Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hani winston hep yazıyo da işlenmiş gıda düşmanı, nescafe içeni kovalıyodu diye o misyonumu devam ettirmek istiyorum. ne diyetiymiş ki o öyle 3 haftada 5 kilo vericeksiniz. ki senin de yakarın da öyle onlarca kilo fazlası yok ki, 90 kilo olsanız 3 haftada 5 kilo anlaşılır belki ama yüzdeye vurunca senin 10da birin gidicek demektir sezen, sence bu sağlıklı olur mu?
hadi verdiniz diyelim geri almaz mısınız, geri almam diyosan tamam ama şüphen varsa bi daha düşün. yeni sloganım az az ama kalıcı kilo vermek, gelin el ele verelim. birlik olalım.
al ver al ver metabolizmanın düzenini bozuyoruz sezenim, sonra ipleri ele alıyo ne yapsak vermiyo kalan 3-5 kiloyu.

Birde şu su konusunda çalışmam lazım.
Bugün mesela az önce ilaç içerken 2 yudum su içtim.Onun harici günde 2-3 litre sıcak su içiyorum yani bitki çayı falan.Ama saf su sıfır.
Kışın bu soğukta hiç içesim gelmiyor yahu.Zaten sevmem suyu, gene yazın ihtiyaçtan içiliyor ama kışın 10 gün içmesem aklıma gelmiyor.Eşim de öyle, geçen "aa ben 2 gündür evde hiç su içmiyorum" dedi ama kolanın ,çayın dibine vuruyor.
Belki de su içmiyorum diye aynı yerde sayıyorumdur, öff ne bilem neye bahane bulacağımı şaşırdım işte

bacım bence sen ideal kiloya geldin dayandın. artık tartıdaki kiloya takılma aynaya bak, nerende fazlalık varsa orayı eriticek hareketler yap. zaten bişey yediğin de yok. daha ne kadar diyet yapasın yani.
biliyorum insan daha da vereyim istiyo, 58 olunca 55 e dikmiştim gözümü ama 55 olsam da bölgesel sorunlar durmaya devam edicek. şimdi hedefim 58 olmak ve bölgesel çalışmak.
tracy bacının bi videosunu gördüm, koşu bandında yan yan zıplıyo basenleri yok ediyomuş, öyle bişeyler yapıcam.

bak çorba dedin de ezogelin vardı bi de onu yazmayı unutmuşum.
dışarda yedik bacım bu menüyü, çorba yemek pilav salata yaparım ben tamam ama böyle mezeli falan aşar yani.
dışarda olduğu anlaşılır gibim gelmişti bana not düşmemiştim.
güllaç severim ben ya nasıl güzel gitti, evde yapsam tepsiyi yerim, bilsem 1 dilimde kalacağımı yaparım.

bir de ben sana göre her zaman çok yiyorum ya, her zaman çeşidim çok oluyo. sen sabah yumurta akşam kerevizle nasıl yaşıyosun, ben 3 gün yaparım bunu 3.gün isyan edip dünyaları yerim. kendimi bildiğimden kalkışmıyorum hiç. benim yeni hedefim herşeyden yiyip az az kilo vermek, sonra herşeyden yedim ama kilo verdim diye hava atıcam
ideal kiloya yaklaştıkça azaltırım ama şimdi bu yemeye de gidiyo yani. hamurişi tatlı vs yemedikten sonra

karbonatlı su iç ozaman. su içme konusunda şu alkali diyetini bi oku. sadece alkali su içerek kilo verenler var.

@Mattika,
Alkaliye çok uzun zamandır bakıyorum ama ne bilem.Geçen birinin değerleri kötü çıkmış, karbonattanmış.Aslında bu günümüz diyetleri ya da beslenme yöntemleri şahane oh ne sağlıklı kilo verdik diyoruz da hepsi yeni trend.Bir 20 yıl sonra getirisi götürüsü ne olacak bilinmiyor.10 yıl önce Atkins modaydı, millet vurdu pastırmanın, yumurtanın dibine.Sonra ölenler, kolestrolü kabaranlar taşanlar, zart olanlar zurt olanlar.Şimdi misal Dukana'a iyi bakmıyorum ben.Vur dibine yumurtanın, tavuğun.Eee3 sene sonra ne getirecek bu kadar proteine yüklenmek acaba özelikle karaciğerde göreceğiz.Ya da bu alkali şey hesabı.Eskiden sirkeli su için modası vardı, nice kadın sirkeden medet umut edip nice midesini deldi.Şimdi de karbonat atın.Ee peki 10 yıl sonra benim böbreğimdeki oluşacak duruma bu öneriyi ortaya atan vebalini alacak mı, beni hayrına eskisi gibi iyi edecek mi..Ben biraz garip bir tipim ya, bu işlerle işkillenniyorum işte, pek sıcak bakmıyorum.Tüm bu beslenme aışkanlıklarının içinde özellikle bir tek monti ve karatay akıllı işi bana göre.Zaten monti karatay'ın sabah bir dilim ekmeğe ve de kahvaltı öncesi bir meyveye izin veren hali, yoksa mantıken aynı.

