Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hadi bacım hayırlısıyla yüzünün akıyla çık şu işten de ben bunu da yaptım deyiver bize....aslında ben birilerine istedikleri şeyi yapıp özellikle hamurişi tatlı börek falan yedirdiğimde acaip bir haz alıyorum....sanki onlar yedikçe ben de yedim kadar oluyor ayrıca onlar yesin kilo alsında ben incecik kalayım da bilinç altında yatan diğer neden...hele kızımın kreşte bir öğretmeni var bir içim su...her çarşamba günü de annelerin bişeyler yapıp götürme günü ben o gün resmen öğretemenimize ne kadar kalorili şey varsa onu yapıyorum benim kız zaten sevmez hamurişini ama öğretmenimiz akşam kızı almaya gittiğimde göbeği tuta tuta geliyor....ayyyyy çok teşekkür ederiz çoooooook güzel olmuş tarifini verirmisiniz???? diyor tabi bende içimden kıs kıs gülüyorum...çok haince ama asıl neden buaynısını kocama da yapıyorum kilo alsın koca totolu olsunda ben de yanında çıtır çıtır dolaşayım diyorum heheheheeh

haydin kızlar nerelerdesiniz hele mihraceye ne oldu hiç mesajını görmedim...mihraceeeee kız vaz mı geçtin yoksa????????

bu günkü sabah menümü de yazayım sonra atayım kendimi yollara....
sabah
klasik marul taze soğan salatalık domates
3 ceviz 2 zeytin
1 kaşık lorpeyniri ve 1 yumurta sarısından oluşan salatam

ara
1 kupa sütle yapılmış nescafe

seni çok hain gördüm ekino .

ak toto kara toto cok güldüm yaa ekino bacı bu arada tickerin cok güzel olmuş

tünaydın kızlar hala hastalığım geçmedi doktorada gitmedim çekiyorum ewde :2: öksürük beni mahvetti bu arada bugün tartıldım ne göreyimmm 69.9 sevinçten havalara ucacaktım inşallah perşembeye kadar almammm

Biz baştan beri pek sevişirdik
Çok şey etti, ah etmedim de, eşimin bana düğünde takmak için onca didinip borçlanıp aldığı beşi bir yerdeyi düğün sabahı çalmış, "ona taktırmayacağım" diye eşime geri vermemişti.Sanki parasını kendi vermiş gibi, hırsıza bak.

Sonra aradan 2 yıl geçti.Bu, Umre'ye gitti.Eşime de giderken "hani winston'a alıp da takamadığın 5i bir yerde vardı ya, onu bozdurup sattım, o parayla Umre görevimi yapmaya gidiyorum.Ona verip harcayacağına o, bak ben din için kullanıyorum" falan demiş.Bu çok üzmüştü beni, anlatamam yani.İçim öyle bir yandı ki, dedim o harcadığın para, benden çaldığın, benim hakkım olan para senin hastane masrafın olsun inşallah, sürüm sürün sürün.
İstanbul'a geldi, bacakları tutmaz oldu, yok kemiğinin suyu bitmiş, yok bilmemne.Fizik tedaviler, hastaneler, ameliyatlar...Şu an tuvalete bile sürüne sürüne birinin desteğiyle gidiyormuş.Ve en komiği ne biliyor musun; eşime hala "ben kimin ahını aldım da böyle oldum" diyormuş...Ben de "uzaklarda aramasın, yakınına baksın" diyorum...

Amaaan neyse..
Hepimize hafif, mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum bacılar

Gırgırına başınız sağolsun.

hilal tekrardan geçmiş olsun, bol bol su içmeyi unutma, daha çabuk atlatırsın.

yakar bacım sana da geçmiş olsun. yazık olmuş totoya 12 iğne nedir yahu, nasıl üşüttün o kadar.

telefondan okudum okudum bilgisayar başına oturdum yazayım diye, aklımda kalanlar bunlar. kaçamak, diyet, kilo ile ilgili olanlar kaçmış hehe

S_A uzun zaman ben de kullandım doğum kontrol hapı, akşam ya da sabah iç, akşamın içindeki saat değişimlerinden bişey olmaz. kilo aldırma olayına gelince eğer seni şişirdiğini iştahını çok açtığını hissediyosan ve bu etkiler 2-3 aydan sonra da devam ediyosa hapı değiştir. yani direk kilo aldırmıyo hap ama insanın dengesini bozuyo bi şekilde. sivilce yapmıştı biri bende, bi diğeri ödem tutmuştu. bikaçının böyle etkileri yoktu. deneye deneye bulmuştum hapımı.

ekino bacım bildiğin 2 gün boyunca ne bulursam yedim, en fenası revaniydi. bu hafta kilo almazsam iyi yani. niye böyle oldum anlamıyorum. bişeylere canım sıkıldıkça kendimi yemeğe veriyorum sanki. of yani.
güneş var oğlanla dışarı gidelim az hava alalım dedim aman sıkıldı beyefendi, şapkaya sinir oldu monta sinir oldu, bebek arabasını saniye durdursam bastı çığlığı. alıştırdım tabi evde sakin sakin yatıp yuvarlanmaya. çığlık çığlık iki yürüdüm geldim parkta. markete falan giremedik yani.

