Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Niye ezikliyorsunuz bacım yahu, banane ben de yapacam.
İstemezseniz evde gizli gizli yaparım
Tamam siz 600 kalori yiyecekseniz ben 300 yerim, 1200e geçince ben ona oranlarım.
Leptin için ayı örneğin hala aklımda Bazen duraklıyor meto, o yüzden leptin bence iyice duraklamayı uzatıyor.
Benim dün gece yarısı mısır yemem ve sabaha eksi çıkmam gibi bazen vücut yemek istiyor sık sık.Bu açıdan da uyarım size.
Yemek listeleri, besinler, miktarları falan merak konusu.
Takipteyim yani.

He sen araştırmışındır Rihanna o kalas bacaklarını nasıl eritmiş :26:
Hoş, 1500 tane Rihanna diyeti çıkmıştır da, merak ettim.

Bir de bacaklar/basen dahil diyeyim oralar gün içinde çalışmazmış yani az çalışırmış o yüzden extra hareketlerle iç bacak kaslarını sıkıp çalıştırırsak oralara etki yaparmış.Bir hareket buldum, bunu yapanın toto altından itibaren ayak bileğine kadar erimesi olurmuş ama bilmem yalan bilmem doğru, deneyip bakacağız.

sharapova manken zaten aynı zamanda ama sıska değil ebru gibi. o sıskalığa karşıyım ben. ya da olamadığımdan kedinin ciğere mundar demesi oluyo benimki
sağlıksız falan olmayız ama onun beden kitle indeksine gelmem için benim 40larda olmam lazım, olabilir miyim hayır.
sezen de ebrucu çıktı
winston bacak eriten neymiş o hangi videoymuş bana da söyle. benim göbek eridi, doğumla ilgili gevşeme falan kalmadı. kilodan kaynaklı duruyo biraz sadece. diğer yerlerde orantılı gidiyo ama üst bacaklar buzdağı gibi belirdi hemen. sorunum bacak benim.

Videoyu bulamam daldan dala geziniyordum da, dur bakam anlatabilecekmiyim.
Yan yatıyoruz yere boyluboyunca.Bacaklardan üstte olanı kırıp meme hizasına getirip, elimizle tutuyoruz.
Altta kalan diğer bacağı yukarı aşağı indirip kaldırıyoruz, daireler çiziyoruz, açabildiğimiz kadar açıyoruz.
Tüm bu tepinmenin sonunda ayak bileğinden kaba tabirle apış arasına kadar kaslar cayır cayır yanıyor.

Eşime yemek neyin hazırlayacağım, muhtemelen bu anlattığım şeyden bir şey anlamamışdır bacım.
Gece videoyu bulmaya çalışırım.

Herkese afiyet olsun şimdiden.

geçen hafta 88 bu hafta 90 verilen -2/88=-0.022 0,022*100=-2,27
-2,27/3=-0,75 sanırım yanlış hesapladım ama

***3. Takım 291. Etap ***

S.A ( 76,5/
Yakar76 ( 63,5 /
se_zen ( 56,3 /
Gırgırına (88,0/ ) sonuç 3 e bölünecek
nidah ( 59,6/60.0/-0,4/-%0,67)
Ilginnur( 77.6/
mattika ( 72.1 / 71,1 / 1 / % 1,38 )
hilal6030 (71,3 / 70.6 /% 0,98 )
ekino (80.3 / 79.1/ 1,2 / %1.49 )
mihracee (65,8/ 65 / 0,8 / % 1,21 )

Burcu ile Pilates Yaz Kampı 11. Gün: İç Bacak Egzersizleri - YouTube
Buydu buldum bacım.
Bu arada ben göğüs hizama boşa bacağı çıkarıyormuşum, izleyince bir kez daha anladım ama olsun daha esnek oluyorum

Winston, cnm bugün bir mesajinda protein yeseydim sarkma olmazdi gibi bir cümle kurmustun.. Diyette protein almak sarkmayi mi önlüyor? Yani spor yapmakla ölcülmez ama gercekten öylemi?

Ve sen bilirsin diyette yüzümün fazla zayiflamamasi icin ne yapmaliyim?

