kendimi müziği bırakıyorum diyip 1 ay sonra sahnelere geri döndüm diyen adnan şenses gibi hissettim. öğlen diyeti bıraktım diyip akşam olmadan . sezen hadi beni zayıflat diyorum. harbi tam bakırköylüğüm yani37::
kızzzz ağlatacan beni kızzzzzzzzzz inan harbi alıştım size . sen beni boşverde . inzivada kaç kilo verdin.
slm kızlar
ben geldim sevdiceğimle dolu dolu 2 gün yaşadık herşey mükemmeldideli gibi özlemişim ama bugün ayrıldık çok zordu neyse şurda 7 ay kaldı ondan sonra kavuşcaz inşallah
geçmişi okuyamadım yeni geldim eve neler olmuş okurum birazdan herkese iyi akşamlar
Tekrar hoşgeldin o zaman bacım.
Bak millet inzivaya çekilip bir mağarada 60 yıl durur, ben de evimde bir hafta durdum.
Herkesin inzivası, çekilişi illa uzun soluklu olacak değil ya
Yeni yıl ve sonraki yeme şokunda 2 günde 3 kilo almıştım, 4 günde o 3 kiloyu şükür yolladım bacım.
Döndük başa yani 70.200.
Hep 3-5 kilosu olup diyetisyene giden tiplere ayar olurdum, kendimce 2 dilim ekmeği kesse bu dingil bu kiloyu çoktan verir, gidip diyetisyene para bayılıyor derdim.Ama o dingil eğer 20 kilo vermiş ve son 5 kiloyu artık veremiyor da uzman yardımı alıyorsa dingil değilmiş işte, geç anladım
Ne bilem diyetisyenemi gitsem diyorum, yeni bir diyete mi başlasam diyorum.Aslında depresyonun dibindeyim bacım ya.
Bende de çok uzun zamandır iştah sıfır, yemekle aram kalmadı, en son yılbaşında normal insan yemeği yedim, hiç ne göresim ne yiyesim var ama böyle böyle de gitmiyor kilolar yahu.
Şimdi yeni diyet ya da diyetisyen beni hayvan gibi yedirecek diye de ne diyete başlamak ne de diyetsiyene gitmek istiyorum.
Her sabah yumurta haşlayıp yiyorum, akşam da kerevizi yoğurtla yiyorum ama kilo aynı.
Bu sabah değişiklik olsun dedim bir portakal yedim.Ve bu saate kadar hiç acıkmadım.Eşime kurufasülye pilav pişirdim tadına bile bakmadım.Yani hani sen çabalıyorum ama bazen koyveriyorum ve kilo veremiyorum diyorsun ya, ben koyvermiyorum, deli gibi spor yapıyorum, yemekle aram sıfır ama hala aynı yerde yüzüyorum.Hani senin yiyen de ölüyor yemeyen de mantığın gibi
Belki yürüyüşü ya da koşuyu hayatıma sokayım diyorum yüksek tempolu bir şey olsun cardio hesabı, ona da kar kış geldi, totomu mu kırayım çıkıp diyorum.Ne bilem, kollarımda pazu mu ne derler ondan çıktı yahu, az dahamekik, dambıl o bu dersem bildiğin Hulk olacağım.Falan filan bacım ya.Yani keyfim yok.
Ama se_zen'in dediği bir şey vardı; illa gidecek vücut kendini sonsuza dek kitlemez ya, şu anoreksik olanlar nasıl 20-30 kiloya düşüyor, vücut illa bir yerde inadını bırakıyor demişti.O yüzden elbet inadı kırılacak diye bir umut bekliyorum ama şey gibi hani eşek gibi çalışırsın sınavdan 3 alırsın, onca emeğine yazık olur, nerede hata yaptığını bulamazsın, ama hala çalışmaya devam edersin hatta daha çok ama gene 3 alırsın falan..Şu an kendimi öyle bir modda hissediyorum.Karada kürek çeken biri gibi.ne bilem.
Ama sen kal, herkes kalsın ya, motivasyon lazım bana, bize, hepimize.
Madem bir çatı altında şişman olduğumuz için toplandık, giden olacaksa da artık şişman olmadığı için, başardığı için, kazandığı için, eski fit ve sağlıklı günlerine döndüğü için gitsin, başka sebepten değil
Tamam bacım sana da kendime de söz veriyorum . 3 hafta içinde incecik olucaz kız. 3 hafta da en az 5 kilo vericez bak. Bu böyle biline. Evet şimdi kilolara savaş ilan ediyorum. Ve dün akşam kartopu oynadıktan sonra donup, boncuk boncuk şişen ve elinle hissedilen yağlara da savaş açıyorum. Seninkilere de açıyorum. Ben hemen acil durum planı hazırlıyorum bacım. Beni bekle.
maşallah arkadaşım . verdin demek o hain 3 kiloyu . ben sana çok inanıyorum. sen eninde sonunda 0 beş kiloyuda verir hedefine ulaşırsın. ben kendimden iyice ümidi kestim. niyemi ben 3 gün sıkı sıkıya diyete sarılıyorum ağzıma mercimek tanesi bile almıyorum . biri çıkıp deseki aman bir günden birşey olmaz akşama telafi edersin ben dünden razı hemen yoldan çıkıyorum. ya gerçekten zayıflamak istemiyorum . yada ümitsiz bir iradesizim. kendimdeki sorunu biliyorum. ne yaparsam ne yersem hemen kilo vereceğimi ama gel gör ki irade sıfır.
