Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
ay allahım hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. hızlı kilo verme insanı çok mutlu ve motive ediyor. burda herkes hemfikir.daha sonra hız azaldıkça motivasyon düşüyor. düştükçe insanın gardıda düşüyor.ben epeydir gelgitlerdeyim. bir hafta bu işi bitireceğim diyip kendime herşeyi yasaklıyorum . sonuç iyi oluyor ama sıkılıp aman ölmeyecekmiyim diyip yedikçe yiyorum. sonuç felaket . gene herşeyden kısıp veriyorum gene yemeye başlıyorum. tam bir labirentteyim. kendimi kontrolde çok sıkıntı yaşıyorum. bugün çok okudum çok araştırdım . kendimce evde ne pişerse herşeyden yeme ama az yemeye akşamları işe salata veya yoğurt yemeye karar aldım.kızlar bütün samimiyetimle söylüyorum . ben bu saatlerde atıştırmalık şeyler aramaya başlardım.herşeyden yiyebilmek fikri bana bir huzur verdi inanamam. şu an bir kuzu yemiş gibi tokum. üstüne üstelik lesli ile yürüyüş bile yaptım. sanırım benim sıkıntım kısıtlanma .
bunları yazıyorum . çünki herkes kendini nasıl huzurlu hissediyorsa öyle yapsın mesela ejje harika istikrarlı ve sağlıklı kilo veriyor.
winston yanlış tanımadıysam ya hep ya hiç diyenlerden.
hislerimi yazdım kızlar. ay çok dolmuşum bee

Evet bacım, haklısın.Ya Allah Allah nidalarıyla saldırırım ya da kendime yemeği yasaklarım
Dediğin doğru, herkesin bir yolu, bir mantığı var işte.
Ben mesela yapı gereği çok rahat, geniş bir insanım.Eğer her şeyden yiyeceğim dersem bunun önünü alamam.
Hayatımda disiplin hiç olmadı, ilk kez diyette kendimi kontrol altına alabildim ve bu yolda ilerlemeyi düşünüyorum.

Kim neyi kendine göre yaparsa yapsın bence tek tip beslenme, ya da şok diyetler hem kısa vadeli hem de zararlı oluyor.
Diyet yerine beslenmeyi öğrenmemiz lazım bence.
Çünkü bu bir 3 aylık süreç değil, bir ömürlük neredeyse.
Sıkılmadan, ondan ona atlamadan, düzenli ve istikrarlı bir biçimde devam etmeliyiz.
Ayy ne gazım varmış beee

Günaydın zayıf ve zarif hatunlaaaar

Ben geceleri deli dürtmüş gibi uyuyamamakta, sabahları ise gene deli dürtmüş gibi erkenden kalkmaktayım
Dün 4 gibi yatabildim nihayet ve çok sevindim. (3 gündür 6buçuktan önce yatamıyordum)
Ve sabah 7de eşimin alarmıyla fişek gibi ayağa kalktım, çok dinç ve enerjiğim

Birazdan biraz yürüyüşe ve mutfak alışverişine gideceğim.Marketlerin açılmasını bekliyorum, ee herkesi ben gibi deliler dürtmüyor
Normal insanlar şu ara yeni yeni işe gidiyorlardır. Neyse beklerken sizlere güzel bir gün dilemek istedim.

Şimdiden günaydın ve gününüz güzel geçer inşallah

Bu arada başkan yok etrafta, suhan da sanırım izinli, hezaran sadece cuma kilo bildirimine mi geliyor, gölge de sanırım tatile gitti.
Buralar sanki biraz sessizleşti bu ara :18:
Neyse winston selam eder, kaçar. :129:

günaydın kızlar,

bu ara pek giremiyorum aklım karman çorman şuanki işyerimdeki pozisyonumu kapayıyorlar ve beni bostancı ofise vermek istiyorlar o nedenle aklım karışık bunalımdayım

günaydın hatunlar öncelikle geçmişi okuyorum heh diyorum winston aynen öle sonra ejeyi okuyorum evet yaa gerçekten haklıı sonra yakara geçiyoruım bak buda benim gibi ne kadar mantıklı sebep buymuş demekki falan diyorum hepinize hak veriyorum farklı fikirleriniz olsada velhasıl lafın özü hanımlar bi kere biz prof değiliz bikere biz eğitimini almadık ama biz yaşadık bu gelgitleri alıp vermeleri aşırı iştahı motiveyi yemeden kesilmeyii biz aslında hepimiz bize neyin iyi geldiğini kendi kullanma klavuzumuzu bilmek mesele biz yaşayarak deneyerek tecrübeyle öğrendik ve hepimiz farklıyız bu bi gerçek o yüzden diyorumki ben kendini dinle kendini gözlemle sana amaç edindiğimiz bu yolda hangi yöntem hedefe ulaştıracaksa onu yap yapalım

dünkü menüm
sabah 1 sütlü nescafe
ara yoğurt
öğle salata 2 köfte 1 dilim ekmek
akşam salata peynir

kaçamak(çubuk kraker )

günaydın kızlar,
istanbul sıcak ve rüzgarlı. Yahu sıcak da neyse de bu deli gibi rüzgar da ne ya. Hem insanda baş ağrısı yapıyor hem de sanki sıcağı arttırıyor. Görende fırtına var sanacak. bu sene böyle geçecek havalar herhalde.