"....yağ ve glikozun aksine vücudumuz çok az protein depolama kapasitesine sahiptir. Eğer protein tüketmeyi kesersek vücudumuz gün içindeki ve sonrasındaki ihtiyacı karşılamak için kasları eritmeye başlar." (vücutcu.com dan alıntı)

Kaslar da eriyince insan daha fazla gevşek, jöle gibi oluyor bacım.Mesela kolları bıngıl bıngıl olanlar vardır, spor yapmazlar bir de sağlıksız diyet yaparlar, oradaki kaslar erir, o kollar böyle yarasa kolu gibi el salladığında misal alttan et parçaları sallanır.

Bir de bölgesel zayıflama diye bir şey yok bacım, o yüzden keşke olsa da benim cicik yerine totom gideydi önceden O yüzden yüz ne vakit erir, kimin önce kaşık kadar kalır, kimin erimez o biraz bünyeyle alakalı.Ama bence protein ağırlıklı beslenirsek (dukan gibi vuralım dibine değil tabii) olası yüz çöküşlerine ya da kas kayıplarına en azından yeni kaslar ekleyerek karşı koyabilirziz diye düşünüyorum. (Tabii bunlar benim görüşüm, bilimsel değil yani bacım)

Son düzenleme:

ne kadar dengeli beslenirsen o zaman çökmez yüzün. ceviz, badem, yeşillik yüzü canlandırıyo mesela. ama yapı meselesi bu. kaç kilo olursam olayım gözleriminin altı çöküktür benim o yüzden hemen yüzün çökmüş derler bana. halbuki yapısı öyle.

Kadınların en son totosu erirmiş, çünkü oradaki kaslar pek çalışmazmış.Acep bu mantıktan yola çıkarsak şöyle diyebilir miyiz? Yüzdeki kaslar konuşunca, nefes alıp verince, ne bilem gülünce yani her daim hareket halinde o yüzden yağ parçalıyor ve zayıflıyor.Yüzden kilo vermek o yüzden kolay oluyor ama toto öyle değil, efor sarfetmedikçe kıpırdamıyor yerinden
Yok yok, eğer bu mantık doğru olaydı benim cicikler sönmezdi.Tüm gün cicik egzersizi yapmadım ya neden eridiler o zaman :26:

Aman bunlar dış güçlerin işleri, akıl sır ermiyor işte
En iyisi biz düzenli beslenip, spor yapıp bol su içek gerisi de artık kader, kısmet, şans diyek

Benim vücudumda en cok skayetci oldugum sey bu gevseklik. benim toto jöle gibi bacaklar jöle gibi.. belkide smski olsalar ben bukadar takmicam bu kilo olayini bukadar zayiflamak istemeyecem..

iste bende vücuda yeni kaslar ekleyerek yani güclendirmek istiyorum vücudumu sklastirmak istiyorum.

yani ben dukan yapmaya calisiyorum fakat dukan yapmayanlar protein agirlikli beslenmek istiyorsa günde 1 ögün protein + sebze olabilir. sabahki peynir yagsiz olsun sonucta oda protein. ve süt. ben süte gecen bahar ayindan beri cok önem veriyorum 1 günüm gecmiyor sütsüz kahvaltida icmeden duramiyorum.

ben 9 kilo verdikten sonra orantili zayifladigimi farketmistim cünkü hem cekmistim hem bisikletle yapmistim. demekki sporun etkisi müthis birsey.

kas yapan gidalar ve spor bence su bingilligi engeller. yaza kadar hedeflemisim smski bir vücudum olacak.

insallah benim yapi yüzü cökmeyen cinsindendir

bayiliyorum su teorilerinee

kizlar bu hafta hem cok dikkat ediyoruz kacamak yapmiyoruz..

ayrica konusmuyoruz
gülmüyoruz mümkünse fazla nefes almiyoruz..

saka bir yana.. bundan 2-3 yil önce televizyonda cindemi japonyadami ne bir yüz sklastirici kurs görmüstüm... bütün insanlar yüzlerini sekilden sekile soruyorlarmiski sarkma olmasin.. yani dogru hareketmi ettiriyorlar artik yüz egzersizi denen birseymi var bilmiyorum ya susacaz yada bu tür hareketleri yapacagiz..

