Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yihuuuuuuuuuu:119::119: 119::119:119::119:119::119:
biliyordum deli olmadığımı biliyordum. ben her zaman ben dobiş değilim . beni artılar ve aynalar dobiş gösteriyor diyordum. ahanda bilim adamlarıda söyledi. varmı itirazı olan ben 64 kiloluk zayıf çıtır bir hatunum. ben gözel bir garıyam . ayna ayna varmı benden gözeli
(bakırköyden sevgilerle)

Son düzenleme:
trambolinim gelmiş ama bana sıra gelmedi desme yeridr annem kardeşim annemin baktığı çocukk sıra var anlıycağınız neys eyinede bi 10 dk zıpladım inanın baldırlarımdan yukarıya tüm bacağıın kaslarımın çalıştığını hisedebiliyorsunuz bu arada evine alet almyı düşüneneler beklemeyin bile çok eğlenceli kesinlikle alın

ah ah aynalar da yanlış çıksa keşke:18::18:

alsam mı acaba ya, oğlan da büyüdükçe zıplar hem. kaç para bu bacım

yüzde yüz katılıyorum. Hiç 5 dakikadan uzun kalamadım kendilerinde ama çoookkk eğlenceli. kendimden sonra 6 kişiye daha aldım. Şimdide tüm mahalledeki çocuklar istiyor.

sezen bu karatay fena ya. hiç bozmamak lazım. dün eşim yufka almış börek yap diye. bi dilim yedim, yemez olaydım akşama çok açtım erişte yedim.
bu sabah bi uyandım midem kazınıyo, ceviz yumurta yetmedi yine börek yedim az bişey. gün boyu aç dolaştım.
insülin dengesi midir nedir hemen alışıyo, bi ekmek börek makarna yemen yetiyo bozulması için. bizi acıktıran bunlar yani biz acıkmıyoruz. nasıl başımda ağırlık var bu akşam.
yememek için 3 gün mücadele etmem lazım yine.
ben daha önce 15 kilo vermiştim ama ilk 10 kiloyu az yiyerek spor yaparak vermiştim. baklava yediğim bile olmuştu, bi dilim ve telafi ederek.
ama karatayda bi baklava yesen çok fena bozuluyo denge ve sonunu getiremiyosun.
napsam acaba yaa

Ins görürsün ekino ya sana sormuş muydum sen ne okuyor dun sinava girme cabası aldı ya beni birde tesettür lumusun. Ygs de sorun oluyor mu türban

ilginnurcum biraz geç cvp verdim canım bu gün b.sayar bozuldu kusura bakma...
ben tesettürlü değilim ancak herhangi bir problem olmuyor sınava alıyorduk....bu arada ben sosyoloji okuyorum...

hoşgeldin...istikrar hepimize şart 2 ileri bir geri daha çok morali bozuluyor insanın....trambolin çok ses çıkarmıyoırmu veya çok yer kaplamıyormu ben de düşünüyorumda.... tabi sevgili ab sahaper ekliptik şimdi trambolin bizimki ne der bilmiyorum ama....

Son düzenleme:

Valla bizim salonun ortasında duruyor. Ve evet epey yer kaplıyor. Ama üstüne çıkmak için fırsat kolluyorum resmen. Hiç spor yapıyormuş gibi değil. Ama tabii düzenli değil. Benden önünden her gerçerken 2-3 dakika zıplıyorum. Bu bile epey bacaklarımı toparlayacak gibi. Benim bacaklar biraz kas yapsa zaten hedefimi 52 ye falan çekebilirim. Çünkü öyle çok fazla kilom yok. Benim bacaklar incelmediği için hep daha fazla zayıflamak istiyorum. Ama sanki bu trobolinle bacaklar incelek gibi.

Ses konusunda mesela gece çok geç saatte yapamıyorum. Komşular yanlış anlar diye çünkü yatak gıcırtısı gibi ses çıkarıyor. Ama gündüz falan çok fark etmez. Benim alt katımda kayınvalidem oturduğundan o da bildiğinden ve yıllardır türlü gürültümüze alışkın olduundan çok sorun etmiyorum. Gece de yan komşudan çekiniyorum. Duvarlarımız bitişik çünkü. :18:

Bende bugün aynı şeyi düşündüm. Benim iki arkadaşım kuşhanın bir diyetini yapmışlardı bugün hatta onu istedim. Her öğlen sandwiç kola içilen bir diyet 2 hatfa onu yapıp ikiside 7 şer kilo vermişlerdi. Tabii bunlar erkek ve 90 kilo. O yüzden kararsız kaldım yapıp yapmamakta. Karatayın bana sıkıntı veren kısmı öğlenleri dışarıda yiyorum ve yemek yapan herkese yok zeytinyağlı mı yaptınız falan diye sorulmuyor. Ve bizim insanımızın zeytinyağını çiçek yağından ayıramadğığ düşünülürse ben sürekli çiçek yağı ile yapılan yemekler yiyorum.

