küçücük çocuğa ilacı vermek kolay da, sonuçlarını düşünen yok. iyi yapmışsın almamaklasağol canım
bağışıklığı mı düşük demiri mi eksik b12 fln bakıldı .alerji varmı vss..
doktora da gıcık oldum flixo.. diye kortizonlu bi ilaç verdi almadım bile.
hem herşey normal hem öle ağır ilaçlar.
ilaç firmaları besliyo bunları galba
.
bizim tek isim olsun derdimiz vardı ama 2 oldu, biri onu söylüyo biri bunu, şimdiden karmaşa varAllah bagislasin canim cok güzel isim olmus cok begendim :) iki isimli bebekler evet ben digerleri gibi ay iki isim olmasiiiin diyenlerden degilim ben seviyorum iki isimleri... esim tutturmus oglumuz olursa babasinin adini verecekmis bu yüzden cok diretirse benim ogluma iki isim sart
doğum günün kutlu olsun, nice çııtır senelereBugün yediklerimi saymayayim bugün 17 aralikti ve dogum günümde eh ister istemez cok kaciriverdim acikcasi 2 dilim cilekli pasta yedim ben yaama cok güzeldi ha
neyseki yarin yeni yasimin verdigi yeni baslangiclar sözüne ek madde olarak diyetime dört elle sarilmak var kizlar.
yok kızartma değil, islim kebabını kurutulmuş patlıcanı haşlayıp yapıyorum. yoksa bu mevsimde nerde patlıcanmenü gayet güzel bence.patlıcan kızartma değilse tabeafiyet olsun
Bugün yediklerimi saymayayim bugün 17 aralikti ve dogum günümde eh ister istemez cok kaciriverdim acikcasi 2 dilim cilekli pasta yedim ben yaama cok güzeldi ha
neyseki yarin yeni yasimin verdigi yeni baslangiclar sözüne ek madde olarak diyetime dört elle sarilmak var kizlar.
Günaydın 3. takımın güzel bayanları :)
Demin tartıldım hala aynı kilodayım
Herkese iyi günler :)
günaydın kızlar
ben de tartıda iyi şeyler görmedim bugün
bugün yarın sıkıyorum kemerlerii
yatıyonuz mu anam .yatın yatın.
donuyorum kızlar
yalan dünyayı izleyen varmı. ordaki tülay ve zerrin hastasıyım. bayılıyorum kızlar. akşam hem lesli ile yürüdüm hemde gülmekten karnım ağrıdı.
Selam kizlar.. :) nasilsiniz bakalim
Ben suan is yerinde ögle yemegindeydim yani yemegimi yedimm diyetimede geri döndümm!! Ggene eskisi gibii hayatimda ekmek ve sekerli icecege tatlilara yer yok.
Hergün 1 ara ögünüm meyve 1 ara ögünümde yogurt olacak :)
Ve günlük su ihtiyacimada dikkat ediyorum ne guzel ttilden once gunse uc litre iciyordum tatilde turkiyede nedense cok az su ictimm
Buraya dondugumden beri normal is yerinde ictigim suyun tadi acaip geliyor ya bi turlu alisamadim onceleri hic almazdim o tadi yaacaba ben turkiyedeki suyami alismisim? Ama burda evdeki cesme suyundanda icemiyoruumm tek bir markanin tadi tuaf.. Oburunu alsam o daha pahali ya ucuzu varken niye pahali alayiim:))
Ulan ne cok sudan konustum bee cisiniz gelcek
kızlar can şıkıyorum şorularmla şuda bi alşada kurtulşak idyecekşiniz ama araştırırken bunu buldum koşu bandı yerine bunu alşam faydalı olur mu ?şizce
Eki Görüntüle 580547
adı uzay yürüyüşü
ah ah yatak odam k.ç kadar yer anca sığdı yatak odası . bende isterim kafama göre takılmak maalesef evim çok geniş değil.
Ben bizim karşı apartmanın bahçesinde hep buna binerdim
Çok eğlenceli gelirdi, bundan istedim sonra eliptik bisiklet aldıydık.
