hafta ici calisiyorum ben fazla giremiyorum haftasonu buraya geliyorum kimsecikler yok..
e benimde colugum cocugum yokki pazari ona ayirayimesim de arkadasiyla disari cikti bende evdeyim ooh mis
simdide türkiyede yaptiripta buraya getirdigim fakat tek tek beyaz seylerini söküp yerine benim kornes icin uygun olan beyaz seyleri takmam gerkeen perdeleri dikecegim...
ne uzun cümle oldu..
Kızlar aranızda doğum kontrol hapı kullanan varmi?
Yakar, oh ne güzel keske bende sor yapsaydim ya hep erteliyorum ama yakinda nintendo wiiyle baslicam spora
Bacim valla ben dikerim. Aha aldim bu perdeleri takayim dedim takilmadi sinir etti beni. Bende aldim malzemesini simdi dikiyorum. Ben el emegi olab seyleri el isini cok severim cokta yapiyorum. İnsallah bebek örtüleride dikmeye baslayacam anamin evinden makinami getreyimde :)
Salon perdesi bitti sindi utuleeyip asacam boncuklarinida takacam ooh mis :)
Winston, evet kamuoyu yoklamasi buya ben kullanmaya basladim ama duzene oturtamadim. Ben unutuyom bacim bunu ayni saatte almiyorum bide mal gibi hangi saatte almam gerektigine karar veremedim
Yani her sabah icsem aksama etkisi gider bende hamile kalirim diye kirkuyorum. Salakmiyim acaba ben??hamile kalmak istemiyorum simdilik.. Sacma sacma dusunmeye basladim.. İnternetten aradim taradim su saatle ilgili bi hala rastlamadim zaten ne zaman bir sorum olur cvabini nette ararim hic bulamam ya
Hi bide kilo yapiyor diye okudum sonra yapmiyormus diye okudum. Sanirim yapmiyor sen örneksin demek bogazi tutuncan bu haplar kilo yapmiyor.
Ama iyi oldu ha insanlar hep kilo yapiyormus diye biliyor biraz cok yerdem hemen derim hap kullaniyom ben diye ha ha ha
Uzun lafin kisasi bu haplarin bi saati varmi??
Ha bide bnimde esim kiyafetlerini anasina aldiriyrdu. Sinir oluyordum ya. Yahu git kendin alsana!! Bide begenmeyince laf ederler!!
Simdide kazaga ihtiyaci var inat ettim ben gidipte kendim almam oda gelecek sececek anasi degilim ben :1;
hayırlı haftalar bol iradeli günler haftasonu giremedi cenazemz avr akrabamız vefat etti
5 günde 5 kilo diyetini yapmaa kara verdim bugün yoğrut günüm başladım yemeye su içemiyorum üşümekten zor oluyoo
hayırlı haftalar bol iradeli günler haftasonu giremedi cenazemz avr akrabamız vefat etti
5 günde 5 kilo diyetini yapmaa kara verdim bugün yoğrut günüm başladım yemeye su içemiyorum üşümekten zor oluyoo
Tunaydın bacılar
Haftasonu da yazmak zorunlu olsun ya ben hep bozuyorum diyeti haftasonu.
Revani yedim yani o derece.
Az önce karatay kahvaltımı yaptım yeni bi baslangıç umuyorum.
Hava güneşli gibi, oğluşu giydirip markete gideyim hava alalım.
Herkesin kaçamaksız bi haftasonu geçirmiş olmasını diliyorum
tünaydın mattika bende benim kızları alıp carrefoura gezmeye gidicem bir de pazar yaparım güneş gitmeden çıkalım bari...canım tabi yapmasan makbul ama ölçülü bir kaçamak olması önemli...ha sen 1.5 isekender üstüne bir de revani yedim dersen o zaman bir probelem var....ben bu hafta nokaçamak haftası ilan etmiştim kendime bu zamana kadar bozduğum tek şey cuma akşamı benim komşunun kızıyla benim kız ortak brovni yaptılar ondan bi dilim yememdi....bakalım etkisi olacak mı perşembe günü ak toto kara toto belli olacakTunaydın bacılar
Haftasonu da yazmak zorunlu olsun ya ben hep bozuyorum diyeti haftasonu.
Revani yedim yani o derece.
Az önce karatay kahvaltımı yaptım yeni bi baslangıç umuyorum.
Hava güneşli gibi, oğluşu giydirip markete gideyim hava alalım.
Herkesin kaçamaksız bi haftasonu geçirmiş olmasını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?