Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kizlar.. :) nasilsiniz bakalim

Ben suan is yerinde ögle yemegindeydim yani yemegimi yedimm diyetimede geri döndümm!! Ggene eskisi gibii hayatimda ekmek ve sekerli icecege tatlilara yer yok.

Hergün 1 ara ögünüm meyve 1 ara ögünümde yogurt olacak :)

Ve günlük su ihtiyacimada dikkat ediyorum ne guzel ttilden once gunse uc litre iciyordum tatilde turkiyede nedense cok az su ictimm

Buraya dondugumden beri normal is yerinde ictigim suyun tadi acaip geliyor ya bi turlu alisamadim onceleri hic almazdim o tadi ya acaba ben turkiyedeki suyami alismisim? Ama burda evdeki cesme suyundanda icemiyoruumm tek bir markanin tadi tuaf.. Oburunu alsam o daha pahali ya ucuzu varken niye pahali alayiim:))

Ulan ne cok sudan konustum bee cisiniz gelcek

mesaj 1

küçücük çocuğa ilacı vermek kolay da, sonuçlarını düşünen yok. iyi yapmışsın almamakla

bizim tek isim olsun derdimiz vardı ama 2 oldu, biri onu söylüyo biri bunu, şimdiden karmaşa var

doğum günün kutlu olsun, nice çııtır senelere
bu arada winstonun burcu da yaydı sanırım, sen, ben ne çok yay varmış takımda

menü gayet güzel bence.patlıcan kızartma değilse tabe afiyet olsun
yok kızartma değil, islim kebabını kurutulmuş patlıcanı haşlayıp yapıyorum. yoksa bu mevsimde nerde patlıcan

Son düzenleme:
selam kızlar, hava kapalı uyuduk durduk oğlumla bu saatlere kadar.
herkes nasıl:100:

Yeni yaşın kutlu olsun canım. Doğum gününde yemeyeceksinde ne zaman yiyeceksin. Tabii eşinde de olamadı doğum gününde yanında. E artık o gelince bir daha kutlarsınız ama bu sefer pasta 1 dilim olsun. Ya da sen yulaf kepeğinden kendine light pasta yaparsın.

Günaydın 3. takımın güzel bayanları :)
Demin tartıldım hala aynı kilodayım
Herkese iyi günler :)

Yasemin hemen gitmiyor bacım bu kilolar. Ne yazık ki uzun sürüyor. Pes etmek yok. Bizi örnek al. Yok yok şaka yaptım bizi örnek alma bir senedir çoğumuz burdayız hala aynıyız. Sen bize aldırma biz takımı çok sevdiğimizden burdayız. Yoksaa 3-5 kilonun lafı mı olur. Bizde biliriz öyle 1 ayda vermeyi ama işte takımdan kopmak istemiyoruz ondan.

günaydın kızlar

ben de tartıda iyi şeyler görmedim bugün

bugün yarın sıkıyorum kemerlerii

Hergün olmaz. Perşembeye kesin görücez bacım. Bende göremedim ama bu benim için iyi oldu valla. Hak ettim ben bunu. Kıtlıktan çıkmış gibi yersem olacağı buydu.

anam akşam yalan dünya mı vardı kızzzzzzzz.....
Tüh tüh kaçırdım. Zerrine bayılıyorum bende. Hastasıyım anam ben onun.

ay merak ettim siizn oralarda su bulmak kolay mı . Yani isviçrede.
Yahu niye böyle bir saçma soru sordum diyorsan ne bilem yurt dışına gidenler hep ay su içemedik kaç gündür herkesler soda içiyor diyip duruyorda ondan sordum. Su bulmakta zorlanıyorlarmış.

kızlar can şıkıyorum şorularmla şuda bi alşada kurtulşak idyecekşiniz ama araştırırken bunu buldum koşu bandı yerine bunu alşam faydalı olur mu ?şizce

adı uzay yürüyüşü

Ben bizim karşı apartmanın bahçesinde hep buna binerdim
Çok eğlenceli gelirdi, bundan istedim sonra eliptik bisiklet aldıydık.
Buna walker mı ne deniyor ama olayı şu; bacakları açıyor böyle kocaman kocaman ve nasıl anlatayım kalçanın bittiği yer sıkılaşıyor yani basen mi derler, hani bikini giyersin kumaşın bittiği yer geriliyor bilmem anlatabildim mi? Ama ne göbek ne sırt ne bir şey çalışıyor sadece o kalça kenarı ve belki biraz dize doğru bacaklar.Ama yapması çok eğlenceli, salıncağa binmiş gibi

