Ejje bacım ne gelmemesi yahu. biz 2 aydır bu günü düşünüyoruz. Gelmemek olmaz. Bursaya bir sonraki hafta gidersin. Gel lütfen.
@Sezen bacım,
Benim koca biraz hödük ya ondan Yakar'a bana göre ütopik olan şeyler yazdımBen geçenlerde hastaydım, yataktayım geldi benim meşe diyorki; "sen hastasın ya ben sana poşet çorba(hazır) yapayım, sen de bana mantı yap, üstüne de tatlı yap".Bana çorba yapan meşem var diye sevineyim mi, benden yemek medet eden bir kozalak var diye üzüleyimmi bilemiyorum İnşallah Yakar bacı prensesler gibi ayaklarını uzatır 5 günlük keyif yapar
@Ejje, Sınavlar Bursa'da diye gitmek zorundasın ama aynı zamanda buradaki okulunda finallerin mi var? Hem açık hem normal mi okuyorsun? Len ıspanak, az enerji ver beynime, resmen okuduklarımı anlamıyorumBir maniniz yoksa sizinle görüşmeye geleceğim üleeeyn, 2 aydır Tarkan gelse bunca organizasyon olmazdı, artık hep birlikte olalım buluşalım derim ben büyük sıkıntı çıkmazsa (inşallah olmaz).Ama bir yandan da içime kaçmış eğitimci kaynana olarak sınavını bizim yüzümüzden savsaklama da diyorum.
Ay anlasaydım yorum yapacaktım ama neyse az yemenin zararları işte, sen oku geç, en doğru kararı zaten verirsin
Bu arada akşama doğru biraz uyudum şimdi gözlerimi belerttim oturuyorum, yarın da erkenden dersim var, 7de kalkacağım gram uykum yok.Biraz mekik çekeyim belki yorgunluktan uykum gelir.
Herkese iyi uykular, güzel bir sabah dilerim.
@Gırgırına Bacımmmm, nerelerdesin? Gizliden yiyor musun? Yoksa iş sıkıntısı mı? Bak cumartesi zaten çooook yiyeceğiz, şimdiden az mideyi tutup yer açalımUmarım sıkıntı yoktur.
Cumartesi kimse gelmiyor sanırım. Yani benle winston harici kimse gelmiyor sanrırım. Ne yapalım artık birimiz çalarızbirimiz oynarız. Herkeste bir sessizlik olduğuna göre
Neyse gideceğimiz yer tuzla da sahil yolunun sonuna doğru. Belediyenin spor tesisleri var arkasında falan hemen. Öyle çok ıssız bir yer değil yani.
Sahilin sonunda bir durak var karşısında emniyet var yanında da mezarlık (Allahm ne korkunç ya, sahilin sonu, ıssız yer, yanı mezarlık :26: )
durağın adını tam olarak bulamasamda bu konudaki çalışmalarım devam ediyor. Bu durakta buluşalım diyorum. Hem oradan yakın oluyor. He ozgey ve gırgırına şelaleyi biliyorlarsa onlarla orada da buluşabiliriz bende geri kalanınızı duraktan alırım (organizatör)
evet canım hem burada üniversitede okuyorum hem de açıköğretimde.açıköğretim sınavlarıma bursada giriyorum ama bu hafta burda da finallerim var yani bursaya gidip gelsem zor olcak.bi bakıcam eğer babam izin verirse açıköğretim sınavlarıma girmememe o zaman gelicem inşallah.ben de gelmeyi çok istiyorum ama bakalım daha belli değil