ya bende etinin kuruyemişli müslisini alıp içine iki günkurusu kayısı eve yarım golden elma doğruyordum daha yenilebilir ve doyurucu oluyoırdu cevizde katıyordum....

hiç bozmasan aslında süper bişey. hiç açlık hissetmeden yemek saati geldi diye yiyosun. e yani eşime ayda bir börek yapmayayım mı yaptımsa bi dilim yemek kilo vermeme engel değil.
ama işte karatayın püf noktası bu insülin olayı olduğundan herşeyi bozuyo.
neyse ben biraz tarcy ablayla takılayım

bana dr yiyeiblirsin ama iiki gün önceden ıslat suyunuda birkaçdefa değiştir demişti ondan sonra pişi. birde hasşaldıı suyu dökecekmişimDD yapaiblmdim hayır yedimmi evet
hahahahaa yani benim oğluşun popişine sağlıkkk dedin yaniii...bende senin dediğini yapıp yiyeyim bari doktor dene dedi buygün çünkü....

nidahcım umarım iyi geçmiştir ben gitmedim sınava:18:
sağol canım.sen ne okuyordun_?

nidah sınavın iyi geçmiştir umarım, ne okuyosun?
başarılar canım ne okuyorşun bendae bu şene şınava gireyim diyorum inş. 2 yıllıkda olşa okuyayım diyorum:44:

sağolun kızlar.aöf,yerel yönetimler 2.sınıfım. 2.uni olaraktn başladım,bakalım inş sağ salim bitirirm.
ilginnur oku valla.insana iyi geliyo :)

arzucum bebeği nasıl bıraktın süt fln mı sağdın.
çocuklarla çok zor naptın dün valla Allah yardımcın olsn.

slm kızlar

her hafta pazartesileri evde olmuyorum,oyüzden giremiyorum.hızlıca baktım geçmişe.

karatay güzel diyet ama ekmek-pilav yoksa ben alışmaıyorum.çıkamıyolar hayatımdan:) ama tam bugday e bulgura öncelik var

benim hfta sonu faciaydı.acaip yedim

neyse,herkese hayırlı geceler ,gözlerim yanıyorr

kesinlikle haklısı bacım bi başladınmı amanın tutana aşkolsun biri beni durdursun diyorum insanın gözü dönüyor......hadi biz k.hidrat ve şekeri yok sayalım da evdekiler yok saymıyoki....herkese ayrı yemek yapsam bütün gün mutfakta kalıyo insannnn....haklısın yani...

hakikaten tamda yatak gıcırtısı gibi sesi vardır....ben öyle bişey alırsam gece ben ancak 12 den sonra başına geçebiliyorum çünkü benim minik bızdık kucakta takılıyor...gece 12 den sonrada yaparsam yan taraflarda komşu yok ama altımda asabi bir avukat abla var mahkemede alıverir soluğu valla.....acaba bende yatak gıcırtısı bu ablacım deyip utandırsam mı acaba

bu günkü menüyü yazayım canlar

sabah
klasik salatam
1 dom.
1saltlk
2y.kaşığı lor peyniri
3 ceviz
4-5 marul yaprağı yağ yok bunlardan oluşan salatam

1 kupa içine çubuk tarçın atılmış şekersiz çay

öğle
3 galeeta 1 kupa sütlü nescafe

akşam
5 kaşık haşlanmış mercimekli marullu salata
1 kase kıbrıslıların molehiya dedikleri bir ottan yapılan yemek(küçük çorba kasesi)
2 kaşık mercimekli pilav yememeliydim ama çok severim dayanamadım:26::26:

ara
1 dilim ayva
1 dilim armut
şekersiz çay

Kızlar size bir önerim var önümüzdeki hfta herkes maksimum düzeyde yediklerine dikkat etsin veeeeee
bütün dereceler bizim takımdan çıksın

Hem biz kazanalım hem de namımız yürüsün heheheeeeyyyt:13::13:

Ne dersinizzz??? Yani kaçamaksız geçirelim önümüzdeki haftayı...

günaydın arkadaşlar
bir arkadaşımın akrabası akşam 7 den sonra hiç birşey yemeden tatlı ve ekmeği keserek 2 ayda 8 kilo vermiş. kızlar 3-4 gündür akşam 7 den sonra ağzıma lokma sürmüyorum. birde böyle deneyelim.
hadi kızlar ben kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…