Buna walker mı ne deniyor ama olayı şu; bacakları açıyor böyle kocaman kocaman ve nasıl anlatayım kalçanın bittiği yer sıkılaşıyor yani basen mi derler, hani bikini giyersin kumaşın bittiği yer geriliyor bilmem anlatabildim mi?Ama ne göbek ne sırt ne bir şey çalışıyor sadece o kalça kenarı ve belki biraz dize doğru bacaklar.Ama yapması çok eğlenceli, salıncağa binmiş gibi
Bacım belli ki çok kararsız kalmışsın.ben olsam şöyle düşünürdüm.Sorunlu bölgen neresi senin? yani kilo aldığında nerene alırsın, sürekli neren sıkıntılıdır?benim göbek ve çevresidir mesela.O yüzden 50 liralık mekik aletinden başka bana dost yok şu hayatta
Ha şu ara göbeği törpüledim toto kocaman kaldı şimdilerde eliptik başındayım ama genel sorunum göbek yani aksesuarım mekik aleti.
Sende de kocaman bir kalça varsa ve hep sorun çıkaran kısmın burasıysa bu alet sana iyi gelir.
Yok vücudum da kollarım da toplu, bacaklarım da kalın, göbeğim de var, totom da var diyorsan ve hepsi için 150 alet alamayacağına göre en iyisi koşu bandı alıp kardiyo çalışması yapıp vücudun genelini çalıştırmak.
Yok göbeğim yok ama belim kalın diyorsan şu hulohop mu neydi işte çember alacaksın, göğüslerin yağlıysa başka şey.
Ha bence en güzeli aç bir video yap pilates, aç bir müzik et dansını, aç leslie'yi yap evde halıda yürüyüşünü, sok bacaklarını koltuğun altına çek mekiğini, koy çocuğu pusete ya da bırak kocaya çık her gün yarım saat dolaş.Yani spor isteyene çok seçenek var.
Bence para verip evde boşa yer kaplayacak alet alma.Sonra kocanın da diline düşüp, aldırdın ama yapmıyorsun afrasını tafrasını çekmek var, oturup 2 kaşık bir şey yediğinde hem alete onca para verdirdin hala yiyorsun bir de laflarını da dinlemek var, yılda 3 kez bineceksin diye evin ortasına onu azık gibi dikmek, satsan satamamak atsan atamamak da var.Gene de sen bilin bacım.
kızlar can şıkıyorum şorularmla şuda bi alşada kurtulşak idyecekşiniz ama araştırırken bunu buldum koşu bandı yerine bunu alşam faydalı olur mu ?şizce
Eki Görüntüle 580547
adı uzay yürüyüşü
Özel günlerdeki tatlı isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz :)
Özel günlerdeki tatlı isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz :)
kaç paraymış bu kardeş? parklarda karşılıklı olanları oluyo bunların, eşimle binmiştik birinde de bacaklarım ayrılıyodu nerdeyse
bence koşu bandına muadil olamaz, koşu bandı almıcaksan eliptik(doğru yazdım mı ki) bisiklet al.
Ben de eşimle binmiştim.
Herüfü görsen sanki halkı selamlayan tin tin yavaştan giden arabadaki prens, bir yavaşlık bir sağa sola bakınma.
Geçtim karşısına hart hart diye 2 bacak ayırdım, adamın ağını patlatmıştım düşün
Ama bu aletlerin hakkını vermek lazım yahu, ne öyle gıy gıy salıncak gibi, bacağını sona kadar ayıracaksın ki kalça bitimin yansın yahu.
Neyse eşim sonra benle bir daha hiç o alete binmedi
hmm eşin spor konusunda zayıf anlaşılan, benim gibi
benim adamda herşey var, haftada bir halı saha maçı, haftada 2 gün spor salonu, arada bir masa tenisi. hele baharda voleybol basketbol ne ararsan.
ben garip bi koşu bandında yürümeyi biliyorum.
ikimiz de 78 kiloyduk ben diyete başladığımda, neyse ki farkı açtım az da olsa.
ben ekmek yemedikçe ekmek zararlıymış diye ekmek yemez oldu adam da, uyuz oldum yine aynı olcaz diyeama verilcek yağ yok gibi vücudunda şu anda.
sana seninki gibi sen diyetteyken bile pasta tatlı siparişi veren bi adam, bana da kilo korumak için hiç bişey yapması gerekmeyen zevkine spor yapan bi adam.
hayat işte nasıl denk gelirse
kaç paraymış bu kardeş? parklarda karşılıklı olanları oluyo bunların, eşimle binmiştik birinde de bacaklarım ayrılıyodu nerdeyse
bence koşu bandına muadil olamaz, koşu bandı almıcaksan eliptik(doğru yazdım mı ki) bisiklet al.
Ben de eşimle binmiştim.