Hala diyet modumda değilim hala her gördüğümü deli gibi yiyorum. bu ara yine twist &shape var ya ona taktım almak istiyorum ama çok pahalı geliyor ya. Bimden 35 TL'ye almıştım zamanında sonra ablamın daha çok ihtiyacı var diye ona göndermiştim ama sonra kırıldı falan. Şimdi bakıyorum 130-150 TL arası. 35 liraya aldığım bir şeye bu kadar para vermek istemiyorum. Alet hem bacaklara iyi geliyormuş yani inceltiyormuş hem selülitlere iyi geliyormuş yani tam bana göre. O ara aldığımda çok üşenmiştim ama sanırım artık üşenmem çünkü uzun zamandır spor yapmayı seviyorum. Bim'e mail attım yeniden getirsineler diye bakalım merak ediyorum ilgilenecekler mi? Bende öyle manyaklık var, sürekli bir yerlere mail atarım, yola tabela yaptırır, sokak'a ağaç diktirir, ağacı ilaçlatır, sonra etraftaki kötü kokan şeyleri başbakanlıktan tut, beyaz masaya kadar heryere şikayet ederim. Bankada da şu sistemin şurası şöyle, burası böyle olursa şöyle olur diye sürekli bir beyin fırtınası yaparım. Sonra da onları yazar, yaptırırım. Var yani manyaklık bende.

Dün gece yarısı da deli gibi ağladım durdum. Sanırım sinirlerim bozuldu bu ara. durduk yere manyak gibi ağlıyorum ya. Havalardan herhalde.

canım çok doğru söylüyosunda.bende ne bileyim umutsuz vaka olarak gördüğüm için kendimi böyle diyetlerde umut arıyorum işte

Bu ne enerji böyle bacım. Valla mesajından belli oluyor enerjin. Çok kıskandım çookkkk. 3 saatlik uyku ile bu kadar dinç olman süper bir şey bacım. Evet ya etrafta kimse yok yine.Biz de köyün delileri gibi her daim burada kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz. suhanın izinli olduğunu kaçırmışım ben ya. Hiç hatırlamıyorum. Gölgeyi de hatırlamıyorum hoş. Heza yı uzun zamandır sadece cumaları görüyorum.

evet canım içimden geçenleri aynen aktarmışsın çok teşekür ederim.
benim önce biraz insana benzemem lazım çok kilo verincede gaza geleceğime inanıyorum.ortalama sizlerin kilosuna indiğimdede bende sizler gibi sağlıklı beslenicem.

menün süper canım

geçmişi cevapladıktan sonra herkese günaydın
dün akşam koşa koşa eve gittim.hemen büfteği haşladım ve salatamla yedim.

evet isveç'in 2. günündeyim.sabah 1 şekerli türk kahvemi içtim.
öğlende 1 kase yoğurt 1 dilim salam (1 dilim salam insanın dişinin kavuğuna yetmez ya neyse)
akşam yine 200 gr büftek ve salata (dünden hazırlamıştım eve gider gitmez yerim artık isveç'in en lezzetli öğünüde bu)

ha bu arada dün markette büftekleri alırken adama 200 gr 200 gr tarttırdım.bana epey gıcık oldu

Selam Kızlar nasılsınız?
Ben dün radikal kararlar aldım sıkı bi diyete başladım dün öğlen konya etli ekmek yedim ve kendimden neft*ret ettim daha sonrada yok mine dedim bu böyle olmaz sen iyiye gitmiyosun mart dedin mart geçti yaz dedin yaz geldi olmaz artık böyle kendine çeki düzen ver dedim neyse bunun üzerine akşam yemek yemedim cacık yaptım onu yedim dün akşam 1.5 saat yürüdüm.
bu günkü menümde
sabah:
2 küçük dilim karışık tahıllı ekmek
domaets,salatalık,biber,maydnoz,çay(şekersiz)
ara:
türk kahvesi(şekersiz)
1/2 paket(3 tane diyet bisküvi)oda tahıllı
öğlen:
1 kase tarhana çorbası
salata(domates,salatalık,biber,maydanoz,semiz otu)yağsız.
ara:
karpuz/şeftali(birer dilim)
akşam:
cacık
spor:
1 saat yürüyüş ve 30 dk bisiklet
2 lt su
akşam yemek yemek yok artık bu gün 2. günüm bakalım gelişmeleri size yazarım:))

aynı anda aynı kararları almışız yakarcım vallaha bu takıma bayılıyorum ben bu kadar uyumlu olunabilir:))

aman ortim kenini toparla ağlama gerçi bendede var bu aralar ağlama nöbetleri ama atlamaya çalışıyorum
alet demişsinde benimde bacaklarımın iç kısımlarında sorunlar varya bende dşünüyorum bişey alsam ama karar vermedim hala acaba aynı alettenmi bahsediyoruz benim sölediğim direk bacakları çalıştırıyo açıp kapıyosun iç kısımlar ve dış kısımlar ayrıca basenlerinde hareket ediyo bi araştırayım resmini koyarım.

Kızlar biliyorsunuz abimin kızı olacak bugün ya da yarın doğar ve eşi benim ismini benim koymamı istedi.

MİRA ismini çok beğendim, ayrıca çok evrensel bir isim. bir sürü anlamı var. ama yanına bir isim daha bulmam gerekiyor. Bir türlü bulamadım. Çok da uzun olmaması gerekiyor. Bu konuda lütfen fikirlerinizi bekliorum. Yardım edin bana ne olur. Çocuk doğdu doğacak.

aklıma gelen NEHİR MİRA
ÖYKÜ MİRA

mira ece de olabilir
zeynep mira da olabilir ( zeynep değerli demek ya )
ipek ecede olabilir

ben severim bu isimleri ama kızım olursa kesinlikle özgü koyacağım sadece yada zeynep özgü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…