Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winston bacı senin ingilizcen var şimdi aratıp bulamadım malesef. yabancı sitelerden birinde görmüştüm bi fofoğraf, bi hatun ağırlık çalışmış vücut geliştirmiş. ama öyle baklava dilimi falan değil, bacaklar sıkı kollar sıkı, tenisciler gibi olmuş. bilir misin bilmem stosur gibi olmuş. boyu uzun olsa azerenka olurmuş yani. ilk resimde balık etli hafif tontiş bişey, bikiniyle poz vermiş basenler kollardaki lip lipler göze batıyo. ikinci resimde tenisçiye dönüşmüş. ve 2. resimde ilk halinden daha ağır çekiyomuş kas yaptığından. ama çok daha estetikti. ağırlık çalışmak sanılanın aksine yağları kasa çevirip kalınlaştırmaz şekle sokar vs. diyodu.
burada mattikanın anlatmak istediği tartıdaki kilo mühim olmamalı. bence sen vücudunu şekillendirme araştırmalarına girişmelisin. spordan nefret ediyosun ama bundan sonrası spor işi bacım.
mankenleri boşver ben sporcu vücudunu daha hoş bulurum hep. o tenisçilerin hiçbiri öyle çırpı bacaklı değil. bence çok daha seksü.
amma dert edindim he senin durumu

kızçeler takıma giridğimden beri sert kaçamklardan kaçıyorum (waffle,föndü, nutellaa vs. gibi şeyleri yemiyorum )
ama onun yeirne sütlü tatlıdan birazz yiyiroum. çayın şekerini azalttım ekmeği azalttım ama hala yiyiroum( birde sabahki oğçaları kaldırıdm 800 gr vermişim şok şok olsum:)

kendimizi sevmeliyiz bacım. tamam basenleri göbeği bağrımıza basmayalım ama bunalıma girmek yok.
haftaya güzel şeyler olucak takımda herkes coştu gaza geldi hayırlısı bakalım

emzirmenin de süper etkisi oluyo di mi.
az az olsun kalıcı olsun.
yeni sloganım bu, sen de bendensin.

bugün yoğundum anca girebildim yarım satimde geçmişi okumakla geçti

ya winsTon yazılarını okurken sana nasıl bi hasetlendimm anlatmakla bitiremem okadar kıskandımki seni okadar yerinde olmak istedimki şu hisetiğin duygular varya hanii iştahım kalmadı takıntı yaptım şu kalan son kiloları vermem lazım diye isyanlara geçmişsin ya nası kıskandım seni anlatama niyemi bizm evde antrede boy aynası var mutfağa giderken diğer odalara wc ye her neyse yani herşekil de boy aynasında kendimi hep görüyorum ama bakmıyorum aslında ya baktığımda kendimden iğrenicem dahad mutsuz olucam direk gözümü kaydırıyorum görüntümden kaçıyorum resmen 9 ay olmasada bildiğin 7 aylık hamile gibi göbeğim yükseldide yükseldi selülütlerimi sölmiyorum bile ama ben hala kendime ne yaptığımın farkında değilim yada hala beynimi kulanamıyorumki gündüzleri diyette akşamlarıı yeniliyıorum yine iştahımaya
ama sennnnnnnnnnn başrmısşsın hani kalsik bi laf varya kafada bitirmişsin olayıı bacımyaaaa MAŞALLAH

amanın kerevizden tiksindim yaws ne çok tüketiyorsun hayatım oy oy
birde lahana çorbasını denesen çok faydası oluyor.

Dolapta 10 kişilik lahana çorbam var.
Allah biliyor ya, kereviz gene yoğurtla çiğden güzel gidiyor da, bu lahana yağsız tuzsuz gırç gırç hem de sıcak zor gidiyor.
Her akşam sırf kereviz yemiyorum bacım, bazen kerevizden soğuk soğuk içim donuyor, yanına yarım kase lahana çorbası koyuyorum, eşim "hah takım yamamlandı, lahanayla kankası kereviz yan yana" diyor
Şimdi son 2 kerevizim kaldı, onları katı meyve sıkacağından 2 hıyarla sıkıp içeceğim, akşama da lahana çorbası.
Çorba bitene kadar sebze suyu ile devam edeceğim.Bir de sıvı beslenem bakalım.