Herüfü görsen sanki halkı selamlayan tin tin yavaştan giden arabadaki prens, bir yavaşlık bir sağa sola bakınma.
Geçtim karşısına hart hart diye 2 bacak ayırdım, adamın ağını patlatmıştım düşün
Ama bu aletlerin hakkını vermek lazım yahu, ne öyle gıy gıy salıncak gibi, bacağını sona kadar ayıracaksın ki kalça bitimin yansın yahu.
Neyse eşim sonra benle bir daha hiç o alete binmedi
Benim eşim şimdi diyette
Sabah poğaçalı, öğlen iş yerindeki yemekler, 5 çayında halley, akşam evde benim yaptıklarım üstüne de limonlu yağsız pastamsı kek diyeti yapıyor
Ve sadece çaya attığı şekerle öğlen yediği 2 dilim ekmeği kesti diye 10 günde 4 kilo verdi
Allahtan 97 ile başladı ve şimdi 93 falan.
Bir de bana yakın olsa, benle yarışacak diye beni sinir ederdi kesin
Şimdi bir kilo çizelgemiz var.
Daha doğrusu ben tartının üstüne astım, tarihli falan her sabah yazayım diye.
Kağıdın yanına ek yapmış, kendi adını yazmış dobiş, şimdi o da tartılıp yazıyor.
Bir de inadına ben koca gün yarım kereviz yemişim o dünyaları yemiş ertesi gün çizelgede ben +100 gramım adam -600 gram.
Pis ppis sırıtmalar falan.Len ben 1 senedir diyetteyim, yağım falan azaldı sen 100 kilosun ne olacaktı yani..
Hayır neyi keseyim hayatımdan?Bir kereviz kaldı onu da mı çıkarayım diye evde çırım çırım bağrınıyorum .
Neyse ya çok dertliymişim bu konuda bacım ya, sayende kustum rahatladım
Senin eşin de maşalah İsveç çakısı gibiymiş.O ne öyle yok basket yok voleybol, olmadı masa tenisi ordan o burdan şu.
Ne sportif ne aksiyonluymuş yahu
Belki benim eşim de az sportif olaydı hani ona uyum sağlayacağım diye ben de debelenir böyle dobiş olmazdım.
Bilmiyorum belki de gene olurdum çünkü spordan hala nefret ediyorum.
Neyse amaaan zayıflayalım da onlar ister poğaçalı diyet yapsın ister sokaklarda haldır haldır koşsun, biz bakalım kendi işimize, gitsin kilolar, kışkış kilolar...
Benim eşim şimdi diyette
Sabah poğaçalı, öğlen iş yerindeki yemekler, 5 çayında halley, akşam evde benim yaptıklarım üstüne de limonlu yağsız pastamsı kek diyeti yapıyor
Ve sadece çaya attığı şekerle öğlen yediği 2 dilim ekmeği kesti diye 10 günde 4 kilo verdi
Allahtan 97 ile başladı ve şimdi 93 falan.
Bir de bana yakın olsa, benle yarışacak diye beni sinir ederdi kesin
Şimdi bir kilo çizelgemiz var.
Daha doğrusu ben tartının üstüne astım, tarihli falan her sabah yazayım diye.
Kağıdın yanına ek yapmış, kendi adını yazmış dobiş, şimdi o da tartılıp yazıyor.
Bir de inadına ben koca gün yarım kereviz yemişim o dünyaları yemiş ertesi gün çizelgede ben +100 gramım adam -600 gram.
Pis ppis sırıtmalar falan.Len ben 1 senedir diyetteyim, yağım falan azaldı sen 100 kilosun ne olacaktı yani..
Hayır neyi keseyim hayatımdan?Bir kereviz kaldı onu da mı çıkarayım diye evde çırım çırım bağrınıyorum .
Neyse ya çok dertliymişim bu konuda bacım ya, sayende kustum rahatladım
Senin eşin de maşalah İsveç çakısı gibiymiş.O ne öyle yok basket yok voleybol, olmadı masa tenisi ordan o burdan şu.
Ne sportif ne aksiyonluymuş yahu
Belki benim eşim de az sportif olaydı hani ona uyum sağlayacağım diye ben de debelenir böyle dobiş olmazdım.
Bilmiyorum belki de gene olurdum çünkü spordan hala nefret ediyorum.
Neyse amaaan zayıflayalım da onlar ister poğaçalı diyet yapsın ister sokaklarda haldır haldır koşsun, biz bakalım kendi işimize, gitsin kilolar, kışkış kilolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?