Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım kimse anlatmıyor demişsin ama ben dahil bir çok arkadaş defalarca anlatmıştı.
Şimdi bak
0,7 kg verdin ya. onu geçen haftaki kilona bölüyorsun. 0,7 / 71,3 = 0,009817 gibi bir şey çıkıyor
sonra da onu 100 ile çarpıyorsun 0,009817 *100 = 0,98 %

Canım ışte bu şekilde anlatan olmadı hep o küsürlü rakamlar cikiyodu kafam karisiyodu tsk. ederim ederim canım anlattigin için bundan sonra öğrendim tamamdir

Canım ışte bu şekilde anlatan olmadı hep o küsürlü rakamlar cikiyodu kafam karisiyodu tsk. ederim ederim canım anlattigin için bundan sonra öğrendim tamamdir u

Ne karışık menü olmuş sabah ekmek de yok yumurta da. Ne diyeti bacım bu acıkmıyo musun
evet canım çok karıştı şöyle ki: sabah dolabı bi açtım benim hain koca yumurtayı bitirmiş e 2 çocuklu karı olarak ha deyince bakkala gidemedim e hadi tamam dedik ama öğleden sonra komşu çağırdı bol karbonhidrat bu seferde...ortaya karışık bişeyçıktı....

kız vinsttoooon neee diyoon sen nede güzel yazmışsın bacım acaip gaz verdin banaevet bacım az yemeye çalışıyorum k.hidrat almamaya çalışıyorum çünküüüüm bu toto başka türlü erimez bu kütük bel başka türlü yontulmaz bacım...çok yediğim öğünü telafide içgüdüseldi sanki kendi kendime zıkkım ye ekino aha al sana odun gibi bir zıkkım deyip galetaya uzanıverdi elim zira bir galetayı sevmem bir de şu diyet tuzlu bisküviler varya sunta gibi işte onları...
şu tadımca ara öğünlerde kesinlikle favorim ama günde 1 tane hatta biara sabah kahvaltı etmediğimde sütle içiyodum güzel oluyodu....enn az kalorilisi yer fıstıklıolanı....
ben son zamanlarda hiç evden çıkamıyorum şöyle birazcık dışarıda vakit geçirebilsem kesin keşfederdim senin ağda bantlarını zira yeni şeyleri pek severim denemeyi hele boğaza yönelikse....ama genede bi ara çıktığımda dia ya özellikle uğrayacam bakiiim neymiş o
vinston bacı gideyim deme bi yerlere versende kiloları buralarda takıl canım, sen iyi geliyosun herkese böyle herkes başaramaz bunu enerjik bacııım.....

vinstoncum al eline bir su veya gazoz şişesi götür onu gittiğin yereeeeeee......bi ara ben de böyleydim hiç su içmiyodum sonra başım dönerdi sonra 4-5 gündür su içmediğimi hatırlardım en son benim böbrekler kum dökünce seve seve içtim suyu.... ben son dönemde şu emzirme olayından sonra alıştım suya insanın cildi bile değişiyor inan....

ya vinston takma bu kadar benin-mde boy uzun seninki kadar olmasada 60 kilo olduğumda gözlerim yuvalarından oynamışta öyle bkıyorum gibi oluyor herkesin bir yapısı var sen uzun boylu bir hatunsun ve fotolarından gördüğüm kadarıyla da hiç de fena değilsin yani bacııımmm, bence haksızlık yapıyosun kendine her şeyin bir fizibilitesi var ...senin bu ruh halin anoreksiyaya yakalanmış kızların ruh halini hatırlattı bana...ve biliyosun çok sağlıksız bir durum bu....belki biraz takmayıpta devam etsen o kilocuğuda verirsin hani belki sadece ilgini dikkatini başka şeylere yönlendirsen biraz daha yeni kan gelir sana

ha birde geçen gün bilmeme yaparmısın ama kadının tekini çıkarrttı mehmet öz amcam kadının 2-3 kilosu kalmış ama aylardan beri veremiyormuş....m.öz bir sürü bişey anlattı sebeplerini açıkladı (tabi ben iki ağlak çocukla dinleyemedim) diyor ki: duşunuzu soğuk su ile yapın yada bitirin diyor bu metabolizmanın hızlanmasını sağlıyormuş...hatta kadını soktular soğuk suya ciyaklaya ciyaklaya duş aldı biraz işkence gibi göründü bana gerçiiii.....hani belki havalar sıcaklayınca en azından yapılabilir bence