Issız ve mezarlık vayy se_zen bacı baktı zayıflayamıyor winston'u kuytuya davet ediyorAy mezarlık dedim de geçen sene dedemin mezarına gittim, annemin de kırmızı eşarbını aldım ama nasıl kırmızı görenler kör olur o derece cırtlak.Neyse duaydı, sohbetti falan derken mezarlığın orda bir adam gördüm arabasının yanında duran.Baktım beni kesiyor, mezarlıkta ıssız ben de tırsıp hızlı adımlarla başörtümü de çıkarmadan koşturuyorum, herif de arabasından "dınn dın dııın dııın diye al yazmalım selvi boylum"u çalmasın mı ben de ne alaka diyorum kafamdaki al yazmayla Herif çala çala arkamdan arabayla gelir, ben mezardan mezara atlarım sonra ben kaybol, ama akıllı ben adamdan kurtuldum diye mezarlığın ortasında kal, yolu bulama, hava da karar, tam 2 saat çıkışı aramıştım ha bu arada gasilhaneye girip oralarıda gezip, çıkış nerede diye dolanmışlığım da vardı.Neyse uzun ve korku dolu bir hikayeydi
Bacım , hatta buluşmaya gelecek bacılar; ejje'nin durumu belli değil, özgey bilmem dışarı ya da güneşe çıkmanda bir sıkıntı olur mu? Gırgırına desen işe güce vurdu kendini galiba kaç gündür yok.Nasılsa ha deyince hepimiz buluşamıyoruz, bari yaptık mı tam olsun.
İsterseniz bir hafta iteleyelim. (sırf se_zen bacıya yarasın diye ha, yoksa ben şu an 50 kiloyum)
İsterseniz gelecek 5 kişi fikirlerini yazsın.
-2 haziranda gelirim.
-9 haziran yapalım.
-Hiç yapmayalım, gelesim yok
-Başka fikir, öneri
@özgey bacı; geçmiş olsun.Ben ilacın namını duymuştum, umarım sıkıntı çıkarmaz.Benim aklıma hemen yumurtanın alerjik özelliği geldi, ben ne zaman abartsam kızarır yanaklarım hani sende dukan ile bu ara fazla yumurta yediysen diyecektim ama zaten doktora gitmişsin, ben daha iyi bilecek değilim ya.Umarım kısa sürede geçer.Fondotendi, pudraydı, allıktı sürmüyorsundur gerçi ama aklında olsun, deri altına geçiyorlar belki kapatmaya çalışacağım diye süreyi uzatabilirsin.Tekrar geçmiş olsun, umarım hemen geçer.
Arkadaslar ben takimdan ayrilmak istiyorum bildiginiz gibi son zamanlarda pek giremez oldum kardesim evlenecek sinava gircem onumuzdeki aykarda da biraz mesgul olacagim Sizi tanidigima cok sevindim hepinize basarili kilo vermeler dilerim
Issız ve mezarlık vayy se_zen bacı baktı zayıflayamıyor winston'u kuytuya davet ediyorAy mezarlık dedim de geçen sene dedemin mezarına gittim, annemin de kırmızı eşarbını aldım ama nasıl kırmızı görenler kör olur o derece cırtlak.Neyse duaydı, sohbetti falan derken mezarlığın orda bir adam gördüm arabasının yanında duran.Baktım beni kesiyor, mezarlıkta ıssız ben de tırsıp hızlı adımlarla başörtümü de çıkarmadan koşturuyorum, herif de arabasından "dınn dın dııın dııın diye al yazmalım selvi boylum"u çalmasın mı ben de ne alaka diyorum kafamdaki al yazmayla Herif çala çala arkamdan arabayla gelir, ben mezardan mezara atlarım sonra ben kaybol, ama akıllı ben adamdan kurtuldum diye mezarlığın ortasında kal, yolu bulama, hava da karar, tam 2 saat çıkışı aramıştım ha bu arada gasilhaneye girip oralarıda gezip, çıkış nerede diye dolanmışlığım da vardı.Neyse uzun ve korku dolu bir hikayeydi
Bacım , hatta buluşmaya gelecek bacılar; ejje'nin durumu belli değil, özgey bilmem dışarı ya da güneşe çıkmanda bir sıkıntı olur mu? Gırgırına desen işe güce vurdu kendini galiba kaç gündür yok.Nasılsa ha deyince hepimiz buluşamıyoruz, bari yaptık mı tam olsun.
