Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yeni işyeri konusunda bende çok strese girerim yeni insnalr yeni kişilikler yeni şizofren yeni dedikoducular yanii
merak duygusu sterse sokar beni ama şu bi gerçek hepimizn çalışma amacı maddi ihtiyaçalrımız sen doğru karraı verdin alacağın yeni eskiye göre yüksek olan maaşına odaklan bu geçiş dönemini kolay atlatırsın inşallah

yap kız yap . belki seni kıskanır bende kendime çeki düzen veririm.
bu ünlülerin yardım almadan sadece diyet ve sporla böyle ince kaldıklarına kesinlikle inanmıyorum. günahları boyunlarına yarısı keş zaten. kimi alkolik yada estetik kolik .
bir dönem bir zayıflama hapı vardı hatırlarsınız ölen falan olmuş lidya diyeyim siz anlayın . onu taylan kümesli varya diyetisyen hepsi hastalarına veriyormuş. milletde ben diyetisyenle zayıfladım zannediyormuş. dahadasıda sahte isimlerle hastaneye yatıp gıdı kalça göbek yağlarını aldırıyorlar.
benim eski işyerinde 1 bayan emekli oldu hatun emekli ikramiyesini totosuna yatırdı. 110 kiloydu . 6 ay sonra geldi diğer yarın nerde dedik o derece yani. diyet yaptım dedi ama biz yermiyiz sıkıştırdık . önce diyet yapmış daha sonra artık kilo verememiş adanada bir dr a gitmiş kesmiş biçmiş elindeymişken cicikleride yap demiş. kadın taş gibiydi. yani yardım almadan anca bu kadar kızlar

ay evet eski işyerinde dedikoducu bilirsin ona göre dikkat edersin .yeni iş yerinde birde onu ara dur

Yakar dediklerinde haklılık payı var ama nur yerlitaş niye zayıflayamıyor bide seksi sanıp kendini bakışlar atıyoya deli oluyom bak neyi hatıraldım bi ara bülent ersoy fena zayıflamıştıya popstarla evlendiği dönemler resmen bülentin bile benden çok gideri var diyodum tv izlerken :)

kız o ikisine testereyle saldırsan anca yontarsın. demek ki rahatsız olmuyorlar . rahatsız olsalar bir şekilde ğraşırlar.baksana 2 side koca göbeklerini battaniye gibi kıyafetlerle saklıyorlar . yada karınlarına koca bir fiyonk dikiyorlar .ahanda sana seksi şempanzeler

Kizlar estetiksizde güzellesmek mûmkün ya biz dogal yollarla zayiflamaya calismakla en dogrusnu yapiyoruz. Enim bi arkadasim var cocuklugundan beri siskoydu hatta 2 ablasi var hem sismanlar hemse ayy zayiflayamiyorum diyenlerdendi. Sonra bu kiz soor salonuna yazildi hergün gitti ve 27 kilo verdi kisa bi zamanda once cok imreendim hatta benden zayif olacak diye korktum sonra bi duydumki igne yyapiyomus tok tutsun diye hatta tatli yeyince midesi bulaniyormus bu igneyle falan

Amaaan dedim neyleyim o zayifligi sagliimi elimden alinca!!

O vücut o ignelerle ne hale geliyor istedii kadar de kontrolunde olsun o igneleri brakinxa ayi gibi olacak zaten!!

En güzel estetik egzersiz

Tünaydınlaaar
-400 ve 69lara tekrar hoşgeldim Umarım geçici olmaz bu sefer
Kızlar sanırım duraklama dönemim bitti ve çok şükür eskiye kilo vermeye döndüm.

2 gündür bakıyorum da; tek fark gece yarısı bildiğin koca leğende yağlı tuzlu mısır yiyip yanına ıslak kek gibi tatlı yiyorum ve de sporu 2 katına çıkardım.Artık hangisinin nasıl bir etkisi oldu bilmiyorum ama kilo vermeye geri döndüm ve bu yüzden totom tavana vuruyor sevinçten Madem eskiye döndüm, o zaman saçmalayıp mısır ve kek yemenin alemi yok değil mi

Birazdan roka yaprağına kerevizsaplı lor sarıp, çakma Türk usulü suşi yapacağım ve günün ilk öğününü yemiş olacağım.Sonra bol bol sportif hareketler ve egzersizler ve akşama da yedikçe bollaşıp, bitmeyen, kaybolmayan, bol bereketli lahana çorbamı içeceğim.