Montiye de 68de geçeceğim, sonrası bir ömür monti inşallah ama 68i görmek, Brad Pitt'i Kadıköy'de görmek kadar zor.
Bilmiyorum, 90 kiloyken mutlu bir dobiştim bacım ya.Öyle ya da böyle kilo verdim, bu günlere geldim ama şu 3 kilo 5 kilo beni depresif etti yeminle, o kadar mmutsuzum ki, aynaya hep baktığımda ıyy oram yalı, buram yağlı.A be dingil, 90 kiloyken nasıldın bir düşün, az şükret değil mi..Yok..O kadar fiziğimden nefret ediyorum ki, o kadar kendimi şişman ve berbat hissediyorum ki o kadar yani..

Hani çözüm bulamıyorum.Hayatımda bir kereviz bir yoğurt bir yumurta var hangisini çıkarayım, hangisini atayım.
Her gün minimum 500 mekik, pilates, özel kalça hareketleri, dambıl ile kol, göğüs çalışması, dans vileda sopası şeysi, dambılla bel çalışması yapıyorum.
Tamam su içmiyorum ama 2 itre bitki çayı içiyorum.
Daha ne yapmam lazım , neyi çıkarıp neyi eklemem lazım bilmiyorum ama çok mutsuzum

Bilmiyorum, bir de şöyle bir gerçek var.En son 68 kiloyu kilo vermekle hiç alakam olmayan bir zamanda işten çıkarıldığımda üzüntüden sanırım neredeyse 8 sene önce görmüştüm.65 kiloyu ise en son belki ortaokulda.
Yani belki de zorlamadan, ben 70lik bir buzdolabıyım hacı diye kabul edip, iri iri gezmem lazım.
İncelmek, kemiklerimin çıkması falan umrumda değil, o tartı beni 65 gösterecek modundayım.
İlk defa bu kadar şuursuz, bu kadar diyet konusunda çaresiz ve dibe batmış durumdayım.

O yüzden bu moddayken reçel yiyenleri bir bulsam, ah bir görsem

Bir kaç bir şey daha yazacaktım da alıntı yapmamışım unuttum
Neyse bu saate kadar diyet aradım durdum kendime.Hepsine de çok kalorili dedim, leptin çalışmaz dedim.O dedim bu dedim çömdüm yerime.Dolapta kalan kerevizleri salatalıkları falan yarın bir sıkacaktan geçireyim diyorum, 2-3 gün sebze suyu detoksu yapsam belki daha iyi olacak.Neyse herkese iyi geceler, mutlu ve hafif bir sabah

Kızlar günaydın,

Yarın benim bu bankadaki son günüm. 6 yılı bırakıp gidiyorum. Ve adet olduğu üzere bir veda maili atmam gerekiyor. Mailde işte bir kaç kişiye teşekkür falan da etmeliyim. Ama çok da klasik olmasın, çok da abartılı olmasın istiyorum. Hadi bana güzel bir mesaj bulalım.

***3. Takım 291. Etap ***

S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 63,5 /
se_zen ( 56,3 /
Gırgırına (88,0/ ) sonuç 3 e bölünecek
nidah ( 59,6/
Ilginnur( 77.6/
mattika ( 72.1 /
hilal6030 (71,3 /
ekino (80,3 /
mihracee (65,8/

Yeniden günaydın kızlar,

Yakar bacım şimdi 2 gün hiç diyet düşünme bacım. Diyet yapmıyorsun tamam mı. Çok abartmadan canının istediklerini yiyebilirsin bacım. Beklentiler yüksek ben bugün fırsat bulup şu diyet işine bakmam lazım.

Winston burda olmana çok sevindim. Senin olman valla iyi geliyor bana

Mattika bacım merak etme bacım öyle sağlıksız bir şey yok. Öyle şok diyet falan olmayacak bacım. Zaten aslında aklıma şu winstonunda bir dönem yaptığı şekilde metobolizmayı hızlandırmak için bir şeyler yapmak var. Ama belki bir iki ilave ile falan. 3 hafta da 5 kilo aslında çok değil bacım. karatayda bile 1 haftada tam uyunca 2-2,5 kilo gidiyorsa. Bunda da haftada ortalam 1,6 kilo gidecek. Bence gayet mantıklı bacım. Hemde aç kalmadan sağlıkla vermemiz lazım.

