Selamlar :))
Nasilsiniz bakalim ben hic iyi degilim. İs yerinde kiyafet bolumunde calisiyorum ve her kosede ayna var ve ben o aynalardan kacmak istiyorum..
Neoldu simdi sa toplam 9 kilo verdin 2 kilo geri aldin toplam 7 kilo vermis oldun neoldu simdi mankenmisin sen? Totom basenlerin ve kucuk göbüsüm size söylüyorum defolup gidin. Aynanin yanindan gecmek istemiyorum ben ya
Bu yüzden hemen burayi actim ve okudum yazdiklarinizi
Kizlar birbirimize cok destek olup cok motive etmek icin illede ayni diyeti yapmak zorunda degilizki.,
Gelin bu cuma-persembe arasi hepimiz birbirimize destek olarak 3. Takimi zayiflatalim. Bu bir hafta spor yapalim diyet yapalim kacamaksiz güzel saglikli yiyelim :)
Oy sanirim ben kilo bunalimina girdim arkadaslarbugün is yerinde buldugum ilk tartiya ciktim sonuc ayni 76,5 (
Ben zayiflamak istiyorum ya aynaya bakinca icim acilsin istiyorum ya of ya of yaa
kızçeler takıma giridğimden beri sert kaçamklardan kaçıyorum (waffle,föndü, nutellaa vs. gibi şeyleri yemiyorum )
ama onun yeirne sütlü tatlıdan birazz yiyiroum. çayın şekerini azalttım ekmeği azalttım ama hala yiyiroum( birde sabahki oğçaları kaldırıdm 800 gr vermişim şok şok olsum:)
amanın kerevizden tiksindim yaws ne çok tüketiyorsun hayatım oy oy
birde lahana çorbasını denesen çok faydası oluyor.
winston bacı senin ingilizcen var şimdi aratıp bulamadım malesef. yabancı sitelerden birinde görmüştüm bi fofoğraf, bi hatun ağırlık çalışmış vücut geliştirmiş. ama öyle baklava dilimi falan değil, bacaklar sıkı kollar sıkı, tenisciler gibi olmuş. bilir misin bilmem stosur gibi olmuş. boyu uzun olsa azerenka olurmuş yani. ilk resimde balık etli hafif tontiş bişey, bikiniyle poz vermiş basenler kollardaki lip lipler göze batıyo. ikinci resimde tenisçiye dönüşmüş. ve 2. resimde ilk halinden daha ağır çekiyomuş kas yaptığından. ama çok daha estetikti. ağırlık çalışmak sanılanın aksine yağları kasa çevirip kalınlaştırmaz şekle sokar vs. diyodu.
burada mattikanın anlatmak istediği tartıdaki kilo mühim olmamalı. bence sen vücudunu şekillendirme araştırmalarına girişmelisin. spordan nefret ediyosun ama bundan sonrası spor işi bacım.
mankenleri boşver ben sporcu vücudunu daha hoş bulurum hep. o tenisçilerin hiçbiri öyle çırpı bacaklı değil. bence çok daha seksü.
amma dert edindim he senin durumu
bugün yoğundum anca girebildim yarım satimde geçmişi okumakla geçti
ya winsTon yazılarını okurken sana nasıl bi hasetlendimm anlatmakla bitiremem okadar kıskandımki seni okadar yerinde olmak istedimki şu hisetiğin duygular varya hanii iştahım kalmadı takıntı yaptım şu kalan son kiloları vermem lazım diye isyanlara geçmişsin ya nası kıskandım seni anlatama niyemi bizm evde antrede boy aynası var mutfağa giderken diğer odalara wc ye her neyse yani herşekil de boy aynasında kendimi hep görüyorum ama bakmıyorum aslında ya baktığımda kendimden iğrenicem dahad mutsuz olucam direk gözümü kaydırıyorum görüntümden kaçıyorum resmen 9 ay olmasada bildiğin 7 aylık hamile gibi göbeğim yükseldide yükseldi selülütlerimi sölmiyorum bile ama ben hala kendime ne yaptığımın farkında değilim yada hala beynimi kulanamıyorumki gündüzleri diyette akşamlarıı yeniliyıorum yine iştahımaya
ama sennnnnnnnnnn başrmısşsın hani kalsik bi laf varya kafada bitirmişsin olayıı bacımyaaaa MAŞALLAH
Dolapta 10 kişilik lahana çorbam var.
Allah biliyor ya, kereviz gene yoğurtla çiğden güzel gidiyor da, bu lahana yağsız tuzsuz gırç gırç hem de sıcak zor gidiyor.
Her akşam sırf kereviz yemiyorum bacım, bazen kerevizden soğuk soğuk içim donuyor, yanına yarım kase lahana çorbası koyuyorum, eşim "hah takım yamamlandı, lahanayla kankası kereviz yan yana" diyor
Şimdi son 2 kerevizim kaldı, onları katı meyve sıkacağından 2 hıyarla sıkıp içeceğim, akşama da lahana çorbası.
