Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese günaydın iyi pazarlar
dün akşamda salata ve azda tazefasulye yedim. gece açlıktan uyumakta güçlük çektim. yemedim ama . sabah yataktan bir kalkışım var sormayın açım diye . neyse bir iki gün sonra alışır vücut. dün mekik sayısını 1000e tamamladım . bugün yürüyüş yapacağım . yarın gene mekik .
sabah 1 dilim ekmek 3 zeytin maydanıoz 2 çatal yumurta
sabah tartıldım dünden bugüne 200 gr almışım. iyiki 1000 mekik çekip salata yemişim. normal yesem desene 1 kilo alacakmışım. moral bozmadım . aynen devam.
hadi herkese iyi pazarlar . ben trt de kovboy filmi arayacağım. bir pazar klasiği

hafta ici calisiyorum ben fazla giremiyorum haftasonu buraya geliyorum kimsecikler yok..

e benimde colugum cocugum yokki pazari ona ayirayim esim de arkadasiyla disari cikti bende evdeyim ooh mis

simdide türkiyede yaptiripta buraya getirdigim fakat tek tek beyaz seylerini söküp yerine benim kornes icin uygun olan beyaz seyleri takmam gerkeen perdeleri dikecegim...

ne uzun cümle oldu..

selam kızlar
öğlen karnabahar salatası yaptım onu yedim pro olsun diyede 2 parça peynir .
spor olarak 48 dk yürüyüş ve dayanamayıp 500 mekik çektim. akşama doğru temizlik yemek derken birden başım döndü elim titredi . gidip bir portakal yedim . biraz dinlendim .sonra kendime geldim. akşam için salata yaptım birazda fırında evdekilere etli birşeyler yaptım ondanda yerim . akşam yeme içme olayını 7,30 da bitiriyorum.

dün eşem bana rahat bırak kendini senin zayıflama treni kaçtı demez mi uleynnn dedim zaten gaza gelip epey azimlenmiştim şimdi zirve yaptı dedim . gidin tren olsun . bak elektriklisi çıktı . kaçan kömürlü tren olsun dedim. yani kızlar bu gazla aya gidir gelirim o derece
hadi herkese kolay gele .

haftasonu malum herkes yoğun oluyor. bu haftasonu benim koca çalıştığı için bir planımız yok evdeyim .bende vurdum kendimi spora.
maşallah ne güzel evinin eşyalarını kendin yapıyorsun. bende dikiş bilirim ama sabrım yok . dayanamam gerilirim. dolabım da 2 tane biçilmiş yarısı dikilmiş tuniğim var.
tembelim ben ya

Kızlar aranızda doğum kontrol hapı kullanan varmi?

Kamuoyu yoklaması mı bacım bu, buyrun benim

Benimde yemek yapmaktan feriştahım kaydı bugün.
Benim menüm;
sabah; 1 havuç bir haşlanmış yumurta
öğlen; yok
akşam; bir hıyar, 2 kaşık yoğurt (cacığın malzemeleri küs olanı işte )

Eşime sabah 5 uzun milföyden yani 10 parça milföyden uyduruk sosisli börek yaptım.Tam bir tepsi oldu yani ve onu yedi.
Öğlen dolaptaki limonlu pasta ve kahveyle hafif geçiştirdi
Akşama çorbası, salatası, eriştesi, köftesi ve kızartılmış soğan halkaları ile yemeğini yer yemez dolaba koşup çay eşliğinde limonlu pastayı yedi.Şimdi de salataya neden soğan koymuşum, midesi ağrımış diye eli karnında evde gezip surat yapıyor.Hani ölürmüsün, öldürürmüsün denen şeyin açıklaması böyle bir şey olsa gerek

Birazdan da gömlek ütüsüne oturacağım.Eşimin gömleklerini annesi alır.Her ütülenen gömleğe laf eder; yo o rengi sevmem niye ütüledin, yok onun cebi yok, yok o xl değil yok bu yok şu..Ya o zaman gider parana kıyar kendin alırsın ya da anana söylersin, cepli xlarge bilmemne renkli gömlek alır sana..Adam hem fakir hem Ağaoğlu gibi "bu değil, bu hiç değil, daha farklı aradığım" diye sabah gömlek seçerken deli ediyor beni.Şeytan diyor al çamasır suyunu dök, olsun desen desen gömlekler..Hangisini istiyorsa onu giysin sonra

Ohh yazdım rahatladım, şimdi çayımı keyif keyif içebilirim.