calistigimiz yerde herhangi bir anda birden yüzümüzü yamulttugumuzu düsünün bi hele böyle : --->:120:

s.a hatırlıyorum türkiyedede yapılmıştı bi ara tanıtımları gıdık sarkmasın diye egzersizler dudak göz kapağı için yanak için bildiğin cin çarpmış gib ağzını yüzünü sağa sola sıkılı tutuyon v.s. işte
kilo vermekte yeterli olmuyor dediğiniz gibi sıkı vücudun birazda genlerle alakalı olduğunu düşünüyorum sporla alakası olamayn insanlrın vücutları sıkı çatlaksız olabiliyor

günaydın kızlar
winston tavsiyene uydum ve inceledim. ben ne zaman proya ağırlık verip yanına bol sebze ekledim mi muhakkak 2 kilo veriyorum. aslında vücut dilimi biliyorum.ah azıcık dişimi sıksam olacak b iş.

günaydın kızlar

kaçamaksız hafta niyetiyle güne uyandım.
hatta bi gofret gördüm masada hemen sakladım:)

yoksa çoktan yarısını yemiştim:)

herkese hayırlı cumalar

***3. Takım 291. Etap ***

S.A ( 76,5/ 76,5 / 0,00 / 0,00 % ) kilosu aynı
Yakar76 ( 63,5 / 65,2 / -1,7 / -2,68 %)
se_zen ( 56,3 / 56,0 / 0,3 / 0,53 % )
Gırgırına (88,0/ 90,0/ -2,0 / -0,76 % ) 288. Etapta izne çıktı sonuç 3 e bölündü
nidah ( 59,6/ 60.0 /-0,4 / -0,67% )
Ilginnur( 77.6/ 78,8 / -1,2 / -1,55 % )
mattika ( 72.1 / 71,1 / 1 / 1,38 % )
hilal6030 (71,3 / 70.6 / 0,98 % )
ekino (80.3 / 79.1/ 1,2 / 1.49 % )
mihracee (65,8/ 65 / 0,8 / 1,21 % )

3. Takımın ortalaması : 0,00 %

Kızlar bugün son günüm. 6 yılın son günü. Sabahtan beri gözlerim dolu dolu. Az önce veda mesajımı hazırladım.
Ama böyle mesajı bitirecek bir cümle bulamadım. şöyle güzel bir söz olsun istiyorum. Mesajım hali ile epey resmi. İşte "....... tarihinde başladım, ..........a ayrılıyorum. emeği geçenlere falan teşekkür kısmı , sonu da hoşcakal gibi."

Sezen, bende hic bilmemki bu mesajlara ne yazilir.,

Hatta simdi düsünüyorumda ben eski is yerime hicbirsey yazmamistim. Ayip etmisim ya okadar hediyeler aldilar. Valla utandim simdi.

Yani iste ne yazilir onuda bilmiyorum bide seninki banka resmiyetu bozmadan ne yazilabilirki?

Günaydin tünaydin :)

Yarim saat önce uyandim kostura kostura evi topluyorum simdide oturmus telefondan size yaziorum tabiiki pencereye yapismis vaziyette :)

Bugün yiyeceklerimi siralayayim; protein.

Esimi ikna ettim bendukab yapacam ben dukan diyetini cok seviyorum dedim. Sana ayri pisirecem dedim.

Olur tamam
Dedi ama bu adam bana güvenmiyor yahu. Yapabilecegime inanmiyor.

Neyse gôrecek o gününü. 62 olursan etekli mayo yerine bikini giyinebilirsin dedi Benim gözüm bikinide degilki... Hem ben biliyorum okadar
Olsamda izin vermezki buuu!! Bende giyinmek istemem zaten bikini ben varsin 68 olayim ve mayo giyineyim :)

Neyse süt vaktim geldii

Süüüüttt

kolay değil 6 yıl emek vermek . insan hiç sevmediği insanlara bile alıştığını farkediyor. ben 3 seneye bir yer değiştirdiğim için önce üzülüyorum ama 1 gün sonra kral öldü yaşasın yeni kral diyorum. yeni yerime adapta olmaya çalışıyorum.
bütün enerjini yeni yerine sakla . hadi allah pişman etmesin.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…