Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ooo ilginnur hoşgeldin bacım seni buralarda görmek güzel özlettin kendini yok öle sıkışınca kaçmak

kız gırgırına bacım bende yaptım o ritim şeyinden bunun meali nedir
fiziksel :%-82
duygusal:%53
sezgisel.%54
düşünsel:%-54 birde - çıktılar .durum vahim sanırsam.

Kıızzzzz ilgginnur, neredesin huuuuu, şükür kavuşturana
Ay az önce ne oldu, içim temizmiş bak anlatam; miyk miyk diye sesler geldi apartmandan, benden tüm kediler kaçtı gitti zaten kim mikliyor diye kapıyı bir açtım baktım eşek kadar şirine yavru kedi taklidi yapıyor mikliyor.Biz birde 3. katta oturuyoruz , o kadar kat tepeleye tepeleye her kapıda ağlaya ağlaya gezmiş kör dilenci gibi Kapıda eşiğe hemen benim kedin mamasını suyunu verdim yesin diye ama o gezintiye çıkmış, yiyesi içesi yok.belkim biri evine alır diye yavru kedi taklidi yapıyor aklınca
Tabii benim suratına baktığında nur inmiş sanacağın kaplan kedim bir atladı, araya girmesem şirinenin kulağına kadar yiyecekti.
Elimde şirine, altımda pilates taytım ve koca totomla sokağa çıktım, şirineyi bıraktım daha kapıyı kapatıyordum ki kaşla göz arasında gene içeri girmiş.Neyse iteleye tepeleye sokağa attım.Bu arada 3 kat aşağı benim kaplanın sesi geliyor; "o kedi buraya gelecek ulen, ben de onu paralayacağım" diye miyavlamayan İran kedisinin miyavlayası tuttu, barım barım bağrındı.Neyse ee bana ne hacı bunca kedi muhabbeti dersen, aklıma maviş geldi, mavişin anası sen geldin.Dedim şirine bile bayramda el öpmeye gelen torun gibi kapıma ziyaretime gelmişse, ilginnur da gruba yakındır gelir yazar dedim.Eve geldim elimi ayağımı kolonyaladım, yıkadım ettim ve baktım anaa gelmişin.Hoşgelmişin
Kıııı, yediğin içtiğin senin olsun koşu bandını anlat acuk.
Şimdi eşim aradı koşu bandını adam gelip alın evden diyormuş.
Eşim de ne zaman alalım, alayımmı falan dedi de açıkçası bende eşimle küsüm.Şu 6 aydır hiç evimde tadım tuzum yok valla.Taşınalım dedim o da nasip kısmet olmadı.Şimdi her şey tamammış gibi evin ortasında kocaman koşu bandı..Hem de eşimin babası falan gelip kuracak.Nikahımda bir çeyrek takmayan adam 3 sene sonra elini sallaya sallaya evime gelecek..Sanki derdim azmış gibi...Neyse yaa..Depresyonsa dibine kadar batmış durumdayım ama hep diyorum ya, o tatlıyı yemesen ölmezsin diye, dertlensen de ölmüyorsun.Kimse ilginnur'un derdi varmış zaman yavaş aksın demiyor, gene akıyor, gidiyor, sen dertlenip oturduğunla kalıyorsun.Ama günde bir kez bile buraya uğrasam iki gülüp eğleneceğimi biliyorum, bu bana iyi geliyor.Ha eşimle ilişkimi ya da x işimi halletmiyor ama evde bir köşede dertlenip dövüneceğime iki kafam dağılıyor.

Evleneli 3 senemiz dolacak şubat 21de bacım.En son nikahımda 5 dakika gördüm işte 3 sene önce.Tebrik dahi etmeden çekip gittiler.Ki düğünden 5 gün önce ilk topiğimi burada açmıştım o derece berbat şeyler yaşatmışlardı bana.Yani olay altınımı çaldı umreye gitti olayı değil.
Görüşmeyi asla ve asla düşünmüyorum.Eşimi de zorla itekleye itekleye ayda bir anasına gönderiyorum.Yarım saat oturuyor koşa koşa geliyor.Anasından o bile hazzetmiyor düşün.kadına sorsan gelin müsade etmiyor oğlumla görüşmeye diyordur ama oğlunu git anana bak 1 ayı geçti, git anana bak ramazan geldi iftar edin, git anana diye diye itelemekten helak düştüğümü bir Allah görüyor bacım.Bu da bana yetiyor.

