Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

heheh :))))
pek özendimmm

65 olunca korunmayı birakıcam, ne çocuk delisiymişim hee
27 beden kotum var geçen sene zayıfladığımda almıştım, onu giyebilmek en büyük ödül olcak

kız madem bebik düşünüyorsun tekrarr niye zayıflıyorsun sonra dön başaa toplu versen

selam kızlar
gırgırına hoşgeldin. kardeş hadi kolay gele
kızlar çok yoğun geçiyor bugün anca fırsat buldum.
diyetime devam ama reglden şişten çatlıyorum.
neyse kızlar ben kaçar

benimde sütüm direk etkileniyor

wayyy wayyyyyyy süperrrr tebriklerrrr takımımım.
ekino ve mattika ayrıca sizi tebrik ederimmm süpersinizzzzzzz

mihracee ne zamandır yazacaktım unuttum. Püsküüt de belirtmiş bu hafta. Daha önce mezun olduğun için mezuniyet karnesi alamayacaksın bacım. Karar defterinde bu husus belirtiliyor.

problem değil hayatım sizlerle olmak yeterli amaç belli :)))

ama ama ben bunu çok yapıyorum ama derdim gerçekten alıntı yapmak mesaj sayım artsın diye değilll görmeden geçemiyorum emnü hoşuma gidiyor kendimdende utanıyorum afiyet olsun diyip geçiyorum(

Herkes pek yoğun. Ben de yoğunum hehe cam sildim. Dışarda kar var bi de. Napayım ne zamandır üşeniyodum bugün yapasım geldi.
Menü yazmıyorm ne zamandır biraz menüler bozuk çünkü. Ama yine de kilo veriyo gibiyim. Yazayım bari bundan sonra.

sabah menün çok kalorili olmuş hindi füme pastımaa oy oyyyyy üstelik gözlemede varrr kaptancımm iştahı açık gördüm seni

bak bak kendine haksızlık yapmaaaaa benceegayett güzell devamıda gelecektrrrr

menüleri yazmayamı gelsi sıra ne ayy hiç yazasım yok rezillik diz boyu(( ama yazayımda bir fırça atın bana
cumartesi

sabah
2 dilim ekmek
13 yk yumurtalı patates
2 çay kaş.bal
1 kk peynir. 2-3 zeytin
şekersiz çayDD

öğlen yok

ara
bir dilim tabuk gögsü
akşam
fırında doldurulmış tavuğun but 2 ve gögüs kısmından bir parça
2 dilim ekmek

Son düzenleme:
pazar mensü
sabah
2 dil ekmek
2 çy reçel
1 yumurta
2dilim domates bir iki dilim salatalık
2-3 zeytin
3 çatal sucuk

öğlen
1 muz

akşam
( bir porsiyon döner
2 çatal tadımlık künefe
ayran

ara
yok
gece
1 bardak boza

yılbaşındna klma cips var evde paketi açıp kapattım yemedim ama o yenecek orda durdukça içim gıcıklanıyor

Son düzenleme:
cuma menüsüde vardı onuda yazayım

sabah
iki dilim kepek ekmek arası az yağlı beyaz peynir ve domatesten oluşan sandiviç:)))

öğlen
bir kase çorba
yarım porsiyon pilav
yarım prosiyon patlıcan oturtma

akşam
1 kase çorba
3 milföy böreği
tavuklu

Mihrace çayı şekersiz içmişsin tebrik ederim..
Benim menüler de çok fena. Patates salatası ve börek yedim.
Bugün niye kimseler yok, çok sıkıcı şu an burası

ama ama ben bunu çok yapıyorum ama derdim gerçekten alıntı yapmak mesaj sayım artsın diye değilll görmeden geçemiyorum emnü hoşuma gidiyor kendimdende utanıyorum afiyet olsun diyip geçiyorum(

Hem biraz zaman gecsin hem kilo vereyim ki sağlıklı olsun. Zaten daha regl bile olmadım

ben hiç bozmadımm diyeti

Yahu kızlar bu karatay hoca benim iştahımı açıyor ya. O kadar çok seçenek var ki sapıtıyorum resmen

Bugünkü menüm

Sabah 2 yumurta, kaşar peyniri 2 dilim
domates, zeytin

Öğlen
tavuk sote ve 2 yk pilav yedim

arada
salep içtim

akşam
mercimek çorbası , yoğurt ve karnıbahar yedim
üstüne de 1 dilim kaşar ve 1 dilim pastırma

Biri beni durdursun. yoksa ben yine kilo alıcam.

Newcastle Üniversitesi’nden bilim adamları, tüm ağırlıkların ölçüldüğü Fransa’nın başkenti Paris’teki Milletlerarası Ağırlıklar ve Ölçüler Bürosu’nda bulunan kilogram prototipinin ağırlığının arttığını açıkladı.

Kilogram, Uluslararası Kilogram Prototipi’nin kütlesi olarak kabul edilmiştir. Bilim adamları üzerindeki kir partikülleri yüzünden prototipin 1875’te üretildiğinden daha ağır olduğunu açıkladı.

Onlarca mikrogramlık artışla herşey artık daha hafif hale geldi. Kilogramın ağırlığının artmasıyla yeni standarda geçilirse herkes baskülde daha az kilolu görünecek.

hürriyet gazetesinden alıntıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…