selam kızlar
ay allahım hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. hızlı kilo verme insanı çok mutlu ve motive ediyor. burda herkes hemfikir.daha sonra hız azaldıkça motivasyon düşüyor. düştükçe insanın gardıda düşüyor.ben epeydir gelgitlerdeyim. bir hafta bu işi bitireceğim diyip kendime herşeyi yasaklıyorum . sonuç iyi oluyor ama sıkılıp aman ölmeyecekmiyim diyip yedikçe yiyorum. sonuç felaket . gene herşeyden kısıp veriyorum gene yemeye başlıyorum. tam bir labirentteyim. kendimi kontrolde çok sıkıntı yaşıyorum. bugün çok okudum çok araştırdım . kendimce evde ne pişerse herşeyden yeme ama az yemeye akşamları işe salata veya yoğurt yemeye karar aldım.kızlar bütün samimiyetimle söylüyorum . ben bu saatlerde atıştırmalık şeyler aramaya başlardım.herşeyden yiyebilmek fikri bana bir huzur verdi inanamam. şu an bir kuzu yemiş gibi tokum. üstüne üstelik lesli ile yürüyüş bile yaptım. sanırım benim sıkıntım kısıtlanma .
bunları yazıyorum . çünki herkes kendini nasıl huzurlu hissediyorsa öyle yapsın mesela ejje harika istikrarlı ve sağlıklı kilo veriyor.
winston yanlış tanımadıysam ya hep ya hiç diyenlerden.
hislerimi yazdım kızlar. ay çok dolmuşum bee
en saf protein beyazındaymış. keşke yiyebilsen
canım beni yanlış anlamazsan sana bi kaç şey söylemek istiyorum.sanırsam bu grupta bir zamanlar senin kilonda olan bi tek ben varım ve yaşadığın duyguları da çok iyi biliyorum.ilk olarak bence bu isveç diyetidir 5 günde 5 kilo,10 günde 8 kilo gibi diyetlerden uzak durmalısın.senin şu andaki düşenceni anlıyorum başlangıçta az yiiyeyim midem küçülsün sonra normalleştiririm diyosun ama bunlarrı yapıp bu kadar az yediğinde metabolizman acayip düşer.evet ilk etapta süper kilolar verirsin bunlar seni mutlu da eder ama bi süre sonra metabolizman çok yavaşladığı için yediklerini ne kadar azaltırsan azalt güzel kilolar vermezsin.bu yüzden verecek çok fazla kilosu olanlar bu yolun çok uzun olduğunun farkına varıp birdenbire aldıkları kalorileri düşürmemeliler.yavaş yavaş azaltmalısın yediklerini.ben mesela hep dengeli beslendim herşeyden ama herşeyden yedim.böyle yaparak verdim ben bu kadar kiloyu.ayrıca sağlıklı diyetlerle de ilk haftalarda süper gidiyo kilolar.ben mesela ilk hafta 2.8 kilo vermiştim.ilk bir ayda da 7.5 kilo vermişim şimdi baktım çizelgelerimden.hee evet ben de bi aralar winstondan özenip bir bardak sütlerle bir yumurtayla yaşamaya çalıştım ve her gün süper gidiyodu kilolar ama bu böyle devam edmezdi ki günde 600 kalori alıyodum resmen.hemen döndüm yanlışımdan evet şimdi haftada 2,5 kilo veremiyorum ama eğer hiç kaçamak yapmazsam 1,5 kilo gidebiiliyo.açıkçası bu da bana yetiyo artık çok da açgözlülüğüm kalmadı.sonuçta her hafta veriyo muyum veriyorum önemli olan o.ha 2 ay önce zayıflamışım ha 2 ay sonra çok da takılmıyorum artık.benim için önemli olan her hafta kilo verebilmek.
Günaydın zayıf ve zarif hatunlaaaar
Ben geceleri deli dürtmüş gibi uyuyamamakta, sabahları ise gene deli dürtmüş gibi erkenden kalkmaktayım
Dün 4 gibi yatabildim nihayet ve çok sevindim. (3 gündür 6buçuktan önce yatamıyordum)
Ve sabah 7de eşimin alarmıyla fişek gibi ayağa kalktım, çok dinç ve enerjiğim
Birazdan biraz yürüyüşe ve mutfak alışverişine gideceğim.Marketlerin açılmasını bekliyorum, ee herkesi ben gibi deliler dürtmüyor
Normal insanlar şu ara yeni yeni işe gidiyorlardır. Neyse beklerken sizlere güzel bir gün dilemek istedim.
Şimdiden günaydın ve gününüz güzel geçer inşallah
Bu arada başkan yok etrafta, suhan da sanırım izinli, hezaran sadece cuma kilo bildirimine mi geliyor, gölge de sanırım tatile gitti.
Buralar sanki biraz sessizleşti bu ara :18:
Neyse winston selam eder, kaçar. :129:
Ben de öğlen ceren bacının canına okudum ama bu cümleler, bu bakış açıları tamamen aynı ben diyebilirim.Hatta diyete ilk başlayan ciddi kilolu her insanın başından geçenlerdir.
Hemen kilo versin ister, en azından belirli bir şekle girsin işte bacakları ağrıyorsa bacak ağrısı dinsin, 2 koltuk minderine sığıyorken tekine sığabilme, 2 küçük bedene girebilme vs vs..
Burada herkes bana da ilk başlarda çok söylenmişti, yani tavsiye anlamında.
Ama ben 90 kiloydum, en azından 80 olayın insana benzeyeyim sonra sağlıklı şeyler yaparım diyordum.
Ve bir ay o diyetten bu diyete koştum ve 10 kilo verdim.