ay wiştoncumm hoşbuldum canım özledim ya şizi nekadarda haklışın acık şuraya gelmek inşana iyi geliyor 1 haftadır altımda örğü tayt üştümde dizleri geçen hırka şaçım başım karışık elimde kahve kupaşı geziyorum ne akla hizmet gel gir işte buraya aynaya bi baktım bu gün reşmen küçük emrah olmuşum byıklarım çıkmış kaşın biri otarafa biri butarafa gitmiş aldım elime cımbız ayna kendimden başlayıp mutfak dolaplarından banyodan çıktım ohhhhhhhhh şefam olşun rahatladım beni bırakakda şana gelek üzüldüm kız şana ne öyle 3 şenede 5 dk allah yardımcın olşun üzülme koşu bandınıda niye o kuruyor ne gerek vAR o zaten kurulu koyun bi pikap arabaya kurulu kurulu gelşin eşine niye küştün ben kaçırdım anlat hele diyetegirdi ştreşimi arttı şanamı patladı :113:ayy kedileride yazşan roman olacak be

gelelim benim koşu bandına şabahları oruç olmazşam yürüyüyorum şakin şakin kafam rahat amaaaaaaa akşam eşim evde ya yürümeşem ne o bıraktınmı yürüyüşü yürüşem gelip gelip göştergeye bakar aaa bak 1 km oldu aaa bak 15 dk oldu şu hızda yürü bu hızda koş anammm kafamı bozuyor reşmen :113: görende şpor hocaşı şanar bıkar diye bekliyorum hala aynı bakalım ne olacak
birde tuaf birşey ayağım kaş katı oldu kaş oluyor şanki

Ne bilem bacım ya birikti işte.Ev kiraladığımızda ev sahibi isterseniz boyatın dediydi bizde de para pul sıkıntılı boyatmamıştık, şimdi olan boyalar da iyice döküldü, sarı sarı leş gibi oldu ev.Ee 3 senelik evliyiz bu 2. evimiz.İlk ev nerdeyse yerlere kadar camdı, bu eve geçtik tül perde hepsi uzun kaldı düdük gibi.Diğer evin salonu 40 metrekareydi bunun salonu düdük gibi küçük, mobilyalar iç içe kaldı.Diğer evin salonu büyük ama geneli 80 metrekareydi, bu ev 140 metrekare ve biçimsiz.
Yani evden bıktım bacım ya.Boya badana yaptırayım diyorum 140 metrekare ev, az buz tutmaz, tülüydü perdesine girişeyim diyorum, mobilyaları sıfırlayayım diyorum, onu diyorum bunu diyorum gene oturuyorum bacım.Her şeyi yapmak ya da değiştirmek de ha deyince olmuyor tabii ama evden çok fena soğudum.Bende taşınıp her şeyi arkamda bırakayım dedim, ee ha deyince de taşınamıyorsun.Bu sefer yeni ev gene tülüydü, perdesiydi sil baştan..Öff ne bileyim bacım ya...Şöyle bol yurtdışı seyehatli bir iş bulup kaçıp gidesim var yeminle, ev üstüme üstüme geliyor, onca söylenmeme garip gözlerle bakan eşim de sinirime dokunuyor, böyle depresif depresif oturuyorum.Çok feci ekmek almaya diye gitti, yurtdışına kaçtı haberine kapak olasım var ama kediyi nasıl o kadar yol götüreceğim bilmiyorum
He evet tek sorun kedinin ulaşım sorunu, yoksa kimse beni tutamazdı burda

Koşu bandı şeyini de çoook büyükmüş ya, dingil 40 parçaya sökmüş, o yüzden ikea'dan gelen 86 parçalık tabure gibi gelecek bizim eve.O yüzden eşimin bir halta yaramayan babası da el mecbur gelecek.Amaaan diyorum ben evinden vazgeçmişim, babası mı dokunacak..gelsin kursun otursunlar.Ben de ya gezmeye giderim ya anneme falan..Aman işte böyle depresif ve gidesi bol bir moddayım ama bu diyet yapmama, spordan hıncımı almama ve sizlerle güzel güzel muhabbet etmeme engel değil
Sen de darlanma, darlansan da gel bura, iki sohbet ederiz.
Bıyıklar da dert değil, birlikte salarız, ikimiz yan yana gelir hangimizinki uzun diye yarışma bile yaparız, canımız sağolsun ayol, kaç kez gelecez bu dünyaya

