Niye ezikliyorsunuz bacım yahu, banane ben de yapacam.
İstemezseniz evde gizli gizli yaparım
Tamam siz 600 kalori yiyecekseniz ben 300 yerim, 1200e geçince ben ona oranlarım.
Leptin için ayı örneğin hala aklımdaBazen duraklıyor meto, o yüzden leptin bence iyice duraklamayı uzatıyor.
Benim dün gece yarısı mısır yemem ve sabaha eksi çıkmam gibi bazen vücut yemek istiyor sık sık.Bu açıdan da uyarım size.
Yemek listeleri, besinler, miktarları falan merak konusu.
Takipteyim yani.
He sen araştırmışındır Rihanna o kalas bacaklarını nasıl eritmiş :26:
Hoş, 1500 tane Rihanna diyeti çıkmıştır da, merak ettim.
Bir de bacaklar/basen dahil diyeyim oralar gün içinde çalışmazmış yani az çalışırmış o yüzden extra hareketlerle iç bacak kaslarını sıkıp çalıştırırsak oralara etki yaparmış.Bir hareket buldum, bunu yapanın toto altından itibaren ayak bileğine kadar erimesi olurmuş ama bilmem yalan bilmem doğru, deneyip bakacağız.
Yeni işyeri konusunda bende çok strese girerim yeni insnalr yeni kişilikler yeni şizofren yeni dedikoducular yanii
merak duygusu sterse sokar beni ama şu bi gerçek hepimizn çalışma amacı maddi ihtiyaçalrımız sen doğru karraı verdin alacağın yeni eskiye göre yüksek olan maaşına odaklan bu geçiş dönemini kolay atlatırsın inşallah
Yakar dediklerinde haklılık payı var ama nur yerlitaş niye zayıflayamıyor bide seksi sanıp kendini bakışlar atıyoya deli oluyom bak neyi hatıraldım bi ara bülent ersoy fena zayıflamıştıya popstarla evlendiği dönemler resmen bülentin bile benden çok gideri var diyodum tv izlerken :)
Tünaydınlaaar
-400 ve 69lara tekrar hoşgeldimUmarım geçici olmaz bu sefer
Kızlar sanırım duraklama dönemim bitti ve çok şükür eskiye kilo vermeye döndüm.
2 gündür bakıyorum da; tek fark gece yarısı bildiğin koca leğende yağlı tuzlu mısır yiyip yanına ıslak kek gibi tatlı yiyorum ve de sporu 2 katına çıkardım.Artık hangisinin nasıl bir etkisi oldu bilmiyorum ama kilo vermeye geri döndüm ve bu yüzden totom tavana vuruyor sevinçtenMadem eskiye döndüm, o zaman saçmalayıp mısır ve kek yemenin alemi yok değil mi
Birazdan roka yaprağına kerevizsaplı lor sarıp, çakma Türk usulü suşi yapacağımve günün ilk öğününü yemiş olacağım.Sonra bol bol sportif hareketler ve egzersizler ve akşama da yedikçe bollaşıp, bitmeyen, kaybolmayan, bol bereketli lahana çorbamı içeceğim.
Hepimize hafif bir gün diliyorum
@Se_zen, yaz gitsin bacım.Madem resmi, çok uzatmadan kes at bacım."..Bu x yıllık yolculuğumda, yanımda olan,desteklerini ve güler yüzlerini benden hiç esirgemeyen siz çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür eder, sizlere çalışma hayatınızda başarılar dilerim" diyebilirsin bacım.
İlk mesajını okuduğumda, çakma Kayahan gibi yazsana "yolu sevgiden geçenlerle bir gün bir yerde buluşacağız" falan demiştim içimdenneyse bir şey ne kadar resmi, o kadar sıkıcı benim için.
