Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mihrace çayı şekersiz içmişsin tebrik ederim..
Benim menüler de çok fena. Patates salatası ve börek yedim.
Bugün niye kimseler yok, çok sıkıcı şu an burası

DDD çok fena olan menünü biryaz hayatım görelim:)))
ay teşekkürler bu aradaazaltttım yarıya düşürdüm yada hiç şekersizz içmeye çalışıyorum tatlıda az yiyiorum artık

nasıl diyet bu yaws yeme diyeti resmeen kaptan kızmaaa ben bilmiyorum bu karatayın detayını falan ondan yazıyorum ama çok kalorili şeyler yedirtiyor sana (pastırmayatakıldım:) gerçi br dilimcikk kağıtt gibimdir o

afiyet olsun canım menünde bir fazlalık görmedim ben gayet güzel

aslındaaaa şukadarcıkşeye dikkat edebilsekkkk rahat veriridee işte bizlerde hayat 7 den sonra başlıyor çay faslı yanına çerezle kurabiyeler hiç olmadı kraker oda olmazsa çayı şekerli içmek bile kafi.
sonrasında meyve faslıı derkenn bütün gün dolu mideyle yatışagçeiyoruz yakamıyoruzdaaa löp löp pıt pıt et oluyor onlar sonradaaa.
bende deneyeyim dikkat etmeyi bakalım

DDmümkünmüdürrr mümkündürr denemek lazım

Öğlenki pilav ve salep tamamen fazlalık canım. Karatay hoca çemensiz pastırmaya izin veriyor. Gerçi bende arada bir bir paket alıyorum o da sadece 1 hafta yiyorum. Kokmamayayım diye korka korka yiyorum ama. Bitti zaten. Aslında akşam akşam kaşar ve pastırmada neyin nesiydi anlamaddım ama yani benim menünün bir kısmı karataya pek uymadı bacım. Dur bakalım bugün iyi başladım. Öğlen uygun bir şey bulursam bugün karataya uyarım. Ama işte karatay az yemeyin diyor. Bolca yiyin. KArnınız doysun sonra da 5 saat bir şey yemeyin diyor.

dünkü menüm

sabah
1 dilim çavdr ekmeği
2 tatlı kaşığı reçel
şekersiz çay:)))) eferin bana

öğlen
bir porsiyon kuru dışarıdkailer küçük oluyorr
yarım porsiyon bulgur pilavı
iki domates turşusu (çeri)
2 kaşık yoğurt

akşam
2 yk et sote
4yk kısır
1 peynirli kabak dolma
2 çatal kabak tatlısı

gece 5tede bir barda boza(( süt olsun diyee

bu karatay ablam tama bana göreymiş aslındaaa ama DD yinede almayım yedikçe iştahım açılıyr benim
sende belki bozmasan tamamen uysan işe yarayacak nedersin

Evet aslında yapalım bunu. bu perşembe itibari ile sıfır kaçamak yapalım. haftaya hem birinci olalım. hem ilk üçte bizim takım olsun.

Merhaba kizlar..

Buraya eskisi gjbi giremedigim icin cok üzülüyorum evimde internet baglantisi yok iphonumdan giriyorum fakat evimde yani oturdugum yerde telefonun 3G si iyi cekmiyor biliyorsunuz normalde ben cogunlukla telefondan giriyordum fakat telefon cok yavas olunca hevesim kaciyor insan sinirleniyor bir sayfayi on dakikada yükleyince.. Simdi bile bu mesaji önce not olarak telefona yaziyorum sonra sayfayi acip ekliyorum cünkü cok cok yavas ilerliyor..

Su anda pencereye en yakin noktaya oturdum yani cama yapismis gibiyimki telefon ceksin:)

Bugün carsiya cikar cikmaz eve internet baglantisi yaptirmak istiyorum esimi ikna edemedim ama bugün basaracagim ya yeni laptop aldim taksitleri ödüyorum ama kullanamiyorum arkadas nasil is bu?

Tabi buraya yazmadikca benimdiyette fis burasi insani gaza getiriyr yav takim ruhu ve beraber basarma istegi cok fazla oluyor.

Evet bugünkü hedefim 3 litre su icmek ve eve internet taktirmakkkkkk

Merhaba kizlar..

Buraya eskisi gjbi giremedigim icin cok üzülüyorum evimde internet baglantisi yok iphonumdan giriyorum fakat evimde yani oturdugum yerde telefonun 3G si iyi cekmiyor biliyorsunuz normalde ben cogunlukla telefondan giriyordum fakat telefon cok yavas olunca hevesim kaciyor insan sinirleniyor bir sayfayi on dakikada yükleyince.. Simdi bile bu mesaji önce not olarak telefona yaziyorum sonra sayfayi acip ekliyorum cünkü cok cok yavas ilerliyor..

Su anda pencereye en yakin noktaya oturdum yani cama yapismis gibiyimki telefon ceksin:)

Bugün carsiya cikar cikmaz eve internet baglantisi yaptirmak istiyorum esimi ikna edemedim ama bugün basaracagim ya yeni laptop aldim taksitleri ödüyorum ama kullanamiyorum arkadas nasil is bu?

Tabi buraya yazmadikca benimdiyette fis burasi insani gaza getiriyr yav takim ruhu ve beraber basarma istegi cok fazla oluyor.

Evet bugünkü hedefim 3 litre su icmek ve eve internet taktirmakkkkkk

seni aramıza dört gözle bekliyoruzzz canımmmmm biran önce bağlan netini

katılıyorum canım sana.süper olur.biraz motive olruz. sıfır kaçamaklı bi hafta aylardır geçirmedim

merhaba kızlar
menü leri yzmayı unutuyorum. bari bu sabahı yazayım
1 yumurta
1 dilim k.ekmek. az peynir.
5 tane zeytin.
akşam saymadım ama aralıksız 10 dk mekik çektim. bol hareket yaptım.

s a, tel. dan girerken bende zorlanıyorum ama benim tel. yavaş,net değil:)

inş neti bağlatır ve daha çok gelirsin

Mihrace sagol canim insallah baglatacam :) :)))

Nidah yok benim telefonla sorunum yok yani baglantida sorun iste oturdugum yerde cekmiyor ya yoksa her yerden giriyordum burya e sureklide cama mi yapisayim ya bu eve net sart :) zayiflamam internete bagli hahaha

Bak simdide mesaji iki kere gondermisim :)

aman bugünde havalar çok güzel. eeee daha daha nasılsınız? muhabbet açmaya çalışıyoruz şurda ya:44::44::44:

tünaydın hatunlar..
benim karatay olayı yalan olmaya devam ediyo.
sabah kahvaltısı tamam gerisii yalaan
akşamları çok geç uyuyoruz, ve saat 12 de meyve yediğim oluyo ya da badem vs.
dünkü spor da yalan oldu.
hatta yalan dünya izlicektim o da yalan olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…