Mihrace çayı şekersiz içmişsin tebrik ederim..
Benim menüler de çok fena. Patates salatası ve börek yedim.
Bugün niye kimseler yok, çok sıkıcı şu an burası
nasıl diyet bu yaws yeme diyeti resmeen kaptan kızmaaa ben bilmiyorum bu karatayın detayını falan ondan yazıyorum ama çok kalorili şeyler yedirtiyor sana (pastırmayatakıldım:) gerçi br dilimcikk kağıtt gibimdir oYahu kızlar bu karatay hoca benim iştahımı açıyor ya. O kadar çok seçenek var ki sapıtıyorum resmen
Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta, kaşar peyniri 2 dilim
domates, zeytin
Öğlen
tavuk sote ve 2 yk pilav yedim
arada
salep içtim
akşam
mercimek çorbası , yoğurt ve karnıbahar yedim
üstüne de 1 dilim kaşar ve 1 dilim pastırma
Biri beni durdursun. yoksa ben yine kilo alıcam.
hahahahaa yani benim oğluşun popişine sağlıkkk dedin yaniii...bende senin dediğini yapıp yiyeyim bari doktor dene dedi buygünz iç çünkü....
afiyet olsun canım menünde bir fazlalık görmedim ben gayet güzelbu günkü menüyü yazayım canlar
sabah
klasik salatam
1 dom.
1saltlk
2y.kaşığı lor peyniri
3 ceviz
4-5 marul yaprağı yağ yok bunlardan oluşan salatam
1 kupa içine çubuk tarçın atılmış şekersiz çay
öğle
3 galeeta 1 kupa sütlü nescafe
akşam
5 kaşık haşlanmış mercimekli marullu salata
1 kase kıbrıslıların molehiya dedikleri bir ottan yapılan yemek(küçük çorba kasesi)
2 kaşık mercimekli pilav yememeliydim ama çok severim dayanamadım:26::26:
ara
1 dilim ayva
1 dilim armut
şekersiz çay
günaydın arkadaşlar
bir arkadaşımın akrabası akşam 7 den sonra hiç birşey yemeden tatlı ve ekmeği keserek 2 ayda 8 kilo vermiş. kızlar 3-4 gündür akşam 7 den sonra ağzıma lokma sürmüyorum. birde böyle deneyelim.
hadi kızlar ben kaçar
Kızlar size bir önerim var önümüzdeki hfta herkes maksimum düzeyde yediklerine dikkat etsin veeeeee
bütün dereceler bizim takımdan çıksın
Hem biz kazanalım hem de namımız yürüsün heheheeeeyyyt:13::13:
Ne dersinizzz??? Yani kaçamaksız geçirelim önümüzdeki haftayı...
nasıl diyet bu yaws yeme diyeti resmeen kaptan kızmaaa ben bilmiyorum bu karatayın detayını falan ondan yazıyorum ama çok kalorili şeyler yedirtiyor sana (pastırmayatakıldım:) gerçi br dilimcikk kağıtt gibimdir o
Öğlenki pilav ve salep tamamen fazlalık canım. Karatay hoca çemensiz pastırmaya izin veriyor. Gerçi bende arada bir bir paket alıyorum o da sadece 1 hafta yiyorum. Kokmamayayım diye korka korka yiyorum ama. Bitti zaten. Aslında akşam akşam kaşar ve pastırmada neyin nesiydi anlamaddım ama yani benim menünün bir kısmı karataya pek uymadı bacım. Dur bakalım bugün iyi başladım. Öğlen uygun bir şey bulursam bugün karataya uyarım. Ama işte karatay az yemeyin diyor. Bolca yiyin. KArnınız doysun sonra da 5 saat bir şey yemeyin diyor.
Kızlar size bir önerim var önümüzdeki hfta herkes maksimum düzeyde yediklerine dikkat etsin veeeeee
Merhaba kizlar..
Buraya eskisi gjbi giremedigim icin cok üzülüyorumevimde internet baglantisi yok iphonumdan giriyorum fakat evimde yani oturdugum yerde telefonun 3G si iyi cekmiyor biliyorsunuz normalde ben cogunlukla telefondan giriyordum fakat telefon cok yavas olunca hevesim kaciyor insan sinirleniyor bir sayfayi on dakikada yükleyince.. Simdi bile bu mesaji önce not olarak telefona yaziyorum sonra sayfayi acip ekliyorum cünkü cok cok yavas ilerliyor..
Su anda pencereye en yakin noktaya oturdum yani cama yapismis gibiyimki telefon ceksin:)
Bugün carsiya cikar cikmaz eve internet baglantisi yaptirmak istiyorum esimi ikna edemedim ama bugün basaracagim ya yeni laptop aldim taksitleri ödüyorum ama kullanamiyorum arkadas nasil is bu?
Tabi buraya yazmadikca benimdiyette fis burasi insani gaza getiriyr yav takim ruhu ve beraber basarma istegi cok fazla oluyor.
Evet bugünkü hedefim 3 litre su icmek ve eve internet taktirmakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?