Yeni işin hayırlı olsun terkardan bacım.İnşallah daha güzel bir çalışma ortamın olur, huzurlu ve mutlu olursun orada.
ok bacım hemen ajanda yazıyorum hadi bakalım kaç kilo vereceğiz. laf aramızda winston duymasın 69 olmuşya acayip kıskanıp gaza geldim. bak azmin sonu .1. GÜN
sabah
kalkınca bir bardak limonlu su içilecek
Kahvaltı
1 kase yoğurt
yarım elma ve tarçın ile kahvaltı yapıyoruz
Öğlen
Az ızgara tavuk yiyoruz ya da 2 yumurta
yanına bol bol içinde ot olan salata (yağsız)
Akşam
haşlanmış mantar katılmış salata yine bol otlu olarak
1 tane liste dışından bir şey yiyebilirsin 100 kaloriyi geçmeden ve karbonu maksimum 10 olsun.
[/QUOTE]2. GÜN
sabah
kalkınca bir bardak limonlu su içilecek
Kahvaltı
1 dilim kızarmış tam tahıllı ya da kepekli ekmek , bol yeşillik, zeytin 2 tane yada 1 çay kaşığı zeytin ezmesi
ya da 1 yumurta ve peynir 2-3 ceviz
Öğlen
Kıymalı ve yağsız yapılacak karnıbahar yemeği
1 çay bardağı yoğurt
istediğin kadar salata (abartmadan )
Akşam
Aynı yemek yanına salata ve 1 çay bardağı yoğurt
Yemeğimize bu sefer zerdeçal koyuyoruz mutlaka (aynı zamanda zerdeçalın şifalarından da yararlanalım)
ayrıca yemeğe kimyon, köri ve acı biber de katıyoruz.
1 tane liste dışından bir şey yiyebilirsin 100 kaloriyi geçmeden ve karbonu maksimum 10 olsun.
Arada canın istedikçe salatalık yiyebilirsin. (abarma yakar canın istedikçe ye dedik ama sen 3 ü falan da geçirme )
ok bacım hemen ajanda yazıyorum hadi bakalım kaç kilo vereceğiz. laf aramızda winston duymasın 69 olmuşya acayip kıskanıp gaza geldim. bak azmin sonu .
Azmin sonu mu yoksa bol yağlı tuzlu mısırın kerameti mi bilemem
Şaka maka hep birlikte gaz vere ala inşallah bu işi hepimiz başarıp bitireceğiz bacım.
Ayakkabı altına isim yazmaya koptum ayrıca
Yakın olaydıda sürtüneydim, bizde dokununma, el verme vardır, ay lafa bak sankim ermiş olmuşum da el veriyorum, işte anladın sen onu, böyle şanslı, ne bilem başarılı kişilere sürünme vardır, ay kıı kedi gibi demek bizim sülale sürünüyormuş millete
Lisede çalışma odası almışlardı bana annemler.Alt katta da doktor bir abi var, anam adamı çekeleye çekeleye eve sokmuştu."Aman x bey, şu çalışma sandalyesine masasına ilk siz oturund a sizin azminiz başarınız benim kıza da geçsin" diye.Adam da epey totosunu sürtesürte sandalyeyi sıvamıştıBen de bana alınan masaya niye komşu oturuyor ilk diye anama küsmüştüm neysem..Özetle doktor neyin olmadım demek bu teori de çöktü
Allahım bu ara tüm teorilerim tek tek çöküyor..
Önce tuzlu mısırla ödem tutmadan zayıfladım, sonra kek yedim zayıfladım, sonra hareket yoksa orası erimez derken benim cincikler eridi orda çuvalladım, sonra doktor olamadım oyy oyy
Biri de çıkıp reçel yedim zayıfladım derse, koltuğumu kavuğumu bırakıp gidecem buralardan yahu
benim batıl inaçlarım o kadar fazladır ki anlatamam. doğru olmadığını bilirim ama inaç işte ya olursa diye geri döner aynısını yaparım. işin meali sen genede terliğin altına eşkalimi belirtir bir şekilde yaz kısa boylu dombili esmer (harleme gitsem bizim oralar derim o derece) yaz iyice başkasıyla karışmaya .
winston tebrik ederim 69 u görmüşsün, darısı başıma. benim asıl görmem gereken 59 ama sırayla tabi. bu arada sen gayet zayıf duruyosundur ya nerdeyse aynı kilodayız senin boy benimkinden 15 cm uzun. nedense ben kısa kalmışım. kız kardeşimin biri 1.75 biri 1.80. aynı ana aynı baba anlamadım bu işi. ah ah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?