bugün yazıcam menümü söz. iyice saldım ben de ya.DDD çok fena olan menünü biryaz hayatım görelim:)))
ay teşekkürler bu aradaazaltttım yarıya düşürdüm yada hiç şekersizz içmeye çalışıyorum tatlıda az yiyiorum artık
pastırmayı hazır alıyosan karatay çok kızar sezenÖğlenki pilav ve salep tamamen fazlalık canım. Karatay hoca çemensiz pastırmaya izin veriyor. Gerçi bende arada bir bir paket alıyorum o da sadece 1 hafta yiyorum. Kokmamayayım diye korka korka yiyorum ama. Bitti zaten. Aslında akşam akşam kaşar ve pastırmada neyin nesiydi anlamaddım ama yani benim menünün bir kısmı karataya pek uymadı bacım. Dur bakalım bugün iyi başladım. Öğlen uygun bir şey bulursam bugün karataya uyarım. Ama işte karatay az yemeyin diyor. Bolca yiyin. KArnınız doysun sonra da 5 saat bir şey yemeyin diyor.
sağol canım.sen ne okuyordun_?
sağolun kızlar.aöf,yerel yönetimler 2.sınıfım. 2.uni olaraktn başladım,bakalım inş sağ salim bitirirm.
ilginnur oku valla.insana iyi geliyo :)
arzucum bebeği nasıl bıraktın süt fln mı sağdın.
çocuklarla çok zor naptın dün valla Allah yardımcın olsn.
trambolinim gelmiş ama bana sıra gelmedi desme yeridr annem kardeşim annemin baktığı çocukk sıra var anlıycağınız neys eyinede bi 10 dk zıpladım inanın baldırlarımdan yukarıya tüm bacağıın kaslarımın çalıştığını hisedebiliyorsunuz bu arada evine alet almyı düşüneneler beklemeyin bile çok eğlenceli kesinlikle alın
ilginnurcum biraz geç cvp verdim canım bu gün b.sayar bozuldu kusura bakma...
ben tesettürlü değilim ancak herhangi bir problem olmuyor sınava alıyorduk....bu arada ben sosyoloji okuyorum...
ne güldüm yaaaaaaahakikaten tamda yatak gıcırtısı gibi sesi vardır....ben öyle bişey alırsam gece ben ancak 12 den sonra başına geçebiliyorum çünkü benim minik bızdık kucakta takılıyor...gece 12 den sonrada yaparsam yan taraflarda komşu yok ama altımda asabi bir avukat abla var mahkemede alıverir soluğu valla.....acaba bende yatak gıcırtısı bu ablacım deyip utandırsam mı acaba
eveet.. internet taktirabildimmi?
Hayir.. tabiiki hayir. esimi ikna etmek imkansiz. Ama hakki var ben haftada 4 gün calisiyorum 5 gün calissam full time normal calisiyor olurum ve maasim artar. Zor geciniyoruz esimin is bulma durumuda simdilik kesinlikle yok cünkü daha kimligi bile gelmedi. Ama ben genede evde internetim olsun istiyorum diye biraz inat edince sinirlendi tabii birde bu bulundugumuz maddi durumu anlamadigimi düsündü. neyse arastirdim ayda 59 a internet taktirabiliyormusum eve.. eeeh vallahi cok para benim icin simdilik... mobilya takistleri bilgisayarimin taksitleri... en iyisi biraz daha beklemek.. hem belki beni yüzde 80 yerine yüzde 100 calistirirlar maasim artar ozamanda yaparim interneti..
su anda iphonumun kablosuz baglanti özelligini actim.. laptopumla iphone üzerinden baglanti kurdum.. baglanti coook yavas ama cok mutlu oldum ne yapsam sayfa acilana kadar ben kalkip ziplasammi ek kalori olur?
Bu arada ben hala nasil zayiflayacagimi düsünüyorum.
Dukani nasil yapayimki.. esimle bu cok zor.. hele atak evresi dahada zor.. nedense bana cok zor geliyor.. direk ikinci evreyle baslasak olmuyormu bu diyete??
sayfa açılana kadar zıplamak iyi fikir, güzel hareket olur
eşin de haklı aslında şartlar düzelince alırsın interneti.
bence bi diyete karar vermeden önce bi spor belirle kendine. diyet şekli bulamasan da spor yapınca yerken düşünürsün, az yersin.
DDmümkünmüdürrr mümkündürr denemek lazım
evet sadece deneyelim daha sonra daha iyi motive olur birbirimize gaz veririz eminim gerisi gelirEvet aslında yapalım bunu. bu perşembe itibari ile sıfır kaçamak yapalım. haftaya hem birinci olalım. hem ilk üçte bizim takım olsun.
bu farklı bir ödül olmuşşş :)) ben şu kıyafeti alacağım fala derdim. sanki kızıla boyatmaya cesaret edemiyormuşssundaa zayıflayana kadar zaman geçer o aradada ben cesaretimi toplarım der gibisin hehe
afiyet olsun canım menün çok güzel ay be hala azaltmadım menülerimi. yaa ben şu hurmaya takmış vaziyetteyimsevdiğin içinmi yiyorsu yoksa metabolizmayı falanmı hızlandırıyor.
bacım bu ne 13 yk diye bişey olurmu hiç bi tava de sen şunaaaaaamenüleri yazmayamı gelsi sıra ne ayy hiç yazasım yok rezillik diz boyu(( ama yazayımda bir fırça atın bana
cumartesi
sabah
2 dilim ekmek
13 yk yumurtalı patates
2 çay kaş.bal
1 kk peynir. 2-3 zeytin
şekersiz çayDD
öğlen yok
ara
bir dilim tabuk gögsü
akşam
fırında doldurulmış tavuğun but 2 ve gögüs kısmından bir parça
2 dilim ekmek
pazar mensü
sabah
2 dil ekmek
2 çy reçel
1 yumurta
2dilim domates bir iki dilim salatalık
2-3 zeytin
3 çatal sucuk
öğlen
1 muz
akşam
( bir porsiyon döner
2 çatal tadımlık künefe
ayran
ara
yok
gece
1 bardak boza
yılbaşındna klma cips var evde paketi açıp kapattım yemedim ama o yenecek orda durdukça içim gıcıklanıyor
mattika bacım rezeneyi taze olarak mı yedin eğer öyleyse nereden buldunnn???????Sabah:
Terayağlı peynirli 2 yumurta
2 zeytin
5 ceviz
Rezene, dere otu
Ara:
1 elma, 1 havuç
Sütlü kahve
Akşam:
Kuru bamya
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?