winston ilginnur ne güzel dertleşmişsiniz öyle beni de alın aranıza.
benim de gidesim var uzaklara ama bana bağlı ve muhtaç küçük bi insan var ortada. gidemiyosun bi yere. bugün parka götürdüm diye midir nedir çığrım çığrım çığrındı demin. ne derdi olduğunu anlayamadığımda kötü oluyo ya.
eşim annesigili çağırıp duruyodu telefonda, birilerini bizim evimize çağırıyosan benim fikrimi de soraydın dedim geçen gün, o gün bugündür sürüyo mevzu. sen annemlere gelmesin dedin, kendi annene gitmek istiyosun
evlilik çocuktan önce çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyomuş, sonrası daha zormuş. tabi level atladıkça zorlaşıcak di mi.
en son evlilik aşkı öldürür mü öldürdü mü diye düşünürken buldum kendimi.
kendimi çok pis yemeye veresim var. zor tutuyorum sabahtan beri. yoruldum her an ne yedim ne yemedim diye düşünmekten ama direniyorum.

ayy o boya olayını hatırlatma baharın başladım şöylenmeye boyatalım da boyatalım diye yok bizim ev miş gibi diye diyeramazanda tutdu adamı getirdi oruçlu birde çalışıyorum o zman gel uştaya iftar hazırla felan amannnn nevrimdönmüştü burnundan getirmeyi gayet iyi biliyorlar :113: ay wişton gel beraber gidelim diyeceğim benimde mavişim var onca yol naşıl gider birde züürtlük var yine kaldık buralarda

gel bacım gel o anne evde hangi pişkolojide bu çocuk huyşuzmu huylumu bilmez gelişi güzel eve mişafir akraba daveti yapar canım bunlar verelim odunu verelim gitşin be heyhotttttt az önce anne babam okuşun benim hikayemi dedi çocuk yavrum özlemiş o bana mutfaktan niye ben okuyacağım diye bağırıyor güya ben şöyletmişim halbuki alakam yok be adam çocuk iştiyor işte şanki ben tek başıma doğurdum

Kafam dağılsın diye iki üç şey okudum, ordan oraya derken Neyzen Tevfik'e geldi yazılar.Neyzen, limon almak için evden çıkmış Mekke'ye Medine'ye ve bir çok yere gidip 20 sene sonra geri dönmüş.Hey maşallah dedim, winston bu sana bir işaret dedim, aklımda binbir fikirle limon almaya mı çıksam, ekmek almaya mı düşünedurmaya başladım

Zor bacılar zor.İnsan bazen kendine bile tahammül edemezken elin adamı çek, onun anasını çek, danasını çek derken çekçekçi başı gibi oluyoruz, bazen de çekmekten yoruluyoruz işte.

Dertlendim bugün yahu, kendime buzlu sek bir yeşilçay koyam da demlenem

Tsk. ederm bacm walla hepinz kndnize dikkat edin bu ara herkes hasta hava sogukya hc aklma glmyo su icmek. ne zman iyi olcm ben yaa

Valla canim esin almaya calismamismi besibiyerdeyi??

inanki bu yazini gözlerim dolu dolu okudum. bende altindan dolayi cok cektim. ben akraba evliligi yaptim eh oglan kiz tarafi yok diyede fazla birsey takilmadi zaten. nisanda bi kac bilezik takilmisti... dügün zamani geldi adettendir ya geline set alinir. bende sete karsiydim acikcasi altin setleri pek sevmiyordum sonra sonra kuyumcularin vitrininde ayila bayila baka baka sevdim. tabii o kuyumcudakilerdenmi alindi bana evet ama en azindan benim ayilip bayilip baktigimdan degil neyse benimde gözüm yükseklerde degil tabi.. ben set istememistim set degerinde kalinmi kalin tek bir tane bilezik istiyordum cünkü kuzenimin haniminda vardi dogumunda esi almis cok begeniyordum illede ondan istiyordum.

