Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

komşu yarışması evet ben izlemiyorum o yüzden artık ertesi gün bakıyorum kaçıncı olmuşuz die o kadar...yarışmayı akşam bende izledim bunlara bakım yaptılar semra süper olmuştu ben başından beri takip ediyorum hepsinde süper değişim incelme oldu...

selam kızlar
dün evde internet problemliydi . yazıyı yazıyorum gönder diyorum. bağlantı kopmuş sinir oldum bende bıraktım. dünden bahsedeyim.
1 dilim ekmek ve zeytin peynirli kahvaltı.
öğlen sabahtan kalan 2 haşlanmış yumurta
dolapta birer tane kalmış sebzeleri haşlayıp yoğurtla yedim. gün boyu evde temizlik yaptım. eşim çalıştığından rahattım işim bitti . koşu bandında 75 dakika yürüyüş.
akşam lesli ile 45 dakika yürüyüş. cin çarpmış gibi beni spor aşkı çarptı kızlar.lesli ile hoplayıp zıplarken eşim geldi ne yapıyon . spor değişik dedi . sende yapsana dedim eşimde bana katıldı sonra çocuklar geldi aile boyu hopladık zıpladık. eşim az önce akşam gene zıplayalım . çok iyi geldi dedi. yürüyüş arkadaşından sonra lesli arkadaşıda buldum . havada karada ölüm yok bana
bu sabahı yazayım gene klasik zeytin peynir 1 dilim ekmek
öğlene tavuk köftesi planlıyorum. ben azıcım evi toplayıp yürüyeyim.belki bu hafta 60 ın altına düşerim.
herkese güzel bir haftasonu kızlar.

sinir olunmayacak gibi değilki . artık avrupa ülkeleri arasında değil balkan ülkeleri dayanışması resmen . boşuna gidiyoruz aslında . o yarışmanın layıkı rimiley tarzı yada ankaralı turgut

Tünaydın Zayıflayan Hatunlaaaar,
Rüyamda siyasetçilerden biriyle sevgiliymişim, adam bana nişan hediyesi olarak bir proje yaptırıyormuş, barajlı bir şey falanmış.Gidip bakıyoruz falan, "ayy hiç bana özel proje yaptıran olmamıştı" diye ağzım kulaklarımdaydı Adamı da hiiiç sevmem ama nedense rüyamda pek bir aşıktım, ey baraj sen nelere kadirsin diyorum Eşime anlatınca o da rüyasında ayrıldığımızı görmüş, artık bana sinirlenip mi uydurdu yoksa karı koca biz rüyalarda birbirimizi unutup başkalarıyla mı ilgileniyoruz bilmiyorum

Dün az yemenin zararlarından bir mallık daha yaptım.Normalde benim saçlarıma 3 kutu boya ucu ucuna yetiyor ama şu köpük boyalar var ya bir kutusu tam yetiyor, ben de dün pintilik olsun diye tek köpük boya aldım, yani aldığımı düşündüm.Akşam çalkalarken bir baktımki köpük değil normal boyaymış Eşimin eline verdim boyayı, ara beni, boya beni dedim Boya sadece kulak hizama kadar yetti, işin kötüsü o boyadan tek kalmıştı, şimdi gitsem de bulamam ve daha da fenası saçım sarı gibi olmasına, boya da çikolata kahve olmasına rağmen boya tutmadı, hala saçım sarı gibi.Yani tüm işlem boşa gitti diyebilirim. Neyse azimliyim ama, saçlarımı düzleştirip, güneş ışığında analiz yapacağım, hatta Halil Sezai gibi perçem de kesip, şahtım şahbaz olacağım Yarın uzun süredir ders yapmadığım bir öğrencimle ders yapacağım, bakalım tepeden tırmağa değişimimi farkedecek mi?

Sabah kahvaltım; 2 yumurta, normal çay.
Biraz keyif yapıp saç baş ve spor aktivitelerine başlayacağım.
Herkese güzel bir pazar diliyorum.

Günaydın kızlar dün yaptığım sporun etkisiyle her yerim felaket ağırıyor. Ana bugünde sporumu yapacağım. :)
Dün hic kacamak yapmadım çok şükür.

Sezencim isimler konusunda yardim edrbilirmiyim bilmiyorum:)) sen aklna gelenleri internetten buldklarini soyle yengene. Ben fazla modern isimleri sevmem.
Benim kızım olsa adı zeynep, beril şansım falan olurdu yani şansımı kulağa hoş geldigi icin seviyorum aa bak şansım modern yani bunida alternativ olarak görebilirsin :))))

Bide yengenin oğlunun ismini cok sevdim :)

Kumsalin baska bir anlami varmi bilmiyorum ama ben isimlerde once kulağa hoş geliyormunona bakarım. Anlamına gôre isim koyanları sevmiyorum ya.

