Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar,

İsim için gösterdiğiniz çabalardan dolayı çok teşekkür ederim.
Bende 3 yaşımdaki kızıma sordum daha doğrusu 10 tane falan isim çıkarmıştım. Kızım ÖYKÜ ismini çok beğendi, belki 10 kere falan sordum ama kararı değişmedi hiç. Yanlız MİRA ' da çok güzelmiş ve çok güzel anlamları varmış. ÖYKÜ MİRA nasıl olur. Gerçi bende çok beğendim bu ismi acaba söylemeyip kendime mi saklasam.

Dün çok yoruldum. Sabah 10:30da çıktık evden akşam 9:30 da geldik ama canım çıktı resmen eğlenmekten. Bir dakika bile oturmadım yerimde, sürekli top oynadım, ip atladım, yürüdüm falan. . ama tabii sadece tavuk ve salata ile kurtaramadım. 1 avuç falan çekirdek yedim. 1 tane minik hamur kızartması(ama erken saatte) bir ısırık poğaça, 1 tanecik minik et cin ve 1 tane minnacık kurabiy yedim. Ama bunların hepsini erken yedim. Yemekte de bolca köfte ve tavuk yedim. sanrıırm bunları da abarttım. Neyse yani sonuç olarak hareketli ama bol yemek yemeli bir gün geçirdim.

Sabahta saat 9'a geliyordu uyandığımda. Zor kalktım yorgunluktan. İşe de geç kaldım.

allah kolaylık versin ortim. Yorucu ama tatlı telaşlar bunlar. Taşın da bir an önce bol bol dinlenirsin inşallah.

Evet valla kendi gurubum diye söylemiyorum çok tatlıyızdır.
İnsanın tanımadığı insanlara bu kadar güvenmesi ve bu kadar yardım görmesi çok güzel bir şey.
Buluşmamızda son 5 gün artık. Valla gelen herkesi bekleriz biz. Çok eğleneceğimize inanıyorum ben. Gerçi online olacağız buluşma gününde. Gelişmeleri canlı yayınla aktararak herkesleri de kıskandırmayı ihmal etmeyeceğiz. Mira adını çok beğendim. Anlamı da çok güzelmiş. Ama çok güzel olduğu için acep söylemesem mi diye düşünüyorum. Bak gördüğün gibi çok da iyi değiliz. İsim kıskançlığı yapabiliyoruz.

allah kolaylık versin ortim. Yorucu ama tatlı telaşlar bunlar. Taşın da bir an önce bol bol dinlenirsin inşallah.

inşalah şekerim o günü dört gözle bekliyorum alıcam elime kahvemi boş boş oturucam bi kaç gün:))
bu arada eve gelince şok oldum giderken 50 dim geldim 52 olmuşum bide kendimi kandırıyorumya aynıyımdır falan diye ah ben kafamı nerelere vursam acaba(((

kendimi açlığa vurucam artık aldığım 2 kiloyu geri vermek için
bu günkü menümü yazıyorum
sabah:
1 kupa türk kahvesi
ara:
1 kupa adaçayı
3 tane çubuk kraker
1 tane ikram bisküvi(ne alakaysa)
öğlen:
yoğurt yiycem
akşam:
taze fasulye
ara:
meyve
kendimi toparlarsam yürüyüşe bugün başlıyorum.hergün düzenli olarak yürüyüşe çıkıcam.
sabahta yürüyerek eve gittim otogardan yürüyerek işe geldim tabana kuvvet artık (
cezalandırıyorum kendimi

Yok bacım yok ben anladım biz sanırım ömür boyu çok ama çok dikkatli olmalıyız. Sanırım hiç diyet mantığından kurtulamıayıp ömür boyu simite 250 kalori diye bakıcaz. Sen o kadar uğraş 1 ay da ver o kiloyu 2 günde ne bileyim 1 hafta da geri al. Ne adaletsizlik ya. Oysa çok hızlı vermiyoruz biz bu kiloları. Bende Cuma akşamı azıcık kuruyemiş yedim ertesi gün +700 gösteriyordum. Kuruyemiş dediğimde saat 9 da yediğim 1acuç leblebi yani. 700 gram yok ki kardeşim 1 acuç leblebi altı üstü.