ama tabii olurmuymus kaynanasi geline ne takti dediklerinde en azindan setin adi varmis falan filaan... eh tamam hadi bakalim set alinacak bana.. kaynanam yani teyzem bana nisanda takilan bileziklerimi almis annemden gitmis üzerine para koyarak set almis ( tabii para koydumu bilinmez ) utanc verici birsey yapti. ama annem sesini cikaramadi ablasi nede olsa ama ben biliyorum yeri gelir anam bunu ona der veya diger teyzem ona bunu soyler..a

gene dügün zamani ben annemden bana inci set al dedim... kaynanam inci setmi ( e tabi inciyi satsan ne degeri var )

cocuklugumdan beri besibiyerdelere bayilirim böyle kirmizi kurdaleye baglanmis olacaklar.. benim canim annem bana besibiyerde almisti ve o istedigim kalinmi kalin bilezikten almisti...

dügünden sonra ben bi kez daha gittim türkiyeye bilezigime bakmaya kiyamiyordum bebek gibi seviyordum koluma takmak yerine dakikalarca inceliyordum... nasil olduysa gecen sene isvicreye döndügüm sabah o bilezigi türkiyede unuttum. ve esime sakla onu gözün gibi bak bisey olursa senden bilirim dedim.

ve esimin kardesi iflas etti daha dogrusu iste salaklik etti biraz borclandi dükkanini batirdi... benim bütün altinlarimi satti esim.. benim rizam olmadan degil tabii ben olur dedim satmasina.. ama bilezigimi satma dedim esime..

ve bi gün bi duydumki bilezigimi satmislar... nasil agladim anlatamam... simdi güya kardesi evlendiginde dügünüde yakin sanirim yaza düsünüyorlar. takilan altinlari vereceklermis.... ben pek inanmiyorum ama bakalim...

yani anlayacagin su an 1 gram altinim yokkk...

tek birsey biliyorum.. bilezigimin satilmasina kaynanam sebep oldu... emin olamam asla ama bu konuda onlari hic affetmicem ben simdi altinim yok satacak altinim yok diye mobilyalarimin taksidini ödemekte gecinmekte zorluk cekiyorum....

oh be icimi döktüm ulu orta... bu altin kelimesi bendede derin yara birakti be bacim..

kaynanada oh olsun ne demek ya taktirmam ben onu geline... terbiyesiz ya ...kusura bakma...

valla istah acti... suratimda 1-2 sivilce var oda bu haptanmi bilmiyorum.... yan etkilerini cok hissedersem degistirtirim canim tesekkür ederim bilgi icin.

e bende yay burcuyuuum....

--------------

hi boya nedeniyle yurt disina gelmek isteyenlere vize alayim isvicreye gelin

selam kızlar eve yeni geldim.
geçmişe de bakamadım.
eminim döktürmüşsünüzdür

Valla canim esin almaya calismamismi besibiyerdeyi??

kaynanada oh olsun ne demek ya taktirmam ben onu geline... terbiyesiz ya ...kusura bakma...

hi boya nedeniyle yurt disina gelmek isteyenlere vize alayim isvicreye gelin

30 yaşında adam anasını dövecek değil ya bacım, düğün sabahı itişip tepişmişler işte,kadın vermem de vermem deyince eşim gitmiş kredi kartıyla yenisini almış.O altının borcunu da öde babam ödedik mi, ödedik naapçan.Sonra da şaka gibi umreye gitmek için satmış, sevap işlemiş aklınca.Bir de benim için diyormuşki winston gelsin özür dilesin, ben affedeyim o da benim kızım.Ulan altınımı çaldın, düğünümü burnumdan getirdin, namusuma kadar laf uzatıp, anneme küfürler bile ettin, 3 yıldır seni kapımın önünden geçirmiyorum, kapından geçmiyorum bak sen gidip özür dileyip el öpecekmişim, sen gel benim tövbe yarabbim..anladınız onu işte..