@Gırgırına;
Allah rahmet eylesin bacım.Bizim de dün anneanne tarafında cenazemiz vardı.Allah günahlarını bağışlasın ama bizimki 75 yaşında saunaya girmiş ve kalp krizi geçirerek ölmüş.Duyunca insan garip oluyor, ben 30umda kalbime, sağlığıma güvenip saunaya giremiyorum, sen 75 yaşında ne iş arıyorsun saunada..Gerçi kader kısmet mi derler bilemem de, gene de insan belirli yaştan sonra daha temkinli olmalı.Sauna da eksik kalsa olmuyor mu yani..Neyse..5 günde 5 kiloya sevindim.Eski iradeli gırgırına geliyor desene
Valla su konusunda ben daha 1 litreyi hiç aşamadım ama bitki çaylarıma hep bir adam yıkanmalık çay koyuyorum onu içiyorum.Bol bol da wcye gidiyorum.Tabii suyun yerini tam tutmaz ama hiç sıvı almamaktan iyidir.Sen de öyle bitki çayı falan desteği yapabilirsin bacım.

@Yakar;
Ayy iğneleri okuyunca bana yazılmış gibi oldum. Geçmiş olsun bacım.
İstikrar için de maşallah
Tatlı konusunda da zafer senin olur inşallah.
Hatta inşallahı falan bırakalım, kesin senin olsun.
Yenilen başka şeyler hemen atılabiliyor falan ama tatlı yani un şeker yağ falan hemen emiliyor totoya ekleniyor, göbeğe ekleniyor.
Ki o yağları atmak için ne kadar debeleniyoruz, daha üstüne yağ eklemenin anlamı ne?
Benim de dün canım limonlu kekten istedi eşime keserken.Elledim baktım, kendimce şimdi anlatmayayayım ama kötü şeyler düşündüm, midem kalktı geri koydum.
Ve hala hayattayım.Demek ki tatlı yemeden yatınca, ertesi sabah hala hayat devam ediyor hem de -400 gramla
Ama yeseydim, kilo azalsa bile kalça, basen kısmında eksilme olmayacak belki şişecekti bile.
O yüzden kendine güven bacım.Akşamki şey seni korkutmasın, bugüne kadar yediğin tatlıları düşün.yetmez mi? Bence yetmiş.Akşamki de eksik kalsın.Her kokan şeyin peşinden koşup illa yesek, sokaktaki kedi gibi olurduk.Dışarda restoranlar, lokantalar neler kokutuyor, girip her birinde yiyor musun? Hayır, o zaman evinde pişen her şeyin de başına kepçecibaşı gibi dikilmenin anlamı yok ozaman...heytt be yazdıkça Hitler Nur gibi oldum he

Nur nerede cidden yahu..Bir koşu bandı aldı, bizi unuttu mu ne?

rakip olduk ya şimdi biz. sen kaçamaksız gidiyosun. senin menüleri yesem sütüm azalır benim, ben sırf süt veriyorum ya diye düşündüm ama kendimi mi kandırıyorum bilemedim
perşembeye ak toto seninki kara toto benimki olcak anlaşılan:26:
3 gündür yürüyüş de yapıyorum ama yediklerimin kalorisinin yanında ne işe yarar

evet ilginnur nerde, mihracee nerde?
mesaj sayma olayımız ne oldu.
haftasonu sırf buraya yazmıcam diye yedim inanın.
sıkıyönetim olsun takımda, benim gibi iradesizleri başı bol bırakmayalım.

İlginnur en son acuk depresifti, belkim ben gibi inzivaya kaçmıştır.
Grupta bol yay burcu vardı sanırım.Geçen annemin astrolog bir arkadaşı var, burç neyin konuşuyorlarmış.
Annem de benden dolayı yayı falan sormuş, tabii daha doğum tarihli , saatli falan bir şekilde.
Kadın da genel olarak; para olarak kurumuşlar, duygusal olarak kurumuşlar, şişman yaylar bile kilo verip kurumuş bu dönemde, ayy hep kurumuş, hep dertli, hep depresif" falan demiş.Annem de beni arıyor "sen diyet yaptım, spor yaptım eridim deme boşa, yaylar dertten kederden kilo vermişse vermiş bu dönemde" diyor

O yüzden hani bazen diyorum ya Mars girdi diye, az biraz yaylara mars girmiş, biraz depresyon, alınganlık ve çabuk sinirlenme ve sonucunda bazısında yemeğe vurma durumu ve ben gibi bazısında sinirden yemeği bile görememe sendromu ile yaylar bu sene biraz zorlanmış.