Birde isim demisken oglum olursa esim babasinin adini vermek istiyor odun yaaa (

Selamlaaar,

Spora gönlüm yokken ama isterken mouse bozuldu, seve seve epey yürümek ve yenisini almak zorunda kaldım
Gerçi bu spor aktivitesi bize 40 liraya mal olsa da işe yaradı
Dönüşte de aynı saç boyasının köpüğünü bu sefer aldım Bir de kutuları benziyor demiştim ama köpüklü olanda eşek kadar köpüklü kutu resmi var yani tamamen benim mallığımmış
Birazdan boya işine girişeceğim inşallah tutar, eğer hala sarı kafa olursam Almanya'ya kaçacağım.
Eskiden siyahı açmak ızdıraptı,Allahım şimdi de sarıyı kapatamıyorum.

Neyse sabahki kahvaltıyla (gerçi 12de yaptım) duruyorum, akşam yemek işini de 5 gibi yapıp hem erkene çekmek istiyorum hem de 2 öğünle kapatmayı planlıyorum.Eşime mantı, kola, üstüne dondurmalı pasta bana ise bir parça tavuk ve yanına yoğurt.Adaletsiz dünya işte hıh

Hepimize hafif bir akşam diliyorum.

selam kızlar
öğlen 2 köfte ve ayran içip 40 dakika yürüyüş yaptım .benim canavarlar bidbirini yemeye başlayınca yürüyüş işi yarım kaldı.
1 cay keyfi yapıp biraz dinleneyim. dağ gibi çamaşır katlanıp yerleşmek için beni bekler. haydin bana kolay gele sizede.

kızlar ben on gün sonra türkiyeye gidiyorum ne yapacam şimdi

on günde nekadar kilo verilebilir

bu sabah kahvaltıya gittim.yedim ya baya bi yedim hala karnım deli gibi şiş sanki yeni yemekten kalkmışım gibi.offf ya napcam ben şimdi?valla itiraf etmeliyim yediklerimi çıkarmayı düşündüm gerçekten çok kötü oldu midem.uzun zamandan beri bu kadar yemek görmemişti afalladı resmen neyse bunun tek iyi yanı vücudumu şaşırtmak ve ileride yaşanacak yemek krizlerini engellemek oldu.önümüze bakıcaz artık

Bugünkü menüm:

Sabah: dukan ekmeği ile tost
öğlen: yok
akşam: file balık baharatlı ( folyoya sarıp fırına atıyorum hiç yağkoymuyorum)

Bugünü böyle tamamlicam

spor akşam yemeğinden sonra yapacam çünkü şu an açlıktan midem kazınıyor beynim bile durdu

sporuda böyle yapıcam

40dk bisiklet
200 mekik
60 göğüs ve kol sıkılaştırıcı hareket

200 tane yan mekik

10günde 5 kilo vermem lazım

yaaaa bu gruptaki herkes birbirinden tatlı,şeker,komik,içten,eğlenceli daha ne diyim bilmiyorum
bu grup baştada wınston bacım olmak üzere bende bağımlılık yaptı sizi takip ediyorum sürekli valla bende istanbulda olsaydım yine yırtık do..dan çıkar gibi gelirdim sizin buluşacağınız yere üzerimde gizli fanınız da burda yazılı tshırtumle :))))

insan en yakın dostuna bile güvenemezken sizlerin burdaki dayanışmasına hasetleniyorum wınston bacımın deyişiyle :))))))

neyse ben yine buraya takıldım,gaza geldim kalkimde yürüyüşümü yapim :)

haaaa bu arada sezen sana bir isim önereyim benim ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti

MİRA BADE :)

güzel ve mutlu günler :)

yakın olsan da sen de gelsen bacım, kapımız herkeeese açık Ben bu buluşmayla ilgili rüya görmüştüm, 50 kişi buluşmuştuk, o hesap sayı artarsa hiç şaşırmam kızlar aklıma ne geldi ya, hani buraları üye olmayanlar da okuyabiliyor ya, istermisiniz sapık, manyak bir ton adam da bizim buluşacağımız yere gelsin bizi burdan takip edip. (soruya bak, kim ister bunu )

