yok canım sınava girerken ve okurken sorun olmuyo.
günaydın herkese hayırlı haftalar iznim biti burdayım trambolin aldım bugün geliyor teslim alırım sporumla beraber diyete başaldım hadi artık hayırlsı olur inşallah burda vermiş olduğum 13 kg geriye 15 kg olarak aldım kilom 91 kg olmuşum en son buraya 88 kg olarak bildirmiştim hazirana kadar yavaş yavaş versem uuzn süreli isitikararlı rejim yapabilirsem ne mutlu bana
ohhhh daha kimseler gelmeiş sıccaık yatağınızda uyuorsunzudur şimdi hava öle soğukki klimalı odada olmam rağmen yemkhaneye gidip elimi tüple ısıtyom düşünün artık aslında sırf metabolizma için erken kalkıp kahvaltı edin diyorlar bunu bilen ben hala kahvaltı etmedim birazdan öğlenle sabahı bir yapıp sütlü müsli gevrek yicem işyeri için en iyi çözüm bu diye karae verdim
bu soğukta su içesim gelmiyor ya üşüyorum içtikçe daha da üşüyor insna sıcak su içeyim dedim bu sferde wc de donuyorsun :)
günaydın herkese hayırlı haftalar iznim biti burdayım trambolin aldım bugün geliyor teslim alırım sporumla beraber diyete başaldım hadi artık hayırlsı olur inşallah burda vermiş olduğum 13 kg geriye 15 kg olarak aldım kilom 91 kg olmuşum en son buraya 88 kg olarak bildirmiştim hazirana kadar yavaş yavaş versem uuzn süreli isitikararlı rejim yapabilirsem ne mutlu bana
Keten tohumlu müsli aldım ama bana göre değilmiş ya sütle karıştır iç zor yedim 1 çay tabağı ancadır oda
bide yoğurtla deniiym bana önerileriniz varmı iş yerinde yenebilecek kolaylıkta actıve yoğurt alayım en iyisi yine
böle gündüz aç bırakıp akşama iştahı kontrol etmesi dahada zor oluyor
7 sinde doktor kontrolumüz var gidince sorucam bakalım.... ehe derse hemen bir kurufasulyecik menülerde keyifle yerini alacakkk...
kızzzlar
75 kg olduğumda saçlarımı kızıla boyatacağımödülüm bu sizinde böyle kısa dönem hedef ve ödülünüz var mı kızlarrr
bu günkü menüyü de yazayımmm
sabah
4-5 marul yaprağı
taze soğan yoktu minik bir pırasa
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
1 kaşık lor pey.
1 kk peynir den oluşan salatam
ara
sütlü nescafe
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kk b.peynir
3 marul yaprağı
şimdilik bu kadar akşama mantar sotelemeyi düşünüyorum salatayla yerim heralede en son 1 adet trabzon hurmasıyla kapanışı yaparım bol tarçın ekerek tabiki veee suuuu.....
Bugün ki yediklerim
sabah
......
öğle:
ıspanaklı yumurta
3kasık yarım yağlı yoğurt
akşam:
2 ince küçük dilim kıymalı pide
Selam kizlar
Dün cok kosusturdum ve aksama ilk misafirlerimi agirladim yakin arkadasim ve kocasi ama ymek berbat olmustustresten hic gûzel yapamamistim normalde güzel yemek yaparim ben ya
Bugünde 1 hafta aradan sonra tekrar calistim yorgunluktan bayilacam ya
Bugün yediklerim:
Sabah: valla hatirlamiyirum ama sanirim bir bardak süt ve ekmekti
Öglen; tavuk eti salata
Aksam: tavuk eti salata pilav
Ve biskuvi.,
O gicik tarcinli bisküviler görsebiz cok kucukler oturur oturmaz 6 tanr yedim meger 3 tanesi 125 kaloriymis ya(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?