bende bişey anlamadımya bu işten heralde ömür boyu aç dolaşmak gerekiyo diyetisyene anlatıyorum geçen gittiğimde arada dondurma kaçamaklarım oldu diye kadın bana kaç kere diyo öfya sıkıldım tek tek sayayımmı 2 kere 3 kere diyorum 2 mi 3 mü diyo iyce moralim bozuldu sabah 52 yi görünce dahada sinir oldum yani motivasyonum yerle bir oldu((

evet 1 aydır deli gibi yürüdüm atladım zıpladım işe bak gerçi hızlı alınan kiloalar hızlı veriliyo belki 2 haftada geri verebilirim +2 kiloyu bakalım ya bilmiyorum işte
neyse benn çıkayımda yoğurdumu alayım.

evet 1 aydır deli gibi yürüdüm atladım zıpladım işe bak gerçi hızlı alınan kiloalar hızlı veriliyo belki 2 haftada geri verebilirim +2 kiloyu bakalım ya bilmiyorum işte
neyse benn çıkayımda yoğurdumu alayım.

ya ben de aynı durumdayım ya dün sabah kahvaltıya gitmiştim ya evet yedim ama sonra bu sabaha kadar ağzıma lokma koymadım ama noldu cuma ve cumartesi verdiğim o güzelim 600 gram yeniden geri geldi

ben de kuzenim hamileyken baya bi isim araştırmıştım.arda başar ve barışı çok beğenmiştim o zamanlar.bu isimlerin de içinde olduğu bi liste vermiştim ama sonra dedim inşallah bunları koymaz günü geldiğinde ben koyarım diye neyse ki onlardan birini koymadı benim isimler hala boşta

slm kızlar nasılsınız bugün haftanın ilk olduğu içinmidir nedir çok yoğunum.
işleri biraz hafifleteyim yine gelirim.

slm kızlar nasılsınız bugün haftanın ilk günü olduğu içinmidir nedir çok yoğunum.
işleri biraz hafifleteyim gelicem tekrar

ya ben de aynı durumdayım ya dün sabah kahvaltıya gitmiştim ya evet yedim ama sonra bu sabaha kadar ağzıma lokma koymadım ama noldu cuma ve cumartesi verdiğim o güzelim 600 gram yeniden geri geldi

zaten yemek yememek çözüm değilki vücudu durduruyoruz iki haftadır hep böle veriyorum alıyorum ama zaten ben kilonun en zor kısmına geldim ama böle diyerek kendimi iyi hissetmemeliyim bence 4 sene önceki 60 kilo halime geri dönmek istiyorummmmmm bu sene bunu başaracağımm kesinlikle başarmalıyımmm

Tünaydınlaaar,
Yağmur İstanbul'da fenaydı bugün, sabah ders için arabayı 40 saat bekledim saç baş birbirine girdi yağmurdan (ha bu arada şemsiye fobim var, şapka falan da takamam boğar beni, böyle mal gibi ıslanırım ) Ders çıkışında da kırk saat araba bekledim gene it gibi ıslandım.Şimdi eve girdim, yağmur durdu hatta güneş açacak neredeyse

2 parça yedim + çıktım olayı tüm gizemini hala koruyor bence Ben 90 kilo oluşuma o kadar üzülmemiştim ama 2 milföy yiyip ertesi gün 2kilo fazla çıkışımda adeta yıkılmıştım.Benim bu konudaki fikrim; giden kısmın sudan olması, yani vücut su atıyor, ödem giiyor -1,-2 çıkıyoruz, biravuç leblebide bile geri dönüyoruz çünkü geri su tutuyor vücut.Yani yağdan kaybetsek, bir kaçamak tekrar bize 2 kilo yağ verebilir mi ki?O yüzden sudan diyorum.Ben şu an az bir kaçamakla bile 72-73 görüyorum, dikkat edince hemen sönüyor ama 75 ve üzerine mesela çıkmıyorum.Bilmiyorum belkide doyasıya yemediğim içindir.Acep 10 gün kaçamaklı yesek (kaçamak dediğimde 2 günde bir dondurma, akşamları leblebi ne bileyim küçük bir çikolata parçası) 10 gün sonunda 10 kilo falan alır mıyız?Verdiklerimiz de hepten su değildir heralde, olmayız o kadar. Ne bilem bence bu olay biraz kalp gözü tadında, gizemli ,mistik ve ben hala mantığını anlamadım.Ha bir de tam tersi var, ben bir ara yemiş yemiş ertesi gün -200 tartıda az çıkmışlığım var, ee hani yiyince fazla çıkıyorduk? Uçakların kara kutusu gibi yeminle, içinde ne var nasıl çalışıyor bu metabolizma benim beynim basmıyor bu işe En iyisi bir ömür dikkat etmek diyeceğim ama o da deli işi geliyor Hedefe ulaştıktan sonra haftada bir tartılıp mevcut durumu kontrol etmek, rakamlara göre aksiyona hemen girişmek bence makul.Bu arada da kilo yapıcı şeylerden olabildiğince az ve ölçülü yemek belki bize yardımcı olur.

