Newcastle Üniversitesi’nden bilim adamları, tüm ağırlıkların ölçüldüğü Fransa’nın başkenti Paris’teki Milletlerarası Ağırlıklar ve Ölçüler Bürosu’nda bulunan kilogram prototipinin ağırlığının arttığını açıkladı.
Kilogram, Uluslararası Kilogram Prototipi’nin kütlesi olarak kabul edilmiştir. Bilim adamları üzerindeki kir partikülleri yüzünden prototipin 1875’te üretildiğinden daha ağır olduğunu açıkladı.
Onlarca mikrogramlık artışla herşey artık daha hafif hale geldi. Kilogramın ağırlığının artmasıyla yeni standarda geçilirse herkes baskülde daha az kilolu görünecek.
hürriyet gazetesinden alıntıdır.
ah ah aynalar da yanlış çıksa keşke:18::18:Newcastle Üniversitesinden bilim adamları, tüm ağırlıkların ölçüldüğü Fransanın başkenti Paristeki Milletlerarası Ağırlıklar ve Ölçüler Bürosunda bulunan kilogram prototipinin ağırlığının arttığını açıkladı.
Kilogram, Uluslararası Kilogram Prototipinin kütlesi olarak kabul edilmiştir. Bilim adamları üzerindeki kir partikülleri yüzünden prototipin 1875te üretildiğinden daha ağır olduğunu açıkladı.
Onlarca mikrogramlık artışla herşey artık daha hafif hale geldi. Kilogramın ağırlığının artmasıyla yeni standarda geçilirse herkes baskülde daha az kilolu görünecek.
hürriyet gazetesinden alıntıdır.
alsam mı acaba ya, oğlan da büyüdükçe zıplar hem. kaç para bu bacımtrambolinim gelmiş ama bana sıra gelmedi desme yeridr annem kardeşim annemin baktığı çocukk sıra var anlıycağınız neys eyinede bi 10 dk zıpladım inanın baldırlarımdan yukarıya tüm bacağıın kaslarımın çalıştığını hisedebiliyorsunuz bu arada evine alet almyı düşüneneler beklemeyin bile çok eğlenceli kesinlikle alın
trambolinim gelmiş ama bana sıra gelmedi desme yeridr annem kardeşim annemin baktığı çocukk sıra var anlıycağınız neys eyinede bi 10 dk zıpladım inanın baldırlarımdan yukarıya tüm bacağıın kaslarımın çalıştığını hisedebiliyorsunuz bu arada evine alet almyı düşüneneler beklemeyin bile çok eğlenceli kesinlikle alın
Yahu kızlar bu karatay hoca benim iştahımı açıyor ya. O kadar çok seçenek var ki sapıtıyorum resmen
Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta, kaşar peyniri 2 dilim
domates, zeytin
Öğlen
tavuk sote ve 2 yk pilav yedim
arada
salep içtim
akşam
mercimek çorbası , yoğurt ve karnıbahar yedim
üstüne de 1 dilim kaşar ve 1 dilim pastırma
Biri beni durdursun. yoksa ben yine kilo alıcam.
Ins görürsün ekino ya sana sormuş muydum sen ne okuyor dun sinava girme cabası aldı ya beni birde tesettür lumusun. Ygs de sorun oluyor mu türban
günaydın herkese hayırlı haftalar iznim biti burdayım trambolin aldım bugün geliyor teslim alırım sporumla beraber diyete başaldım hadi artık hayırlsı olur inşallah burda vermiş olduğum 13 kg geriye 15 kg olarak aldım kilom 91 kg olmuşum en son buraya 88 kg olarak bildirmiştim hazirana kadar yavaş yavaş versem uuzn süreli isitikararlı rejim yapabilirsem ne mutlu bana
günaydın hoşgeldin...istikrar özellikle çok kilolarda şart hepimize kolay gelsin....trambolin çok ses çıkarmıyoırmu veya çok yer kaplamıyormu ben de düşünüyorumda.... tabi sevgili ab sahaper ekliptik şimdi trambolin bizimki ne der bilmiyorum ama....
sezen bu karatay fena ya. hiç bozmamak lazım. dün eşim yufka almış börek yap diye. bi dilim yedim, yemez olaydım akşama çok açtım erişte yedim.
bu sabah bi uyandım midem kazınıyo, ceviz yumurta yetmedi yine börek yedim az bişey. gün boyu aç dolaştım.
insülin dengesi midir nedir hemen alışıyo, bi ekmek börek makarna yemen yetiyo bozulması için. bizi acıktıran bunlar yani biz acıkmıyoruz. nasıl başımda ağırlık var bu akşam.
yememek için 3 gün mücadele etmem lazım yine.