Son düzenleme:
Tünaydınlaaar

Dün akşam gece yarısı evet 2 sularında kendime koca bir leğen bol yağlı bol tuzlu mısır patlatıp, yanına ıslak kek gibi bir şey alıp hem yedim hem ağlandım hem de zayıflayan hatunları internetten gözetleyip, yeni eski fotolarına baktım.Sabaha se_zen'in diyeti hazır olur diye bir umut sonra zıbarıp yattım.Veee sabah oldu ben -200 gram çıktım Daha da kimseye bik bik ötmem hacı.Yok tuz ödem yapar, yok 12 kişilik mısır yersen şişersin yok pastada kalori var falan demem.Demek zayıflamanın sırrı leğene mısır ve pasta
Burdan çıkardığım ders yemek oldu, demek benim bünye yemek istiyor

@Mattika; haklısın bacım su şart ve de manyak gibi tartıya binmemek lazım, rahat olmak lazım falan filan ama ah şu nato mermer kafam bir anlasa.Bugün en azından 2,5 litre suya başlayacağım.Dizdim suyu sehpama, bitmeden hepsi, uyku yok. Aa ben bugün sebze suyu yapacaktım değil mi, birazdan şahane kereviz suyumla da güne başladım mı, ohh inşallah yağlarım da çözülüp çözülüp gidecek. (şişmanın duası gibi oldu he )

@Se_zen; mattika da demiş sağolsun yazımla ilgili de ben genelde geyik yazdığımdan çok klasik yazı becerim yoktur bacım.Benime ski çalıştığım firmada, bir kırtasiye aleti vardı hani sayfalardan defter yaparsın kenarına şey takıp ay bilemedim şimdi.Neyse o aletin sapı portatifti, al sök eve götür hesabı (ne edeceksem) Neyse, deli müdür de aletin sapını bana zimmetlemişti, hani herkes kendine defter yapmasın, bol bol kağıt israfı olmasın, aletin kolu winstonda olsun diye Alet kolunu çantamda gezdirirdim Alet de sankim altın yapıyor, altı üstü 10 sayfayı zımbalıyor işte..Neyse firmadan ayrılırken herkese ayrı ayrı yazı yazmıştım, en sevdiğim dostuma da "Beim için o kadar kıymetlisin ki, bu aletin kolunu sana bırakıyorum, ona gözün gibi bak, tuvalette bile yanından ayırma" mealinde yazı yazıp koca zarfın içine bu aletin kolunu da sokmuştum Hani böyle eğlenceli, oyunlu şeylere çok kafam çalışır da, senin banka için uymaz sanırım bunlar.

Hee bu arada winstonun metabolizma hızlandırıcı şeyi gibi demişsin diyet için, Allah Allah onca düşündüm neydi diye
Şu bir sene içinde yerli yabancı yapmadığım diyet ve diyete dair şey kalmadığından acep hangisi metaboliza hızlandırıyordu diye hala düşünüyorum

Neyse saat 2 oldu, ben kendime yeni bir diyet yeni diyet emoları bulmalı ve artık kahvaltıyı yeni diyetime göre etmeliyim.

Herkese sağlıklı kilo vermeler, mutlu bir sabah

hayırlı olsun sezencim yeni yılda yeni iş güzel bişey bence...tebdili mekanda ferahlık vardır....bende 3 senede bir tayin istiyorum hep...

***3. Takım 291. Etap ***

S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 63,5 /
se_zen ( 56,3 /
Gırgırına (88,0/ ) sonuç 3 e bölünecek
nidah ( 59,6/60.0/-0,4/-%0,67)
Ilginnur( 77.6/
mattika ( 72.1 / 71,1 / 1 / % 1,38 )
hilal6030 (71,3 /
ekino (80.3 / 79.1/ 1,2 / %1.49 )
mihracee (65,8/ 65 / 0,8 / % 1,21 )

az bişi dikkat etmesem böle oluyo ya 400gr artıdayım

ekino ve mattika rekabet olayınızı kıskandım bende istiyom bi rakibee:)

Haklı olmakla birlikte şöyle bir gerçek de var bacım; atıyorum 1.80 boyunda olup 50 kilo olan mankenler var.
Hayır mankenle aşık atmıyorum elbet ama demek ki olabiliyor.
Biraz sanki o ölçü oranlama Türklere özgü sanki.
Hatunun boyu 1.65tir misal, 65 kilo olunca şahane oldum der, aslında 55e gitse asıl o zaman yağları azalıp daha iyi görünecektir.
Boy kilo arasındaki farkı açacağız diye ödümüz kopar bizim, halbuki açan nasıl da güzel açıyor.

Bir de şu var tabii, zayıflayınca çirkinleşmek, çökmek.
Ben 68 olduğumda o zaman sevgiliydik, eşim "ıyy micheal jackson olmuşsun" demişti.Burun kalmış suratta, yanaklar çökmüş ama atıyorum toto hala 40 beden.Neden? Çünkü protein yememişim, kaslar erimiş, yüz kasları gitmiş, surat hortlak gibi ama toto 40 bedenle adam döver.Ha o zaman bilinçsizdim ama şimdi değil.

