menhaba kızlan
bu hafta raporluyum. çalışmıyorum. geçen haftadan beri boğazım ağrıyordu ve öksürük başladı.benre dr a gittim. 12 iğne yazmış eskiden reçete eline verirdi ne yazdığını bilirdin şimdi eloktronik reçete mi ne o çıkmış . iğneleri görünce utunmasam eczaneden kaçacaktım .harbi teknoloji çıktı mertlik bozuldu. hiç olmasa müdahale ederdik. bu işe ençok benim çocuklar sevindi . anne popona iğne yapacaklar diye gülüyorlar canavarlar.
neyse diyetime çok sadık bir şekilde devam ediyorum. spor olarak sayı sınırlaması yapmadan mekik çekiyorum. karnım acıyana kadar çekip evdeki işlere bakıyor gene çekiyorum. 30 dk da yürüyüş yaptım.
iyiki evdeyim . çocuklar ve eşim tatlı ve yemek listesi yapıyorlar. onlara hamur çamurla birşeyler yapacağım birazdan . gene spor yaparım.
bugünkü menüm de
sabah 5 tane zeytin
2 çatal peynir 1 dilim k. ekmeği
öğle
1 baget 1 dilim ekmek
1 tabak karnabahar salatası
akşama
salata yanına
fırına sebze atmıştım onu yerim .
benim nefisle imtihanım akşama . evdekilere tatlı yapacağım. eğer yemezsem bilinki bu iş tamamdır.
neyse kızlar ben kaçayım . vakit buldukça uğrarım.
hadi bacım hayırlısıyla yüzünün akıyla çık şu işten de ben bunu da yaptım deyiver bize....aslında ben birilerine istedikleri şeyi yapıp özellikle hamurişi tatlı börek falan yedirdiğimde acaip bir haz alıyorum....sanki onlar yedikçe ben de yedim kadar oluyor ayrıca onlar yesin kilo alsında ben incecik kalayım da bilinç altında yatan diğer neden...hele kızımın kreşte bir öğretmeni var bir içim su...her çarşamba günü de annelerin bişeyler yapıp götürme günü ben o gün resmen öğretemenimize ne kadar kalorili şey varsa onu yapıyorum benim kız zaten sevmez hamurişini ama öğretmenimiz akşam kızı almaya gittiğimde göbeği tuta tuta geliyor....ayyyyy çok teşekkür ederiz çoooooook güzel olmuş tarifini verirmisiniz???? diyor tabi bende içimden kıs kıs gülüyorum...çok haince ama asıl neden buaynısını kocama da yapıyorum kilo alsın koca totolu olsunda ben de yanında çıtır çıtır dolaşayım diyorum heheheheeh
tünaydın mattika bende benim kızları alıp carrefoura gezmeye gidicem bir de pazar yaparım güneş gitmeden çıkalım bari...canım tabi yapmasan makbul ama ölçülü bir kaçamak olması önemli...ha sen 1.5 isekender üstüne bir de revani yedim dersen o zaman bir probelem var....ben bu hafta nokaçamak haftası ilan etmiştim kendime bu zamana kadar bozduğum tek şey cuma akşamı benim komşunun kızıyla benim kız ortak brovni yaptılar ondan bi dilim yememdi....bakalım etkisi olacak mı perşembe günü ak toto kara toto belli olacak
Valla benimde kaynanam donuna kadar alir esiminEger esim burdan bisey almazsa gene anasi alacak turkiyeden. aslinda dusundumde fena degilmis ha alisveris enerjimi kendime biseyler alarak harcamak daha iyi ama esim mumkunse bana aldirmasin almam iste banane
Ne calmasi bacim ? Kara kedimi girdi araniza ? :?
tünaydın mattika bende benim kızları alıp carrefoura gezmeye gidicem bir de pazar yaparım güneş gitmeden çıkalım bari...canım tabi yapmasan makbul ama ölçülü bir kaçamak olması önemli...ha sen 1.5 isekender üstüne bir de revani yedim dersen o zaman bir probelem var....ben bu hafta nokaçamak haftası ilan etmiştim kendime bu zamana kadar bozduğum tek şey cuma akşamı benim komşunun kızıyla benim kız ortak brovni yaptılar ondan bi dilim yememdi....bakalım etkisi olacak mı perşembe günü ak toto kara toto belli olacak
İlginnur en son acuk depresifti, belkim ben gibi inzivaya kaçmıştır.
