sabahın altıbuçuğunda geldim eve gittim üstümü değiştirip tekrar işe geldim 12 saat yolculuğun ardından işe gelmek kadar berbat bişey yok heralde şimdide koca bi kupa türk kahvesi içiyorum belki beni kendime getirir diye bakalım artık
yaaaa bu gruptaki herkes birbirinden tatlı,şeker,komik,içten,eğlenceli daha ne diyim bilmiyorum
bu grup baştada wınston bacım olmak üzere bende bağımlılık yaptı sizi takip ediyorum sürekli valla bende istanbulda olsaydım yine yırtık do..dan çıkar gibi gelirdim sizin buluşacağınız yere üzerimde gizli fanınız da burda yazılı tshırtumle :))))
insan en yakın dostuna bile güvenemezken sizlerin burdaki dayanışmasına hasetleniyorum wınston bacımın deyişiyle :))))))
neyse ben yine buraya takıldım,gaza geldim kalkimde yürüyüşümü yapim :)
haaaa bu arada sezen sana bir isim önereyim benim ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti
MİRA BADE :)
güzel ve mutlu günler :)
allah kolaylık versin ortim. Yorucu ama tatlı telaşlar bunlar. Taşın da bir an önce bol bol dinlenirsin inşallah.
inşalah şekerim o günü dört gözle bekliyorum alıcam elime kahvemi boş boş oturucam bi kaç gün:))
bu arada eve gelince şok oldum giderken 50 dim geldim 52 olmuşum bide kendimi kandırıyorumya aynıyımdır falan diye ah ben kafamı nerelere vursam acaba(((
Yok bacım yok ben anladım biz sanırım ömür boyu çok ama çok dikkatli olmalıyız. Sanırım hiç diyet mantığından kurtulamıayıp ömür boyu simite 250 kalori diye bakıcaz. Sen o kadar uğraş 1 ay da ver o kiloyu 2 günde ne bileyim 1 hafta da geri al. Ne adaletsizlik ya. Oysa çok hızlı vermiyoruz biz bu kiloları. Bende Cuma akşamı azıcık kuruyemiş yedim ertesi gün +700 gösteriyordum. Kuruyemiş dediğimde saat 9 da yediğim 1acuç leblebi yani. 700 gram yok ki kardeşim 1 acuç leblebi altı üstü.
günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım bende pazartesi sendromu görümcemin düğünü için sitelere bakıyorum fikir olsun diye yok öle çok abiye bir elbise istemiyorum klasik hoş bir elbise birde pahalı olmıycak tabi
nese hafta sonu oğluşumla gezdik oynadık park bahçe dolaştık aşkım bu sabah ananeye gitmek istemedi çünkü bizle çok iyi vakit geçirdi canım bebeğimi şimdiden özledim valla
bu kilom nolcak benim yaaaaa cuma 70,7 dim hafta sonu hemen iki kaçamakla kilo artı oluyor ama bu arada regl im umarım onun etkisi vardırda +1 o yüzdendir 5 kilo daha versem düğüne kadar çok iyi olacak
görüşürüz
Evet valla kendi gurubum diye söylemiyorum çok tatlıyızdır.
İnsanın tanımadığı insanlara bu kadar güvenmesi ve bu kadar yardım görmesi çok güzel bir şey.
Buluşmamızda son 5 gün artık. Valla gelen herkesi bekleriz biz. Çok eğleneceğimize inanıyorum ben. Gerçi online olacağız buluşma gününde. Gelişmeleri canlı yayınla aktararak herkesleri de kıskandırmayı ihmal etmeyeceğiz. Mira adını çok beğendim. Anlamı da çok güzelmiş. Ama çok güzel olduğu için acep söylemesem mi diye düşünüyorum. Bak gördüğün gibi çok da iyi değiliz.İsim kıskançlığı yapabiliyoruz.
ya ben de aynı durumdayım ya dün sabah kahvaltıya gitmiştim ya evet yedim ama sonra bu sabaha kadar ağzıma lokma koymadım ama noldu cuma ve cumartesi verdiğim o güzelim 600 gram yeniden geri geldi
bacım ya senin az kaldı şurda 4 kilocuk gittin gidicen o yüzden olsa gerek
Yok sana inat kalacamBirlikte 60 olalım, ben rakip ünvanımı kimseler kaptırmam kalacağım üleeeyyynn..
Ya kızlar manken olacağımdan değil ya bu yaştan sonra ama bakıyorum da 1.78-1.80 işte boyları 55 kilo falanlar. hani bazıları çok sıska mesela çağla şıkeli beğenmem ben, gırtlağının kemiği bile çıkar, kolları çöpten ama hoş olanlar da var.Demek ki boyla kilo arasında 20-25 fark olabiliyor :26: Tülin şahin mesela öyle kuru değil, boyu gene 1.75 ve üzeridir ama kilosu taş çatlasın 60dır.Ben acaba mal gibi boşuna mı 65 diyorum? 60a çeksem, boyumla kilom arasında 20ye yakın fark olsa belki daha da insana benzeyebilirim.Ha hızlı hızlı değil ama 5 ay sonra bile olsa yapabilirim diye düşünüyorum.Bir yandan da 68 olduğumda eşim "iskeletor, micheal jackson suratlı" demişti banaYani çirkin de oluyorum Ne bileyim belki de ozamanlarda yüzden çökmüşüm şimdi daha proteinsel şeylerle devam edebilirim belki öyle kemik torbası olmam diyorum.
Neyse sorum şu, boyla kilo arasındaki fark sizce kaç olmalı? Ve fark 20 kilo olursa sizce o kişi insana mı benzer? yoksa insanlıktan mı çıkar ?
birde kemiklerlede alakası var kimisi 60 da sıska kimisi ii durur benim boyum 163 ve 60 bana ii çok ii değil ama iyi mesela ama ben bu boşvermişlikle 60 olabilirmiyim bilmiyorum ama olmalıyım onu biliyorum
Doğru bacım, kemik ya da iri kemiklilik faktörü de var.
Gerçi ben kemik röntgeni falan çektirmedim hiç, kalçam geniş olduğundan kemiklerim iri, geniş falan diye yıllardır kendimi kandırıyorum belki de inceciklerne bileyim bileklerim falan inceciktir benim.Dukan'ın testinde de bilek ölçümü vardı ya,mesela ben bileğimi baş parmak ve serçe parmağımla bile tutabiliyorum ama totomu 3 adam gelse kolarını açsa anca çevreler O yüzden beki de ben ince kemikliyim.Amaaan 30 yaşından sonra anatomi analizlerine başladım, neyse neyim, dobişim işte
60 fikri kafama çok yattı yalnız, hazır sen de 60 diyorsun, ben yavaştan kendime yer yapayım da kalayım, birbirimize hasetlene hasetlene 60 olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?