Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bugün işe gitmedik evdeyim kar yağışı nedeniyle menümğü yazmayacağım çünkü benim kapanışşlar kaçamaklı oldu
ben delta marka aldım gıcırtısı yok demiişerdi ama yalan evet gıcırtı sesi var asllahtan biizm altta komşuu yokk en son gece 00:30 da üsütündne indik annemle

DDD çok fena olan menünü biryaz hayatım görelim:)))
ay teşekkürler bu aradaazaltttım yarıya düşürdüm yada hiç şekersizz içmeye çalışıyorum tatlıda az yiyiorum artık
bugün yazıcam menümü söz. iyice saldım ben de ya.
aslında salmak değil de istiyorum ki sıfır kaçamak olsun ama ya emzirdiğimden ya da oburluğumdan olmuyo, olsun az az veriyorum yine de.

pastırmayı hazır alıyosan karatay çok kızar sezen ev yapımı doğal olursa izin veriyo.
bi dekarataya bi süre devam edersen öğünlerde az yiyerek doymaya başlıyosun. sabahları 2 yum yiyince tıkanıyorum artık, 2 zeytin yiyorum peynire yer kalmıyo

Evet canim onceden bikac tane sagip atmistim buzluga onlari goturdum her ihtimale karsi mamada verdim ama gerek kalmamis pazar gunude sabahtan tek dersti cumbur cemaat gittik esim arabada kaldi cocuklarla ogleden sonrada kendim gittim arabayla esim bakti cocuklara allahtan uyumusar geldigimde hala uyuyuolardi okuma askina bak sen diycemde hic calismadim bide bakalim 1 ay sonra bidaha var sinav 1-2 dse calisip gecsem yetice bana seninki 4 yillikmi valla ben esim zorlamasa hic okuamzdim bu saatten sonra basmiyo kafam hic

Bu arada ben yapamiyorum kilo veremiyorum dun tartildim gelen arti geri gitmis 73.9 ama surekli boyle zaten oynuyo bugun belimi kalcami olctum berbat durumdayim nasil becericem bu isi bilmiyorum diyeti sevmiyorum beni daha cok yediriyor benim hareket etmem lazjm oda zor

tünaydınlarr ya kurşura bakmayın kızlar giremedim bu gün bi geçmişe bakıp geleyim aşlında birazda utançtan giremedim dün bi güne gittimde şonuç artı 500 gr naşıl oluyor bir günde bu ya

güle güle kullan canım bol bol zayıfla

ilginnurcum biraz geç cvp verdim canım bu gün b.sayar bozuldu kusura bakma...
ben tesettürlü değilim ancak herhangi bir problem olmuyor sınava alıyorduk....bu arada ben sosyoloji okuyorum...

şağol canım inş. bende bi yerler kazanırım

ne güldüm yaaaaaaa

ş.a canım bende internet bağımlışıyım hemen al valla ben duramıyorum şenin eşin ne karışıyor yav geldi hemen başladımı odunluğa o ne anlar hem şöyle bakam iş buldumu iş

hava çok soğuk kolumu kıpırdatacak halim dermanım yok. sıcak bir çay yanına tatlı birşey olsa diye mızmızlanıp duruyorum. sanki öğlen az yemişim gibi.
iş yerinden arkadaşlarla öğle yemeğe gittik ne varsa yedim. şimdi aldı beni bir pişmanlık yerken sıkıntı yokta sonrası çok fena. ya böyle çok huzursuz oluyorum. diyetteymiş gibi yapıp herşeyi yemek . benim hastalığın adı bu

Sabah:
Terayağlı peynirli 2 yumurta
2 zeytin
5 ceviz
Rezene, dere otu

Ara:
1 elma, 1 havuç
Sütlü kahve

Akşam:
Kuru bamya
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt

Son düzenleme:
Bugünüde ter atark geçiridm tarmbolin üsütnde zıp zıp calorileri yaktım ama yedim yaksam ne çare hem boğazı tutup hemde spor yakmak çözümüm

kızlar çoook dişim ağrıyordu bugün dişçiye gittim uyuşturmayı denedi malesef uyuşmadı antibiyotik kulllanmam gerekiyormuş birde yollar 20 cm kardı çok zorlandık ancak gelebildim bişeyler yiyim geçmişi okurum

eveet.. internet taktirabildimmi?

