Kızlar tebrikler bana rağmen takım 3 olmuş.
ekino tebrik ederim 1. olmuşun. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html buraya 1 haftalık başarı hikayeni paylaşman gerekiyor canım. Pazartesine kadar. Yoksa takım ceza puanı alacak
mattika canım seni de tebrik ediyorum sende 3. olmuşsun.
mihracee ne zamandır yazacaktım unuttum. Püsküüt de belirtmiş bu hafta. Daha önce mezun olduğun için mezuniyet karnesi alamayacaksın bacım. Karar defterinde bu husus belirtiliyor.
çok teşekkür ediyorum canım darısı başınavay be hepizi tebrik ediyorum mattika ve ekino şziiz ayrıca çok çok tebrik ediyorum
canım herhangi bir liseye git, orada müdü yardımcıları seni kayıt ediyorlar egeçen sene 2 ytl karşılığında...daha sonrası için seni bilgilendireceklerdir...internetten de takip edersen tarihleri kaçırmazsın...inş. canım ama şizden yardım işteyecektim bu yeni şınav şiştemini bana anlatabilirmişiniz nerden kayıt olacagım netten form dolduruyorum şonra birde ben açıköğretim(tm) okudum naşıl bir şınav yolu izlemeliyim ?
ilginnur mattika çevrim içi görünüyosunuz nerelerdesiniz bakkkkiiiiiim çıkın ortayaaaa
ben spor yapamıyorum henüz...benim doğum sezeryanla oldu mekik çekeyim de şu göbek düzelsin diye 2 defa mekiğe kalkıştım ikiside ağrı ve kanamayla sonuçlandı meğerse 6 aydan sonra yapabilirmişim...bir de bu benim ikinci sezeryan yani... o yüzden arad bir benim ekliptik bisiklete çıkıyorum üstünde tepiniyorum okadarcıkpilates mi yapsam yoksa diğer videoya mı devam etsem araştırma halindeyim.
bi yandan da yürüyüş tabi.
sorunum sadece kilo değil, sıkılaşmam da lazım. malum doğum sonrası gevşeme oluyo. bi spor yöntemi edinip devam etmek istiyorum.
bu akşam da yaptım tracy nin videosunu. karnım yandı resmen.
sen napıyosun
290. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
28 ARALIK-4 OCAK
1)13. takım (1,06%)
2) 6. takım (0,84%)
3) 3. takım (0,32%)
290.ETAP BİREYSEL DERECELER
28 ARALIK-4 OCAK
1)ekino (2,78%)3. takım
2)yenibirbenbursa(2,72%) 13. takım
3)mattika(2,70%) 3. takım
karatayın iyi tarafı bu, bol bol yediğin halde kilo veriyosun. ama ideal kiloya yaklaştıkça işe yaramaz oluyo sanki karatay. limonlu su içmeyi unutma, özellikle protein, et ağırlıklı beslendiğin günlerde.
günaydın kızlar bugün tartıda ne göreyimm tam 70.00 inşallah bu hafta 69 olurum inşallaaaahh
birde kızlar perşembe gününe kadar buraya uğrayamayabilirim sevdiceğim geliyo 3 gün beraberiz kaçtım zannetmeyin
diyeti bozmıcam inşallah böle kalırım inşallah almam :18::26:
Mattika benim aklıma da hep bu limonlu su işi takılıyor. ne kadar suya ne kadar limon katılıyor.
ben baktım sirke ile suyu alkali hale getirip içeyim dedim sirkeyi biraz fazla atmışım heralde gecenin bir körü fena oldum...onun haricinde sağlıklı beslenmenin diğer adı bence...sabah aç karna 2 su bardağı suya,( benim su içtiğim bardak normal bardaktan 2 tane ediyo da ) 5-6 damla limon sıkıp içiyorum. göz kararı yani.
işe yarıyo gibi. alkali diyetine baktın mı hiç.
iyiyim ilginnurcum dikkat etmeye gayret gösteriyorum ammma dün 4 kare bitter çuk.4 adet sarma 1kurabiye yedimdoymadım diye gezindim durdum evde....şimdi de vicdan yaptım suçlu hissediyorum....bu perş 79 olmak istiyorum 7 li rakamlara başlamak istiyorum inşallah iradeli pazarlar diliyorum herkese...
Ins görürsün ekino ya sana sormuş muydum sen ne okuyor dun sinava girme cabası aldı ya beni birde tesettür lumusun. Ygs de sorun oluyor mu türban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?