Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın herkese hayırlı haftalar iznim biti burdayım trambolin aldım bugün geliyor teslim alırım sporumla beraber diyete başaldım hadi artık hayırlsı olur inşallah burda vermiş olduğum 13 kg geriye 15 kg olarak aldım kilom 91 kg olmuşum en son buraya 88 kg olarak bildirmiştim hazirana kadar yavaş yavaş versem uuzn süreli isitikararlı rejim yapabilirsem ne mutlu bana

ohhhh daha kimseler gelmeiş sıccaık yatağınızda uyuorsunzudur şimdi hava öle soğukki klimalı odada olmam rağmen yemkhaneye gidip elimi tüple ısıtyom düşünün artık aslında sırf metabolizma için erken kalkıp kahvaltı edin diyorlar bunu bilen ben hala kahvaltı etmedim birazdan öğlenle sabahı bir yapıp sütlü müsli gevrek yicem işyeri için en iyi çözüm bu diye karae verdim

Çok iyi yaptın bak durduk ca kötüye gidiyor dun. Tekrar hosgeldin

Ay canım ya allah kolaylik versin isi kaybettiği mize hem çok üzüldüm bir yandan da kendi adima sevindim sabah cam dan bakıyor dum ya ay diyorum allah yardım etsin hele 6da gidenler

selam kızlarr bir geçmiş yapayımmmmm geleyim umarım çok kaynatmmaışssınızdır birde sayım var perşembe ve cumanın

bu soğukta su içesim gelmiyor ya üşüyorum içtikçe daha da üşüyor insna sıcak su içeyim dedim bu sferde wc de donuyorsun :)

Tünaydın sanada bacım. İyi yaptın dönmekle bacım yoksa ggitmiyor bu kilolar ahh.
Tromboline sevindim. ama ya benim kız hala bana fırsat vermiyor. dün gece yarısı kavga ettik hala yok. Üstüne çıkar çıkmaz geliyor " anne sen çok eğleniyora benziyorsun , hadi beraber zıplayalım" diye. Bu sefer bende iki kişi olmaz kızım diyor o da o zaman sen in ben zıplıycam. Ne zaman geçecek hevesi bilmiyorum. O uyruken yapayım dedim ama epey gürültü yapıyor. Bayaa yaylı yataklar gıcırdarya aynı öyle. Ama yine de çok güzel. Ben kendimden hariç 6 tane daha sipariş verdim geçen hafta. gören herkes istedi. Daha da var. En son arıycam firmayı ulen bana bir hediye gönderin bari sevabına reklamınızı yapıyorum diye.

Keten tohumlu müsli aldım ama bana göre değilmiş ya sütle karıştır iç zor yedim 1 çay tabağı ancadır oda
bide yoğurtla deniiym bana önerileriniz varmı iş yerinde yenebilecek kolaylıkta actıve yoğurt alayım en iyisi yine

böle gündüz aç bırakıp akşama iştahı kontrol etmesi dahada zor oluyor

selam kızlar.
bnim için yoğun bir hafta yine başlıyor. Bu hafta sanırım burda son haftam. Haftaya da sanırım yeni işime başlarım
diyet işini tam oturtamadım bir türlü ya. sürekli kaçamakla gidiyor. ne olcak bu kaçamaklar bilmiyorum.

Şu kahvaltılık gevrekler vardı ya. Kahvaltı zamanımıydı neydi. Altında 1 kase yoğurt üstüne müsli si. Sanıırm bir porsiyonu da 170 kalori civarında idi. Onlardan denesen. İş yeri için bence oldukça iyi. Ya da bak müslü yiyip sen zaten 200-300 kalori arasında alıyorsun. 2 dilim tam buğday ekmeği ya da şu uno nun 30 kalorilik dilimli ekmekleri var. HAva da serin nasıl olsa evde onların içine domates, salatalık, peynir falan koyup süper sandviç yapabilirsin (süper sandviç de neyse) hatta daha az kalori alırsın üstelik daha ucuza mal olmaz mı. :26:

Hadiya 30 kalorimi hımmmmmmm :) dediğin kahvaltılık müslü yoğurtlu olanı yedim çok ttalı gelşiyor bana ama dediğin gibi evdede süper sandoviç yapabilirim sağol fikirlerin için paylaşımcılığına sağlık :)

oy oy kızlar bugün işlerim pek çok hafta başı olduğundanmıdır nedir. püfs giremedim maalesef beş mesaj olayını halledeyim müsait olunc agireceğim
tabi sayımda yapacağım

7 sinde doktor kontrolumüz var gidince sorucam bakalım.... ehe derse hemen bir kurufasulyecik menülerde keyifle yerini alacakkk...

bana dr yiyeiblirsin ama iiki gün önceden ıslat suyunuda birkaçdefa değiştir demişti ondan sonra pişi. birde hasşaldıı suyu dökecekmişimDD yapaiblmdim hayır yedimmi evet

kızzzlar

75 kg olduğumda saçlarımı kızıla boyatacağım ödülüm bu sizinde böyle kısa dönem hedef ve ödülünüz var mı kızlarrr

bu farklı bir ödül olmuşşş :)) ben şu kıyafeti alacağım fala derdim. sanki kızıla boyatmaya cesaret edemiyormuşssundaa zayıflayana kadar zaman geçer o aradada ben cesaretimi toplarım der gibisin hehe

afiyet olsun canım menün çok güzel ay be hala azaltmadım menülerimi. yaa ben şu hurmaya takmış vaziyetteyimsevdiğin içinmi yiyorsu yoksa metabolizmayı falanmı hızlandırıyor.

bisküvilere pek üzüldüm yemeseymişssin daha ii olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…