Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

s-a hatta ve hatta bir istasyon önce inip daha hızlı ve tempolu yürürsen daha da çok işe yarar mekik içinde şu ab shaperlardan alabilirsin belki baya ucuzladı şimdi onlar

Ya erken sevinmek istemiyorum ama bu telefondan baglanti yaparak laptopla girmek harika birseymis yaa. Allah yardim ettide almadim eve gelince hemen denedim bu sekilde net oluyormu diye oluyor valla. ha film video izleyemem belki netten müzik dinleyemem ama varsin olmasin naaaapiiim.. ben buraya gireyimde yeter bana..

Ekino, canim istasyona yürüyerek gidiyorum. Hava cok sogukta olsa yürüyorum evden istasyona. sadece kar yagmissa veya aksamlari cok cok yorulmussam otobüse biniyorum.

mekik aletim var canim su klasik yaysiz birseysiz olanlardan ama daha annemin evinde. bu yüzden simdilik yürüyüsle ve insallah gidebilirsem yüzmeyle idare edecem..

... veee bu hafta sonuna kadar mutlaka anamin evinden nintendo wii yi getirecem evde tepinmek icin spor yapmak icin

Eveet yarin sa nin büyük baslangici olacak..

sa nin anasi türkiyeye yeni gitti martta geri gelecek anasi sayi görünce aaaaaaaaaaaaaa dicek tipki kaynanamin gecen ay aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok zayiflamissin dedigi gibi

yarinki menümü sizinle paylasayimda sabit kalmama bir neden daha olsun

sabah: klasik kahvalti amaaa ekmeksiiz
arada: yagsiz yogurt
öglen: 2 haslanmis yumurta, salata
arada: yagsiz yogurt
aksam: bilmiyorum ama kesinlikle kacamaksiizz

su 3 litre olacak sporda hedef olarak sabah nasil yürüyerek gidiyorsam istasyona evede yürüyerek gelecem...

benim evden istasyona yürürken cok güzel habire yokus assaya aksam iste bu yokuslari cikmak istiyorum

savulun ben geliyorum citir olmaya geliyorum

yaaa tabi bizim bile burada totomuz donuyo, oralar müthiş soğuktur heralde...zayıflıcam diye üşütme kendini canım...

insan elindekinin değerini anladığında ve elindekilerlle mutlu olabilmeyi başardığında daha huzurlu oluyor...inşallah eşinde iş bulur da tatlı canın sıkılmaz canım...

menünü çok beğendim akşama da az yağlı sebze yap hafif olur hem ya da salata ama tabiki mutlaka uy takipteyim hııııı ona göre

menünü çok beğendim akşama da az yağlı sebze yap hafif olur hem ya da salata ama tabiki mutlaka uy takipteyim hııııı ona göre

evet canim gercekten müthis soguk...

evet evet aksama az yagli sebze yaparsam harika olacak bende öyle düsünüyorum yarin eve brokoli falanda alayimda tam olsun

en sn menümü yazayımda yatayım artık
sabah
1 yumurta
3 zeytin
3 adet ceviz

ara
sütlü nescafe

öğle
1 kase çorba
1 kk peynir

ara
-------

akşam

1kase çorba
1 yk mercimekli pilav

ara
3/4 elma
1 dilim armut
bu ikisini minik minik doğrayıp üstüne tarçın serptim

evet evet aksama az yagli sebze yaparsam harika olacak bende öyle düsünüyorum yarin eve brokoli falanda alayimda tam olsun[/QUOTE]
ben brokoliyi çok seviyorum haşlayıp sarımsak limon ve az yağla soslayıp öyle yiyiyorum müthiş oluyor ben emzirdiğim için gaz yapar diye yiyemiyorum....

günaydın kalın belli hanımlar :)
başkanım bu hafta birinci olaım sözüne katılıyorum cani gönülden destekliyorum daha önceki verdiğim zararıı şimdi ödeme vaktim geldii dediğin gibi sıfır kaçmaksız haftayı bitirmek lazım bide şu misafir winstonumuz geleydi bize gaz vereydi iyi olurdu

Günaydın kızlar canım hiç bir şey istemiyor bu hafta 1gün bile diyet yapamadım sonuç dan korkuyorum bugünde ygs basvurusuna gideceğim ins aksilik çıkmaz hadi size mutlu günler banada bu sebepsiz bunalımdan bir an önce çıkma lar

buteşhisi bende sevdim aynısı bendede varr saanırım yaaaa o yüzden yerken mutlu yedikten sonra mutusum pişmanlktan dolayıı elimi atıp öğürüp çıkarasım geliyor sonrada afrikayı somaliyi düşünüp saçmala Allahın nimetleirne nankörlük yapma diyip vazgeçiyorum işteeee adam akıllı hakkını versem iu diyetinn

Ya birde bir şey soracağım bu tuvalete sabah çıkmak istiyorum ama olmuyor ta öğlen sonra oluyor acaba akşam dan ne içersem sabah wc. Ye giderim

Sabah:
Terayağlı peynirli 2 yumurta
2 zeytin
5 ceviz
Rezene, dere otu

Ara:
1 elma, 1 havuç
Sütlü kahve

Akşam:
Kuru bamya
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt

ooo iki yumurtaa bu hangi diyetmiş yawss bende uygulayam hiç acıkmaz insan:)))
birde akşam menüsünün porsiyonları nee kuzucum yaa masum görünmekle beraberrr tabak tabak yediysen oooo

onun dışında ara ve öğlen olmayışı fenaaa

çokkkkkkkkkkk geçmiş olsun cnaım yaaa diş ağrısızor oluyor Allah şifa versin

ama ama o dönere tereyağı koydurmadım ekmekelerinide bitirmedim:))
oy oyy bozayı içtim yaa napim sütüm azalıyor ((

hadi bakalım inş. dersinki menüme sadık kaldım kızlarrrrrrrr yuppii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…