Hepimize hafif bir gün diliyorum

@Se_zen, yaz gitsin bacım.Madem resmi, çok uzatmadan kes at bacım."..Bu x yıllık yolculuğumda, yanımda olan,desteklerini ve güler yüzlerini benden hiç esirgemeyen siz çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür eder, sizlere çalışma hayatınızda başarılar dilerim" diyebilirsin bacım.
İlk mesajını okuduğumda, çakma Kayahan gibi yazsana "yolu sevgiden geçenlerle bir gün bir yerde buluşacağız" falan demiştim içimden neyse bir şey ne kadar resmi, o kadar sıkıcı benim için.
Yeni işin hayırlı olsun terkardan bacım.İnşallah daha güzel bir çalışma ortamın olur, huzurlu ve mutlu olursun orada.

winston hemen bir kalem bulup ev terliğinin ve diğer bütün ayakkabıların altına benim adımı yazıyorsun bende zayıf olmak istiyorum.
maşallah kardeş daim olsun. senin bünye harbi kıtlık moduna girmiş demek. dayadın mısırı keki . bünye tehlike yok . bizim vücut aysonu münasebetiyle az yiyormuş demiştir.
hadi hayırlısı anam anam winton geldi bana yetişti ahanda 65 ne kaldı . :18:
tekrar tebrikler

Tekrardan selam kızlar size.
Şimdi önümüzdeki hafta ben şişliye gidip gelicem. Ve tabii internetim de olmayacak. Akşamları girerim ancak. Şimdiden söyliyim kilo bildirimini perşembe hazırlayın lütfen kızlar. Çünkü akşamdan yapıp hazırlamam lazım. İlginnur takım sana emanet. Hadi görelim seni hitlernur gibi ben sahalara dönene kadar takımı zayıflat bakalım. Benim için yorucu bir hafta olacak. Hafta sonu da pek uğrayamayacağım sanırım. anneme gidicem inşallah. Pazarda yeni işime hazırlık falan yaparım sanırsam. Uğramaya çalışırım yine de.
winston bacım seni çookkk kıskandım kız. Nirdeyse bana bilem yetiştin.

1. GÜN
sabah
kalkınca bir bardak limonlu su içilecek

Kahvaltı
1 kase yoğurt
yarım elma ve tarçın ile kahvaltı yapıyoruz

Öğlen
Az ızgara tavuk yiyoruz ya da 2 yumurta
yanına bol bol içinde ot olan salata (yağsız)

Akşam
haşlanmış mantar katılmış salata yine bol otlu olarak

1 tane liste dışından bir şey yiyebilirsin 100 kaloriyi geçmeden ve karbonu maksimum 10 olsun.

ok bacım hemen ajanda yazıyorum hadi bakalım kaç kilo vereceğiz. laf aramızda winston duymasın 69 olmuşya acayip kıskanıp gaza geldim. bak azmin sonu .

2. GÜN
sabah

Kahvaltı
1 dilim kızarmış tam tahıllı ya da kepekli ekmek , bol yeşillik, zeytin 2 tane yada 1 çay kaşığı zeytin ezmesi

Öğlen
Kıymalı yağsız hazırlanacak kapuska yemeği yanına salata ve 1 çay bardağı yoğurt

Akşam
Aynı yemek yanına salata ve 1 çay bardağı yoğurt

Yemeğin içerisine kimyon, köri ve acı biber katılacak
1 tane liste dışından bir şey yiyebilirsin 100 kaloriyi geçmeden ve karbonu maksimum 10 olsun.
Arada canın istedikçe salatalık yiyebilirsin.

3. GÜN
sabah

Kahvaltı
1 dilim kızarmış tam tahıllı ya da kepekli ekmek , bol yeşillik, zeytin 2 tane yada 1 çay kaşığı zeytin ezmesi

ya da 1 yumurta ve peynir 2-3 ceviz

Öğlen
Kıymalı ve yağsız yapılacak karnıbahar yemeği
1 çay bardağı yoğurt
istediğin kadar salata (abartmadan )

Akşam
Aynı yemek yanına salata ve 1 çay bardağı yoğurt

Yemeğimize bu sefer zerdeçal koyuyoruz mutlaka (aynı zamanda zerdeçalın şifalarından da yararlanalım)
ayrıca yemeğe kimyon, köri ve acı biber de katıyoruz.
Arada canın istedikçe salatalık yiyebilirsin. (abarma yakar canın istedikçe ye dedik ama sen 3 ü falan da geçirme )[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

çok teşekkür ederim . yazdım not aldım . bugün buna benzer beslendim . akşamada karnabahar haşlayıp salata yapacaktım.

püf noktolarımız
1- bütün yemeklerimizi ve salatamızı çok küçük parçalar halinde hazırlıyoruz. hani ağzımıza attığımız lokmanın büyüklüğü 50 kuruşluk paranın büyüklüğünü geçmesin. Ve mutlaka bol bol çiynenecek. Ben hatta şu çubuklardan alayım diyorum çinliler gibi daha yavaş yerim. Adamlar ahanda ondan zayıflar.