Hayir.. tabiiki hayir. esimi ikna etmek imkansiz. Ama hakki var ben haftada 4 gün calisiyorum 5 gün calissam full time normal calisiyor olurum ve maasim artar. Zor geciniyoruz esimin is bulma durumuda simdilik kesinlikle yok cünkü daha kimligi bile gelmedi. Ama ben genede evde internetim olsun istiyorum diye biraz inat edince sinirlendi tabii birde bu bulundugumuz maddi durumu anlamadigimi düsündü. neyse arastirdim ayda 59 a internet taktirabiliyormusum eve.. eeeh vallahi cok para benim icin simdilik... mobilya takistleri bilgisayarimin taksitleri... en iyisi biraz daha beklemek.. hem belki beni yüzde 80 yerine yüzde 100 calistirirlar maasim artar ozamanda yaparim interneti..

su anda iphonumun kablosuz baglanti özelligini actim.. laptopumla iphone üzerinden baglanti kurdum.. baglanti coook yavas ama cok mutlu oldum ne yapsam sayfa acilana kadar ben kalkip ziplasammi ek kalori olur?

Bu arada ben hala nasil zayiflayacagimi düsünüyorum.

Dukani nasil yapayimki.. esimle bu cok zor.. hele atak evresi dahada zor.. nedense bana cok zor geliyor.. direk ikinci evreyle baslasak olmuyormu bu diyete??

sayfa açılana kadar zıplamak iyi fikir, güzel hareket olur
eşin de haklı aslında şartlar düzelince alırsın interneti.
bence bi diyete karar vermeden önce bi spor belirle kendine. diyet şekli bulamasan da spor yapınca yerken düşünürsün, az yersin.

Vallahi cok güzel fikir. Ben kendime spor bulayim.

Yeni evimden istasyona tam 20 dakika sürüyor annemin evindeyken 12 dakika sürüyordu... simdi ise giderken istasyona yürüyünce daha cok yoruldugumu hissediyorum.

spor olarak yürümeyi mekik cekmeyi ve mümkünse yüzmeyi seciyorum tek birine sabit kalmak istemiyorum ben ya.

eveet bunu buraya yazdiktan sonra hemen kapali havuz arastirdim ve birtane buldum. Simdi sira her hafta yüzmeye geldi. esim benimle gelirmi bilmiyorum sanirim gelmez. gelmezse ben yanliz gitmek icin onu ikna etmeliyim cünkü bana arkadaslik edebilecek kimse yok etrafimdaki türk arkadaslarimin cogu havuza gitmezler sadece kadinlar icin olan havuza giderler..

DDmümkünmüdürrr mümkündürr denemek lazım

Evet aslında yapalım bunu. bu perşembe itibari ile sıfır kaçamak yapalım. haftaya hem birinci olalım. hem ilk üçte bizim takım olsun.
evet sadece deneyelim daha sonra daha iyi motive olur birbirimize gaz veririz eminim gerisi gelir açıkçası insanın takımını onca takım arasında üstlerde görmek beni acaip gururlandırdı çünkü ben bu takımın parçasıyım...daha iyisini yapabiliriz kızlar 1 hafta sıkalım yani 10 ile 17 si arası 17 sinde kaçamak yaparız ama asla 16 sı değil.....

bu farklı bir ödül olmuşşş :)) ben şu kıyafeti alacağım fala derdim. sanki kızıla boyatmaya cesaret edemiyormuşssundaa zayıflayana kadar zaman geçer o aradada ben cesaretimi toplarım der gibisin hehe

canım ben 1999 senesinden beri kızılım ve bayılıyorum -çok da güzel boyarım bu arada- şimdi doğum ve emzirme sebebiyle boyayamadım ve müthiş özledim saçımın o rengini aynaya bakasım gelmiyor şimdi o yüzden çok istiyorum.... bu gidişle 2-3haftaya boyarım heralde

afiyet olsun canım menün çok güzel ay be hala azaltmadım menülerimi. yaa ben şu hurmaya takmış vaziyetteyimsevdiğin içinmi yiyorsu yoksa metabolizmayı falanmı hızlandırıyor.

mihraceeee sevmiyorum bayyyyılıyoruuuum çok güzel ayrıca iyi bir antioksidanmış....

bacım bu ne 13 yk diye bişey olurmu hiç bi tava de sen şunaaaaaa

sabah öğlen normal o döner yokmu o döner hele bir de künefe gece boza vay vay vay..... canım iyi beslenmişsin semirirsin şekerim sen böööle....

cuma günkü menünde de o milföy böreği gözden kaçmıyor yaniiiii::)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…