Bacım stosur demişsin de, stosur'un kolları beni 10 kez bu totomla havaya kaldırıp indirir, öyle zebellah gibi kaslı falan.
Hoş tenisçi yani, olay kolda elbet de, ne bilem en azından kollarım öyle olacağına çırpış çırpış olmasını tercih ederim.
Dediğin çok doğru.Sıkılaşmak, kaslaşmak yani toparlamak önemli evet.Mesela iki kişi aynı boyda diyelim 2side 60 kilo, biri çok hımbıl duruyor, diğeri 50 bile dersin o derece zarif ve ince.Neden? Biri 3 gram şeyi kesip diyet yapıp su atmış anca, sporun s'si yok hayatında, diğeri spora ağırlık verip, diyetini çok sağlıklı tutmuş ve sıkılaşmış ve kilosundan daha ince ve aşağıda gösteriyor.
Ama biz neyiz? hatun Hatun için ne önemlidir? Tartıda gördüğü rakamlar bütünü ve de giydiği kıyafetin etiketindeki beden
Yok sıkılaştım, yok kaslaştım yok bilmemne işin pratik kısmında sorun çıkaran kısımdır.
Tüm şişmanlara bak, genelde lcw'den giyinirler , neden? Çünkü kalıpları dana kadar büyüktür.Oradan 42 bedene girince kendini 42 beden sanır, halbuki ısrarla o kıuyafetlerin 3 beden büyük yapıldıklarını kendisinin 42 değilde 44 ve üzeri olduğunu bir türlü kabul etmek istemez.İlla bedene endekslidir, illa kiloya endekslidir.
Şu an aynı benim olduğum gibi
Hatun olmak zor iş yahu, hele şişman hatun olmak iki kere zor

Öyle demişsin de, sen de o bilince gelmişsin.
Ben geçen sene başka topikte bir şeyler yazıyordum.
Her yazım o kadar eğlenceli ve kendimle barışıktı ki, şimdi okudukça bile hayretler içindeyim.
Boyum 1.80 kilom 80 hihohoyt yok 90 oldum hihohoyt falan..
Bir kere salıncağa totom sıkışmıştı onu yazmışım güle güle, bir kere etek giymiştim üstümden çıkaramıştım onu yazmışım.Hani hamaktaki fotomdaki mutluluğum.Yani bayağı bayağı evet boyum kaldırıyor (!), yok kalın kemikliyim, yahu doğum kontrol hapı yaptı falan ayağına mutlu mesut kırdaki tavşan gibi elimde ekmeğimle mutlu mutlu zıp zıp zıplıyordum
İşin ayılma ve gerçeklerle buluşma kısmı bence en önemli kısım.
Tüm şişmanların hikayesini oku hep klasiktir; çocuklukta da iriydim okulda da iriyidim zart oldu zurt oldu bir gün bir baktım x kilodayım.len bir gün bakana kadar o gözün neredeydi, o bakış açın neredeydi, niye onca kiloyu bedenine yapıştırdın, şimdi iyi mi oldun, aferim sana.Ama işte o dönemden sonra inkar olayı ortadan kalkıyor.Kabulleniş başlıyor.Göbeğim kocaman, kalçam hayvan kadar, kollarımla güreşte birinci olurum, bu yağlara ak, selülite bak, bunu vücuduma neden yapıyorum, bir erkek olsam kendimi arzular, çok sexy bir kadın der miyim mesela, yoksa hala makarna gördüğünde kaşığını daldırıyor hala yağına yağ eklesin diye çabalıyor mu derim..vs vsler başlıyor ve bilinçli davranışlar devreye giriyor.