ben daha önce 15 kilo vermiştim ama ilk 10 kiloyu az yiyerek spor yaparak vermiştim. baklava yediğim bile olmuştu, bi dilim ve telafi ederek.
ama karatayda bi baklava yesen çok fena bozuluyo denge ve sonunu getiremiyosun.
napsam acaba yaa
ya bende etinin kuruyemişli müslisini alıp içine iki günkurusu kayısı eve yarım golden elma doğruyordum daha yenilebilir ve doyurucuKeten tohumlu müsli aldım ama bana göre değilmiş ya sütle karıştır iç zor yedim 1 çay tabağı ancadır oda
bide yoğurtla deniiym bana önerileriniz varmı iş yerinde yenebilecek kolaylıkta actıve yoğurt alayım en iyisi yine
böle gündüz aç bırakıp akşama iştahı kontrol etmesi dahada zor oluyor
Bende bugün aynı şeyi düşündüm. Benim iki arkadaşım kuşhanın bir diyetini yapmışlardı bugün hatta onu istedim. Her öğlen sandwiç kola içilen bir diyet 2 hatfa onu yapıp ikiside 7 şer kilo vermişlerdi. Tabii bunlar erkek ve 90 kilo. O yüzden kararsız kaldım yapıp yapmamakta. Karatayın bana sıkıntı veren kısmı öğlenleri dışarıda yiyorum ve yemek yapan herkese yok zeytinyağlı mı yaptınız falan diye sorulmuyor. Ve bizim insanımızın zeytinyağını çiçek yağından ayıramadğığ düşünülürse ben sürekli çiçek yağı ile yapılan yemekler yiyorum.
hahahahaa yani benim oğluşun popişine sağlıkkk dedin yaniii...bende senin dediğini yapıp yiyeyim bari doktor dene dedi buygün çünkü....bana dr yiyeiblirsin ama iiki gün önceden ıslat suyunuda birkaçdefa değiştir demişti ondan sonra pişi. birde hasşaldıı suyu dökecekmişimDD yapaiblmdim hayır yedimmi evet
sağol canım.sen ne okuyordun_?nidahcım umarım iyi geçmiştir ben gitmedim sınava:18:
nidah sınavın iyi geçmiştir umarım, ne okuyosun?
başarılar canım ne okuyorşun bendae bu şene şınava gireyim diyorum inş.2 yıllıkda olşa okuyayım diyorum:44:
Canim sen ne okuyodun ben onlisanstan gecis yaptim isletmeye hic calismadim girmiycektim ama esim gircksin dedi zorla unv mezunu yapcam seni diyooglana evde babannesi bakti kizi teyzesine biraktik gun oyu disarlardaydim hem sabah hem ogleden sonra farkli yerlerdeydi yarinda oyle bu sfer cocuklarla cikcaz nasil olcaksa:26:
kesinlikle haklısı bacım bi başladınmı amanın tutana aşkolsun biri beni durdursun diyorum insanın gözü dönüyor......hadi biz k.hidrat ve şekeri yok sayalım da evdekiler yok saymıyoki....herkese ayrı yemek yapsam bütün gün mutfakta kalıyo insannnn....haklısın yani...sezen bu karatay fena ya. hiç bozmamak lazım. dün eşim yufka almış börek yap diye. bi dilim yedim, yemez olaydım akşama çok açtım erişte yedim.
bu sabah bi uyandım midem kazınıyo, ceviz yumurta yetmedi yine börek yedim az bişey. gün boyu aç dolaştım.
insülin dengesi midir nedir hemen alışıyo, bi ekmek börek makarna yemen yetiyo bozulması için. bizi acıktıran bunlar yani biz acıkmıyoruz. nasıl başımda ağırlık var bu akşam.
yememek için 3 gün mücadele etmem lazım yine.
ben daha önce 15 kilo vermiştim ama ilk 10 kiloyu az yiyerek spor yaparak vermiştim. baklava yediğim bile olmuştu, bi dilim ve telafi ederek.
ama karatayda bi baklava yesen çok fena bozuluyo denge ve sonunu getiremiyosun.
napsam acaba yaa
Ses konusunda mesela gece çok geç saatte yapamıyorum. Komşular yanlış anlar diyeçünkü yatak gıcırtısı gibi ses çıkarıyor. Ama gündüz falan çok fark etmez. Benim alt katımda kayınvalidem oturduğundan o da bildiğinden ve yıllardır türlü gürültümüze alışkın olduundan çok sorun etmiyorum. Gece de yan komşudan çekiniyorum. Duvarlarımız bitişik çünkü. :18:
sağol canım.sen ne okuyordun_?
canım benim sosyoloji benim meslekle yakın alanlar olduğu için okuyorum ama ters döneme denk geldi işte bakamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?