Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ejje bacım ne gelmemesi yahu. biz 2 aydır bu günü düşünüyoruz. Gelmemek olmaz. Bursaya bir sonraki hafta gidersin. Gel lütfen.

evet canım hem burada üniversitede okuyorum hem de açıköğretimde.açıköğretim sınavlarıma bursada giriyorum ama bu hafta burda da finallerim var yani bursaya gidip gelsem zor olcak.bi bakıcam eğer babam izin verirse açıköğretim sınavlarıma girmememe o zaman gelicem inşallah.ben de gelmeyi çok istiyorum ama bakalım daha belli değil

Issız ve mezarlık vayy se_zen bacı baktı zayıflayamıyor winston'u kuytuya davet ediyor Ay mezarlık dedim de geçen sene dedemin mezarına gittim, annemin de kırmızı eşarbını aldım ama nasıl kırmızı görenler kör olur o derece cırtlak.Neyse duaydı, sohbetti falan derken mezarlığın orda bir adam gördüm arabasının yanında duran.Baktım beni kesiyor, mezarlıkta ıssız ben de tırsıp hızlı adımlarla başörtümü de çıkarmadan koşturuyorum, herif de arabasından "dınn dın dııın dııın diye al yazmalım selvi boylum"u çalmasın mı ben de ne alaka diyorum kafamdaki al yazmayla Herif çala çala arkamdan arabayla gelir, ben mezardan mezara atlarım sonra ben kaybol, ama akıllı ben adamdan kurtuldum diye mezarlığın ortasında kal, yolu bulama, hava da karar, tam 2 saat çıkışı aramıştım ha bu arada gasilhaneye girip oralarıda gezip, çıkış nerede diye dolanmışlığım da vardı.Neyse uzun ve korku dolu bir hikayeydi

Bacım , hatta buluşmaya gelecek bacılar; ejje'nin durumu belli değil, özgey bilmem dışarı ya da güneşe çıkmanda bir sıkıntı olur mu? Gırgırına desen işe güce vurdu kendini galiba kaç gündür yok.Nasılsa ha deyince hepimiz buluşamıyoruz, bari yaptık mı tam olsun.
İsterseniz bir hafta iteleyelim. (sırf se_zen bacıya yarasın diye ha, yoksa ben şu an 50 kiloyum )
İsterseniz gelecek 5 kişi fikirlerini yazsın.
-2 haziranda gelirim.
-9 haziran yapalım.
-Hiç yapmayalım, gelesim yok
-Başka fikir, öneri

@özgey bacı; geçmiş olsun.Ben ilacın namını duymuştum, umarım sıkıntı çıkarmaz.Benim aklıma hemen yumurtanın alerjik özelliği geldi, ben ne zaman abartsam kızarır yanaklarım hani sende dukan ile bu ara fazla yumurta yediysen diyecektim ama zaten doktora gitmişsin, ben daha iyi bilecek değilim ya.Umarım kısa sürede geçer.Fondotendi, pudraydı, allıktı sürmüyorsundur gerçi ama aklında olsun, deri altına geçiyorlar belki kapatmaya çalışacağım diye süreyi uzatabilirsin.Tekrar geçmiş olsun, umarım hemen geçer.

Ispanak deyip geçmeyeyim, demek ki doğru anlamışım
Bacım peki sınavların bir haftasonu mu?
Yani bu hafta sonu değil, diğerinde buluşsak sana uygun olacak mı?

Arkadaslar ben takimdan ayrilmak istiyorum bildiginiz gibi son zamanlarda pek giremez oldum kardesim evlenecek sinava gircem onumuzdeki aykarda da biraz mesgul olacagim Sizi tanidigima cok sevindim hepinize basarili kilo vermeler dilerim

selam kızlar
demek ki neymiş 2 çocuk ve çocuktan beter kocayla hasta olmak bir lüksmüş.
ben geberiyorum kız tepemde anne hadi evcilik oynayalım anne ben dükkancı olayım sen müşteri.
koca gelir nasıl oldun .ben: biraz iyiyim.
kalas koca : iyi hadi bize 1 türk kahvesi yap o zaman.
ben. dua etki halim yok yoksa çoktan ölmüşlerine kavuşmuştun.
ay kızlar sadece 1 gün yatabildim sabahtan beri bunların istekleri hiç bitmiyor.
neyse benden bu kadar da sizler neler yapmışsınız. buluşma işi yatacak gibi kızlar. hani siz orda ğelenecektiniz biz burda hasetten çatlayacaktık. öyle anlaşmıştık kızlar .
aa olmadı ama.
suhan gelmiş hoş gelmiş. kızlar iyi dilekleriniz için çook teşekkürler ben kaçayım. burnumu silmekten yazı yazamıyorum.(iğrençlik için özür)