Mattika önemli olan ilk birinci gündü abur cuburdan uzak durabildim simdi diger günlerin daha kolay olacagina inaniyorum

aaaa nasıl yanii tayin falanmı??

kilo bildirimi

geçen haftaki kilo:65,800
bu haftaki kilo:65,00
fark :800 gr

:))) mutlu olmakkk

dünkü menüm

sabah
1,5 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
şekersiz çayy

öğlen
1 kase çorba
1 tavuk pirzolar fırında
3 yk bulgur pilavı
2 küçük turşu çeri domates turşusu
2 dilim ekmek

akşam
1 kase çorba
fırında hamsi(150-200 gr)
salata
2 dilim ekmek
(akşam 6 dabitti yemek faslı sonra hiçbişi yemedim su hariç artık 8 den sonra bişi yemiyorum karar aldım bende)

Son düzenleme:
aaaa nasıl yanii tayin falanmı??

Yok canım başka bir bankaya gidiyorum. İstifa yani
Fena bir duygu ya. Normalde gıcık olduğum şeyler bugünlerde bana pek bir güzel görünüyor. Normalde tahammül edemezdim ama şimdi ayy ne güzel sakız çiyniyor karşımda öyle falan diycem nerdeyse. Bir an önce gitmek lazım yani yoksa ruh sağlığım bozulacak.

günaydın hatunlar.
kilo veren herkesi tebrik ediyorum şimdiden.

ben korkuyom vala tartılmaktan. + çıkacağım aşikar

kızlar hele bir kilo bildireyim geçmişi okuyucam

sevgili başkanım

kilom 79.1

80.3/79.1/ 1,2/ %1.49 dünkü menü olmayaydı daha iyi olurdu eminim

Son düzenleme:
ben de karbonatlı su içmiyorum zaten. mide ekşiyince içerler bizim orda onu, ne bileyim aklıma yatmadı. limonlu su içiyorum günde bi defa, bunu karatay da söylüyo diye.
ama etin yanında yediğin etin 3 katı kadar yeşillik yemen lazım diyo, en sağlıklı şeyler sebzeler diyo orası aklıma yattı.
bir de PH ı yüksek su içmeye dikkat ediyorum. bence su içsen faydasını görürsün.
bir de bi dönem tartılmazdım yerinde olsam, verdiğim kilonun tadını çıkarır kilo korumaya geçerdim. çünkü en ufak yağ parçasından nefret etmek tartıyla inatlaşmak pek normal bi davranış değil bi ara ben de öyleydim seni anlıyorum ama kafanı uzaklaştırsan bi süre iyi gelir gibi.

bence 3 haftada 5 kilo sizin kilodaki bi insan için fazla. durun bi daha düşünün. ama diyeti görmedik daha, güzel bişey anlaşılan.
yine de ben sağlığınıza dikkat edin diyorum.

Mattika önemli olan ilk birinci gündü abur cuburdan uzak durabildim simdi diger günlerin daha kolay olacagina inaniyorum
yavaş yavaş eşini de uzaklaştırsan abur cuburdan. meyveye falan alıştır. gözünün önünde olunca çok zor olur dayanması ya. irade testi gibi mübarek

sezen hiç anlamam bu işlerden. winstonun kalemi kuvvetli o gelse yazar bişeyler

***3. Takım 291. Etap ***

S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 63,5 /
se_zen ( 56,3 /
Gırgırına (88,0/ ) sonuç 3 e bölünecek
nidah ( 59,6/
Ilginnur( 77.6/
mattika ( 72.1 / 71,1 / 1 / % 1,38 )
hilal6030 (71,3 /
ekino (80.3 / 79.1/ 1,2 / %1.49 )
mihracee (65,8/ 65 / 0,8 / % 1,21 )

ekino geçmişsin beni ama başa baş sayılırız bakalım haftaya nolucak

tünaydın kızlar

çok kötüyüm hastayım öksürmekten içim dışıma cıktı artık

yaa şu kiloyu bi türlü hesaplayamıyorum geçen haftaki kilom 71.3 bu haftaki kilom 70.6

71.3-70.6=0.7

buraya kadarını biliyorum dewamını bilmiyorum :26:

her hafta aynı şeyi soruyorum ama kimse anlatmıyooo:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…