Rahatladım, biraz daha mutlu olmuştum, bundan sonrası yavaşta gitse sorun olmayacaktı ve beslenme tiplerini okumaya, araştırmaya başladım, onu denedim bunu mıncıkladım ve şimdi çakma dukan yapıyorum uzun zamandır.
Yani ceren bacının avukatıgibi olacağım ama bence hepimiz o yollarda geçtik.Ve ben inanıyorum ki ceren bacı 10 kilo falan verse, iyice gaza gelip, motive olacak ve sağlıklı şeylerle yola devam edecek.
İnşallah sağlık sıkıntısı olmadan diyetlerle istediği sonuca ulaşır tabii biz de ulaşırız inşallah
menün süper canımherkese selam.cumartesi burssaya geldiğimden pek giremedim.sürekli dışardaydım.dün babalar günü olduğundan dedemleri falan da alıp kahvaltıya gittik ne yazık ki yedim orda tabii bütün gün de başka bişey yiyemedim.ama bugün gayet güzel devam ediyorum diyetime.haftaya cumartesi günü bi akrabamızın sünneti olduğundan bugün sabahtan beri çarşıdaydık kıyafet baktık.hem annem hem de ben ilk defa bir günde bulabildik tabii bunda zayıflaamış olmamız en önemli etken.ben 44 annem de 46 beden aldık elbiseyi yarın da ayakkabı falan bakcaz bu sıcakta kötü oluyo gezmek ama napalım artık mecburuz.ben hep uzun istedim ama kısa bi elbiseyi çok beğendim onu aldık.neyse bugün yediklerimi de yazayım:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
öğle:yarım simit
1 bardak ayran
ara öğün:10 adet çilek
akşam:2 adet kabak dolma
1 dilim kepekli ekmek
3-4 yk yoğurt
ara öğün:10 adet erik
selam kızlar
ay allahım hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. hızlı kilo verme insanı çok mutlu ve motive ediyor. burda herkes hemfikir.daha sonra hız azaldıkça motivasyon düşüyor. düştükçe insanın gardıda düşüyor.ben epeydir gelgitlerdeyim. bir hafta bu işi bitireceğim diyip kendime herşeyi yasaklıyorum . sonuç iyi oluyor ama sıkılıp aman ölmeyecekmiyim diyip yedikçe yiyorum. sonuç felaket . gene herşeyden kısıp veriyorum gene yemeye başlıyorum. tam bir labirentteyim. kendimi kontrolde çok sıkıntı yaşıyorum. bugün çok okudum çok araştırdım . kendimce evde ne pişerse herşeyden yeme ama az yemeye akşamları işe salata veya yoğurt yemeye karar aldım.kızlar bütün samimiyetimle söylüyorum . ben bu saatlerde atıştırmalık şeyler aramaya başlardım.herşeyden yiyebilmek fikri bana bir huzur verdi inanamam. şu an bir kuzu yemiş gibi tokum. üstüne üstelik lesli ile yürüyüş bile yaptım. sanırım benim sıkıntım kısıtlanma .
bunları yazıyorum . çünki herkes kendini nasıl huzurlu hissediyorsa öyle yapsın mesela ejje harika istikrarlı ve sağlıklı kilo veriyor.
winston yanlış tanımadıysam ya hep ya hiç diyenlerden.
hislerimi yazdım kızlar. ay çok dolmuşum bee
günaydın kızlar,
istanbul sıcak ve rüzgarlı. Yahu sıcak da neyse de bu deli gibi rüzgar da ne ya. Hem insanda baş ağrısı yapıyor hem de sanki sıcağı arttırıyor. Görende fırtına var sanacak. bu sene böyle geçecek havalar herhalde.
Hala diyet modumda değilim hala her gördüğümü deli gibi yiyorum. bu ara yine twist &shape var ya ona taktım almak istiyorum ama çok pahalı geliyor ya. Bimden 35 TL'ye almıştım zamanında sonra ablamın daha çok ihtiyacı var diye ona göndermiştim ama sonra kırıldı falan. Şimdi bakıyorum 130-150 TL arası. 35 liraya aldığım bir şeye bu kadar para vermek istemiyorum. Alet hem bacaklara iyi geliyormuş yani inceltiyormuş hem selülitlere iyi geliyormuş yani tam bana göre. O ara aldığımda çok üşenmiştim ama sanırım artık üşenmem çünkü uzun zamandır spor yapmayı seviyorum. Bim'e mail attım yeniden getirsineler diye bakalım merak ediyorum ilgilenecekler mi? Bende öyle manyaklık var, sürekli bir yerlere mail atarım, yola tabela yaptırır, sokak'a ağaç diktirir, ağacı ilaçlatır, sonra etraftaki kötü kokan şeyleri başbakanlıktan tut, beyaz masaya kadar heryere şikayet ederim. Bankada da şu sistemin şurası şöyle, burası böyle olursa şöyle olur diye sürekli bir beyin fırtınası yaparım. Sonra da onları yazar, yaptırırım. Var yani manyaklık bende.
Dün gece yarısı da deli gibi ağladım durdum. Sanırım sinirlerim bozuldu bu ara. durduk yere manyak gibi ağlıyorum ya. Havalardan herhalde.
Kızlar biliyorsunuz abimin kızı olacak bugün ya da yarın doğar ve eşi benim ismini benim koymamı istedi.
MİRA ismini çok beğendim, ayrıca çok evrensel bir isim. bir sürü anlamı var. ama yanına bir isim daha bulmam gerekiyor. Bir türlü bulamadım. Çok da uzun olmaması gerekiyor. Bu konuda lütfen fikirlerinizi bekliorum. Yardım edin bana ne olur. Çocuk doğdu doğacak.
aklıma gelen NEHİR MİRA
ÖYKÜ MİRA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?