Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bence eşine teşekkür etmelisin sen eridikçe yeter dememiş. bak buranda var demiş. oda seni daha fazla motive edip hırslandır. ben 61 kiloya düştüm herkes bana çok zayıfladın çirkinleştin yüzün çöktü falan dedikçe benim totom kalktı . bak hooop geri 65
ama eşim bana eskisi gibi arkadan afet önden bakınca rezalet deseydi ben böyle salmazdım kendimi. bence her zaman bir doğrucu lazım.

yakarın dediği gibi acı gerçekleri bi söyleyen lazım ama eşin de abartmış yahu. sen kendine bak de geç aman eşler bi alem. her türlü dengesizlik peşindeler. benimki ekmeği azalttı 3 kilo verdi, neymiş karın kası yapıcakmış yağlardan huzursuz oluyomuş. yani sağolsun ne pişirsem onu yer ama pasta, tatlı yapsam da kilo alır. şimdi benle bir kilo verme derdine düştü zaten kilosu da yoktu çok kolay verdi uyuz oluyorum. hele kıçıma başıma laf etsin kovalarım valla. bi ara yeme diyodu seninki gibi sonra baktı o neye yeme dese ben yiyorum artık karışmaz oldu.
tabi bunu fark edebilmesi de bi meziyet. kıymetini bildim şimdi adamın.

bizim sülale teyzeler kuzenler hep dobiştir. ben eskiden beri zayıf kalıyorum aralarında. 70 kilo halim gayet normal onlara göre. yakınlarında yaşasam sık sık görüşsem inanırım heralde buna, kendilerinden çok eminler çünkü.
sen iyi tarafından bak olaya.

çalışmıyosun sanırım bu ara, hergün işe gitsen, giymek istediklerinin yakıştığını görsen alışveriş yapsan bakmazsın milletin lafına.
şahsen benim hedefim bu, bahara deli gibi alışverişe çıkmak

@ vinston

çok tebrik ederim 69 u görmüşsün devamını dilerim.... ahhhhh bu analar benimki de geçen gelişinde aaaaa hiç doğurmamışsın gibi bi tane daha mı var içerde deyip güya şaka yaptı.... için için ağladım...üstüne kavga ettim kendisiyle sonra kavgada bile söylenmez benim kaynana söylese bin pişman ederim ama napcan kendi öz annem belki samimiyetinden söyledi belki çocuğuyum diye herşeyi söyleyebileceğini düşündü ama bende geldim 35 'e daaaa...........boşver yaşayan bilir ama kırıldığıyla kalıyor insan....potansiyel şişko adayı olarak görülmek zor....

@se_zen

yeni işin hayırlı olsun her şey gönlünce olsun....

bu lafı kaynanam söyledi bana. hem de hastaneden eve geldiğimizde. bi günde karnı giden var demek ki kadın bana laf etti. sinir oldum ama bişey demedim geçen eşime anlattım annen böyle demişti diye annem demez öyle dedi
o an cevabını vermedim ya kadına yanıma kaldı bu böylece.
zayıflamışsın der o bana görünce evet ikizi var demiştin ya onu da doğurdum dicem

Son düzenleme:

insan sırf bunun için bile zayıflar mattika sağlık falan hikaye olur yani, ayar ediyolar insanı beeeee..........

kızlar sohbete gelemedim bu gün dişim çok ağrıyo pzt a.biyotik bitiyor ama hala ağrıyo bu geçmedi ben u 1-2 gün giremezsem haberiniz olsun çünkü inanın sandalye batıyor sanki dişim zonkladığında yerimde duramıyorum soğuk terler döküyorum..bu hamilelikler en çok dişlerime zarar verdi...hani vücut yenileniyordu, nolcak şimdi dişler dökülcekde yenisi mi çıkıcak laf hepsi işte....

evet canim evet... hep potansiyel sisko muamelesi göreceksin

bende görecem ve bu takimdaki herkeste görecek. aman bu söyledigim seni kirmasin. ben kendimden biliyorum.. Yani yedigini gören biri bu anne es baba kardes olsun sen zayiflamissin ya incecik olmussun ya sen hamburger yersen onlar sana gene vaaz verecekler yeme soyle olur boyle olur aman yeme..