Yani özetle; senin aynada yağlarını görmen, kendini beğenmemen ve gerçeği görebilmen uyanış için bir başlangıç bacım.
Önemli olan kafada karar alıp, aksiyona dökmek yoksa o beğenmediğin vücut, sen durup yedikçe daha da yağlanacak daha da şişecek ve sen daha da nefret edeceksin.Neden bekleyesin? neden 200 gram bile olsa fazladan sokasın, neden zayıflama sürecini daha da uzatasın..Bunları düşünüp, zaman kaybetmeden, oyalanmadan hemen start vermelisin bacım.

tamam stosur çok kaslı görünüyo. azerenka dedim bak. sende boy da var. kaç kilodur o azerenka 50 değil heralde di mi.
tracy kaç kilodur acaba, pek çıtı pıtı duruyo ama o da sırf kas.
ebru mesela pilates yapıyo ama o çok çiroz görünüyo hiç seksü değil.
ne meraklıymışım milletin tipine he.
evet hatun olmak zor. hem doğurdum hem 38 bedenim diyebilmek tek hedefim ama beden başka bişey ya, sıkılaşınca beden de küçülür. tartıya düşman olcam şimdi az kaldı

@se_zen;
Şu diyeti merak edip bekledim onca bacım yahu.
Bu saat oldu bimin form çayını geveleyip durdum he, kereviz suyu fikri de olan iştahımı daha da kapadı, içmedim.
El el üstünde oturdum, gelince az ipucu ver, belkim az yemeli bir şeyse ben de katılırım. :26:
Ona göre kendime bir yol çizerim, alışveriş yaparım.

Neyse ben birazdan lahana çorbası içem, akşama da kereviz+hıyar suyu içem.
Bugünü böyle kapatam, yarın için çalışayım biraz.

Azerenka ayı gibi yahu
Tamam ben gibi boylu ve evet ben gibi toroman.
70den aşağı değildir o bacım ya, at gibi derler ya öyle hatun

Ben Ebru'yu beğeniyorum, hani çok fotosu var da pilates videolarında ya da sabahları işte tvde aşık gibi bakıyorum.O nasıl minicik yuvarlak totodur ki hiç sağından solundan yağ çıkmasın, o nasıl düz karındır ki sankim beton dökmüşler, o nasıl ince narin ama hafif kaslı kollar, o bacakların ince, yağsız ve sıkıoluşu, o göğüslerin ayı gibi taşmaması, sağında solunda hafif kas oluşu, o gıdıksız biçimli boyun o ince ayak bilekleri..Ayy yazdıkça sapık gibi hissettim kendimi

Bir şey diycem , sen o zaman Ebru'nun arkasındaki Eren'i gördün mü; ben gibi kocaman ve totosu, basenleri benimkilerden büyük ayı kadar.Beli kalın, karnı büyük.Bir de hocaymış yani kendisi.İşte ben bu Eren gibi kalın kalmak istemiyorum, totosunu kamera bile açıya alamıyor, o derece kocaman, bir basenleri var dana baseni gibi.

Ben Ebru gibi çıtı pıtı narin olmak istiyorum.
Evet bu boy ve cüsseyle
Eren gibi ya da bu dev anası azere neyse adı işte, onun gibi değil

Çağla Şıkel de misal 1.80e yakın ama çok zayıf, illa cüsseli diye insan at gibi mi olmalı ya, adalet nerde

Son düzenleme:
gitmiş azerenkanın en dobiş duran resmini koymuşsun maç kıyefetiyle seksü duruyo o hatun ya. spordan nefret ettiğin gibi sporcuları da sevmiyosun sen anlaşıldı
hmm zevklerimiz farklı demek ki. ebru kitap gibi karikatür gibi ya hiç gerçek hayattan değil.
benim niyetim kaslanmak ve kaslarım sayesinde metabolizmamın hızlanması ve sürekli kilo derdinde olan biri olmamak.
ebru gibi kalabilmek için her daim lokma lokma yemek lazım her daim kereviz yemek gerekebilir yani.
ebru gibi olsan kilo versen de ilk fırsatta almaya meyilli olmaz mısın, kalıcılık esas bence.
tabi hergün pilates yaparsan kalıcı olur.
ebrunun arkasındaki kadını görmedim ama onca pilatese rağmen öyleyse bu ne iş? genetik faktörler mi söz konusu acaba.
tracy dedim ona yorum yapmamışsın, minik minik kasları var minicik kadın. fındık kurdu boyu 1.65 vardır di mi? varsa idolüm ilan ediyorum kendisini.