Bacım belli ki çok kararsız kalmışsın.ben olsam şöyle düşünürdüm.Sorunlu bölgen neresi senin? yani kilo aldığında nerene alırsın, sürekli neren sıkıntılıdır?benim göbek ve çevresidir mesela.O yüzden 50 liralık mekik aletinden başka bana dost yok şu hayatta
Ha şu ara göbeği törpüledim toto kocaman kaldı şimdilerde eliptik başındayım ama genel sorunum göbek yani aksesuarım mekik aleti.
Sende de kocaman bir kalça varsa ve hep sorun çıkaran kısmın burasıysa bu alet sana iyi gelir.
Yok vücudum da kollarım da toplu, bacaklarım da kalın, göbeğim de var, totom da var diyorsan ve hepsi için 150 alet alamayacağına göre en iyisi koşu bandı alıp kardiyo çalışması yapıp vücudun genelini çalıştırmak.
Yok göbeğim yok ama belim kalın diyorsan şu hulohop mu neydi işte çember alacaksın, göğüslerin yağlıysa başka şey.

Ha bence en güzeli aç bir video yap pilates, aç bir müzik et dansını, aç leslie'yi yap evde halıda yürüyüşünü, sok bacaklarını koltuğun altına çek mekiğini, koy çocuğu pusete ya da bırak kocaya çık her gün yarım saat dolaş.Yani spor isteyene çok seçenek var.
Bence para verip evde boşa yer kaplayacak alet alma.Sonra kocanın da diline düşüp, aldırdın ama yapmıyorsun afrasını tafrasını çekmek var, oturup 2 kaşık bir şey yediğinde hem alete onca para verdirdin hala yiyorsun bir de laflarını da dinlemek var, yılda 3 kez bineceksin diye evin ortasına onu azık gibi dikmek, satsan satamamak atsan atamamak da var.Gene de sen bilin bacım.

wiştoncumm çok etkileyici konuşuyorşun şen şöyleyince doğru dedim ben heryerimden aldım kilo orantılı vücudum yani havama bak aha o dediğin koca bende var ama içimde kaldı illa bişey alacam o zman en iyişi koşu bandı heryer çalışır gider inş. haa kocaya bırak çık yürü kışmıda bizim evde yok o şevme babaşı şever biter aklımageldi şinirlendim yaa

kaç paraymış bu kardeş? parklarda karşılıklı olanları oluyo bunların, eşimle binmiştik birinde de bacaklarım ayrılıyodu nerdeyse
bence koşu bandına muadil olamaz, koşu bandı almıcaksan eliptik(doğru yazdım mı ki) bisiklet al.

Özel günlerdeki tatlı isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz :)

90 kiloyken; sabah bir paket çikolata, akşama profiterol, üstüne magnuma kadar yolu var
80 kiloyken; akşam bir profiterol
69-70 kiloda ; su içerek

Su içmeyle olmaz illa tatlı yiyeceğim diyenlere gelsin; bir bardak light süte kaçık ucuyla atılmış tarçın hem 50 kaloridir hem tatlı ihtiyacını bastırır hem de kilo aldırmaz.Bulunabilirse 55 kalorilik dondurma işe yarayabilir, en olmadı bir portakal ve içindeki yıvış yıvış şeker fazlasıyla tatlı ihtiyacını giderecektir, bu da olmadı 2-3 tane hurma ya da 2 tane kayısı bu da olmadı yarım kaşıkla pişirilmiş türk kahvesi, bu da olmadı akşamı çok iyi dengelemek kaydıyla bir porsiyon muhallebi, bu da olmadı bir profiterol ama yarın tüm gün detoks vs vs..

Gene en iyisi sudur bacım.Özel günler 50 yaşına kadar bitmeyecek.Her ay 5 gün özel günü bahane etsek, 5 gün sevgiliyle/kocayla/kaynanayla kavga edip onu bahane etsek, 5 günü hava kapalı diye dertlenip yesek, 5 günü sınavı/işi bahane etsek, 5 günü de bayram seyran doğumgünü desek..bir ömür kilolu olacağız yani..