Grupta bol yay burcu vardı sanırım.Geçen annemin astrolog bir arkadaşı var, burç neyin konuşuyorlarmış.
Annem de benden dolayı yayı falan sormuş, tabii daha doğum tarihli , saatli falan bir şekilde.
Kadın da genel olarak; para olarak kurumuşlar, duygusal olarak kurumuşlar, şişman yaylar bile kilo verip kurumuş bu dönemde, ayy hep kurumuş, hep dertli, hep depresif" falan demiş.Annem de beni arıyor "sen diyet yaptım, spor yaptım eridim deme boşa, yaylar dertten kederden kilo vermişse vermiş bu dönemde" diyor
O yüzden hani bazen diyorum ya Mars girdi diye, az biraz yaylara mars girmiş, biraz depresyon, alınganlık ve çabuk sinirlenme ve sonucunda bazısında yemeğe vurma durumu ve ben gibi bazısında sinirden yemeği bile görememe sendromu ile yaylar bu sene biraz zorlanmış.
Anam, Rezzan Kiraz gibi oldum he..Şimdi sırada Akrepler dermişim
Bioritim ler linki yapıştıryom am sayfada gözükmüyor siteden sanırım google giridnizmi sayfam net diye bi site çıkıyor zaten ordan bakabilirisniz
Biz baştan beri pek sevişirdik
Çok şey etti, ah etmedim de, eşimin bana düğünde takmak için onca didinip borçlanıp aldığı beşi bir yerdeyi düğün sabahı çalmış, "ona taktırmayacağım" diye eşime geri vermemişti.Sanki parasını kendi vermiş gibi, hırsıza bak.
Sonra aradan 2 yıl geçti.Bu, Umre'ye gitti.Eşime de giderken "hani winston'a alıp da takamadığın 5i bir yerde vardı ya, onu bozdurup sattım, o parayla Umre görevimi yapmaya gidiyorum.Ona verip harcayacağına o, bak ben din için kullanıyorum" falan demiş.Bu çok üzmüştü beni, anlatamam yani.İçim öyle bir yandı ki, dedim o harcadığın para, benden çaldığın, benim hakkım olan para senin hastane masrafın olsun inşallah, sürüm sürün sürün.
İstanbul'a geldi, bacakları tutmaz oldu, yok kemiğinin suyu bitmiş, yok bilmemne.Fizik tedaviler, hastaneler, ameliyatlar...Şu an tuvalete bile sürüne sürüne birinin desteğiyle gidiyormuş.Ve en komiği ne biliyor musun; eşime hala "ben kimin ahını aldım da böyle oldum" diyormuş...Ben de "uzaklarda aramasın, yakınına baksın" diyorum...
Amaaan neyse..
Hepimize hafif, mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum bacılar
merhaba kızlar öncelikle beni unutmaıp aradığınız şorduğunuz taradığınız için teşekkür ederim çok ama çok duygulandımwişton dediği gibi acık depreşifim bu aralar diyet miyet yalan oldu 1 kilo 200 gr mı aldım hala aynı vermedimaçıkçaşı yüzüm olup gelemedim hatta gidip kilo bildirmeyeyim 3 haftada eleşinler beni diye bile düşündm:26: ama olmadı kopamadım şizden ayrılamadım kafamın içinde hep wişton ne yazdı mattika yine mi birici yokşa ekino mu yakar şöylemi ş.a böylemi şazen yeni işe girdimi diye düşündüm durdum yazmadım bari girip okudum mu yooo maleşef hiç girip bakmadım bile şize itiraf ediyorum bu gün azıcık kafaım toplatıp taşlara vurduktan şonra geri gelmeye karar verdim herkeze yeniden şelamlar şaygılar mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?