Valla buluşamazsak benim için çok büyük hayal kırıklığı olacak. Kendimi çok hazırladıydım ben.
Ama tabii hep beraber olabileceksek haftaya da olur. Ama daha geç olmasın. Hem buluşmuycaksak bende küserim. Takımdan da çıkarım. Banane beni çok heveslendirmişti buluşma işi. Çok eğlenecektik ne güzel. Hem yemek yiycem diye ne zamandır kendimi cumartesine saklıyordum. Kahvaltı edip, öğlen burger king de yiycekim üzerine de dondurma yiyip eve giderkende tatlı alacaktım. Oha dediğinizi duyuyorum. sonra da 1 hafta daha diyet yapacaktım. eğer buluşmayacaksak söyleyin hemen de gidip kendimi yemeğe vurayım. Koca bir magnum yiyim akşam, sonra da yemek, sonra da pasta.

@Hatice bacım, sen bilirsin ama istersen izinli ol, hem böylelikle yoğunluğunu halleder hem de diyet şeysinden kopmamış olursun. Gene de tabii karar senin.

@Yakar Bacım, tüh bacımı mekik aletinden daha hırpalamışlar desene Bence gir yatak odasına, al kettle yanına, bardak al çaylar falan al, kitabını dergini bilgisayarını da al üstüne kapıyı kilitle.En azından akşamları yapsan eşin seve seve çocuklarla ve evle ve hatta senle bile ilgilenmek zorunda kalacaktır (Hain winston) Umarım çabukatlatırsın da bari enerji dolu bir biriçmde evde dinlenirsin.Biz hatunların hasta olmaya bile hakkı yok ya, her daim bir koşturma her daim görev, sorumluluk...

Buluşma kısmı da olacak inşallah, bugüne yarına eli kulağında Tüm arkadaşlar yazsın çizsin de karar verelim diyorum.Artık Leyla olsak Mecnun'a kavuşmuştuk, beş hatun bir kavuşamadık yahu
Tekrar geçmiş olsun.

Arkadaslar ben takimdan ayrilmak istiyorum bildiginiz gibi son zamanlarda pek giremez oldum kardesim evlenecek sinava gircem onumuzdeki aykarda da biraz mesgul olacagim Sizi tanidigima cok sevindim hepinize basarili kilo vermeler dilerim

Sen bilirsin ne diyelim. Seni tanıdğıma bende sevindim. Sen zaten bu koşturmada kalan kilonu da rahatlıkla verirsin merak etme.

şu sıralar yumurtayı kestim zaten domateside yemeyeyim diyorum ama bu benim öncesindede vardı makyaj zaten pek yapmıyorum öle özel bişey olmadıkça ona uğraşcak vaktim olmuyor bakalım doktor ne diycek olmadı son çözüm bu derlerse ancak kasım gibi başlayablirim sıcaktan korumak gerekirmiş umarım geçecek bişeydir ben kızarıklıksız bir günümü hatırlamıyorum çok sinir bozucu

Bide buluşmayacaksak ben gidip dolaptaki pişmaniyeyi yiycem işte. Hıh

Sabah arkadaş getirmişti hiç yemmeiştim ama dolabı açıp açıp bakıyordum.

bi de akşama kuruyemiş yiycem, bira da içicem işte.
Akşama da insan gibi yemek yiycem

Haftaya itelersek, ben akşama burger king ziyafeti çekeceğim kendime ve üzerine de tatlı. Valla 15 gündür buluşma geçse de biraz zıbıtsam diyorum, eğer günleri iteleyeceksek bu gece mideme taştan yumuşak her şey girer uleeeyn

Bide buluşmayacaksak ben gidip dolaptaki pişmaniyeyi yiycem işte. Hıh

Sabah arkadaş getirmişti hiç yemmeiştim ama dolabı açıp açıp bakıyordum.

