Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah sabah çok güzel motive ettinşekerim saolasın bukadarrrr açıksözlü olunmazki hhıhhhhhhhhhh haydin spora

herkese günaydın. burda da kar yağmaya başladı hava soğuk olunca otomotikman depresyon moduna geçiyorum.

merhaba takımınızda yer varmı bend eüye olabilirmiyim siizn takip ediyorum uzun zmandır 27 kg verdim ve malesef geri aldım şimdi tekrra vermek için takımınıza girmek isityorum

merhaba takımınızda yer varmı bend eüye olabilirmiyim siizn takip ediyorum uzun zmandır 27 kg verdim ve malesef geri aldım şimdi tekrra vermek için takımınıza girmek isityorum

Ben daha önce de gördüm seni bacım. Hatta bol paylaşım yapacaksan gelebilirsin dedim diye hatırlıyorum.

slm kızlar giremiyorum pek ya oğlan yine hasta 2gündür ateşi 39larda..

ne yedim yemedim ben bile bilmiyorum..

diyetkolik arkadaşımdır liseden hatta iddalaşıp yenildiğim kişidir gerçekten 1 ayda 27 kg vermişti şok diyetlerle 115 lerden düştü şimdi hepsini geri almış bende tavsiye ettim kendisine burayıı

sabah 1 sütlü nescafemi içtim
öğlende 1 actıve yoğurdumu yedim
asıl mesele akşamı atlatmakta benim için diyet te ilk 3 gün çok zor oluyor başldımı geriisi geliyor ama işte başlaması kolay değil

herkese merhaba arkadaşlar
ben epeydir düşünüyordum ben bu işi beceremiyorum. 1 yıldır burdayım sadece 3 kilo vermişim. iyice sıkıldım bunaldım. diyet yapmam gerek dedikçe daha fazla yemek yemeyi düşünür oldum 2 geri 1 ileri . yani kızlar ben biraz mola vermel istiyorum. beni listeden çıkarırmısın başkan sizleri taımak güzel. keşke hedefime ulaşıp gitseydim ama ben beceremedim kızlar.

yakar inana bana olduğuın yerde kalabilmek bile aslında bi başrı cidiyim ben hersene ekliyorum üsütüne kilolarınn
ama snei anlıyorumda bazen bunalıp bi rahtalmaka isityor insan önce izine ayrılll daha sonra fikrinn değişmezse çık derim ben inan bana burdan çıktığındada tamamen başıboş hisediyor insna kendini burası sana en azından diyet yamalısın bilincini hatırlatıyıor he yapabiliyoz yapamıyoz o ayrı ama dediğim gübü önce izine çık arkadaşım

Nereye bacım. Dur bakalım. Bak şöyle yapalım. Sen gel biz ikimiz seninle yeni bir diyete başlayalım. Ama gerçekten. Ben hergün sana o gün kaç kalori alman gerektiğini söyleyeyim. Ve ağırlıklı yemen gerekenleri, ayrıca yememen gerekenleri de söyleyeyim. Seninle birlikte bende yapayım bunu. Yeni ve kendi hazırladığım bir diyet yapıcam bende arkadaşım. Ve yüzde yüz işe yarayacak. Birlikte 3 hafta yapalım eğer olmuyorsa ondan sonra zaten bende gidicem bacım. Ama bu sayede ben seni zayıflatıcam diye hırs yapıcam. Seninle bende zayıflayacağım, sende ben seni kontrol ettiğim için zayıflayacaksın. Hem daha sabah söyledin bacım kar yağdı ya ondan. depresyon yani bu. Bu hafta kilo bildir sonra pazartesine kadar uğrama. Ben sana liste göndericem bu arada ilk gün için.

He diyebilirsin ki yahu sende kilo verdin mi bana akıl vermeye kalkıyorsun. Dersende haklısın. Ama bak gerçekten birlikten kuvvet doğar bacım. Ben iki gündür araştırıyorum. Bu sefer olacak bacım. Kendine ve bana da son bir şans ver bence.

Son düzenleme:
karatay diyeti bu, doyana kadar yiyosun. bulguru kilo verme döneminde ölçülü ye diyo ama ben emzirdiğim için bi tabak yiyorum.
çok da güzel kilo veriliyo. 2 öğün ve ara öğünsüz olanı makbul zaten.

slm kızlar giremiyorum pek ya oğlan yine hasta 2gündür ateşi 39larda..

ne yedim yemedim ben bile bilmiyorum..
geçmiş olsun..

yakar yapma bacım. sensiz olmaz. bak senin en büyük hatan çok katı bi diyet yapmaya çalışman, sonra bunalıp yiyosun işte.
hafif diyet yap az az ver ama burda kal. olmaz mı:26:

hadi kzılar bu hafta atağa kalkıyoruz yakarrr son bikez daha dene sezenden iyi diyetisyen bulamazsın bak
bu iş tek başına olmuyor olmuyor

sıra haricinde bir problem olacağını sanmıyorum .....insan abuk subuk beslendiğinde kendini çok kötü hissediyor çünkü ne yiyiyorsak o yuz. besinler günde 3 öğün bedenimize girmesini izin verdiğimiz maddeler içeriyor eğer kötü beslenirsen kötü maddeler alıyorsun ve bedenin gibi ruhun da etkileniyor ...o yüzden bir an önce diyet demiyorum bak sağlıklı beslenmeye geç veeeeee silkelen kendine gel....bir başka sen daha yok kıymetini bil...bu yaşları insanın kendisiyle barışık geçirmesi çok güzel bişey....çok gençken güzellk var akıl var tecrübe yok, yaşlıyken akıl var tecrübe var güzellik yok bu yaşlar özellikle benim için yaşını bilmiyorum ama benim için çok değerli senin için de öyle olsun dilerim....ve buradaki herkes için....