İsterseniz bir hafta iteleyelim. (sırf se_zen bacıya yarasın diye ha, yoksa ben şu an 50 kiloyum)
İsterseniz gelecek 5 kişi fikirlerini yazsın.
-2 haziranda gelirim.
-9 haziran yapalım.
-Hiç yapmayalım, gelesim yok
-Başka fikir, öneri
@özgey bacı; geçmiş olsun.Ben ilacın namını duymuştum, umarım sıkıntı çıkarmaz.Benim aklıma hemen yumurtanın alerjik özelliği geldi, ben ne zaman abartsam kızarır yanaklarım hani sende dukan ile bu ara fazla yumurta yediysen diyecektim ama zaten doktora gitmişsin, ben daha iyi bilecek değilim ya.Umarım kısa sürede geçer.Fondotendi, pudraydı, allıktı sürmüyorsundur gerçi ama aklında olsun, deri altına geçiyorlar belki kapatmaya çalışacağım diye süreyi uzatabilirsin.Tekrar geçmiş olsun, umarım hemen geçer.
bi de akşama kuruyemiş yiycem, bira da içicem işte.
Akşama da insan gibi yemek yiycem
Bide buluşmayacaksak ben gidip dolaptaki pişmaniyeyi yiycem işte. Hıh
Sabah arkadaş getirmişti hiç yemmeiştim ama dolabı açıp açıp bakıyordum.
Haftaya itelersek, ben akşama burger king ziyafeti çekeceğim kendime ve üzerine de tatlı.Valla 15 gündür buluşma geçse de biraz zıbıtsam diyorum, eğer günleri iteleyeceksek bu gece mideme taştan yumuşak her şey girer uleeeyn
Eveetttt herkesinde gördüğü gibi winston ve se_zen çıldırdı. hadi winston bu akşam 1 günde kim kaç kilo alabilir yarışması yapalım. Ben birde künefe yemek istiyorum ya, bir de içli köfte. bi şey değil şimdi bizi topikten atacaklar, diyet topiğinde bu kadar yemek adını sayınca. Hatta açım ben gidip tost mu söylesem. kızlar bir gelse de karar versek ne yiyceğimize.
hanımlar bildiğiniz gbi çalıştığım şirketin kapanması sebebiyle çok stresteyim ve yemenin anasını ağlaltım morelim keyfim hiç yoık ve bende buluşmaya ayarladım kendimi o gün benim çin moral olacak motive olacak ve buluşma sonrası tam gaz devam edeceğim ben her türlü uyarım istediğiniz yerde istediğiniz saatee buluşabliriz ama ben ertelemeyelim istiyorum yaa gelen gelir hanımlara napalım taa 1,5 ay öncesinden belli olan bi tarih bu
kusura bakmayın geçmişi okuyamadım baya bi kaçırdığımdan tabi sebepler keyfi değil sağlık ve sınav gibi önemli unsurlarsa erteleyelim ama dediğim gibi eğer gelme ihitimalleri varsada bunu 2 haziran olarakk gerçekleştirmelerini ben kendi adıma tercih ederim şartlandırmıştım çünkü kendimi böle pis bi huyum var beklediğim tarih olmayına şevkim kaçıyor neys esiz en sağlıklı karraı verin benden yna sorun olmaz inşallah
Estağfurullah bacım ne kusuru, sen de yeni geldin, geçmişin hepsine yetişememişindir doğal.
Ejje'nin sınav olayını dün gece, Özgey'in alerjik durumunu bugün öğrendik daha.
Ejje ve Özgey bacılar, 2 haziran ya da 9 haziran olayında fikirlerinizi belirtirseniz, ona göre şekillendirelim son kararı.
Fikirlerinizi bekliyoruz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?