tünaydın kızlar
çok kötüyüm hastayım öksürmekten içim dışıma cıktı artık
yaa şu kiloyu bi türlü hesaplayamıyorum geçen haftaki kilom 71.3 bu haftaki kilom 70.6
71.3-70.6=0.7
buraya kadarını biliyorum dewamını bilmiyorum :26:
her hafta aynı şeyi soruyorum ama kimse anlatmıyooo:18:
Canım kimse anlatmıyor demişsin ama ben dahil bir çok arkadaş defalarca anlatmıştı.
Şimdi bak
0,7 kg verdin ya. onu geçen haftaki kilona bölüyorsun. 0,7 / 71,3 = 0,009817 gibi bir şey çıkıyor
sonra da onu 100 ile çarpıyorsun 0,009817 *100 = 0,98 %
Canım kimse anlatmıyor demişsin ama ben dahil bir çok arkadaş defalarca anlatmıştı.
Şimdi bak
0,7 kg verdin ya. onu geçen haftaki kilona bölüyorsun. 0,7 / 71,3 = 0,009817 gibi bir şey çıkıyor
sonra da onu 100 ile çarpıyorsun 0,009817 *100 = 0,98 %
evet canım çok karıştı şöyle ki: sabah dolabı bi açtım benim hain koca yumurtayı bitirmiş e 2 çocuklu karı olarak ha deyince bakkala gidemedim e hadi tamam dedik ama öğleden sonra komşu çağırdı bol karbonhidrat bu seferde...ortaya karışık bişeyçıktı....Ne karışık menü olmuşsabah ekmek de yok yumurta da. Ne diyeti bacım bu acıkmıyo musun
Ekino gizli gizli takip ettiğim yeni gözdelerimdensin
Günlük yediklerini çok beğeniyorum.Aynı benim kafadan diyorum, az yiyor, karbondan kaçıyor falan.Ve de çok şahane kilo verecek diyorum.Hep bunları kendi kendime diyorum işte, neyse sana da demiş olamHani öğlen kaçamağını bile akşam odun parçası galetayı kemirerek dengelemişsin ya ahanda tahtıma aday, kavuğumun yeni sahibi diyorum
Tadımca yer fıstıklıyı okuyunca da bir başka duygulandım.Bir süre regl zamanında bu çikoyu alır yerdim.Kızlara da markasını unuttuğumdan kızlar çikolata desen değil, tahıllı bir şey ama çiko diye satılıyor ama kalorisi şöyle az böyle az diye anlatmaya çalışırdım.En son bir gün se_zen anlamıştı, ona ne çikolata diyorsun yahu kurutulmuş meyveli tahıllı şey falan demişti bana, sonra ben de tadımcaya küstüm daha da yemedimO değil de , bu ara diada kasanın yanında görüyorum, sadece 50 kalorimi ne yazıyor unuttum yalan olmasın meyve bilmemnesi diyor.Böyle ağda bantları olur ya onun incesinden renk renk, çilekli falan yazmışlar, hep gözüm takılıyor daiçinde nasıl bir şey var çözemiyorum.Hoş ağda bandı gibi dedim, daha ne kadar insanın içi alır yer o da ayrı ya neyse...
Birde şu su konusunda çalışmam lazım.
Bugün mesela az önce ilaç içerken 2 yudum su içtim.Onun harici günde 2-3 litre sıcak su içiyorum yani bitki çayı falan.Ama saf su sıfır.
Kışın bu soğukta hiç içesim gelmiyor yahu.Zaten sevmem suyu, gene yazın ihtiyaçtan içiliyor ama kışın 10 gün içmesem aklıma gelmiyor.Eşim de öyle, geçen "aa ben 2 gündür evde hiç su içmiyorum" dedi ama kolanın ,çayın dibine vuruyor.