Neyse bacılar, ben biraz dinleneyim, sizlere de şimdiden öğle yemeği için afiyet olsun.

bacım ya senin az kaldı şurda 4 kilocuk gittin gidicen o yüzden olsa gerek

Yok sana inat kalacam Birlikte 60 olalım, ben rakip ünvanımı kimseler kaptırmam kalacağım üleeeyyynn..
Ya kızlar manken olacağımdan değil ya bu yaştan sonra ama bakıyorum da 1.78-1.80 işte boyları 55 kilo falanlar. hani bazıları çok sıska mesela çağla şıkeli beğenmem ben, gırtlağının kemiği bile çıkar, kolları çöpten ama hoş olanlar da var.Demek ki boyla kilo arasında 20-25 fark olabiliyor :26: Tülin şahin mesela öyle kuru değil, boyu gene 1.75 ve üzeridir ama kilosu taş çatlasın 60dır.Ben acaba mal gibi boşuna mı 65 diyorum? 60a çeksem, boyumla kilom arasında 20ye yakın fark olsa belki daha da insana benzeyebilirim.Ha hızlı hızlı değil ama 5 ay sonra bile olsa yapabilirim diye düşünüyorum.Bir yandan da 68 olduğumda eşim "iskeletor, micheal jackson suratlı" demişti bana Yani çirkin de oluyorum Ne bileyim belki de ozamanlarda yüzden çökmüşüm şimdi daha proteinsel şeylerle devam edebilirim belki öyle kemik torbası olmam diyorum.
Neyse sorum şu, boyla kilo arasındaki fark sizce kaç olmalı? Ve fark 20 kilo olursa sizce o kişi insana mı benzer? yoksa insanlıktan mı çıkar ?

birde kemiklerlede alakası var kimisi 60 da sıska kimisi ii durur benim boyum 163 ve 60 bana ii çok ii değil ama iyi mesela ama ben bu boşvermişlikle 60 olabilirmiyim bilmiyorum ama olmalıyım onu biliyorum

birde kemiklerlede alakası var kimisi 60 da sıska kimisi ii durur benim boyum 163 ve 60 bana ii çok ii değil ama iyi mesela ama ben bu boşvermişlikle 60 olabilirmiyim bilmiyorum ama olmalıyım onu biliyorum

Doğru bacım, kemik ya da iri kemiklilik faktörü de var.
Gerçi ben kemik röntgeni falan çektirmedim hiç, kalçam geniş olduğundan kemiklerim iri, geniş falan diye yıllardır kendimi kandırıyorum belki de incecikler ne bileyim bileklerim falan inceciktir benim.Dukan'ın testinde de bilek ölçümü vardı ya,mesela ben bileğimi baş parmak ve serçe parmağımla bile tutabiliyorum ama totomu 3 adam gelse kolarını açsa anca çevreler O yüzden beki de ben ince kemikliyim.Amaaan 30 yaşından sonra anatomi analizlerine başladım, neyse neyim, dobişim işte
60 fikri kafama çok yattı yalnız, hazır sen de 60 diyorsun, ben yavaştan kendime yer yapayım da kalayım, birbirimize hasetlene hasetlene 60 olalım

benim bileklerimde öle acaip inceler ama sırtım belim belim hadi doğumdan sonra göögüs yapım çok kemikliyim benim babamda öledir

olabilir ben kesinlikle 60 olmalıyım canım hasetlenelimmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…