2- gün içerisinde su tabii ki zorunlu

3- yeşil çay da tabii ki zorunlu amma yeşil çayımızın içine kök halinde kuru zerdeçal alıyoruz taze bulursan o da olur ama tazeden çok az katman gerek. yeşil çayın içine tarçın ve zerdeçal katıyoruz mutlaka.

4- kendimizi çok fazla kasmıyoruz. kaçamak yapılabilir. ama miktarı ve kalorisi önemli.

evet sezenin diyeti yayınlanmış sonunda. güzele benziyo aslında ben de mi yapsam. ama süt açısından nasıl olur, riske atmayayım. karataya ancak alıştırdım sütü zaten.
hele dün 12 de kahvaltı yaptım akşam 8 e kadar bişey yememişim akşam çocuk ağladı süt yok diye. 4-5 saatte bir bişeyler yiyorum dikkat ediyorum ama dün tracy nin baseni ebrunun çirozluğu derken ağzı açık gezmişim de bişey yememişim bişey yemeyince su da bi yere kadar içiliyo tabi.

sezen bacım yeni işin hayırlı olsun tekrardan. giderken gitmek zor gibi gelir ama değişiklik iyidir, kısa zamanda alışır iyi ki gelmişim dersin inş.

winston tebrik ederim 69 u görmüşsün, darısı başıma. benim asıl görmem gereken 59 ama sırayla tabi. bu arada sen gayet zayıf duruyosundur ya nerdeyse aynı kilodayız senin boy benimkinden 15 cm uzun. nedense ben kısa kalmışım. kız kardeşimin biri 1.75 biri 1.80. aynı ana aynı baba anlamadım bu işi. ah ah.

Son düzenleme:
ok bacım hemen ajanda yazıyorum hadi bakalım kaç kilo vereceğiz. laf aramızda winston duymasın 69 olmuşya acayip kıskanıp gaza geldim. bak azmin sonu .

Azmin sonu mu yoksa bol yağlı tuzlu mısırın kerameti mi bilemem
Şaka maka hep birlikte gaz vere ala inşallah bu işi hepimiz başarıp bitireceğiz bacım.
Ayakkabı altına isim yazmaya koptum ayrıca
Yakın olaydıda sürtüneydim, bizde dokununma, el verme vardır, ay lafa bak sankim ermiş olmuşum da el veriyorum, işte anladın sen onu, böyle şanslı, ne bilem başarılı kişilere sürünme vardır, ay kıı kedi gibi demek bizim sülale sürünüyormuş millete

Lisede çalışma odası almışlardı bana annemler.Alt katta da doktor bir abi var, anam adamı çekeleye çekeleye eve sokmuştu."Aman x bey, şu çalışma sandalyesine masasına ilk siz oturund a sizin azminiz başarınız benim kıza da geçsin" diye.Adam da epey totosunu sürtesürte sandalyeyi sıvamıştı Ben de bana alınan masaya niye komşu oturuyor ilk diye anama küsmüştüm neysem..Özetle doktor neyin olmadım demek bu teori de çöktü
Allahım bu ara tüm teorilerim tek tek çöküyor..

Önce tuzlu mısırla ödem tutmadan zayıfladım, sonra kek yedim zayıfladım, sonra hareket yoksa orası erimez derken benim cincikler eridi orda çuvalladım, sonra doktor olamadım oyy oyy

Biri de çıkıp reçel yedim zayıfladım derse, koltuğumu kavuğumu bırakıp gidecem buralardan yahu

benim batıl inaçlarım o kadar fazladır ki anlatamam. doğru olmadığını bilirim ama inaç işte ya olursa diye geri döner aynısını yaparım. işin meali sen genede terliğin altına eşkalimi belirtir bir şekilde yaz kısa boylu dombili esmer (harleme gitsem bizim oralar derim o derece) yaz iyice başkasıyla karışmaya .