Belki de su içmiyorum diye aynı yerde sayıyorumdur, öff ne bilem neye bahane bulacağımı şaşırdım işte
@Mattika,
Alkaliye çok uzun zamandır bakıyorum ama ne bilem.Geçen birinin değerleri kötü çıkmış, karbonattanmış.Aslında bu günümüz diyetleri ya da beslenme yöntemleri şahane oh ne sağlıklı kilo verdik diyoruz da hepsi yeni trend.Bir 20 yıl sonra getirisi götürüsü ne olacak bilinmiyor.10 yıl önce Atkins modaydı, millet vurdu pastırmanın, yumurtanın dibine.Sonra ölenler, kolestrolü kabaranlar taşanlar, zart olanlar zurt olanlar.Şimdi misal Dukana'a iyi bakmıyorum ben.Vur dibine yumurtanın, tavuğun.Eee3 sene sonra ne getirecek bu kadar proteine yüklenmek acaba özelikle karaciğerde göreceğiz.Ya da bu alkali şey hesabı.Eskiden sirkeli su için modası vardı, nice kadın sirkeden medet umut edip nice midesini deldi.Şimdi de karbonat atın.Ee peki 10 yıl sonra benim böbreğimdeki oluşacak duruma bu öneriyi ortaya atan vebalini alacak mı, beni hayrına eskisi gibi iyi edecek mi..Ben biraz garip bir tipim ya, bu işlerle işkillenniyorum işte, pek sıcak bakmıyorum.Tüm bu beslenme aışkanlıklarının içinde özellikle bir tek monti ve karatay akıllı işi bana göre.Zaten monti karatay'ın sabah bir dilim ekmeğe ve de kahvaltı öncesi bir meyveye izin veren hali, yoksa mantıken aynı.
Montiye de 68de geçeceğim, sonrası bir ömür monti inşallah ama 68i görmek, Brad Pitt'i Kadıköy'de görmek kadar zor.
Bilmiyorum, 90 kiloyken mutlu bir dobiştim bacım ya.Öyle ya da böyle kilo verdim, bu günlere geldim ama şu 3 kilo 5 kilo beni depresif etti yeminle, o kadar mmutsuzum ki, aynaya hep baktığımda ıyy oram yalı, buram yağlı.A be dingil, 90 kiloyken nasıldın bir düşün, az şükret değil mi..Yok..O kadar fiziğimden nefret ediyorum ki, o kadar kendimi şişman ve berbat hissediyorum ki o kadar yani..
Hani çözüm bulamıyorum.Hayatımda bir kereviz bir yoğurt bir yumurta var hangisini çıkarayım, hangisini atayım.
Her gün minimum 500 mekik, pilates, özel kalça hareketleri, dambıl ile kol, göğüs çalışması, dans vileda sopası şeysi, dambılla bel çalışması yapıyorum.
Tamam su içmiyorum ama 2 itre bitki çayı içiyorum.
Daha ne yapmam lazım , neyi çıkarıp neyi eklemem lazım bilmiyorum ama çok mutsuzum
Bilmiyorum, bir de şöyle bir gerçek var.En son 68 kiloyu kilo vermekle hiç alakam olmayan bir zamanda işten çıkarıldığımda üzüntüden sanırım neredeyse 8 sene önce görmüştüm.65 kiloyu ise en son belki ortaokulda.
Yani belki de zorlamadan, ben 70lik bir buzdolabıyım hacı diye kabul edip, iri iri gezmem lazım.
İncelmek, kemiklerimin çıkması falan umrumda değil, o tartı beni 65 gösterecek modundayım.
İlk defa bu kadar şuursuz, bu kadar diyet konusunda çaresiz ve dibe batmış durumdayım.
O yüzden bu moddayken reçel yiyenleri bir bulsam, ah bir görsem
Bir kaç bir şey daha yazacaktım da alıntı yapmamışım unuttum
Neyse bu saate kadar diyet aradım durdum kendime.Hepsine de çok kalorili dedim, leptin çalışmaz dedim.O dedim bu dedim çömdüm yerime.Dolapta kalan kerevizleri salatalıkları falan yarın bir sıkacaktan geçireyim diyorum, 2-3 gün sebze suyu detoksu yapsam belki daha iyi olacak.Neyse herkese iyi geceler, mutlu ve hafif bir sabah
hayırlı olsun sezencim yeni yılda yeni iş güzel bişey bence...tebdili mekanda ferahlık vardır....bende 3 senede bir tayin istiyorum hep...Kızlar günaydın,
Yarın benim bu bankadaki son günüm. 6 yılı bırakıp gidiyorum. Ve adet olduğu üzere bir veda maili atmam gerekiyor. Mailde işte bir kaç kişiye teşekkür falan da etmeliyim. Ama çok da klasik olmasın, çok da abartılı olmasın istiyorum. Hadi bana güzel bir mesaj bulalım.