Yakar, oh ne güzel keske bende sor yapsaydim ya hep erteliyorum ama yakinda nintendo wiiyle baslicam spora

Bacim valla ben dikerim. Aha aldim bu perdeleri takayim dedim takilmadi sinir etti beni. Bende aldim malzemesini simdi dikiyorum. Ben el emegi olab seyleri el isini cok severim cokta yapiyorum. İnsallah bebek örtüleride dikmeye baslayacam anamin evinden makinami getreyimde :)

Salon perdesi bitti sindi utuleeyip asacam boncuklarinida takacam ooh mis :)

Winston, evet kamuoyu yoklamasi bu ya ben kullanmaya basladim ama duzene oturtamadim. Ben unutuyom bacim bunu ayni saatte almiyorum bide mal gibi hangi saatte almam gerektigine karar veremedim

Yani her sabah icsem aksama etkisi gider bende hamile kalirim diye kirkuyorum. Salakmiyim acaba ben?? hamile kalmak istemiyorum simdilik.. Sacma sacma dusunmeye basladim.. İnternetten aradim taradim su saatle ilgili bi hala rastlamadim zaten ne zaman bir sorum olur cvabini nette ararim hic bulamam ya

Hi bide kilo yapiyor diye okudum sonra yapmiyormus diye okudum. Sanirim yapmiyor sen örneksin demek bogazi tutuncan bu haplar kilo yapmiyor.

Ama iyi oldu ha insanlar hep kilo yapiyormus diye biliyor biraz cok yerdem hemen derim hap kullaniyom ben diye ha ha ha

Uzun lafin kisasi bu haplarin bi saati varmi??

Ha bide bnimde esim kiyafetlerini anasina aldiriyrdu. Sinir oluyordum ya. Yahu git kendin alsana!! Bide begenmeyince laf ederler!!

Simdide kazaga ihtiyaci var inat ettim ben gidipte kendim almam oda gelecek sececek anasi degilim ben :1;

Bacım genelde kahvaltı sonrası hani boş mide olmasın, öyle gün içinde koş koştan da unutulur en iyisi sabah tok karna derler ama ben akşam yemek sonrası, çay sonrası yani bilinç ve b12 düzeyime göre alıyorum Genelde gece 10, 11 bilemedin 12 de içiyorum.
Öyle saati saatine diye de takılmadım hiç.Tatile gittim unuturum diye akşam yemeğinden hemen sonra 8de içtim, dediğim gibi bazen gece yarısı 1de içtim.Bir de bu haplar 2 aylık süreden sonra full işliyor artık.Yani bu sabah içtim akşamına etkisi olurlar ya da regl öncesi dönemde hapa ara verdim bir kaza olurlar falan yok yani full kontrol oluyor, rahat ol.Ha tabii hap bile olsa %98 koruma.Milli piyango çıkmaz ama bu %2 sana bana denk gelir mi, bende bu talih varken bana gelir, yani her şey de full kontrol değil

Kilo konusunda da aslında hormonlarla oynadığı için bir iştah artması, mide bulanması, baş ağrısı, baş dönmesi vs vs kişiye göre değişiyor sonuçta hap nihayetinde elbet etkisi de olur bir şeylere.
Kilo konusunda doğru demişsin, ben nasıl 90 olsumlara hep yazmışım doğum kontrol hapı yüzünden diye, yoo tamamen benim b.k boğazım ve kıpırdattığımda erir diye korktuğum toto sevdamdan 90 oldum.Hala ilaç kullanıyorum ama 69 kilo oldum demek ki şişko bahane isterse doğum kontrol şahane bir arkadaş, iradeliyse fasa fiso bir etkisiz elemandır bacım.

Ha bide bnimde esim kiyafetlerini anasina aldiriyrdu. Sinir oluyordum ya. Yahu git kendin alsana!! Bide begenmeyince laf ederler!!

Simdide kazaga ihtiyaci var inat ettim ben gidipte kendim almam oda gelecek sececek anasi degilim ben :1;

Benimkinin anası donuna kadar alır, eşime hiç alışveriş yapmayız.Açıkçası işime geliyor.Yaptığı bir hayır yok, külliyen boşa oksijen tüketirken bari bir işe yarıyor da 2 gömlek, 2 don alıyor.Onu da zaten bana yapmıyor, oğluna yapıyor.Şükür daha bir lokma ekmeği geçmedi boğazımdan.Çaldıklarını geri ödesin bana yeter, ya da uzak olsun bana yeter.

Valla benimde kaynanam donuna kadar alir esimin Eger esim burdan bisey almazsa gene anasi alacak turkiyeden. aslinda dusundumde fena degilmis ha alisveris enerjimi kendime biseyler alarak harcamak daha iyi ama esim mumkunse bana aldirmasin almam iste banane

Ne calmasi bacim ? Kara kedimi girdi araniza ? :?

merhaba kızlar ayyyyyy yazışmayı yazmayı özlemişim inanın ...diş ağrım hafifledi dünya varmış deyip gözümü açtım çok şükür yarın doktora gidip rapor işlemlerimi halletmem gerek...bugünkü menümü yazayım

sabah
2 kaşık kavurma
1 salatalık
3 ceviz

ara
1 sütlü nescafe

öğle
----
akşam
yoğurtlu kereviz salatası
3 ceviz

ara
2 dilim armut
1 dilim elma
1 hurma

bol su ve şu an aççççççççıııııımmmmmmmmmmmmm.......