Şimdi proteine yüklenebilirim, şimdi en azından pilatesti gibi bölgesel sıkılaşma yapabilirim, şimdi ödem atabilirim , şimdi sağlıkla kalori sayabilirim.

O yüzden bence devir değişti, artık kimse balık etli, lömbür lömbür yağlı kadınları ya da kadın dediğin etli butlu olur mantığını benimsemiyor.Dünyada skinny modası var, ha ne kadar sağlıklı orası ayrı tabii ama eskilerin o bol selülitli 40 beden koca totolu kadınları estetik olmadığı gibi sağlıklı da değil artık.

Ruh halimden bende arada tırsıyorum ama Allahtan hala yemek yiyebiliyorum yani öyle yemek görünce kaçmıyorum ama fazla takıntılı oldum kabul.Hayır 65 olduğum gün ya da 68 işte, boynuma 5i bir yerde takacaklar sanki, niye bu kadar takıntılı oldum bilmiyorum ama sanki hedefe ulaşsam çok rahatlayıp, mutlu olacağım, bilemiyorum işte..

Hep o 180 olup 50 kilo olan sıskalar yüzünden ya...Adalet mi bu böyle Sorsam etsem kesin bir de reçel yiyorlardır onlar
İsyanım var sıskalara uleeeyn ..

Haftanın grup içi birincisine ödül verelim temsili.
Bu hafta birinciye benden taze sıkılmış mis gibi kereviz suyu misal
Kalkıp gidip sıkarsam içmem gerekecek diye, sınavı ertesi gün olup hala saçma sapan şeylerle kendini oyalayan çocuk gibiyim he,, kereviz suyundan kaçıyorum kaçabildiğm kadar

hilal ben geçen hafta senin için bişeyler yapmıştım ama heralde görmedin....

geçen haftaki kilondan bu haftaki kiloyu çıkarıyosun

71.3-70.6=0,7

sonra bunu 100 ile çarpıyosun

0,7*100=70

sonra çıkanı geçen heftaki kilona bölüyosun

70/71,3= 0,98..... çıkıyo umarım yardımcı olur

bu arada zaten sezen anlatmış ben görmemiştim o yüzden tekrar gibi olucak....

Son düzenleme:
slm kızlar giremiyorum pek ya oğlan yine hasta 2gündür ateşi 39larda..

ne yedim yemedim ben bile bilmiyorum..
çokk geçmiş olsun canımmm

bırakma sakın bırakıncaaa iiceee salarsın yaa((

sezenin teklifi çok güzel deperlendirrr yakarr(

Selamlar :))

Nasilsiniz bakalim ben hic iyi degilim. İs yerinde kiyafet bolumunde calisiyorum ve her kosede ayna var ve ben o aynalardan kacmak istiyorum..

Neoldu simdi sa toplam 9 kilo verdin 2 kilo geri aldin toplam 7 kilo vermis oldun neoldu simdi mankenmisin sen? Totom basenlerin ve kucuk göbüsüm size söylüyorum defolup gidin. Aynanin yanindan gecmek istemiyorum ben ya

Bu yüzden hemen burayi actim ve okudum yazdiklarinizi

Kizlar birbirimize cok destek olup cok motive etmek icin illede ayni diyeti yapmak zorunda degilizki.,

Gelin bu cuma-persembe arasi hepimiz birbirimize destek olarak 3. Takimi zayiflatalim. Bu bir hafta spor yapalim diyet yapalim kacamaksiz güzel saglikli yiyelim :)

Oy sanirim ben kilo bunalimina girdim arkadaslar bugün is yerinde buldugum ilk tartiya ciktim sonuc ayni 76,5 (

Ben zayiflamak istiyorum ya aynaya bakinca icim acilsin istiyorum ya of ya of yaa

mattikaaaaa hadi bakiiiim haftaya nokaçamak haftası ilan ettim kendime, perşembeyi iple çekicem.... senide tebrik ederim bacım sendende iyi gitmiş yani....

dün 100 gram daha eksideydim, akşamki güllaçtan mıdır nedir bugün geri gelmiş 100 gram. du bakalım haftaya neler olucak. sporun dibine vurayım ben.

nidah bacım senin kilon pek az bize göre ama gel katıl rekabete.

hımsss kendi isteğinle ayrılıyorsun şekerim bunda fena birşey yok :)) hepsine br kart yaz verDD hehe

amanın kerevizden tiksindim yaws ne çok tüketiyorsun hayatım oy oy
birde lahana çorbasını denesen çok faydası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…