ben 83, 5 ten 73,8 e düsmüstüm... benim icin böyle zayiflamak mümkün degildi ya ben hep yerimde sayan bir ileri bir geri biri olarak hic kendimi skmamistim bukadar zayiflamak icin. sükür yaklasik on kilo vermisim... güzelde olmus yani yeni kiyafet almadim ama evde ne varsa süper durmaya basladi üzerimde..

hatirlarmisin bilmem amcam bahar aylarinda bize gelip su tarihe kadar zayifla sana ne istersen alayim demisti neyseki ben o tarihe kadar ayniydim.. bananee oda konusunu getirmedi bikez daha geldi sacma sapan bir diyet listesi verdi elime yengem onunla zayiflamismis.. yengemin yüzü gözü gitmis yahu nerde zayiflamis... hortlak gibiolmus desene.. neyse nezaketen aldim listeyi tabi uygulamadim cünkü o sirada ben tekrar dukana baslayip verdim yaklasik on kiloyu... ve amcamlar tekrar geldi.

yemekte pilav tavuk salata icli köfte var... e bende cola iciyorum da ne yalan söyleyeyim böyle durumlarda ailecek misafirlerle yemek yeniyorsa ben kolayi i ci yo rum ki me ne?

yemek sofrasindayiz. sevgili babam kiz koladan uzak dur dedi. sonrada esime döndü yasakla suna kolayi dedi.. eeh be adam denecek seymi bu bunca misafirin önünde`?? sonra hep bir agizdan amcamla yengem basladi.

amcam dedi: kizim icme kolayi... kola=selülit... selülit esittir gitmeyen yag. kola seni böyle yapar söyle yapar.

ya ben orda okadar amca ben diyet yaptim normalde colayi hic icmiyorum yani simdi bu yemegin serefine ictim diyorum ama adam duymuyor ya sen olsun genede icme diyor.

e olum sanane daa?? ben icerim icmem sa na nee??

ay artik beni görecen ben yemek yermiyim daha hepsi götürüyor yemekleri ben kendi pisirdigim yemekte anamin evinde ac kaldim ya. cünkü istahimi kestiler. ben okadar diyet yapmisim kimi zaman bir bardak sütle gezmisim bütün gün benim diyet yapamaz diye nitelendirdigim bünyeyi kirmis biraz olsun zayiflatmisim.... günde 500 mekik cekip yarim saat bisiklet cevirmisim.. bunlari kimse görmüyor. yani ben simdi bir on kilo daha vereyim. gene elimi colaya uzatayim o muhabbet gene ayni olacak..

aynisi hep olacak. biz zayiflayalim.. hatta sen benden baya öndesin masallah sen zayifla incecik ol... elini yagli sekerli birseye uzattigin ilk anda etrafimizdakilerin aklinda dedigin gibi ilk beliren sey aha yiyor gene sisecek.

yazdiklarin okadar dogruki.. icimi okudun resmen.... maalesef hep bir sisko gözüyle bakacak yakinlarimiz.. insallah bu durum degisir. cok zayiflayinca bu durum degisir insallah..

Günaydiin

yani daha burda gün aydin olmadi hala gece kadar karanlik

dün yediklerimi paylasayim:

sabah: 1 bardak süt
öglen(aslinda bu kahvaltiydi ama saat 1 bucuktu): 1 haslanmis yumurta yagsiz kasar süt
aksam: cacik, salata, firina tavuk butu attim..

tavuklari yerken elbetteki derilerini siyirdim.

1 litre su ictim... yaklasik 4,5 kilometre yürüdüm.

istasyona gitmek sanirim 1 kilometreden fazla bugün telefonla ölcecegim.. dünkü 4,5 kilometreyi esimle carsiya alisverise giderek yaptik heryere yürüyerek gidiyoruz (baska neyle gidecem arabammi var )

ha birde salgam ictim mis gibi ooooh... üzerinide okudum cok az kalorisi varmis yani üzerinde 100 ml 2 kalori diyordu..