ya vinston takma bu kadar benin-mde boy uzun seninki kadar olmasada 60 kilo olduğumda gözlerim yuvalarından oynamışta öyle bkıyorum gibi oluyor herkesin bir yapısı var sen uzun boylu bir hatunsun ve fotolarından gördüğüm kadarıyla da hiç de fena değilsin yani bacııımmm, bence haksızlık yapıyosun kendine her şeyin bir fizibilitesi var ...senin bu ruh halin anoreksiyaya yakalanmış kızların ruh halini hatırlattı bana...ve biliyosun çok sağlıksız bir durum bu....belki biraz takmayıpta devam etsen o kilocuğuda verirsin hani belki sadece ilgini dikkatini başka şeylere yönlendirsen biraz daha yeni kan gelir sana
ekino geçmişsin beniama başa baş sayılırız bakalım haftaya nolucak
tünaydın kızlar
çok kötüyüm hastayım öksürmekten içim dışıma cıktı artık
yaa şu kiloyu bi türlü hesaplayamıyorum geçen haftaki kilom 71.3 bu haftaki kilom 70.6
71.3-70.6=0.7
buraya kadarını biliyorum dewamını bilmiyorum :26:
her hafta aynı şeyi soruyorum ama kimse anlatmıyooo:18:
çokk geçmiş olsun canımmmslm kızlar giremiyorum pek ya oğlan yine hasta 2gündür ateşi 39larda..
ne yedim yemedim ben bile bilmiyorum..
bırakma sakın bırakıncaaa iiceee salarsın yaaherkese merhaba arkadaşlar
ben epeydir düşünüyordum ben bu işi beceremiyorum. 1 yıldır burdayım sadece 3 kilo vermişim. iyice sıkıldım bunaldım. diyet yapmam gerek dedikçe daha fazla yemek yemeyi düşünür oldum 2 geri 1 ileri . yani kızlar ben biraz mola vermel istiyorum. beni listeden çıkarırmısın başkan sizleri taımak güzel. keşke hedefime ulaşıp gitseydim ama ben beceremedim kızlar.
Nereye bacım. Dur bakalım. Bak şöyle yapalım. Sen gel biz ikimiz seninle yeni bir diyete başlayalım. Ama gerçekten. Ben hergün sana o gün kaç kalori alman gerektiğini söyleyeyim. Ve ağırlıklı yemen gerekenleri, ayrıca yememen gerekenleri de söyleyeyim. Seninle birlikte bende yapayım bunu. Yeni ve kendi hazırladığım bir diyet yapıcam bende arkadaşım. Ve yüzde yüz işe yarayacak. Birlikte 3 hafta yapalım eğer olmuyorsa ondan sonra zaten bende gidicem bacım. Ama bu sayede ben seni zayıflatıcam diye hırs yapıcam. Seninle bende zayıflayacağım, sende ben seni kontrol ettiğim için zayıflayacaksın. Hem daha sabah söyledin bacım kar yağdı ya ondan. depresyon yani bu. Bu hafta kilo bildir sonra pazartesine kadar uğrama. Ben sana liste göndericem bu arada ilk gün için.
He diyebilirsin ki yahu sende kilo verdin mi bana akıl vermeye kalkıyorsun. Dersende haklısın. Ama bak gerçekten birlikten kuvvet doğar bacım. Ben iki gündür araştırıyorum. Bu sefer olacak bacım. Kendine ve bana da son bir şans ver bence.
Valla canim suan is yerindeyim ve az önce salata ve 2 haslanmis yumurtami yedim su ana kadar menüye sadik kaldim :)
mattikaaaaa hadi bakiiiim haftaya nokaçamak haftası ilan ettim kendime, perşembeyi iple çekicem.... senide tebrik ederim bacım sendende iyi gitmiş yani....
Yok canım başka bir bankaya gidiyorum. İstifa yani
Fena bir duygu ya. Normalde gıcık olduğum şeyler bugünlerde bana pek bir güzel görünüyor. Normalde tahammül edemezdim ama şimdi ayy ne güzel sakız çiyniyor karşımda öyle falan diycem nerdeyse. Bir an önce gitmek lazım yani yoksa ruh sağlığım bozulacak.
Haftanın grup içi birincisine ödül verelim temsili.
Bu hafta birinciye benden taze sıkılmış mis gibi kereviz suyu misal
Kalkıp gidip sıkarsam içmem gerekecek diye, sınavı ertesi gün olup hala saçma sapan şeylerle kendini oyalayan çocuk gibiyim he,, kereviz suyundan kaçıyorum kaçabildiğm kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?