- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Bacım sana bizim diyetler yaramazki hiç. Sen zaten o kadar az kalori alıyorsun. Ben şimdi ilk 3 gün 600 -700 kalori alıp sonraki 5 gün 1200 kalori civarında bir beslenme listesi hazırlayacağım. Bu listeyi hep faydalı şeylerden, yağ yakıcı besinlerden falan yapıcam. Ayrıca ara öğünde olacak bacım. hatta kaçamak bile yapcaz yakar bacımla. Bu şekilde metebolizmayı hızlandırıcaz. Leptine falan bakmıycaz yani. Glisemik indeks okey, ama leptine bende kocaman hayırrrr diyorum. Aslında kabul ediyorum ancak bu sefer bu şekilde denemek istiyorum çünkü bu kadar insan da yanılıyor olamaz. onlar da geldi bugün aklıma. bunn üzerine de yazılmış o kadar yazı var. ayrıca çevremde iki insan gözümün önünde deli gibi yemek yiyerek zayıfladılar bacım.
bu arada herkes idolünü söylemiş benimki de RİHANNA kızlar. ama şimdiki hali. bacaklarının çok kalın olduğu zaman değil. şimdi 34 bedenmiş kendisi. ve benim idolüm. ayrıca bende winston gibi ebru şallı falan tarzı hatunları beğeniyorum. Ama rihanna da çok seksi yahu.bi de tabii benim kendisi ile özel meselem var. Ne meselesi ise. Bunun ondan haberi yok ama olsun. Kocam onu çok beğeniyor ve ben zayıfkene benim fiziğimi ona benzetirdi hep, ama senin vücut daha güzel derdi. yine o günleri görmek istiyorum.
sharapova manken zaten aynı zamanda ama sıska değil ebru gibi. o sıskalığa karşıyım ben. ya da olamadığımdan kedinin ciğere mundar demesi oluyo benimki
sağlıksız falan olmayız ama onun beden kitle indeksine gelmem için benim 40larda olmam lazım, olabilir miyim hayır.
sezen de ebrucu çıktı
winston bacak eriten neymiş o hangi videoymuş bana da söyle. benim göbek eridi, doğumla ilgili gevşeme falan kalmadı. kilodan kaynaklı duruyo biraz sadece. diğer yerlerde orantılı gidiyo ama üst bacaklar buzdağı gibi belirdi hemen. sorunum bacak benim.
Videoyu bulamam daldan dala geziniyordum da, dur bakam anlatabilecekmiyim.
Yan yatıyoruz yere boyluboyunca.Bacaklardan üstte olanı kırıp meme hizasına getirip, elimizle tutuyoruz.
Altta kalan diğer bacağı yukarı aşağı indirip kaldırıyoruz, daireler çiziyoruz, açabildiğimiz kadar açıyoruz.
Tüm bu tepinmenin sonunda ayak bileğinden kaba tabirle apış arasına kadar kaslar cayır cayır yanıyor.
Eşime yemek neyin hazırlayacağım, muhtemelen bu anlattığım şeyden bir şey anlamamışdır bacım.
Gece videoyu bulmaya çalışırım.
Herkese afiyet olsun şimdiden.
Burcu ile Pilates Yaz Kampı 11. Gün: İç Bacak Egzersizleri - YouTube
Buydu buldum bacım.
Bu arada ben göğüs hizama boşa bacağı çıkarıyormuşum, izleyince bir kez daha anladım ama olsun daha esnek oluyorum
Winston, cnm bugün bir mesajinda protein yeseydim sarkma olmazdi gibi bir cümle kurmustun.. Diyette protein almak sarkmayi mi önlüyor? Yani spor yapmakla ölcülmez ama gercekten öylemi?
Ve sen bilirsin diyette yüzümün fazla zayiflamamasi icin ne yapmaliyim?
Winston, cnm bugün bir mesajinda protein yeseydim sarkma olmazdi gibi bir cümle kurmustun.. Diyette protein almak sarkmayi mi önlüyor? Yani spor yapmakla ölcülmez ama gercekten öylemi?
Ve sen bilirsin diyette yüzümün fazla zayiflamamasi icin ne yapmaliyim?
ne kadar dengeli beslenirsen o zaman çökmez yüzün. ceviz, badem, yeşillik yüzü canlandırıyo mesela. ama yapı meselesi bu. kaç kilo olursam olayım gözleriminin altı çöküktür benim o yüzden hemen yüzün çökmüş derler bana. halbuki yapısı öyle.
"....yağ ve glikozun aksine vücudumuz çok az protein depolama kapasitesine sahiptir. Eğer protein tüketmeyi kesersek vücudumuz gün içindeki ve sonrasındaki ihtiyacı karşılamak için kasları eritmeye başlar." (vücutcu.com dan alıntı)
Kaslar da eriyince insan daha fazla gevşek, jöle gibi oluyor bacım.Mesela kolları bıngıl bıngıl olanlar vardır, spor yapmazlar bir de sağlıksız diyet yaparlar, oradaki kaslar erir, o kollar böyle yarasa kolu gibi el salladığında misal alttan et parçaları sallanır.
Bir de bölgesel zayıflama diye bir şey yok bacım, o yüzden keşke olsa da benim cicik yerine totom gideydi öncedenO yüzden yüz ne vakit erir, kimin önce kaşık kadar kalır, kimin erimez o biraz bünyeyle alakalı.Ama bence protein ağırlıklı beslenirsek (dukan gibi vuralım dibine değil tabii) olası yüz çöküşlerine ya da kas kayıplarına en azından yeni kaslar ekleyerek karşı koyabilirziz diye düşünüyorum. (Tabii bunlar benim görüşüm, bilimsel değil yani bacım)
insallah benim yapi yüzü cökmeyen cinsindendirne kadar dengeli beslenirsen o zaman çökmez yüzün. ceviz, badem, yeşillik yüzü canlandırıyo mesela. ama yapı meselesi bu. kaç kilo olursam olayım gözleriminin altı çöküktür benim o yüzden hemen yüzün çökmüş derler bana. halbuki yapısı öyle.
Kadınların en son totosu erirmiş, çünkü oradaki kaslar pek çalışmazmış.Acep bu mantıktan yola çıkarsak şöyle diyebilir miyiz? Yüzdeki kaslar konuşunca, nefes alıp verince, ne bilem gülünce yani her daim hareket halinde o yüzden yağ parçalıyor ve zayıflıyor.Yüzden kilo vermek o yüzden kolay oluyor ama toto öyle değil, efor sarfetmedikçe kıpırdamıyor yerinden
Yok yok, eğer bu mantık doğru olaydı benim cicikler sönmezdi.Tüm gün cicik egzersizi yapmadım ya neden eridiler o zaman :26:
Aman bunlar dış güçlerin işleri, akıl sır ermiyor işte
En iyisi biz düzenli beslenip, spor yapıp bol su içek gerisi de artık kader, kısmet, şans diyek
Kızlar bugün son günüm. 6 yılın son günü. Sabahtan beri gözlerim dolu dolu. Az önce veda mesajımı hazırladım.
Ama böyle mesajı bitirecek bir cümle bulamadım. şöyle güzel bir söz olsun istiyorum. Mesajım hali ile epey resmi. İşte "....... tarihinde başladım, ..........a ayrılıyorum. emeği geçenlere falan teşekkür kısmı , sonu da hoşcakal gibi."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?