vicdan muhasebesi yaparsın ya ben kendime hep diyorum ne olacak şimdi diyelimki verdim 10-15 kilo bundan sonra gene salacaksın kendini gene olacaksın 65 kilo gene saracaksın başa. işte ozaman mutfakta buluyorum kendimi. bugün çok bunaldım dün akşam salata yedim sabah olmak bilmedi felaket acıktım. kahvaltıyı işyerinde yaptık. yanımdaki arkadaş bir kase tahin pekmez yedi ben azıcık kepek ekmeği ile oyalandım durdum . okadar açım ki anlatamam yiyeceğim ama yanımdaki kızlar az ye beygir diyecekler içlerinden bana diye düşünüp yemiyorum. zaten dışarısı berbattı benim psikoloji alt üst oldu bugün yani. neyse kızlar güzel sözleriniz ve desteğiniz bana moral verdi. iyi ki tanımışım sizleri
iyiki bu takımdayım
en güzel zaman lar kaçırma bu zamanları evlenince demişlerdi derşin
Selaaam kizlaaar
bugün yediklerimi siralayayim:
sabah: 1 bardak süt
arada: yagsiz yogurt
öglen: salata, 2 haslanmis yumurta
aksam: salata, haslanmis brokoli ve havuclu salata, tavuk eti
su 2 litreye yakin ictim.
spor olarak istasyona gidis gelis toplam 40 dakika yürüdüm. ve tabiiki spordan saymasamda bütüün gün isyerinde ayakta kaldim...
esim meyve yiyecekmis ama ben yemek istemiyorum atak evresizde olsa dukan yapiyorum ve buna sadik kalmak istiyorum..
su an kendimi tarcinli bisküvi tarcinli cikolata veya eti rondo gibi seyler yemekten uzak tutmaya calisiyorum ve tabiiki evde bulunan bütün seker icerikli gidalardan coladan ice teadan.
zormus ya ev abur cubur doluyken durabilmek böyle.
suanki kilomu bilmiyorum evimde tarti yok nasil tartilacagim bilmiyorum.
menün güzelmişsakın dadanma o abur cuburlara gerisi geliyor bir de insanın güvenini zedeliyor eyedinmi sakkkınnnnnnnnnnnnnorada eczanelerde tartı yokmu yada bir dükkana git alıcak numarası yap tartıl hihhihih
kızlar bu günkü menüm
sabah
marul
3 ceviz
2 kaşık lorpeyniri
1 domates
1 salatalık tan oluşan salata
ara
sütlü nescafe ve 1 adet tadımca yerfıstıklı
bu gün misafirlkteydim
öğle
1 dilim pizza
1 kurabiye
2 kaşık makarna salatası
yaktı beni bu menüüüüüüüüüüüü arkadaşa seslice "canım tam gününde çağırdın yarın kilo bildirimi var napcam ben" demişim kız saf saf bakakaldı:::))) anlamadı
akşam 1 galeta 1 bardak yeşilçay
Aman uzak dur o abur cuburdan. Menü de spor da iui baya, böyle devam et tartılırsın elbetSelaaam kizlaaar
bugün yediklerimi siralayayim:
sabah: 1 bardak süt
öglen: salata, 2 haslanmis yumurta
aksam: salata, haslanmis brokoli ve havuclu salata, tavuk eti
W
su 2 litreye yakin ictim.
spor olarak istasyona gidis gelis toplam 40 dakika yürüdüm. ve tabiiki spordan saymasamda bütüün gün isyerinde ayakta kaldim...
esim meyve yiyecekmis ama ben yemek istemiyorum atak evresizde olsa dukan yapiyorum ve buna sadik kalmak istiyorum..
su an kendimi tarcinli bisküvi tarcinli cikolata veya eti rondo gibi seyler yemekten uzak tutmaya calisiyorum ve tabiiki evde bulunan bütün seker icerikli gidalardan coladan ice teadan.
zormus ya ev abur cubur doluyken durabilmek böyle.
suanki kilomu bilmiyorum evimde tarti yok nasil tartilacagim bilmiyorum.
kızlar bu günkü menüm
sabah
marul
3 ceviz
2 kaşık lorpeyniri
1 domates
1 salatalık tan oluşan salata
ara
sütlü nescafe ve 1 adet tadımca yerfıstıklı
bu gün misafirlkteydim
öğle
1 dilim pizza
1 kurabiye
2 kaşık makarna salatası
yaktı beni bu menüüüüüüüüüüüü arkadaşa seslice "canım tam gününde çağırdın yarın kilo bildirimi var napcam ben" demişim kız saf saf bakakaldı:::))) anlamadı
akşam 1 galeta 1 bardak yeşilçay
Sabah:
1 portakal
2 yumurta
2 zeytin
5 ceviz
Peynir, dereotu
Akşam:
Saç kavurma
1 yk bulgur pilavi
Yoğurtlu mantar
2 yk rus salatası
Güllaç
Tatlıyı nasıl özlemişim hala tatlı yemenin mutluluğu var üstümde
Yarın tartıya yansımasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?