Senin altın olayına da üzüldüm bacım ya, benim de yaram var ya bu konuda daha bir seni anladım, yanımda olaydın kucak kucak sarılırdık, birlikte kaynana dedikodusu yapardık
Benim de yaram bindallı da kalmıştır, kına gecemde eşim anasına önceden 600 lira vermiş, git bindallı al winston çok istiyor diye.Kadın da sen 1 hafta gez gez ara tara koca İstanbulda bulamamış.Eli boş, k.çı yaş gelmesin mi..
Bir de 50 kişi arasında, onca sülalemin arasında bana "sen kız olaydın, benim gözüme gireydin ben alırdım, ama almadım sana bindallı falan" dedi..Ben şok, sülale şok, kına gecemde bile sinir krizi geçirtmişti bana Allahın bin belası...
İçimde kaldı anasını satiim o kırmızı elbiseyi giymek.Şimdi kimin kınası olsa küçük emrah gibi oturuyorum bir kenarda ezik ezik.
Allaha havale ettim neyse...
Amaaan ilginnur'a dertlenme dedim, meğer dert bendeymiş yahu

İsviçre'ye kaçsam, sığınsam daha ne isterim bacım ama ora zengin yer, uçak bileti bile ne kadar paradır yahu
Bir de kaçsam da oradan beni bu tiple hemen kovalarlar, sınır dışı ederler.
Küçük minyon bir tip olsam saklanayım da, ayı kadar halimle her yerde göze batarım
Beni şu ana Yunanistan falan paklar, onlar aç ben aç, iki çıplak bir hamamda ohh

aboooow o gaynanayi vercikler benim elimeee niler yapardiiiim ay sinirden sivem degisti

yahu ne alip veremedigi var seninle kiskanc fesat sey!! yahu özürü bile kabul edilmez bu kadinin ya

dur bak bende sana bindalliyla ilgili animi anlatayim

ben normalde bindalli giyinmeyecektim.. bana isvicredede kina yapildi burdaki arkadaslarim bindallisiz olmaz giyineceksin deyince aldik fesiydi boncuklariydi herneyse... eh türkiyeye götürdük ordaki kinadada giyinecez önce tualet giyinilecek kina yakilirken bindalli..

sonracigima sözlestik bütün kuzenler kinadan sonra mc donaldsa gidicez...

dügünden önce iste son hazirliklari yapiyoruz... mc donalds olayi kesinlesmis.. bende bindalli giyinecem ya kina yakilirken eee cikarmicam tee eve gidene kadar.. ama bende kendi kendime dedim arkadas ben gitmem bindalliyla mc donaldsa falan..

sülaledeki bir cok kadin kaynanam annem teyzelerim neyse oturmusuz..

bendeki laflar siunlar..

ben: simdi biz mc donaldsa gidicez ya kinadan sonra.. e benim üzerimde mavi kabarik elbise olacak ya sonra bindalli giyinecem.....
digerleri: eee
ben: bana yardim edermisiniz mc donaldsa gitmeden üstümü degiseyim..
annem: tabii kizim rahat biseyler götürürüz biz güzel biseyler

yahu basladilar bu kotu götürürüz sunu götürürüz

bende durun beee ne rahat biseyi ne kotu ne bulüzü ben bidaha giyinecem mavi kabarik elbiseyi deyince

hepsinin surat ifadesini görecektin aptal gibi bakiyolardi giyinmekk bende inat ettim banane ben giyinecem giydireceksiniz valla gitmem ben bindalliyla hamburger yemeeyeeee

sonra annem deyince e ozaman giyinme kizim bindalliyi valla kimse beklemez kinadan sonra seni gidesiniz diye.. öyle giyinmemistim ben türkiyede

ama kendimi bindalliyla hamburger kuyrugunda hayal ettikce ve o bakislari üzerimde hissettikce gülüyorum

... velhasil kinadan sonra esim rahatsizlandi gidemedik kalori li seyler yemeye

-----------

bacim be bak nedicem... benimde gelinligim kaldi kursagimda...

ucuz olsund iye beni dogru dürüst bir moda evine bile götürmediler... igrenc bi gelinlik giyindim bidaha giyinmeyecem yani insallah bidaha giyinmem allah korusun ama.... hala aglayasim gelir.... öyle üzülyorumki gelinligim istedigim gibi olmadi diye... hep büyükler karisti diye b.k gibi oldu gelinligim

---

yahu bizde dert bitmez... getirin meyve sularini yas pastalari getirin efkar dagitacaz biz getirin

kaynanayida cekistirdik hmm tamam..

