Vallahi cok güzel fikir. Ben kendime spor bulayim.
Yeni evimden istasyona tam 20 dakika sürüyor annemin evindeyken 12 dakika sürüyordu... simdi ise giderken istasyona yürüyünce daha cok yoruldugumu hissediyorum.
spor olarak yürümeyi mekik cekmeyi ve mümkünse yüzmeyi seciyorum tek birine sabit kalmak istemiyorum ben ya.
mattika bacım rezeneyi taze olarak mı yedin eğer öyleyse nereden buldunnn???????
Ya erken sevinmek istemiyorum ama bu telefondan baglanti yaparak laptopla girmek harika birseymis yaa. Allah yardim ettide almadim eve gelince hemen denedim bu sekilde net oluyormu diye oluyor valla. ha film video izleyemem belki netten müzik dinleyemem ama varsin olmasin naaaapiiim.. ben buraya gireyimde yeter bana..
Ekino, canim istasyona yürüyerek gidiyorum. Hava cok sogukta olsa yürüyorum evden istasyona. sadece kar yagmissa veya aksamlari cok cok yorulmussam otobüse biniyorum.
mekik aletim var canim su klasik yaysiz birseysiz olanlardan ama daha annemin evinde. bu yüzden simdilik yürüyüsle ve insallah gidebilirsem yüzmeyle idare edecem..
... veee bu hafta sonuna kadar mutlaka anamin evinden nintendo wii yi getirecem evde tepinmek icin spor yapmak icin
menünü çok beğendim akşama da az yağlı sebze yap hafif olur hem ya da salata ama tabiki mutlaka uy takipteyim hııııı ona göreEveet yarin sa nin büyük baslangici olacak..
sa nin anasi türkiyeye yeni gitti martta geri gelecek anasi sayi görünce aaaaaaaaaaaaaa dicek tipki kaynanamin gecen ay aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok zayiflamissin dedigi gibi
yarinki menümü sizinle paylasayimda sabit kalmama bir neden daha olsun
sabah: klasik kahvalti amaaa ekmeksiiz
arada: yagsiz yogurt
öglen: 2 haslanmis yumurta, salata
aksam: bilmiyorum ama kesinlikle kacamaksiizz
su 3 litre olacak sporda hedef olarak sabah nasil yürüyerek gidiyorsam istasyona evede yürüyerek gelecem...
benim evden istasyona yürürken cok güzel habire yokus assaya aksam iste bu yokuslari cikmak istiyorum
savulun ben geliyorumcitir olmaya geliyorum
hııııııııııııııııı ben aradım ama bulamadım garip bir bitki soğana benxiyor home tv de sık sık kullanıyorlar....yok canım rezene çayı o, rezene yazmışım
yaaa tabi bizim bile burada totomuz donuyo, oralar müthiş soğuktur heralde...zayıflıcam diye üşütme kendini canım...
insan elindekinin değerini anladığında ve elindekilerlle mutlu olabilmeyi başardığında daha huzurlu oluyor...inşallah eşinde iş bulur da tatlı canın sıkılmaz canım...
menünü çok beğendim akşama da az yağlı sebze yap hafif olur hem ya da salata ama tabiki mutlaka uy takipteyim hııııı ona göre
bugün yazıcam menümü söz. iyice saldım ben de ya.
aslında salmak değil de istiyorum ki sıfır kaçamak olsun ama ya emzirdiğimden ya da oburluğumdan olmuyo, olsun az az veriyorum yine de.
o
hava çok soğuk kolumu kıpırdatacak halim dermanım yok. sıcak bir çay yanına tatlı birşey olsa diye mızmızlanıp duruyorum. sanki öğlen az yemişim gibi.
iş yerinden arkadaşlarla öğle yemeğe gittik ne varsa yedim. şimdi aldı beni bir pişmanlık yerken sıkıntı yokta sonrası çok fena. ya böyle çok huzursuz oluyorum. diyetteymiş gibi yapıp herşeyi yemek . benim hastalığın adı bu
Sabah:
Terayağlı peynirli 2 yumurta
2 zeytin
5 ceviz
Rezene, dere otu
Ara:
1 elma, 1 havuç
Sütlü kahve
Akşam:
Kuru bamya
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
kızlar çoook dişim ağrıyordu bugün dişçiye gittim uyuşturmayı denedi malesef uyuşmadı antibiyotik kulllanmam gerekiyormuş birde yollar 20 cm kardı çok zorlandık ancak gelebildim bişeyler yiyim geçmişi okurum
bacım bu ne 13 yk diye bişey olurmu hiç bi tava de sen şunaaaaaa
sabah öğlen normal o döner yokmu o döner hele bir de künefe gece boza vay vay vay..... canım iyi beslenmişsin semirirsin şekerim sen böööle....
cuma günkü menünde de o milföy böreği gözden kaçmıyor yaniiiii::)))
hadi bakalım inş. dersinki menüme sadık kaldım kızlarrrrrrrr yuppii :))Eveet yarin sa nin büyük baslangici olacak..
sa nin anasi türkiyeye yeni gitti martta geri gelecek anasi sayi görünce aaaaaaaaaaaaaa dicek tipki kaynanamin gecen ay aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok zayiflamissin dedigi gibi
yarinki menümü sizinle paylasayimda sabit kalmama bir neden daha olsun
sabah: klasik kahvalti amaaa ekmeksiiz
öglen: 2 haslanmis yumurta, salata
aksam: bilmiyorum ama kesinlikle kacamaksiizz
su 3 litre olacak sporda hedef olarak sabah nasil yürüyerek gidiyorsam istasyona evede yürüyerek gelecem...
benim evden istasyona yürürken cok güzel habire yokus assaya aksam iste bu yokuslari cikmak istiyorum
savulun ben geliyorumcitir olmaya geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?