bi de kilo verdikçe ufaldım ben, boylusun derlerdi bana geçen sene minyon demişti teyzenin biri. kilo at gibi gösteriyo. sen bi 5 kilo daha versen ya da eşdeğer şekilde sıkılaşsan narin bişey olursun. kilo verirsin ama koca toto arkada sabit kalırsa olmaz, vücut titpine göre sıkılaşmak gerekiyo.

çağla şikel demişsin aboo yeni gördüm. çirooz kızz o. amanın senin hedef çiroz olmak anlaşıldı

Son düzenleme:
o zaman sharapova diyorum winston. azerenka demişim karıştırıp asıl demeye çalıştığım buydu. hem manken hem tenisçi. boşver ebruyu çağlayı onlar bildiğin çiroz

@Mattika;

Tracy 1.52 boyunda 96 poundmuş yani 43 kilo bacım.
Ama belli, 1.50den uzun olmadığı, kilosuda boya göre normal yani.
Hatta detaylı incelersen basenleri fazla kalın o boya göre.

Bence boyu kısa olduğundan minyon gibi duruyor yoksa o bacaklar kalas gibi, yani zayıf değil.

Hani şu Lesli midir nedir o da öyle koca popolu ve basenli.Demek sabah akşam süreki spor yapmayacağız bacım ya.
Belkim çok aşırı sporcu gibi her gün yaparsak bizde kaslanacağız.
Tamam kaslanmak dediğin gibi güzel ama fazla kas insanı kalas gibi yapıyor.
Ben beğenmedim ve Tracy'ye de bizimle değalsaan diyorum

Yalnız bir makalesini okudum, doğum sonrası bu da hemen kilolarını 2 ayda vermiş eski haline dönmüş, vermiş veriştirmiş.Millet şişman kalmak için çocuk bahanesinin arkasına sığınıyor, yok ben çocuk doğurdum ondan şişmanım, yok çocuktan sonra vücudum bozuldu, yok çocuktan sonra böyle oldum diye ağlanmayın ben de doğurdum ve 2 ay sonunda eskisinden bile daha diri ve de fitim, bahane isterseniz hep bulursunuz, boşuna kendinizi çocukla kandırmayın demiş.Bunlar beni heyecanladırıyor işte.Öyle ya da böyle maşallah yani.Ebru da öyle , kim bakınca der ki, bu kadın 2 çocuk doğurmuş anne olmuş diye, hala genç kız gibi.Ama atıyorum teyzemin hala doğumdan sonra kalan göbeği var.Ve en son doğumunu 30 yıl önce yapmış.Yani özetle; insan kendini kandırmak istesin, çok şahane kandırıyor, başaran da çok şahane başarıyor işte.

o kıyafet yarışmasındaki jürinin isimlerini bilmiyorum ama onlardan beter oldun he kimi söylesem beğenmedin. gerçekçi olmaya çalışıyorum winston.
ilk defa geçen sene 38 beden oldum, hep 42-44 gezdim bu yaşıma kadar, yine 38 olurum ama 38 beden olunca basenlerim gitmiyo benim. o yüzden spor yapayım diyorum.
insan çıldırıyo o basenden ya da kişisine göre totoysa ondan kurtulmak için.
geçen sene 15 yaşındaki 40 kilo öğrencilerimi inceliyodum ben niye bunlar gibi olamayayım diye. ne basen var ne toto tabi bazılarında.
inş tez zamanda 50leri görürüm de yine böyle hırslarım olur ama biliyorum ki o öğrencilerim gibi olamam hiçbir vakit. hırslanması bile güzel. özendim sana valla.