@sa;

İlahi bacım, yeşil çay boğazıma kaçtı mc donaldsa bindallıyla gitme durumuna koptum
Ben her evlenene diyorum mobilyadır, beyaz eşyadır odur budur kasmayın bunların telafisi daha iyisi olur ama her aklına estikçe dur ben gene düğün yapam, dur ben bindallıyla bugün işe gidem, dur balayına şura gidem..Olmuyor onlar işte..Gelinlikse içine sinecek, balayıysa istediğin yer olacak, bindallıysa bindallı, yok işte geri dönüşü..Şimdi zıkkımın kökü bir bindallı kaç para 100 lira 200 lira, alıp giyemez miyim? Giyerim, elime de bir direksiyon, kafama huni düt düt diye korna çalar anca sokak sokak gezerim, saçmalık olur yani.
Her şey yerinde zamanında güzel de işte her lafa karışan, her şeye karışan, insanın burnundan getirenler olmasa işte bunlar insanın içinde kalmayacak ya..gel de anlat...O yüzden böyle evlenecek olup kaynanaya yarananları gördükçe cinnetim geliyor, "evet annecim gelinliği siz seçin, evet annecim sizle otururum, evet annecim siz bilirsiniz, evet siz alın, siz satın"...sonra 3 gün sonra buraya gelip vay istediğim olmadı, vay kaynanam şöyle dedi, böyle dedi..Hangi masal aleminde yaşıyorlar onu da bilmiyorum ya..neyse..

İlginnnuuuuuurrrr uleeeyyyn , seni neşelendirecem diye ben kedere gark oldum üleeeyn neredesin..Umarım yüzün gülüyordur, depresif moddan çıkmışsındır..Sa ile ben derdin dibine vurduk yahu bu gece

vallahi dogru söylüyorsun... geri dönüsü olmayan seyler insanin icinde kalinca cok kötü oluyor..

bu yüzden bende bir karar verdim... evime alacagim herseyi kendim seciyorum türkiyedende olsa burdanda olsa kimsenin müdahalesine izin vermiyorum.

eve perde alirken kaynanam bu sekil olsun su sekil olsun diyip duruyordu. en son ben onu degil bunu istiyorum bunu alacam dedi e tamam dedi kizim sen bilirsin ha söle dedim yola gel

aslinda kaynanam hic kötü biri degildir... ama iste kendi fikirleri var ve onlari hep uygulamak ister... degisik bir kadin.. ve su alisveris isinden pek anlamaz.. oda birinin etkisinde kalir onu uygular.. maalesef durum bu......

simdide dedigim gibi herseyimi kendim seciyorum kaynanami cok sevsemde valla fikirleri bana pek parlak gelmiyor

Ne yaptınız bacılar tam efkar akşamı olmuş.
Bizim memleketler uzak cumartesi günü eşim kendi kendine evlendi orda, akşamına ben kendi kendime kına yakındım. Gec saat yola çıkıp pazar sabahı beni aldılar ahanda size düğün.

Açık hava mı çarptı kem göz mü değdi oğlan pek ağladı bu akşam. Annesine oku falan diyo eşim telefonda, onun ettiği laf şu. Zemheri soğuğu güneş de olsa çarpar. Be kadın dediğin gibiyse bile olan olmuş sen bu lafı niye söyledin şimdi. Bize ne faydası oldu? Sanki benden iyi düşünceksin oğlumu. Eşim de bi alem, ana kız mübarek ikisi ne anlatıyosun herşeyi.

Son düzenleme:

Eşimin ayak tırnağı yamuk mu çıkmış ne olmuş geçende, ki eşimin yüzünde sivilce çıksa yatak döşek yatar o derece güçlü kuvvetli, dayanıklı, metanetli bir adam varın gerisini siz hesaplayın neyse anası ateş ateş arıyor ediyor gel eve gel eve diye, neyse bu gitti.Eline tırnak makasıyla, krem tutuşturmuş, bizimki de sırıta sırıta geliyor eve.Yolda cennet müjdesini almış gibi.
Sonra 3 gün telde konuşup durdular.Yok krem iyi gelmiş mi, yok tırnağı iyileşmiş mi, yok tırnak makası işe yaramış mı..
Sen niye anana tırnağım battı diyorsun, sanırsın savaşta top düşmüş ayağına..Derde bak..Her olanı biteni anlatma diyorum, hala derin kestiği tırnak ayağını acıtmışın hikayesini koşa koşa anlatıyor.

Ben kendimi mekiğe vurayım, yoksa gece gece efkardan kendimi paralayacağım

Herkese şimdiden huzurlu, mutlu ve sağlıklı yei bir sabah diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…