Göbek yağlarım acıyo resmen umarım devam edebilirim yapmaya işe yarıcak gibi çünkü.
Winston bacım nerdesin plates böyle acı veriyo mu.
Telefondan yazınca alıntı yaptığımda herşey karışiyo, alıntısiz yazıyorum kendi kendime
65 olunca korunmayı birakıcam, ne çocuk delisiymişim hee
27 beden kotum var geçen sene zayıfladığımda almıştım, onu giyebilmek en büyük ödül olcak
Ekino bacı nasılsın? Arkadasımın 2 yasında oğlu ve hala veremedi doğum kilolarını.
Bana da diyet yapma sütün azalır diyo. Başlarda etkilendi diyetten süt ama alıştı şimdi
Senin nasıl süt durumu?
290. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
28 ARALIK-4 OCAK
1)13. takım (1,06%)
2) 6. takım (0,84%)
3) 3. takım (0,32%)
290.ETAP BİREYSEL DERECELER
28 ARALIK-4 OCAK
1)ekino (2,78%)3. takım
2)yenibirbenbursa(2,72%) 13. takım
3)mattika(2,70%) 3. takım
mihracee ne zamandır yazacaktım unuttum. Püsküüt de belirtmiş bu hafta. Daha önce mezun olduğun için mezuniyet karnesi alamayacaksın bacım. Karar defterinde bu husus belirtiliyor.
Kızlar birde alınmazsanız eğer rahatsız olduğum bir hususu belirtmek isterim. Burda mesajlarımızı daha fazla yazmak istememizin asıl amacı birbiirmizi motive etmek ama sırf çok mesaj yazmak için herkesin mesajından alıntı yapmamıza gerek yok. Bazen belirtmek için kime ne dediğimiz alıntı yapmak mantıklı ancak "afiyet olsun " "evet" "olur" falan gibi alıntı yapıp cevap vermeyi ben çok doğru bulmuyorum kızlar. Herksin mesajına cevap vermek durumunda değil kimse. Bu takımda kimse aa bana "afiyet olsun " demedi se_zen diye alınmaz sanıırm. Umarım yanlış anlaşılma olmaz kızlar. Ama koca iki sayfa alıntı yapıp da altlarına kısacık şeyler yazmak çok hoş gelmedi bana. Lütfen alınmayın ve aksini de düşünen varsa elbette belirtebilir. Bana katılmak zorunda değilsiniz.
kız madem bebik düşünüyorsun tekrarr niye zayıflıyorsun sonra dön başaa toplu versen
Bu arada 21 ocakta kendime 53 kilo olmayı hedef koydum umarım başarırım bunu karatay ile.
Dünkü menün
Sabah klasik karaatay kahvaltısı
yumurta, avuç içi peynir, ceviz, 6 zeytin
Öğlen
ızgara 1 parça tavuk ve köfte
yanında salata
akşam
2 yemek kaşığı nohut
haşlanmış brokoli ve yoğurt
üzerine de 10-15 antep fıstığı yedim
spor olarak 10 dakika trombolinde zıpladım
sabah menün çok kalorili olmuş hindi füme pastımaa oy oyyyyy üstelik gözlemede varrr kaptancımm iştahı açık gördüm seniBugünkü menüm
Sabah
1 dilim hindi füme
pastırmalı yumurta
avuç içi peynir
biraz ceviz ve salata
ve zeyt,n ( daha ne yiycektim bilmiyorum, ama hafta sonu olduğu için ekmeğe saldırmayayım diye karatay hocanın izin verdiği ne var ne yok yedim)
Öğle
yarım gözleme (bu karatayda yoktu sanırım)
Akşam da birazdan yiycem
sanıırm ızgara tavuk yapıcam yanına mantar ve salata ve ayran.
allahım hem bu kadar çok yiyorum hemde tartı hergün nerdeyse eksi gösteriyor.
ilginnur canım tracy anderson post pregnancy workout yaz çıkar videoları. çılgın mekik hareketleri var, özellikle doğum sonrası için. videonun adı da doğum sonrası zaten
3.olmuşum kızlar ama aldığımı geri verdim, ben saymıyorum bunu. marifetse bu hafta 3.olayım
bu soğukta su içesim gelmiyor ya üşüyorum içtikçe daha da üşüyor insna sıcak su içeyim dedim bu sferde wc de donuyorsun :)
Hem biraz zaman gecsin hem kilo vereyim ki sağlıklı olsun. Zaten daha regl bile olmadım
ama ama ben bunu çok yapıyorum ama derdim gerçekten alıntı yapmak mesaj sayım artsın diye değilll görmeden geçemiyorum emnü hoşuma gidiyor kendimdende utanıyorum afiyet olsun diyip geçiyorum(
Hem biraz zaman gecsin hem kilo vereyim ki sağlıklı olsun. Zaten daha regl bile olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?