri, şortları satın alır eşimi tekrar kendime aşık eder, irademle, disiplinimle hem onu büyüler hem kendim daha özgüvenli, rahat ve güzel olurdum.Tabii bunlar benim fikrim.
Seni üzmek için falan da yazmadım, lütfen yanlış anlama sadece ben böyle yapardım anlamında yazdım.
.
S.A bacım umarım hedifine ulaşırsın. En azından 5-6 kilo vermiş ol bencede. Koskoca 1 ay var önünde ve bence istersen daha fazla bile verebilirsin.
Ejje ben niyeyse senin çok abarmayacağına eminim. En iradelimiz sensin çünkü. Değişik bir şeyşer yersin, hem böylece abartmamış olursun.
Bizde yarın kayın validemler, görümcemler falan pikniğe gidiyoruz. Ama çok endişe etmiyorum çünkü salata ve ızgara tavuk yerim ayrıca görümcemin kızları ile top oynar bol bol ip atlarım. Birazda kızımla koştutururum. Bana iyi bile gelir bu piknik işi. Gerçi kayınvalidemlerin köyünün pikniği yani bütün herkes tanıdık. Herkes der aaa koca geline bakın ip atlıyor diye ama umurumda bile değil ben eğlenmeye gidiyorum.
bugün alışverişe gittim daha doğrusu bişey almıycaktım da bakınmak için cevahir alışveriş merkezine gittim.42 beden elbiselerin bana olcağını düşünüp kotona girdim.bi tane alıp denedim ama olmadı tabii kiolması ilginç olurdu zaten neyse sonra dolaşıyorum içinde mağazanın baktım orda büyük bedenler var ordan denedim bi iki şey bi acayip ya 44 beden bol geliyo ama 42 de olmuyo ben napacam bu düğünde?44 beden de olsa pek mutlu oldum hatta kabinde resmimi falan çektim kotondan çıkınca ikinci adresim olan c&a ya gittim.orda da denedim bişeyler ama içime sinen bi şey olmadı.ardından adil ışıka gittim.orda da büyük beden bölümü vardı.bi elbiseyi baya beğendim bakalım annemle bi daha bakıp karar veririz.aslında çok daha güzel şeyler vardı ama tabii onların büyük bedenleri yoktu.sonra da zara ya ve ykm ye gittim.orda 42 beden elbise denedim ilginç bi şekilde oldu anlamadım yani sonuç olarak ben kaç bedenim.bu mağazalara ilk defa kendime bi şey bakmak için gittim o kadar mutlu oldum ki anlatamam.itiraf etmem gerekirse cevahire giderkenki ilk düşüncem öğle yemeğini orda burger kingden falan yemekti.ama orda o kıyafetleri deneyince dedim "salak mısın sen?ilk defa bu kadar hedeflerine yaklaşmışsın normal bedenlere düşmeye başlamışsın ne hamburgeri?yedin yedin de noldu ki?c&a daki en büyük bedenlerin bile olmadığı zamanlarda sinir olup çıkıp hamburger yerdin.yeter artık"sonra da etrafımdaki insanlar bilimum fastfoodları yerken ben de çantamdaki bademleri kemirdim ve mutlu ola ola geldim eve.
Kızlar ya bana yardım edin.
Benim yengemin 3. çocuğu olacak . Ve kız. İsmini benim bulmamı istedi.
Bende bulamıyorum. Ama modern bir şey istiyor. Aklınıza gelen isim olursa ne olur yazın.
bşr kızı ve bi roğlu var
Kızının adı: Kumsal Duru
Oğlunun Adı: Mert Ali
oo allah kolaylık versin sana en telaşlı dönemlerin senin
Suhan bu hafta evinde değildi anlaşılan 800 km araba kullandığına görehiç olmadı ama spor yapiceksin o 800 ü yürüyeceksin deeeermiişim
Suhancım bir kerelik izinde yazamıyorum çünkü her izinli kişi için işlem yapılıyor bir kere olunca aynı yazıyoruz bende öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?