Özetle; su candır

Ben de eşimle binmiştim.
Herüfü görsen sanki halkı selamlayan tin tin yavaştan giden arabadaki prens, bir yavaşlık bir sağa sola bakınma.
Geçtim karşısına hart hart diye 2 bacak ayırdım, adamın ağını patlatmıştım düşün
Ama bu aletlerin hakkını vermek lazım yahu, ne öyle gıy gıy salıncak gibi, bacağını sona kadar ayıracaksın ki kalça bitimin yansın yahu.
Neyse eşim sonra benle bir daha hiç o alete binmedi

hmm eşin spor konusunda zayıf anlaşılan, benim gibi
benim adamda herşey var, haftada bir halı saha maçı, haftada 2 gün spor salonu, arada bir masa tenisi. hele baharda voleybol basketbol ne ararsan.
ben garip bi koşu bandında yürümeyi biliyorum.
ikimiz de 78 kiloyduk ben diyete başladığımda, neyse ki farkı açtım az da olsa.
ben ekmek yemedikçe ekmek zararlıymış diye ekmek yemez oldu adam da, uyuz oldum yine aynı olcaz diye ama verilcek yağ yok gibi vücudunda şu anda.

sana seninki gibi sen diyetteyken bile pasta tatlı siparişi veren bi adam, bana da kilo korumak için hiç bişey yapması gerekmeyen zevkine spor yapan bi adam.
hayat işte nasıl denk gelirse

bugün kü menümü yazayım kaçayım
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek lor peyniri
öğle
lor peynirli 1 yumurta yoğurt
akşam 2 baget yoğurt
tam anlamıyla dukan yapmıyorum. dukan çok disiplin istiyor.oda bende yok.

Benim eşim şimdi diyette
Sabah poğaçalı, öğlen iş yerindeki yemekler, 5 çayında halley, akşam evde benim yaptıklarım üstüne de limonlu yağsız pastamsı kek diyeti yapıyor
Ve sadece çaya attığı şekerle öğlen yediği 2 dilim ekmeği kesti diye 10 günde 4 kilo verdi
Allahtan 97 ile başladı ve şimdi 93 falan.
Bir de bana yakın olsa, benle yarışacak diye beni sinir ederdi kesin
Şimdi bir kilo çizelgemiz var.
Daha doğrusu ben tartının üstüne astım, tarihli falan her sabah yazayım diye.
Kağıdın yanına ek yapmış, kendi adını yazmış dobiş, şimdi o da tartılıp yazıyor.

Bir de inadına ben koca gün yarım kereviz yemişim o dünyaları yemiş ertesi gün çizelgede ben +100 gramım adam -600 gram.
Pis ppis sırıtmalar falan.Len ben 1 senedir diyetteyim, yağım falan azaldı sen 100 kilosun ne olacaktı yani..
Hayır neyi keseyim hayatımdan?Bir kereviz kaldı onu da mı çıkarayım diye evde çırım çırım bağrınıyorum .

Neyse ya çok dertliymişim bu konuda bacım ya, sayende kustum rahatladım
Senin eşin de maşalah İsveç çakısı gibiymiş.O ne öyle yok basket yok voleybol, olmadı masa tenisi ordan o burdan şu.
Ne sportif ne aksiyonluymuş yahu
Belki benim eşim de az sportif olaydı hani ona uyum sağlayacağım diye ben de debelenir böyle dobiş olmazdım.
Bilmiyorum belki de gene olurdum çünkü spordan hala nefret ediyorum.

Neyse amaaan zayıflayalım da onlar ister poğaçalı diyet yapsın ister sokaklarda haldır haldır koşsun, biz bakalım kendi işimize, gitsin kilolar, kışkış kilolar...

Son düzenleme:

tamam canım karar verdim artık koşu bandı alacam bunun fiatı Acık ucuzdu koşu bandının yarışından az diye hemen heveşlendiydim wişton değince doğru dedim başenşe işime gelmez

wişton adamı ayırmışşın birde binmedi diyon

eşinin diyeti tam benim eşki kafa ne güzel günlerdi ahhh birde anlamadığım bu adamlar 1 bardak ekşik şu içşe 2.gün 1 kilo naşıl gider ya bu naşıl bir metopolizma böylegelde deli olma

çocukluktan yapmış işte sporu, en güzeli. ben homidi yersem 2 kilo alır 80 olur, ben sağlıklı beslenmeye çalışıyosam 78 dir kilosu. nasıl uyuz oluyorum çaba göstermeden böyle sabit durmasına. ama onca spor sonucunda kas yapmış, kas dediğin yakar ne yersen ye. bi de bana bak limbir limbir yağ her yanım. neyse ama o erkek ben kadın ne kıyaslıyorum deyip çıkıyorum işin içinden, çocuğu onlar doğursaydı da görseydik yanii
hevesle tartıya çıkartıyorum adamı, aramızdaki fark açıldıkça ben kilo vermişim demek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…