-------------------------------------------

Kizlar lütfen su konuda bana yardimci olun..

simdi bend dün cacik yedim bana göre cok hafif bir yiyecek ve tadida güzel. e yalan yok yogurt yagsiz degildi.

simdi size sormak istedigim su.. elbetteki hepimiz herseyin yagsiz olanindan almiyoruz.

yani cacik yerken, et yerken artik akliniza ne gelirse hep hersey yagsizmi olmali?

yoksa yagli yogurtla yapilmis cacik makarnadan daha masum diyebilirmiyim?

yani acikcasi esimle ayni evde yasamadan önce herseyi yagsiz almak problem olmuyordu ama simdi iki sey var ... esimin bunlari yeyip zayiflamasini istemem e maddi durumumda yok artik öncesi gibi alamiyorum yagsiz gidalar daha pahali oluyor!!

hayırlı sabaahlar kızlar

gecmişe bakıcam şimdi.
önce dünkü menümü yaziim:

sabah:
omlet,1 yağsız tam bugd. krep,peynir,az bal

ara meyve

öğle:yağsız maydonozlu haşlama makarna.yoğurt

akşam:ızgara köfte 2 tane.3kş pilav.salata,ayran

ara:fındık-kuru üzüm

ben mesela yoğurdumu evde yapıyorum yağlı bildiğin açık sütten.yine yağlı yoğurt oluyodur:) kaymağını yemem,gerisini yerim
yani yağsız ürünler bence çok masum değil.en güzeli doğal olanı. eğer doğalı yoksA belki yarım yağlıyı fln tercih ederdim.

diyet=sağlıklı beslenmeyse, hayatın boyunca alışacağın,yapacağın bir düzenin olmalı.yoksa zayıflayıncA KİLonu koruyamazsınki.
bence bacım hiiç okadar ayrıntıya girme,salata-yemekelrde yağı azalt,gerisi boş:)

sezencim yeni işin hayırlıolsun bu arada..

ben bugün annemlere gidiyorum.1-2 gün giremem.orda kalcam.herkese güzel hafta sonları..

anne yemeklerinden nasıl diyet yapacaksam

herkese merhaba
sabah 2 bardak limonlu içerek başladım. ardından 1 kase yoğurt 1 elme ve tarçın yedim. yoğurt biraz soğuk geldi ama neyse diyip yedim. öğlen salata yerine ıspanağı haşladım öyle yedim limonla
şimdiye kadar spor olarak
500 mekik
25 dk. lesli ile yürüyüş
200 sopa hareketi
şimdilik bu kadar.
herkese güzel bir gün diliyorum

Selam kizlar gene been

Sabah cok sekerli bir kahve ictim nedeni ise uyanabilmek normalde hic kahve icmem ama bu sabah ihtiyac duydum iste.

Sabah: kahve
Öglen; tavuk salata yogurt yedim

Aksama ne yerim bilmiyorumki..

Su da alayimda simdi bitireyim aksama kadar ya.

Su is yerinde ufaxik biseyden dolayi sefe kosab kadinlari dövesim var ya

iyi akşamlar kızlar cok fena hastayım hiç bi yerim tutmuyo öksürmekten içim dışıma cıktı dün bi tane iğne yedim ama hala tık demedi co kötüyüm giriyorum ouyorum ama yazamıorum :26:

nidah, dimi ama yaa tamam ozaman bende bunlari takmayayim.. dedigin gibi bagyen yagsiz ürünlerde masum olmuyor.

hilal, canim gecmis olsun dikkat et kendine

yahu demin cok uykum vardi öyleki ayakta duramiyordum ebugün calistimda...

ama yeni yemek yemisiz sofra duruyor... esimde israr etti kalk yika hatta beraber yikayalim diye bulasaklari... yahu ben yikarken adam gitti uyudu

benimde uykum kacti..

ama acaip sinirlendim..

simdi efkarlandim iciyorum... yanina mezemide aldim..

ice tea- bisküvi yemisim veremedigim kilolari..

sinirlenince duramiyorum ya.

Sa canım sağol teşekkür ederim.

ilk defa iştahimin kapandıgini gördüm canim hiç birşey istemiyor zorla yiyorum düşmemek için

hilal geçmiş olsun bacım..

S_A ne yaptın, eşine sinirlenip yemeğe vermişsin kendini, neyse devamını getirme. o kadar olur insanız sonuçta, robot değiliz ki programlanmış gibi hep doğru beslenelim.
ama yarın devam etme söz mü

ay söz söz sööözz!! yarin devam etmiyecem bu yaptigima zaten hafif bir pismanlik baslangici var (((

hilal, canim olurmu öyle yemen gerekir ben bilmem öyle gripken hastayken ne yenir ama yemene dikkat et yemeden olmaz zorla kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…