Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim hedefim yılbaşında 69 u görmekti, olmadı
artık hedef koymuyorum. kasımın başında 78 kiloydum. kasım ve aralık 2 ayda 72 ye indim, 6 kilo vermişim. ayda 3 kilo yani.
bundan sonra da ayda 3 kilo versem 4 aya 60 olurum. artık acelem yok. yeter ki vermeye devam edeyim. bi ver bi al olmasın.
ama en kısa zamanda 70lerden kurtulmak istiyorum

teşekkürler sezencim hiç böyle bişey beklemiyordum güzel bir motivasyon oldu...

belirttiğin linke tıklayıp bişeyler paylaştım umarım doğrudur yapış şeklimmm....

canım herhangi bir liseye git, orada müdü yardımcıları seni kayıt ediyorlar egeçen sene 2 ytl karşılığında...daha sonrası için seni bilgilendireceklerdir...internetten de takip edersen tarihleri kaçırmazsın...

ben şu tarihte şu kadar olacağımdan çok, şu kadar kilo olursam bunu yapacağım şeklinde hedef koyuyorum...ben işşin içine tarih girdimi stres oluyorum ve bu da bende olaydan uzaklaşma isteği doğuruyor...

Öğrenciyken de böyeleydim final tarihi 1 ay önceden belirlenirdi ben 1 gece öncesinden çalışırdım Yani bende tarih koyma ters tepiyorr

ilginnur mattika çevrim içi görünüyosunuz nerelerdesiniz bakkkkiiiiiim çıkın ortayaaaa

pilates mi yapsam yoksa diğer videoya mı devam etsem araştırma halindeyim.
bi yandan da yürüyüş tabi.
sorunum sadece kilo değil, sıkılaşmam da lazım. malum doğum sonrası gevşeme oluyo. bi spor yöntemi edinip devam etmek istiyorum.
bu akşam da yaptım tracy nin videosunu. karnım yandı resmen.

sen napıyosun

ben spor yapamıyorum henüz...benim doğum sezeryanla oldu mekik çekeyim de şu göbek düzelsin diye 2 defa mekiğe kalkıştım ikiside ağrı ve kanamayla sonuçlandı meğerse 6 aydan sonra yapabilirmişim...bir de bu benim ikinci sezeryan yani... o yüzden arad bir benim ekliptik bisiklete çıkıyorum üstünde tepiniyorum okadarcık

tracy ye bir de ben bakıyım belki sonra yaparım

vay be 3.olmuşuz cok güzel ekino ve mattika sizleride tebrik ederim takımımızın gururları
yaaaa ama bende 1. olmak istiyorummm inşallah olurum bu haftaa

günaydın kızlar bugün tartıda ne göreyimm tam 70.00 inşallah bu hafta 69 olurum inşallaaaahh

birde kızlar perşembe gününe kadar buraya uğrayamayabilirim sevdiceğim geliyo 3 gün beraberiz kaçtım zannetmeyin

diyeti bozmıcam inşallah böle kalırım inşallah almam :18::26:

karatayın iyi tarafı bu, bol bol yediğin halde kilo veriyosun. ama ideal kiloya yaklaştıkça işe yaramaz oluyo sanki karatay. limonlu su içmeyi unutma, özellikle protein, et ağırlıklı beslendiğin günlerde.

Mattika benim aklıma da hep bu limonlu su işi takılıyor. ne kadar suya ne kadar limon katılıyor.

Tamam canım sana iyi gezmeler. Sevgilinin yanında aman yeme. kilo bildiirmini de unutma.

Mattika benim aklıma da hep bu limonlu su işi takılıyor. ne kadar suya ne kadar limon katılıyor.

sabah aç karna 2 su bardağı suya,( benim su içtiğim bardak normal bardaktan 2 tane ediyo da ) 5-6 damla limon sıkıp içiyorum. göz kararı yani.
işe yarıyo gibi. alkali diyetine baktın mı hiç.

iyiyim ilginnurcum dikkat etmeye gayret gösteriyorum ammma dün 4 kare bitter çuk.4 adet sarma 1kurabiye yedim doymadım diye gezindim durdum evde....şimdi de vicdan yaptım suçlu hissediyorum....bu perş 79 olmak istiyorum 7 li rakamlara başlamak istiyorum inşallah iradeli pazarlar diliyorum herkese...

sabah aç karna 2 su bardağı suya,( benim su içtiğim bardak normal bardaktan 2 tane ediyo da ) 5-6 damla limon sıkıp içiyorum. göz kararı yani.
işe yarıyo gibi. alkali diyetine baktın mı hiç.
ben baktım sirke ile suyu alkali hale getirip içeyim dedim sirkeyi biraz fazla atmışım heralde gecenin bir körü fena oldum...onun haricinde sağlıklı beslenmenin diğer adı bence...

Ins görürsün ekino ya sana sormuş muydum sen ne okuyor dun sinava girme cabası aldı ya beni birde tesettür lumusun. Ygs de sorun oluyor mu türban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…