Gayet zayıf değil de gayet normal duruyorum bacım.
Bilmiyorum o kadar ayna,tartı, diyet, spor manyağı oldum ki aslında halimi pek de normal bulmuyorum, bana göre hala ayı gibiyim.
Eşim de bunaldı artık, her gece "oramı elle, buramı elle, oram incelmiş mi, buram şöyle olmuş mu?" diye diye, o da her gün her gün tabii farkı anlamıyor, ben sordukça "tabii hayatım inceldin" diyor.Ama kendiliğinden demiyor.Ya da "bak göbeğim gitti" diyorum "var hala orda ben görüyorum" diyor, iyi de adam eskiden 9 aylık hamile göbeğiydi şimdi içine ayva sokmuşsun gibi, o da gidecek ama ne diye ateşe körükle gidiyorsun.
Bir de eşim önce göbeğime bu erimez derdi, eridi şükür.Sonra şu beldeki yan simitlerden beni tutardı hayvan kadardı, derdi ki her şey erir bunlar erimez.Şimdi onlar da şükür gittiler.Şimdi de bu toto kenarlarından tutuyor, basen mi ne işte, her şey gider toto gitmez diye.Dün akşam gene ağladım.Hayır 90 kilodan nereye inmişim, ne halden ne hale gelmişim, hala o gitmez bu erimez, iki takdir etsene be adam.Yok eğer aferim falan derse ben salarmışım, yermişim gene, ama böyle yapamazsın, eritemezsin deyince gaza gelirmişim
Geçen annemle konuştum telde, anne işte kilo veremiyorum takıldım 70de falan diyorum.Sonra şakasına "ya yiyende ölüyor, yemeyen de , hehe" falan dedim, annem hemen başladı "kızım yeme, sakın yeme, bak zayıfladın aman salma, aman yeme,aman şu aman bu"...Ve şişmanken de en çok bu kırardı beni..Birinin "sakın yeme" demesi..Annem pastanede çalışıyor, bana bir çuval verirdi, içinde pastalar, börekler, çörekleri ekler vs vs.."Bunları eşin yesin, aman sakın sen yeme" derdi
Tamam iyi niyetli derdi ama eve giderdim hem ağlardım hem inadına yerdim.Şimdi annemle konuştuktan sonra yemedim ama sadece ağladım.Bir ömür insanlar ben bir şey yiyecek gibi olsam, çatalı uzatsam hemen "aman yeme, gene şişman olacaksın, hıh başladı yemeğe, gene dombili olacak" mı diyecekler..Hep bir potansiyel şişman olarak mı muamele göreceğim...Bunlar canımı sıkıyor..
Şimdi 2-3 kilo daha vereyim, hepsi birden başlayacaklar "aman yeter, soldun, öldün bittin, aman diyet yapma" falan filan..Sonra her çatal elimdeyken "aman, sakın, gene mi şişman olacaksın?"...O yüzden sırf bu amanlar, sakınlar yüzünden ben kendimi gayet zayıf bulamam bacım.
Öff ne depresif bir yazı oldu yahu
Bu arada kilo versen bir dert, vermesen bir dert.Hep şişmanlar eğlencelidir, komiktir falan denir ya, vallaha 90 kiloyken vur patlasın, çal oynasındım.Şimdi ota üzül, b.ka dertlen, yok 200 gram almışım, yok kilom takıldı yok totom kocaman, peeh adaletin yok
dünya
yakarın dediği gibi acı gerçekleri bi söyleyen lazım ama eşin de abartmış yahu. sen kendine bak de geç aman eşler bi alem. her türlü dengesizlik peşindeler. benimki ekmeği azalttı 3 kilo verdi, neymiş karın kası yapıcakmış yağlardan huzursuz oluyomuş. yani sağolsun ne pişirsem onu yer ama pasta, tatlı yapsam da kilo alır. şimdi benle bir kilo verme derdine düştü zaten kilosu da yoktu çok kolay verdi uyuz oluyorum. hele kıçıma başıma laf etsin kovalarım valla. bi ara yeme diyodu seninki gibi sonra baktı o neye yeme dese ben yiyorum artık karışmaz oldu.Gayet zayıf değil de gayet normal duruyorum bacım.
Bilmiyorum o kadar ayna,tartı, diyet, spor manyağı oldum ki aslında halimi pek de normal bulmuyorum, bana göre hala ayı gibiyim.
Eşim de bunaldı artık, her gece "oramı elle, buramı elle, oram incelmiş mi, buram şöyle olmuş mu?" diye diye, o da her gün her gün tabii farkı anlamıyor, ben sordukça "tabii hayatım inceldin" diyor.Ama kendiliğinden demiyor.Ya da "bak göbeğim gitti" diyorum "var hala orda ben görüyorum" diyor, iyi de adam eskiden 9 aylık hamile göbeğiydi şimdi içine ayva sokmuşsun gibi, o da gidecek ama ne diye ateşe körükle gidiyorsun.