Çorba bitene kadar sebze suyu ile devam edeceğim.Bir de sıvı beslenem bakalım.
Bacım stosur demişsin de, stosur'un kolları beni 10 kez bu totomla havaya kaldırıp indirir, öyle zebellah gibi kaslı falan.
Hoş tenisçi yani, olay kolda elbet de, ne bilem en azından kollarım öyle olacağına çırpış çırpış olmasını tercih ederim.
Dediğin çok doğru.Sıkılaşmak, kaslaşmak yani toparlamak önemli evet.Mesela iki kişi aynı boyda diyelim 2side 60 kilo, biri çok hımbıl duruyor, diğeri 50 bile dersin o derece zarif ve ince.Neden? Biri 3 gram şeyi kesip diyet yapıp su atmış anca, sporun s'si yok hayatında, diğeri spora ağırlık verip, diyetini çok sağlıklı tutmuş ve sıkılaşmış ve kilosundan daha ince ve aşağıda gösteriyor.
Ama biz neyiz? hatunHatun için ne önemlidir? Tartıda gördüğü rakamlar bütünü ve de giydiği kıyafetin etiketindeki beden
Yok sıkılaştım, yok kaslaştım yok bilmemne işin pratik kısmında sorun çıkaran kısımdır.
Tüm şişmanlara bak, genelde lcw'den giyinirler , neden? Çünkü kalıpları dana kadar büyüktür.Oradan 42 bedene girince kendini 42 beden sanır, halbuki ısrarla o kıuyafetlerin 3 beden büyük yapıldıklarını kendisinin 42 değilde 44 ve üzeri olduğunu bir türlü kabul etmek istemez.İlla bedene endekslidir, illa kiloya endekslidir.
Şu an aynı benim olduğum gibi
Hatun olmak zor iş yahu, hele şişman hatun olmak iki kere zor
tamam stosur çok kaslı görünüyo. azerenka dedim bak. sende boy da var. kaç kilodur o azerenka 50 değil heralde di mi.
tracy kaç kilodur acaba, pek çıtı pıtı duruyo ama o da sırf kas.
ebru mesela pilates yapıyo ama o çok çiroz görünüyo hiç seksü değil.
ne meraklıymışım milletin tipine he.
evet hatun olmak zor. hem doğurdum hem 38 bedenim diyebilmek tek hedefimama beden başka bişey ya, sıkılaşınca beden de küçülür. tartıya düşman olcam şimdi az kaldı
gitmiş azerenkanın en dobiş duran resmini koymuşsunEki Görüntüle 600996
Azerenka ayı gibi yahu
Tamam ben gibi boylu ve evet ben gibi toroman.
70den aşağı değildir o bacım ya, at gibi derler ya öyle hatun
Ben Ebru'yu beğeniyorum, hani çok fotosu var da pilates videolarında ya da sabahları işte tvde aşık gibi bakıyorum.O nasıl minicik yuvarlak totodur ki hiç sağından solundan yağ çıkmasın, o nasıl düz karındır ki sankim beton dökmüşler, o nasıl ince narin ama hafif kaslı kollar, o bacakların ince, yağsız ve sıkıoluşu, o göğüslerin ayı gibi taşmaması, sağında solunda hafif kas oluşu, o gıdıksız biçimli boyun o ince ayak bilekleri..Ayy yazdıkça sapık gibi hissettim kendimi
Bir şey diycem , sen o zaman Ebru'nun arkasındaki Eren'i gördün mü; ben gibi kocaman ve totosu, basenleri benimkilerden büyük ayı kadar.Beli kalın, karnı büyük.Bir de hocaymış yani kendisi.İşte ben bu Eren gibi kalın kalmak istemiyorum, totosunu kamera bile açıya alamıyor, o derece kocaman, bir basenleri var dana baseni gibi.
Ben Ebru gibi çıtı pıtı narin olmak istiyorum.
Evet bu boy ve cüsseyle
Eren gibi ya da bu dev anası azere neyse adı işte, onun gibi değil
Çağla Şıkel de misal 1.80e yakın ama çok zayıf, illa cüsseli diye insan at gibi mi olmalı ya, adalet nerde
***3. Takım 291. Etap ***
S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 63,5 /65,200/-1,7/-2,67
se_zen ( 56,3 /
Gırgırına (88,0/ ) sonuç 3 e bölünecek
nidah ( 59,6/60.0/-0,4/-%0,67)
Ilginnur( 77.6/
mattika ( 72.1 / 71,1 / 1 / % 1,38 )
hilal6030 (71,3 /
ekino (80.3 / 79.1/ 1,2 / %1.49 )
mihracee (65,8/ 65 / 0,8 / % 1,21 )
çok özür kızlar hem psikopata bağladım hemde regl oldum . durum vahim yani.neyse telafi edeceğim
@Mattika;
Tracy 1.52 boyunda 96 poundmuş yani 43 kilo bacım.