Ya birde bir şey soracağım bu tuvalete sabah çıkmak istiyorum ama olmuyor ta öğlen sonra oluyor acaba akşam dan ne içersem sabah wc. Ye giderim
canım şu bimdeki greeeneood çayından al artık kalitesinden mi yoksa kalitesizliğinden mi bilmem hiç bir çay beni bu kadar uvalete koşarken maksimum hıza çıkaramamıştı bu başardı

"Bu mekik senin şeferine emmoğlu" diyemeyecek miyim ben artıkın bacım
Bir mekik kardeşliği kolay kurulmuyor, sen bırakıp gidersen benim mekik gardaşım kim olacak, öyle 10 mekik çektim 20 mekik çektim 8 gün yattım oyy anam diyenler, ben 1500 çektim dediğimde göz pörtletenler, onca şeyi yiyip akşam 10 mekik çekti diye her yediğini hatta eski yağlarını bile erittiğini sananlar..söylesene bacım beni bu dünyada kim anlayacak üleeeyn...
Suhan gittiğinde 48lik dağıldı demiştim, sende mi gidiyorsun, mekik kardeşliğide mi dağılıyor hee..
Açaydım kollarımı, açaydım baklavalı göbeeemi, durduraydım seni kaslarımla, gitme diyeydim, koma beni yaban ellerde diyeydim.

Hem ayrılıp gidince, böyle misafir dobiş olmak kolay mı sanıyorsun...
Ne eşleştiriyorlar seni, ne listelere dahil ediyorlar, ne boncukluyorlar
Hep 3. sınıf vatandaşı, hep bir iteklenen zenci arkadaş, acıların dobişi Emrah'ın kız kardeşi gibi bir insan oluyorsun gün geliyor

Ayrıca illam gidecem diyorsan da güzel bir ayrılık yazısı isterim, ne öyle sizi tanımak güzeldi kaybolun gidin şimdi der gibi..Onca yenmişliğimiz, içmişliğimiz oldu, kah mekik aletinde ağladık, kah 2000 diye yazıp buraları inlettik, dukandan ayça kaya'ya ordan ona burdan bura el ele peş peşe koştuk, kış geldi yedik, yaz geldi yedik, yazın sıcak dedik kışın soğuk dedik bayram dedik, seyran dedik hep el ele bahane bulduk, el ele yedik.Regl zamanımızı bile aynı zamana denk getirip birikte vurduk yemenin dibine.Şimdi onca yaşanmışlıktan sonra zırt diye gidemen bacım.Yalan mıydı her şey, oynadın mı tüm hislerimle, sevdamla, mekik aşkımla he?
beğenmedin mi ben, sevmedin mi hiç? Ezik miyim ulan ben? Yolda görsen ezik bu mu dersin, üstüme mi basarsın, kızzzzz Tülaaaayyy gitme.

çokkkkkkkkkkk geçmiş olsun cnaım yaaa diş ağrısızor oluyor Allah şifa versin

sağol tatlım herkesten uzak tutsun çok fena inan hemde azı diş of anam offf

ay kız 3 yk kaşığı olacak oo 13 olurmu yawsss yuh dedim kendimee

hahahaaaaa bacım bende ne fırça kaymışım ama hihihhihihi

ama ama o dönere tereyağı koydurmadım ekmekelerinide bitirmedim:))
oy oyy bozayı içtim yaa napim sütüm azalıyor ((

döner konusunda;;;; hııııııııııı hıııııııııııı eveet öyledir.... ben döner ve çukulatayı midenin kapısını tutan nöbetçilere benzetiyorum onları yediğimde kimse kalmadığı için herşey girebiliyor içeri....biraz çocukça ama işe yarıyor(bu arada bayılırım boooool tereyağlı iskendeere yaaaavvvvvvvvvvvv)

hadi boza beben için ona hiç bişey demiyorum bakjkkk

hoşgeldin vinston ne güzelllllllll yazmışsın kızzzzz e bunun üstünede gidilmez yakar bacııııı etme yaniiii

evet evet aksama az yagli sebze yaparsam harika olacak bende öyle düsünüyorum yarin eve brokoli falanda alayimda tam olsun
ben brokoliyi çok seviyorum haşlayıp sarımsak limon ve az yağla soslayıp öyle yiyiyorum müthiş oluyor ben emzirdiğim için gaz yapar diye yiyemiyorum....[/QUOTE]

Aynen canim bende brokoliyi öyle yemeyi cok seviyorum. Aksama ne yemek yaparim bilmiyorum ama brokoli suan icin favorim

hadi bakalım inş. dersinki menüme sadık kaldım kızlarrrrrrrr yuppii :))

Valla canim suan is yerindeyim ve az önce salata ve 2 haslanmis yumurtami yedim su ana kadar menüye sadik kaldim :)

ay kızlar ya ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı. valla moral motivasyon dipte bende . 2 öğün az yiyip diğer öğün vuruyorum kırbacı . bende denge sorunu var yani. halbuki terazi burcuyun yani.
yenilen pehlivan güreşe doymazmış .bende öyle denemedik diyet olay bırakmadım. şimdi sezen ne yapacaktı diye meraktan çatlardım. evet bacım birde senin yöntemi deneyelim nede olsa aramızda en sıska sensin bir bildiğin vardır.

kızzzz ağlatacan beni kızzzzzzzzzz inan harbi alıştım size . sen beni boşverde . inzivada kaç kilo verdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…