gir ve oku ilginnur insanın kendini geliştirmesi çok güzel bir şey ben bu bölüm bitsin bi de aşçılık gibi bişey okuyacağım 2 senelik
[
şüper gidiyor canım hep 200 gr verirdim bu hafat 700 gr vermişim bu iyiye işaret inş. şabah akşam biniyorum şimdilik inş bıkmam
inş. canım ama şizden yardım işteyecektim bu yeni şınav şiştemini bana anlatabilirmişiniz nerden kayıt olacagım netten form dolduruyorum şonra birde ben açıköğretim(tm) okudum naşıl bir şınav yolu izlemeliyim ?
20 ile 25 dk araşı değişiyor canım yükşelteceğim yavaş yavaş ama inş.sabah akşam mı süpersin o zaman.
kaçar dk yürüyosun.
evet başalmış form doldurayım pazarteşide kayıdımı yapayım bari nş.lise mezunusun di mi, YGS ye girmen gerekiyo sanırım. başvuruları başlamış diye okumuştum bi yerde. araştır da kaçırma eğer bu sene gireyim diyosan
üstümden kamyon geçmiş gibi heryerim ağrıyo. karnımın her noktası kollarım bacaklarım..
bugün de yapayım şu videoyu ağrıdığına değsin, işe yarıcak gibi inş.
doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , amerikada cok popüler bir yöntem, universite onay belgeleri varmis .
sahibide cok ilgili ve kibar bir insan.
kızzzlar
75 kg olduğumda saçlarımı kızıla boyatacağımödülüm bu sizinde böyle kısa dönem hedef ve ödülünüz var mı kızlarrr
vay be hepizi tebrik ediyorum mattika ve ekino şziiz ayrıca çok çok tebrik ediyorum290. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
28 ARALIK-4 OCAK
1)13. takım (1,06%)
2) 6. takım (0,84%)
3) 3. takım (0,32%)
290.ETAP BİREYSEL DERECELER
28 ARALIK-4 OCAK
1)ekino (2,78%)3. takım
2)yenibirbenbursa(2,72%) 13. takım
3)mattika(2,70%) 3. takım
Selam kızlar sınava gitcem birazdan
Bakeyim dedim size ana gecmisi okuyamadm
Süt mevzusu gecmis yukarda
Benim oğlan 8 aylkti rejime başladığımda sutum azalmamıştı ama kisiden kisiye degisiyo olabilir
Bol bol su ve yeşillik ise yaramıştı bende.
Tüm emziren annelere bol sutlu günler dilerim
Kızlar birde alınmazsanız eğer rahatsız olduğum bir hususu belirtmek isterim. Burda mesajlarımızı daha fazla yazmak istememizin asıl amacı birbiirmizi motive etmek ama sırf çok mesaj yazmak için herkesin mesajından alıntı yapmamıza gerek yok. Bazen belirtmek için kime ne dediğimiz alıntı yapmak mantıklı ancak "afiyet olsun " "evet" "olur" falan gibi alıntı yapıp cevap vermeyi ben çok doğru bulmuyorum kızlar. Herksin mesajına cevap vermek durumunda değil kimse. Bu takımda kimse aa bana "afiyet olsun " demedi se_zen diye alınmaz sanıırm. Umarım yanlış anlaşılma olmaz kızlar. Ama koca iki sayfa alıntı yapıp da altlarına kısacık şeyler yazmak çok hoş gelmedi bana. Lütfen alınmayın ve aksini de düşünen varsa elbette belirtebilir. Bana katılmak zorunda değilsiniz.
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim hindi füme
pastırmalı yumurta
avuç içi peynir
biraz ceviz ve salata
ve zeyt,n ( daha ne yiycektim bilmiyorum, ama hafta sonu olduğu için ekmeğe saldırmayayım diye karatay hocanın izin verdiği ne var ne yok yedim)
Öğle
yarım gözleme (bu karatayda yoktu sanırım)
Akşam da birazdan yiycem
sanıırm ızgara tavuk yapıcam yanına mantar ve salata ve ayran.
allahım hem bu kadar çok yiyorum hemde tartı hergün nerdeyse eksi gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?