Anam, Rezzan Kiraz gibi oldum he..Şimdi sırada Akrepler dermişim

mars bi yandan ay bi yandan. sonumuz kötü. şu büyüyen faz küçülen faz olayına inanıp etkilenmeyeyim diye bakmıyorum tarihlere. ama benim çok yediğim tatlıya dayanamadığım günler hep büyüyen fazda oluyo, sonradan farkediyorum. ben sinirden yemek yerim ah ah yazık bize.

ben inanmam takılmam etmem falan filan derim ama hiç inamıyor hiç takılmıyorda değilim
bioritim ölçer var doğrum tarihşini giriyosun duygusal zeka sezgisel fiizksel yoğunluğunu gösteriyo 1 aylık süreyi hepmi tutar kardeşim evet hep tutuyor yaa Bioritim ler linkide yapıştırdım meraklsı olanlar için
bu arad yükselenim yay benim depresyonumda demk bu yüzdenmiş :)

Bioritim ler linki yapıştıryom am sayfada gözükmüyor siteden sanırım google giridnizmi sayfam net diye bi site çıkıyor zaten ordan bakabilirisniz

Bioritim ler linki yapıştıryom am sayfada gözükmüyor siteden sanırım google giridnizmi sayfam net diye bi site çıkıyor zaten ordan bakabilirisniz

Düşünsel %-69 çıktı bacım, bu benim bugün mongol olduğumu mu söylüyor, sen bugün hiç düşünmesen bile olur mu diyor, ne diyor bilemedim

Fiziksel de %27 çıktı, yani benden ne harekette ne düşünce de bir cacık olmaz diyor sanırım.
Allah cezamı vermiş yani

Edit; ne..ne yapılı cümleler olumlu biter winstoncum.Yukarıda dingil gibi ne..ne kısmını negatif bitirmişsin.İbret-i alem olsun diye düzeltme yapmıyorum, okuyun okuyun beni kınayın istedim.

Son düzenleme:
selam kızlar
evet uyudum. sporumu yaptım. tatlı yapayım diye malzeme ararken irmik bitmiş. allahım o sevinci anlatamam . hemen eşime mesaj çektim . un yok irmik yok nasıl yapayım sizin siparişleri. boşver yapma bizde yemesek olur dedi . aman yarabbi borsada hisse senetlerim uçsa anca bu kadar sevinirdim yani. ama yinede karalıydım. aynı winstonun dediği gibi bu güne kadar yediklerine say dedim kendime. yok kızlar azıcık sıksam demekki kilo verebiliyormuşum. ben ne yapıyorum 5 gün yiyip 2 gün diyet yapıyorum. sanırsın ideal kilodayım da 2 gün koruma programı yapıyorum. behey dombili 10 kilo fazlan var ne haber
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar. benim işyeri çok büyük ve ısınmada problem var . evden ufoda götürdüm ama genede çok pis üşüttüm . neyse dedim her şerde vardır bir hayır. iş yerindeki kızlarla güya diyet yapacağız . habire aman akşama telafi edersin diyip beni yoldan çıkarıyorlar. bende zaten dünden razıyım. ama 1 hafta evde kafama göre takılırsam baya havaya girer onlara yok derim kızlar. bir yerde okumuştum duyette hayır demeyi öğrenin diyordu. şu kırılıcak yok ölümü gör ye gibi şeylere hayır demeyi öğrenin diyordu.

merhaba kızlar öncelikle beni unutmaıp aradığınız şorduğunuz taradığınız için teşekkür ederim çok ama çok duygulandım wişton dediği gibi acık depreşifim bu aralar diyet miyet yalan oldu 1 kilo 200 gr mı aldım hala aynı vermedimaçıkçaşı yüzüm olup gelemedim hatta gidip kilo bildirmeyeyim 3 haftada eleşinler beni diye bile düşündm:26: ama olmadı kopamadım şizden ayrılamadım kafamın içinde hep wişton ne yazdı mattika yine mi birici yokşa ekino mu yakar şöylemi ş.a böylemi şazen yeni işe girdimi diye düşündüm durdum yazmadım bari girip okudum mu yooo maleşef hiç girip bakmadım bile şize itiraf ediyorum bu gün azıcık kafaım toplatıp taşlara vurduktan şonra geri gelmeye karar verdim herkeze yeniden şelamlar şaygılar mutluluklar

allah ıslah etsin o kadını. senin olmayan bir parayla allah evine gitmek güzelmiş . ben hep derim ne kadar doğru gelecek size bilmem ama cennette bu dünyada cehennemde. yaptıklarımızın bedelini iyi veya kötü ödüyoruz işte. anladığım kadarıyla görüşmüyorsun . ben maalesef hiç sevmediğim kaynana ve insan müsvettesi eltimle birde ( eşimle kötü olmayayım diye çünki yaptıkları yapacaklarının garantisi kadının) görüşmek zorunda kalıyorum. o kadar iğrenç bir duygu ki kendime kızıyorum. kendimi ikiyüzlü gibi hissediyorum.

olur böyle şeyler . geçen haftada ben psikopata bağlamıştım. ama bu hafta eskisinden daha azimliyim. yok öyle gitmek diskalifiye falan. daha dur karpuz kesecez( bayat bir espiri oldu ama idare et işte )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…