Benim bir tek kara kedi şeyim var ki kedilere bilirsiniz deli olurum, karaydı aktı farketmez ama hem utanarak hem kendimi kınayarak kara bir kedi görsem/sevsem farketmez hafifçe çaktırmadan elimle saçımı topluyor gibi yapıp bir miktarını çekerim gizlice
hani kimseler görmesin diye ezile büzüle yaparım, be manyak hem saçma diyorsun hem kedi seviyorsun daha ne gizli gizli kara kedi görünce binbir hareketle saç çekiyorsun değil mi? Yok işte, nato kafa nato mermer.

Bu arada ilginnur, mavişi'in annesi huu neredesin bacım ya.İyi ki bir koşu bandın oldu he, üstünde mi yatıyorsun bacım ya, acuk in de bize de yaz.Böyle olmaz, nerede Hitlernur nerede devlet nerede maviş'in annesi.. Zaten benim maviş de kayıp, önce obur kayboldu, sonra maviş 2 ay sonra karınları şiş gelecek köftehorlar, önce analarına bak besle sonra bebelerine

Gayet zayıf değil de gayet normal duruyorum bacım.
Bilmiyorum o kadar ayna,tartı, diyet, spor manyağı oldum ki aslında halimi pek de normal bulmuyorum, bana göre hala ayı gibiyim.
Eşim de bunaldı artık, her gece "oramı elle, buramı elle, oram incelmiş mi, buram şöyle olmuş mu?" diye diye, o da her gün her gün tabii farkı anlamıyor, ben sordukça "tabii hayatım inceldin" diyor.Ama kendiliğinden demiyor.Ya da "bak göbeğim gitti" diyorum "var hala orda ben görüyorum" diyor, iyi de adam eskiden 9 aylık hamile göbeğiydi şimdi içine ayva sokmuşsun gibi, o da gidecek ama ne diye ateşe körükle gidiyorsun.
Bir de eşim önce göbeğime bu erimez derdi, eridi şükür.Sonra şu beldeki yan simitlerden beni tutardı hayvan kadardı, derdi ki her şey erir bunlar erimez.Şimdi onlar da şükür gittiler.Şimdi de bu toto kenarlarından tutuyor, basen mi ne işte, her şey gider toto gitmez diye.Dün akşam gene ağladım.Hayır 90 kilodan nereye inmişim, ne halden ne hale gelmişim, hala o gitmez bu erimez, iki takdir etsene be adam.Yok eğer aferim falan derse ben salarmışım, yermişim gene, ama böyle yapamazsın, eritemezsin deyince gaza gelirmişim

Geçen annemle konuştum telde, anne işte kilo veremiyorum takıldım 70de falan diyorum.Sonra şakasına "ya yiyende ölüyor, yemeyen de , hehe" falan dedim, annem hemen başladı "kızım yeme, sakın yeme, bak zayıfladın aman salma, aman yeme,aman şu aman bu"...Ve şişmanken de en çok bu kırardı beni..Birinin "sakın yeme" demesi..Annem pastanede çalışıyor, bana bir çuval verirdi, içinde pastalar, börekler, çörekleri ekler vs vs.."Bunları eşin yesin, aman sakın sen yeme" derdi
Tamam iyi niyetli derdi ama eve giderdim hem ağlardım hem inadına yerdim.Şimdi annemle konuştuktan sonra yemedim ama sadece ağladım.Bir ömür insanlar ben bir şey yiyecek gibi olsam, çatalı uzatsam hemen "aman yeme, gene şişman olacaksın, hıh başladı yemeğe, gene dombili olacak" mı diyecekler.. Hep bir potansiyel şişman olarak mı muamele göreceğim...Bunlar canımı sıkıyor..

Şimdi 2-3 kilo daha vereyim, hepsi birden başlayacaklar "aman yeter, soldun, öldün bittin, aman diyet yapma" falan filan..Sonra her çatal elimdeyken "aman, sakın, gene mi şişman olacaksın?"...O yüzden sırf bu amanlar, sakınlar yüzünden ben kendimi gayet zayıf bulamam bacım.

Öff ne depresif bir yazı oldu yahu
Bu arada kilo versen bir dert, vermesen bir dert.Hep şişmanlar eğlencelidir, komiktir falan denir ya, vallaha 90 kiloyken vur patlasın, çal oynasındım.Şimdi ota üzül, b.ka dertlen, yok 200 gram almışım, yok kilom takıldı yok totom kocaman, peeh adaletin yok
dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…