Adında pişmanlık saklı hayır vermez sana boşver bacım
Bak 100 gramında 500 kalori varmış, 10 dilim ekmek yani, he ama ben big king falan yiyeceğim tahmini 1500 kaloriyi vurdururum benimki 30 dilim ekmek mi oluyor bu hesapla Vayy vayy..

Eveetttt herkesinde gördüğü gibi winston ve se_zen çıldırdı. hadi winston bu akşam 1 günde kim kaç kilo alabilir yarışması yapalım. Ben birde künefe yemek istiyorum ya, bir de içli köfte. bi şey değil şimdi bizi topikten atacaklar, diyet topiğinde bu kadar yemek adını sayınca. Hatta açım ben gidip tost mu söylesem. kızlar bir gelse de karar versek ne yiyceğimize.

hanımlar bildiğiniz gbi çalıştığım şirketin kapanması sebebiyle çok stresteyim ve yemenin anasını ağlaltım morelim keyfim hiç yoık ve bende buluşmaya ayarladım kendimi o gün benim çin moral olacak motive olacak ve buluşma sonrası tam gaz devam edeceğim ben her türlü uyarım istediğiniz yerde istediğiniz saatee buluşabliriz ama ben ertelemeyelim istiyorum yaa gelen gelir hanımlara napalım taa 1,5 ay öncesinden belli olan bi tarih bu

Valla 9 haziranda işim yok, sınavım yok, Allah dert sıkıntı vermezse gelirim derse tüm arkadaşlar, benim akşam planım hamburger menü, üzerine ya muzlu pasta ya da künefe de olur ya da mozaik pasta bile yapıp 2 dilim rahat yerim, içli köfte makul yok yok lahmacun ya da iskender de yiyebilirim neyse diet de olsa kolaya vururum kendimi, sonra soda içip akşamın ilerleyen saatlerinde tuzlu fıstık ve magnum keyfi yaparım.Allahım yazması bile ne saadet Sabaha da 5 kilo fazla çıkıp, 9 hazirana anca eritir, kafa kafaya aynı kilomda olup gelirim

Hoşgelmişsin bacım
bacım gelen gelir olayı tabii de şöyle bir şey var, hepimiz yoğun çalışıyoruz, kimimiz çocuklarla uğraşıyor kimi işiyle, okuluyla falan.Yani madem bir buluşma attık ortaya , herkes de sıcak baktı, olmuşken bu 5 kişi buluşsa güzel olur diye düşünüyorum.
Çünkü ha deyince her zaman buluşulmuyor, bu yüzden ejje'nin sınavları ve belirsizlik sebebiyle-ki kendisi buluşmaya gelmeyi de çok istiyor-, özgey yorum yapmadı ama yüz bölgesindeki kızarıklık ya da doktor görüşmeleri ne bileyim belki onu yormuş, bunaltmış ve bu hafta gelemeyebilir diye be alternatif olarak 9 haziranı yani bir sonraki cumartesini sundum.Eğer herkes gelebiyorsa bu cumartesi de buluşuruz, benim için sıkıntı yok.Ama gelemeyenler ama gelmeyi de isteyenler varsa bir hafta daha bekler öbür cumartesi topluca görüşürüz.Yani benim fikrim bu.

kusura bakmayın geçmişi okuyamadım baya bi kaçırdığımdan tabi sebepler keyfi değil sağlık ve sınav gibi önemli unsurlarsa erteleyelim ama dediğim gibi eğer gelme ihitimalleri varsada bunu 2 haziran olarakk gerçekleştirmelerini ben kendi adıma tercih ederim şartlandırmıştım çünkü kendimi böle pis bi huyum var beklediğim tarih olmayına şevkim kaçıyor neys esiz en sağlıklı karraı verin benden yna sorun olmaz inşallah

Estağfurullah bacım ne kusuru, sen de yeni geldin, geçmişin hepsine yetişememişindir doğal.
Ejje'nin sınav olayını dün gece, Özgey'in alerjik durumunu bugün öğrendik daha.
Ejje ve Özgey bacılar, 2 haziran ya da 9 haziran olayında fikirlerinizi belirtirseniz, ona göre şekillendirelim son kararı.
Fikirlerinizi bekliyoruz kızlar.

EEee ejje ve özgey bugün uğramazsa eğer ne olcak şimdi. Yesem mi o pişmaniyeyi, yemesem mi acep bilemedim. akşama da pasta vardı, bir sürü yemek vardı. Saat 6 olmadan söyleyin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…