Selam kızlar. Bende eurovision u izledim ve sinir olup oylamanın sonuna doğru kapttım. Yahu müzik yarışması değil, komşu yarışması başka bir halt değil. Her sene bir daha izlemeyeceğim diyorum yine dayanamıyorum bir şekilde denk geliyor.
Arada da yeni bir hayatı izledim. Yahu insanlar ne manyak kilolar vermiş. 30-40 kilo haftada 8 kilodan bahsediyorlar. Neyse anlamadım orasını. Bunları izlerken de cep telefonumdan leslie bacıyla 45 dakika spor yaptım. Gece yarısı spor yapıyorum çünkü bugün çok ama çok saçmaladım. Belki pazartesine kadar en azından artı çıkmak istemiyorum. 48 olamıyorum bari ama en azından verebileceğim kadar vermek istiyorum yine de.
Selam kızlar. Bende eurovision u izledim ve sinir olup oylamanın sonuna doğru kapttım. Yahu müzik yarışması değil, komşu yarışması başka bir halt değil. Her sene bir daha izlemeyeceğim diyorum yine dayanamıyorum bir şekilde denk geliyor.
Arada da yeni bir hayatı izledim. Yahu insanlar ne manyak kilolar vermiş. 30-40 kilo haftada 8 kilodan bahsediyorlar. Neyse anlamadım orasını. Bunları izlerken de cep telefonumdan leslie bacıyla 45 dakika spor yaptım. Gece yarısı spor yapıyorum çünkü bugün çok ama çok saçmaladım. Belki pazartesine kadar en azından artı çıkmak istemiyorum. 48 olamıyorum bari ama en azından verebileceğim kadar vermek istiyorum yine de.
kızlar ben on gün sonra türkiyeye gidiyorum ne yapacam şimdi
on günde nekadar kilo verilebilir
bence 5 kilo verilebilir gibi geldi tabii bunun için ölümüne bi diyet yapmak gerek bi de dli gibi spor
Kızlar ya bana yardım edin.
Benim yengemin 3. çocuğu olacak . Ve kız. İsmini benim bulmamı istedi.
Bende bulamıyorum. Ama modern bir şey istiyor. Aklınıza gelen isim olursa ne olur yazın.
bşr kızı ve bi roğlu var
Kızının adı: Kumsal Duru
Oğlunun Adı: Mert Ali
yaaaa bu gruptaki herkes birbirinden tatlı,şeker,komik,içten,eğlenceli daha ne diyim bilmiyorum
bu grup baştada wınston bacım olmak üzere bende bağımlılık yaptı sizi takip ediyorum sürekli valla bende istanbulda olsaydım yine yırtık do..dan çıkar gibi gelirdim sizin buluşacağınız yere üzerimde gizli fanınız da burda yazılı tshırtumle :))))
insan en yakın dostuna bile güvenemezken sizlerin burdaki dayanışmasına hasetleniyorum wınston bacımın deyişiyle :))))))
neyse ben yine buraya takıldım,gaza geldim kalkimde yürüyüşümü yapim :)
haaaa bu arada sezen sana bir isim önereyim benim ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti
MİRA BADE :)
güzel ve mutlu günler :)
Bacım senin rakipler her hafta değişiyor mu ne?hani benimle yarışacaktın, bendim rakibin?
Baktın winston emekli gibi yerinde sayıyor, bari ejjeyle mi kapışayım dedim
Kendimi terkedilmiş dobiş gibi hissediyorummm
Se_zen'in de sesi çıkmıyor, gizli gizli spor mu yapıyor acep?
Pöff yağlarım bir gidin artık ya, bir gidin de yağsız kıyma gibi kalayım yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?