Ama belli, 1.50den uzun olmadığı, kilosuda boya göre normal yani.
Hatta detaylı incelersen basenleri fazla kalın o boya göre.
Bence boyu kısa olduğundan minyon gibi duruyor yoksa o bacaklar kalas gibi, yani zayıf değil.
Hani şu Lesli midir nedir o da öyle koca popolu ve basenli.Demek sabah akşam süreki spor yapmayacağız bacım ya.
Belkim çok aşırı sporcu gibi her gün yaparsak bizde kaslanacağız.
Tamam kaslanmak dediğin gibi güzel ama fazla kas insanı kalas gibi yapıyor.
Ben beğenmedim ve Tracy'ye de bizimle değalsaan diyorum
Yalnız bir makalesini okudum, doğum sonrası bu da hemen kilolarını 2 ayda vermiş eski haline dönmüş, vermiş veriştirmiş.Millet şişman kalmak için çocuk bahanesinin arkasına sığınıyor, yok ben çocuk doğurdum ondan şişmanım, yok çocuktan sonra vücudum bozuldu, yok çocuktan sonra böyle oldum diye ağlanmayın ben de doğurdum ve 2 ay sonunda eskisinden bile daha diri ve de fitim, bahane isterseniz hep bulursunuz, boşuna kendinizi çocukla kandırmayın demiş.Bunlar beni heyecanladırıyor işte.Öyle ya da böyle maşallah yani.Ebru da öyle , kim bakınca der ki, bu kadın 2 çocuk doğurmuş anne olmuş diye, hala genç kız gibi.Ama atıyorum teyzemin hala doğumdan sonra kalan göbeği var.Ve en son doğumunu 30 yıl önce yapmış.Yani özetle; insan kendini kandırmak istesin, çok şahane kandırıyor, başaran da çok şahane başarıyor işte.
@se_zen;
Şu diyeti merak edip bekledim onca bacım yahu.
Bu saat oldu bimin form çayını geveleyip durdum he, kereviz suyu fikri de olan iştahımı daha da kapadı, içmedim.
El el üstünde oturdum, gelince az ipucu ver, belkim az yemeli bir şeyse ben de katılırım. :26:
Ona göre kendime bir yol çizerim, alışveriş yaparım.
Neyse ben birazdan lahana çorbası içem, akşama da kereviz+hıyar suyu içem.
Bugünü böyle kapatam, yarın için çalışayım biraz.
***3. Takım 291. Etap ***
S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 63,5 /65,200/-1,7/-2,67
se_zen ( 56,3 /
Gırgırına (88,0/ ) sonuç 3 e bölünecek
nidah ( 59,6/60.0/-0,4/-%0,67)
Ilginnur( 77.6/
mattika ( 72.1 / 71,1 / 1 / % 1,38 )
hilal6030 (71,3 /
ekino (80.3 / 79.1/ 1,2 / %1.49 )
mihracee (65,8/ 65 / 0,8 / % 1,21 )
çok özür kızlar hem psikopata bağladım hemde regl oldum . durum vahim yani.neyse telafi edeceğim
Regl kafadan bir kilo ekliyor zaten bacım, sen de biliyorsun.
Se_zen'in diyeti ne çıkacak bilmiyor ve de merakla bekliyorum ama ben dün eski ajandalarımı karıştırdım, hani ne gün neyi yemiş ertesi güne ne çıkmışım diye.Orada mesela roka yaprağına lor sarıp suşi yapmışım3-5 roka yaprağıyla (aç kalarak desek daha iyi) gün geçirdikten sonra ertesi gün epey su/ödem atmışım.Neyse sen geçen depresif takıldığında aklıma geldi, dedim bu bacının eski tüm mesajlarını dökeyim, haftalık hangi cuma iyi kilo vermiş, hatta dereceye girmiş onlara kadar çıkarayım hani seni ve vücudunu tanımış oluruz diye.Benim aklımda senin şu balya balya ot yiyip lorla katık yaptığın günlerin geliyor mesela ve iyi de gidiyordun.
Regl günlerinin geçmiş hesabı kolaysa onlara da tarih tarih bakabilirsin bacım, o zamanki iştah patlamalarında ne yemişsin, o haftalar ne kadar çıkmışsın diye.Hani yazsan çizsen daha işe yaramı bilemedim.
Neyse se_zen bir program yapsın da ona göre olmadı otlarla şenlendiririz onu.
Hoş, benim bildiğim se_zen eğer tamamen kendi bir şey hazırlıyorsa, içinde mate yaprağından kekik tohumuna, ısırgandan Afrikanın bilmemneresinde yetişen baharatlı otuna kadar otsal bir şey vardır ama dur bakalım bekleyip görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?