tracy bacı video da konuşup duruyo önemli hareket dediğini ve saydığını anlıyorum bi de bacak değiştir vs. dediğini. baby falan deyip anlatıyo hamilelik sonrası vs. diye ama dil özürlüsü ben anlamıyorum. bahanem yok bebek doğdu büyüdü bile.
oğlu 2 yaşında arkadaşımın ve aynı kilodayız, boyumuz da aynı. benim 2 ayda verdiğimi 2 senede verebildi.

belliydi kilosunun bu kadar az olduğu sadece yan karın kaslarıyla bütün vücudunu kaldırıyo, ben yapamıyorum tabi 40 kilo nerde 70 kilo nerde
olsun ben idolüm belirledim kendisini.

Son düzenleme:

Sharapova dedin durdun, al bacım.
Kadın 1.88 boyunda, 59 kilodaymış.
Daha da yok genetik, yok boy kilo arasındaki oran çok olmasın yok imkansız, yok çökeriz yok bilmemneler sadece benim o kadar sağlıklı beslenesim yok, öyle sürekli de sporu hayatıma sokamam,Ben yaza kadar 3-5 kilo versem sonra geri alırım ver al ver al hep kilolu bir ömür geçireceğim diyenlerin inanacakları şey olarak kalsın.
Bana /bize gerçekler lazım.
Yapan yapıyorsa bizde yaparız, neden olmasın.

Lahana çorbasının da verdiği gazla coşan winston Kadıköy'den gümbür gümbür bildirdi

Bacım sana bizim diyetler yaramazki hiç. Sen zaten o kadar az kalori alıyorsun. Ben şimdi ilk 3 gün 600 -700 kalori alıp sonraki 5 gün 1200 kalori civarında bir beslenme listesi hazırlayacağım. Bu listeyi hep faydalı şeylerden, yağ yakıcı besinlerden falan yapıcam. Ayrıca ara öğünde olacak bacım. hatta kaçamak bile yapcaz yakar bacımla. Bu şekilde metebolizmayı hızlandırıcaz. Leptine falan bakmıycaz yani. Glisemik indeks okey, ama leptine bende kocaman hayırrrr diyorum. Aslında kabul ediyorum ancak bu sefer bu şekilde denemek istiyorum çünkü bu kadar insan da yanılıyor olamaz. onlar da geldi bugün aklıma. bunn üzerine de yazılmış o kadar yazı var. ayrıca çevremde iki insan gözümün önünde deli gibi yemek yiyerek zayıfladılar bacım.

bu arada herkes idolünü söylemiş benimki de RİHANNA kızlar. ama şimdiki hali. bacaklarının çok kalın olduğu zaman değil. şimdi 34 bedenmiş kendisi. ve benim idolüm. ayrıca bende winston gibi ebru şallı falan tarzı hatunları beğeniyorum. Ama rihanna da çok seksi yahu. bi de tabii benim kendisi ile özel meselem var. Ne meselesi ise. Bunun ondan haberi yok ama olsun. Kocam onu çok beğeniyor ve ben zayıfkene benim fiziğimi ona benzetirdi hep, ama senin vücut daha güzel derdi. yine o günleri görmek istiyorum.

***3. Takım 291. Etap ***

S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 63,5 /65,200/-1,7/-2,67
se_zen ( 56,3 /
Gırgırına (88,0/ ) sonuç 3 e bölünecek
nidah ( 59,6/60.0/-0,4/-%0,67)
Ilginnur( 77.6/78.8/-1.2/-%1.52)
mattika ( 72.1 / 71,1 / 1 / % 1,38 )
hilal6030 (71,3 /
ekino (80.3 / 79.1/ 1,2 / %1.49 )
mihracee (65,8/ 65 / 0,8 / % 1,21 )

kuşura bakmayın bu hafta hiç kaçamakşız günüm olmadı vede wc ye ççıkamıyorum şonuç 1.2 artı

geçmişe baktım da wişton ben öyle uzun boylu zayıf olanları pek göze hoş gelmiyor ya şen aşlında iyişin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…