Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gir ve oku ilginnur insanın kendini geliştirmesi çok güzel bir şey ben bu bölüm bitsin bi de aşçılık gibi bişey okuyacağım 2 senelik
[

inş. canım ama şizden yardım işteyecektim bu yeni şınav şiştemini bana anlatabilirmişiniz nerden kayıt olacagım netten form dolduruyorum şonra birde ben açıköğretim(tm) okudum naşıl bir şınav yolu izlemeliyim ?

Son düzenleme:

lise mezunusun di mi, YGS ye girmen gerekiyo sanırım. başvuruları başlamış diye okumuştum bi yerde. araştır da kaçırma eğer bu sene gireyim diyosan

üstümden kamyon geçmiş gibi heryerim ağrıyo. karnımın her noktası kollarım bacaklarım..
bugün de yapayım şu videoyu ağrıdığına değsin, işe yarıcak gibi inş.

sabah akşam mı süpersin o zaman.
kaçar dk yürüyosun.
20 ile 25 dk araşı değişiyor canım yükşelteceğim yavaş yavaş ama inş.

lise mezunusun di mi, YGS ye girmen gerekiyo sanırım. başvuruları başlamış diye okumuştum bi yerde. araştır da kaçırma eğer bu sene gireyim diyosan
evet başalmış form doldurayım pazarteşide kayıdımı yapayım bari nş.

üstümden kamyon geçmiş gibi heryerim ağrıyo. karnımın her noktası kollarım bacaklarım..
bugün de yapayım şu videoyu ağrıdığına değsin, işe yarıcak gibi inş.

ne videoşu bu merak ettim:44:

reklam kokuyosun

290. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
28 ARALIK-4 OCAK

1)13. takım (1,06%)
2) 6. takım (0,84%)
3) 3. takım (0,32%)​

290.ETAP BİREYSEL DERECELER
28 ARALIK-4 OCAK

1)ekino (2,78%)3. takım
2)yenibirbenbursa(2,72%) 13. takım
3)mattika(2,70%) 3. takım

Kızlar tebrikler bana rağmen takım 3 olmuş.

ekino tebrik ederim 1. olmuşun. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html buraya 1 haftalık başarı hikayeni paylaşman gerekiyor canım. Pazartesine kadar. Yoksa takım ceza puanı alacak

mattika canım seni de tebrik ediyorum sende 3. olmuşsun.

mihracee ne zamandır yazacaktım unuttum. Püsküüt de belirtmiş bu hafta. Daha önce mezun olduğun için mezuniyet karnesi alamayacaksın bacım. Karar defterinde bu husus belirtiliyor.

Kızlar birde alınmazsanız eğer rahatsız olduğum bir hususu belirtmek isterim. Burda mesajlarımızı daha fazla yazmak istememizin asıl amacı birbiirmizi motive etmek ama sırf çok mesaj yazmak için herkesin mesajından alıntı yapmamıza gerek yok. Bazen belirtmek için kime ne dediğimiz alıntı yapmak mantıklı ancak "afiyet olsun " "evet" "olur" falan gibi alıntı yapıp cevap vermeyi ben çok doğru bulmuyorum kızlar. Herksin mesajına cevap vermek durumunda değil kimse. Bu takımda kimse aa bana "afiyet olsun " demedi se_zen diye alınmaz sanıırm. Umarım yanlış anlaşılma olmaz kızlar. Ama koca iki sayfa alıntı yapıp da altlarına kısacık şeyler yazmak çok hoş gelmedi bana. Lütfen alınmayın ve aksini de düşünen varsa elbette belirtebilir. Bana katılmak zorunda değilsiniz.

vay be hepizi tebrik ediyorum mattika ve ekino şziiz ayrıca çok çok tebrik ediyorum

Bu arada 21 ocakta kendime 53 kilo olmayı hedef koydum umarım başarırım bunu karatay ile.

Dünkü menün

Sabah klasik karaatay kahvaltısı
yumurta, avuç içi peynir, ceviz, 6 zeytin

Öğlen
ızgara 1 parça tavuk ve köfte
yanında salata

akşam
2 yemek kaşığı nohut
haşlanmış brokoli ve yoğurt
üzerine de 10-15 antep fıstığı yedim

spor olarak 10 dakika trombolinde zıpladım

Bugünkü menüm

Sabah
1 dilim hindi füme
pastırmalı yumurta
avuç içi peynir
biraz ceviz ve salata
ve zeyt,n ( daha ne yiycektim bilmiyorum, ama hafta sonu olduğu için ekmeğe saldırmayayım diye karatay hocanın izin verdiği ne var ne yok yedim)

Öğle
yarım gözleme (bu karatayda yoktu sanırım)

Akşam da birazdan yiycem
sanıırm ızgara tavuk yapıcam yanına mantar ve salata ve ayran.

allahım hem bu kadar çok yiyorum hemde tartı hergün nerdeyse eksi gösteriyor.

Canim sen ne okuyodun ben onlisanstan gecis yaptim isletmeye hic calismadim girmiycektim ama esim gircksin dedi zorla unv mezunu yapcam seni diyo oglana evde babannesi bakti kizi teyzesine biraktik gun oyu disarlardaydim hem sabah hem ogleden sonra farkli yerlerdeydi yarinda oyle bu sfer cocuklarla cikcaz nasil olcaksa:26:

selam kızlar
bütün takımı ve dereceye giren arkadaşlar tebrik ederim. bravo valla kızlar.
sezen - görmene sevindim kızzzzzz. hadi darısı başımıza.

mademki herkes kendine 1 hedef koymuş bende 21 ocağa kadar 60 olmak istiyorum. hadi bakalım kızlar hedefe ilk kim varacak ?
bu adara kızlar regl oldum davul gibi şiştim. tevekkeli değil sadece 200 gr gitmişti.

sezen bahsettiğin şeyi ben de farkettim, rahatsız olur gibi de oldum ama bazen ben de yapıyorum öyle.
bir de bazı insanların forumu kullanma tarzı farklı. uzun mesajlara alışkınız tabi biz. paylaşım olsun da, takımda sayfalar aksın da gerisi olur gider bence.

ilginnur canım tracy anderson post pregnancy workout yaz çıkar videoları. çılgın mekik hareketleri var, özellikle doğum sonrası için. videonun adı da doğum sonrası zaten

3.olmuşum kızlar ama aldığımı geri verdim, ben saymıyorum bunu. marifetse bu hafta 3.olayım

karatayın iyi tarafı bu, bol bol yediğin halde kilo veriyosun. ama ideal kiloya yaklaştıkça işe yaramaz oluyo sanki karatay. limonlu su içmeyi unutma, özellikle protein, et ağırlıklı beslendiğin günlerde.

yav herkez hedefkoymuş bende anneme gitme planım var 15 tatilde ona gidene kadare hedf koyşam ne güzel olur dur bakalım 77.6 üm 73.6 koyuyorum hedefi çokmu oldu len

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…