Mira bade güzelmiş, bade isminde kızı olan bir arkadaşım var, sürekli badem diye face'e foto ekliyor, ben de 3 ay harbi harbi çocuğuna çerez ismi koymuş diye gülmüştüm, meğer Bade'm miş, e be müslüman kesme ile ayırsana onu, sen çocuğuna badem diye yazarsan ben de ona yer fıstığı derim Mira da güzel ama bana Miralay'ı hatırlattı
Bir de şey var ya ismi çocuğun zottirilok mesela, soruyorsun ne anlamda diye, anne başlıyor yeryüzüyle gökyüzünün birleştiği ufuk noktasında açan mis gibi gül kokusunun insanlara verdiği misk kokusu falan.. Len resmen totondan uyduruyorsun işte İnternette malın biri yazmış sen de inanmışsın halbuki az araştırsan onun eşek kuyruğu olduğunu göreceksin.
Benim de ismimin anlamı mesela yeryüzüne düşen ilk yağmur damlasıymış, pehh.Gerçi benim isim biraz sulak bir isim belki doğru olabilir ama bunca edebiyata da gerek yok işte be kardeşler

@Sa, bacım bence dukanın atağından daha fazla kilo verdiren şey yok.Ha diyete yeni başlasan çok da, vücut alışmışken bence seni 5 günlük atak paklar, spora ve suya da abanırsan bence 5 kilo verirsin.Ama oraya gittiğinde de dukan'ı devam ettirmen lazım yoksa her diyetin sabotesi tamam zarar ama dukanla 2 kilo verip bırakınca 4 kilo olarak geri geliyor. Bir de etsel şeyleri mümkün olduğunca öğle yemek (hazmı zor) akşamı daha hafif geçirmek işleri daha da hızlandırabilir.Umarım isediğin miktarda kilo verebilirsin.

Neyse bacılar, ben sabahtan beri yaydım oturdum, şu saç boyası ve mekik operasyonuna girişeyim artık.
Herkese güzel bri pazartesi diliyorum şimdiden.

Günaydın zayıf ve de zarif hatunlar,

Gökgürütülü ve sağnak bir İstanbul sabahından merhabalar
Dersim erken olduğu için 6da uyanmış bulunmaktayım.
Kahvaltım; 2 minik haşlanmış yumurta ve sade nescafe (ayılma amaçlı)

Elbise falan giyecektim ama planlarım altüst oldu, dışarsı adeta kış havası.
Tam evde kalıp, yağmuru izleme ve sıcak kakao ile film keyfi yapmalık.

Havalar haziran ilk haftaya kadar böyle devam edecekmiş.Umarım 2 haziranda havalar güzel olur da şöyle yazı geçtim artık baharlık bir hava olur bacılar.

Hepimize güzel bir pazartesi diliyorum.

sabahın altıbuçuğunda geldim eve gittim üstümü değiştirip tekrar işe geldim 12 saat yolculuğun ardından işe gelmek kadar berbat bişey yok heralde şimdide koca bi kupa türk kahvesi içiyorum belki beni kendime getirir diye bakalım artık

günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım bende pazartesi sendromu görümcemin düğünü için sitelere bakıyorum fikir olsun diye yok öle çok abiye bir elbise istemiyorum klasik hoş bir elbise birde pahalı olmıycak tabi

nese hafta sonu oğluşumla gezdik oynadık park bahçe dolaştık aşkım bu sabah ananeye gitmek istemedi çünkü bizle çok iyi vakit geçirdi canım bebeğimi şimdiden özledim valla

bu kilom nolcak benim yaaaaa cuma 70,7 dim hafta sonu hemen iki kaçamakla kilo artı oluyor ama bu arada regl im umarım onun etkisi vardırda +1 o yüzdendir 5 kilo daha versem düğüne kadar çok iyi olacak

görüşürüz

günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım bende pazartesi sendromu görümcemin düğünü için sitelere bakıyorum fikir olsun diye yok öle çok abiye bir elbise istemiyorum klasik hoş bir elbise birde pahalı olmıycak tabi

nese hafta sonu oğluşumla gezdik oynadık park bahçe dolaştık aşkım bu sabah ananeye gitmek istemedi çünkü bizle çok iyi vakit geçirdi canım bebeğimi şimdiden özledim valla

bu kilom nolcak benim yaaaaa cuma 70,7 dim hafta sonu hemen iki kaçamakla kilo artı oluyor ama bu arada regl im umarım onun etkisi vardırda +1 o yüzdendir 5 kilo daha versem düğüne kadar çok iyi olacak

görüşürüz

bacım ya senin az kaldı şurda 4 kilocuk gittin gidicen o yüzden olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…