hayırlı haftalar bol iradeli günler haftasonu giremedi cenazemz avr akrabamız vefat etti
5 günde 5 kilo diyetini yapmaa kara verdim bugün yoğrut günüm başladım yemeye su içemiyorum üşümekten zor oluyoo

hayırlı haftalar bol iradeli günler haftasonu giremedi cenazemz avr akrabamız vefat etti
5 günde 5 kilo diyetini yapmaa kara verdim bugün yoğrut günüm başladım yemeye su içemiyorum üşümekten zor oluyoo

Basiniz sagolsun canim..

Hadi bakalim insallah gider kilolar sen basarirsin.

Winston: bacim ya o halde ben hic takilmayayim bu saat olayina sagol bilgilendirme icin :)

Bende bu sans varken o yüzde 2 beni bulur :))

Günaydiin :))

Su anda is yerinin restoraninda cam kenarina oturmusum. Essiz bir manzaram yok ama disarda cok ama cook hafif kar yagiyor. Yagacakmis daha cok diye dendi bakalim esim geldiginde karlar erimisti biseycik göremedi e malum adanadada yagmiyor bende gôrmesini istiyorum adamcaz birtek askerde kar görmüs hahah

Ama
Merak etmeyin biseycik yemiyorum suan. Ya bugün mutlakansu lanet nintendoyu annem gilden kendi evime getirmeliyim ya!! Spor yapmak istiyorum artikkk!! Nintendo wii ne kadar ise yarar bilmiyorum ama baya spor seyleri var yani :) en azindan tartisi var yaa hedef belirliyorum güzel oluyor hep hedefe ne kadar kaldiginida bildiriyor tabi duzenli yaparsam. İnsllah bu aksm alacam onu ve sporumu yapacam.

Hepinize az kalorili bir gün diliyorum. ( sadece yemek anlaminda degil)

Tunaydın bacılar
Haftasonu da yazmak zorunlu olsun ya ben hep bozuyorum diyeti haftasonu.
Revani yedim yani o derece.
Az önce karatay kahvaltımı yaptım yeni bi baslangıç umuyorum.
Hava güneşli gibi, oğluşu giydirip markete gideyim hava alalım.
Herkesin kaçamaksız bi haftasonu geçirmiş olmasını diliyorum

başın sağolsun .
diyetindi hayırlı olsun hadi bakalım hayırlısı

menhaba kızlan
bu hafta raporluyum. çalışmıyorum. geçen haftadan beri boğazım ağrıyordu ve öksürük başladı.benre dr a gittim. 12 iğne yazmış eskiden reçete eline verirdi ne yazdığını bilirdin şimdi eloktronik reçete mi ne o çıkmış . iğneleri görünce utunmasam eczaneden kaçacaktım .harbi teknoloji çıktı mertlik bozuldu. hiç olmasa müdahale ederdik. bu işe ençok benim çocuklar sevindi . anne popona iğne yapacaklar diye gülüyorlar canavarlar.
neyse diyetime çok sadık bir şekilde devam ediyorum. spor olarak sayı sınırlaması yapmadan mekik çekiyorum. karnım acıyana kadar çekip evdeki işlere bakıyor gene çekiyorum. 30 dk da yürüyüş yaptım.
iyiki evdeyim . çocuklar ve eşim tatlı ve yemek listesi yapıyorlar. onlara hamur çamurla birşeyler yapacağım birazdan . gene spor yaparım.
bugünkü menüm de

sabah 5 tane zeytin
2 çatal peynir 1 dilim k. ekmeği
öğle
1 baget 1 dilim ekmek
1 tabak karnabahar salatası
akşama
salata yanına
fırına sebze atmıştım onu yerim .
benim nefisle imtihanım akşama . evdekilere tatlı yapacağım. eğer yemezsem bilinki bu iş tamamdır.
neyse kızlar ben kaçayım . vakit buldukça uğrarım.

yediysende 1 dilim yemişsindir bilemedim 2 dilim. pişman olma . oda senin kaçamak hakkın olsun

tünaydın mattika bende benim kızları alıp carrefoura gezmeye gidicem bir de pazar yaparım güneş gitmeden çıkalım bari...canım tabi yapmasan makbul ama ölçülü bir kaçamak olması önemli...ha sen 1.5 isekender üstüne bir de revani yedim dersen o zaman bir probelem var....ben bu hafta nokaçamak haftası ilan etmiştim kendime bu zamana kadar bozduğum tek şey cuma akşamı benim komşunun kızıyla benim kız ortak brovni yaptılar ondan bi dilim yememdi....bakalım etkisi olacak mı perşembe günü ak toto kara toto belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…