Bir de eşim önce göbeğime bu erimez derdi, eridi şükür.Sonra şu beldeki yan simitlerden beni tutardı hayvan kadardı, derdi ki her şey erir bunlar erimez.Şimdi onlar da şükür gittiler.Şimdi de bu toto kenarlarından tutuyor, basen mi ne işte, her şey gider toto gitmez diye.Dün akşam gene ağladım.Hayır 90 kilodan nereye inmişim, ne halden ne hale gelmişim, hala o gitmez bu erimez, iki takdir etsene be adam.Yok eğer aferim falan derse ben salarmışım, yermişim gene, ama böyle yapamazsın, eritemezsin deyince gaza gelirmişim
Geçen annemle konuştum telde, anne işte kilo veremiyorum takıldım 70de falan diyorum.Sonra şakasına "ya yiyende ölüyor, yemeyen de , hehe" falan dedim, annem hemen başladı "kızım yeme, sakın yeme, bak zayıfladın aman salma, aman yeme,aman şu aman bu"...Ve şişmanken de en çok bu kırardı beni..Birinin "sakın yeme" demesi..Annem pastanede çalışıyor, bana bir çuval verirdi, içinde pastalar, börekler, çörekleri ekler vs vs.."Bunları eşin yesin, aman sakın sen yeme" derdi
Tamam iyi niyetli derdi ama eve giderdim hem ağlardım hem inadına yerdim.Şimdi annemle konuştuktan sonra yemedim ama sadece ağladım.Bir ömür insanlar ben bir şey yiyecek gibi olsam, çatalı uzatsam hemen "aman yeme, gene şişman olacaksın, hıh başladı yemeğe, gene dombili olacak" mı diyecekler..Hep bir potansiyel şişman olarak mı muamele göreceğim...Bunlar canımı sıkıyor..
Şimdi 2-3 kilo daha vereyim, hepsi birden başlayacaklar "aman yeter, soldun, öldün bittin, aman diyet yapma" falan filan..Sonra her çatal elimdeyken "aman, sakın, gene mi şişman olacaksın?"...O yüzden sırf bu amanlar, sakınlar yüzünden ben kendimi gayet zayıf bulamam bacım.
Bu arada kilo versen bir dert, vermesen bir dert.Hep şişmanlar eğlencelidir, komiktir falan denir ya, vallaha 90 kiloyken vur patlasın, çal oynasındım.Şimdi ota üzül, b.ka dertlen, yok 200 gram almışım, yok kilom takıldı yok totom kocaman, peeh adaletin yok
dünya
bu lafı kaynanam söyledi bana. hem de hastaneden eve geldiğimizde. bi günde karnı giden var demek ki kadın bana laf etti. sinir oldum ama bişey demedim geçen eşime anlattım annen böyle demişti diye annem demez öyle dedi@ vinston
çok tebrik ederim 69 u görmüşsün devamını dilerim....ahhhhh bu analar benimki de geçen gelişinde aaaaa hiç doğurmamışsın gibi bi tane daha mı var içerde deyip güya şaka yaptı.... için için ağladım...üstüne kavga ettim kendisiyle sonra kavgada bile söylenmez benim kaynana söylese bin pişman ederim ama napcan kendi öz annem belki samimiyetinden söyledi belki çocuğuyum diye herşeyi söyleyebileceğini düşündü ama bende geldim 35 'e daaaa...........boşver yaşayan bilir ama kırıldığıyla kalıyor insan....potansiyel şişko adayı olarak görülmek zor....
@se_zen
yeni işin hayırlı olsun her şey gönlünce olsun....
bu lafı kaynanam söyledi bana. hem de hastaneden eve geldiğimizde. bi günde karnı giden var demek ki kadın bana laf etti. sinir oldum ama bişey demedim geçen eşime anlattım annen böyle demişti diye annem demez öyle dedi
o an cevabını vermedim ya kadına yanıma kaldı bu böylece.
zayıflamışsın der o bana görünce evet ikizi var demiştin ya onu da doğurdum dicem
Gayet zayıf değil de gayet normal duruyorum bacım.
dünya
Günaydiin
yani daha burda gün aydin olmadi hala gece kadar karanlik
dün yediklerimi paylasayim:
sabah: 1 bardak süt
öglen(aslinda bu kahvaltiydi ama saat 1 bucuktu): 1 haslanmis yumurta yagsiz kasar süt
aksam: cacik, salata, firina tavuk butu attim..
tavuklari yerken elbetteki derilerini siyirdim.
1 litre su ictim... yaklasik 4,5 kilometre yürüdüm.
istasyona gitmek sanirim 1 kilometreden fazla bugün telefonla ölcecegim.. dünkü 4,5 kilometreyi esimle carsiya alisverise giderek yaptik heryere yürüyerek gidiyoruz (baska neyle gidecem arabammi var)
ha birde salgam ictim mis gibi ooooh... üzerinide okudum cok az kalorisi varmis yani üzerinde 100 ml 2 kalori diyordu..
-------------------------------------------
Kizlar lütfen su konuda bana yardimci olun..
simdi bend dün cacik yedim bana göre cok hafif bir yiyecek ve tadida güzel. e yalan yok yogurt yagsiz degildi.
simdi size sormak istedigim su.. elbetteki hepimiz herseyin yagsiz olanindan almiyoruz.
yani cacik yerken, et yerken artik akliniza ne gelirse hep hersey yagsizmi olmali?
yoksa yagli yogurtla yapilmis cacik makarnadan daha masum diyebilirmiyim?
yani acikcasi esimle ayni evde yasamadan önce herseyi yagsiz almak problem olmuyordu ama simdi iki sey var ... esimin bunlari yeyip zayiflamasini istemem e maddi durumumda yok artik öncesi gibi alamiyorum yagsiz gidalar daha pahali oluyor!!
hilal geçmiş olsun bacım..
S_A ne yaptın, eşine sinirlenip yemeğe vermişsin kendini, neyse devamını getirme. o kadar olur insanız sonuçta, robot değiliz ki programlanmış gibi hep doğru beslenelim.
ama yarın devam etme söz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?