olur böyle şeyler . geçen haftada ben psikopata bağlamıştım. ama bu hafta eskisinden daha azimliyim. yok öyle gitmek diskalifiye falan. daha dur karpuz kesecez( bayat bir espiri oldu ama idare et işte )
merhaba kızlar öncelikle beni unutmaıp aradığınız şorduğunuz taradığınız için teşekkür ederim çok ama çok duygulandımwişton dediği gibi acık depreşifim bu aralar diyet miyet yalan oldu 1 kilo 200 gr mı aldım hala aynı vermedimaçıkçaşı yüzüm olup gelemedim hatta gidip kilo bildirmeyeyim 3 haftada eleşinler beni diye bile düşündm:26: ama olmadı kopamadım şizden ayrılamadım kafamın içinde hep wişton ne yazdı mattika yine mi birici yokşa ekino mu yakar şöylemi ş.a böylemi şazen yeni işe girdimi diye düşündüm durdum yazmadım bari girip okudum mu yooo maleşef hiç girip bakmadım bile şize itiraf ediyorum bu gün azıcık kafaım toplatıp taşlara vurduktan şonra geri gelmeye karar verdim herkeze yeniden şelamlar şaygılar mutluluklar
merhaba kızlar öncelikle beni unutmaıp aradığınız şorduğunuz taradığınız için teşekkür ederim çok ama çok duygulandımwişton dediği gibi acık depreşifim bu aralar diyet miyet yalan oldu 1 kilo 200 gr mı aldım hala aynı vermedimaçıkçaşı yüzüm olup gelemedim hatta gidip kilo bildirmeyeyim 3 haftada eleşinler beni diye bile düşündm:26: ama olmadı kopamadım şizden ayrılamadım kafamın içinde hep wişton ne yazdı mattika yine mi birici yokşa ekino mu yakar şöylemi ş.a böylemi şazen yeni işe girdimi diye düşündüm durdum yazmadım bari girip okudum mu yooo maleşef hiç girip bakmadım bile şize itiraf ediyorum bu gün azıcık kafaım toplatıp taşlara vurduktan şonra geri gelmeye karar verdim herkeze yeniden şelamlar şaygılar mutluluklar
allah ıslah etsin o kadını. senin olmayan bir parayla allah evine gitmek güzelmiş .ben hep derim ne kadar doğru gelecek size bilmem ama cennette bu dünyada cehennemde. yaptıklarımızın bedelini iyi veya kötü ödüyoruz işte. anladığım kadarıyla görüşmüyorsun . ben maalesef hiç sevmediğim kaynana ve insan müsvettesi eltimle birde ( eşimle kötü olmayayım diye çünki yaptıkları yapacaklarının garantisi kadının) görüşmek zorunda kalıyorum. o kadar iğrenç bir duygu ki kendime kızıyorum. kendimi ikiyüzlü gibi hissediyorum.
ooo ilginnur hoşgeldin bacım seni buralarda görmek güzel özlettin kendini yok öle sıkışınca kaçmak
Kıızzzzz ilgginnur, neredesin huuuuu, şükür kavuşturana
Ay az önce ne oldu, içim temizmiş bak anlatam; miyk miyk diye sesler geldi apartmandan, benden tüm kediler kaçtı gitti zaten kim mikliyor diye kapıyı bir açtım baktım eşek kadar şirine yavru kedi taklidi yapıyor mikliyor.Biz birde 3. katta oturuyoruz , o kadar kat tepeleye tepeleye her kapıda ağlaya ağlaya gezmiş kör dilenci gibiKapıda eşiğe hemen benim kedin mamasını suyunu verdim yesin diye ama o gezintiye çıkmış, yiyesi içesi yok.belkim biri evine alır diye yavru kedi taklidi yapıyor aklınca
Tabii benim suratına baktığında nur inmiş sanacağın kaplan kedim bir atladı, araya girmesem şirinenin kulağına kadar yiyecekti.
Elimde şirine, altımda pilates taytım ve koca totomla sokağa çıktım, şirineyi bıraktım daha kapıyı kapatıyordum ki kaşla göz arasında gene içeri girmiş.Neyse iteleye tepeleye sokağa attım.Bu arada 3 kat aşağı benim kaplanın sesi geliyor; "o kedi buraya gelecek ulen, ben de onu paralayacağım" diye miyavlamayan İran kedisinin miyavlayası tuttu, barım barım bağrındı.Neyse ee bana ne hacı bunca kedi muhabbeti dersen, aklıma maviş geldi, mavişin anası sen geldin.Dedim şirine bile bayramda el öpmeye gelen torun gibi kapıma ziyaretime gelmişse, ilginnur da gruba yakındır gelir yazar dedim.Eve geldim elimi ayağımı kolonyaladım, yıkadım ettim ve baktım anaa gelmişin.Hoşgelmişin
Kıııı, yediğin içtiğin senin olsun koşu bandını anlat acuk.
Şimdi eşim aradı koşu bandını adam gelip alın evden diyormuş.
Eşim de ne zaman alalım, alayımmı falan dedi de açıkçası bende eşimle küsüm.Şu 6 aydır hiç evimde tadım tuzum yok valla.Taşınalım dedim o da nasip kısmet olmadı.Şimdi her şey tamammış gibi evin ortasında kocaman koşu bandı..Hem de eşimin babası falan gelip kuracak.Nikahımda bir çeyrek takmayan adam 3 sene sonra elini sallaya sallaya evime gelecek..Sanki derdim azmış gibi...Neyse yaa..Depresyonsa dibine kadar batmış durumdayım ama hep diyorum ya, o tatlıyı yemesen ölmezsin diye, dertlensen de ölmüyorsun.Kimse ilginnur'un derdi varmış zaman yavaş aksın demiyor, gene akıyor, gidiyor, sen dertlenip oturduğunla kalıyorsun.Ama günde bir kez bile buraya uğrasam iki gülüp eğleneceğimi biliyorum, bu bana iyi geliyor.Ha eşimle ilişkimi ya da x işimi halletmiyor ama evde bir köşede dertlenip dövüneceğime iki kafam dağılıyor.
.
ay wiştoncumm hoşbuldum canımözledim ya şizi nekadarda haklışın acık şuraya gelmek inşana iyi geliyor 1 haftadır altımda örğü tayt üştümde dizleri geçen hırka şaçım başım karışık elimde kahve kupaşı geziyorum ne akla hizmet gel gir işte buraya aynaya bi baktım bu gün reşmen küçük emrah olmuşum byıklarım çıkmış kaşın biri otarafa biri butarafa gitmiş aldım elime cımbız ayna kendimden başlayıp mutfak dolaplarından banyodan çıktım ohhhhhhhhh şefam olşun rahatladım beni bırakakda şana gelek üzüldüm kız şana ne öyle 3 şenede 5 dk allah yardımcın olşun üzülme koşu bandınıda niye o kuruyor ne gerek vAR o zaten kurulu koyun bi pikap arabaya kurulu kurulu gelşin eşine niye küştün ben kaçırdım anlat hele diyetegirdi ştreşimi arttı şanamı patladı :113:ayy kedileride yazşan roman olacak be
Ne bilem bacım ya birikti işte.Ev kiraladığımızda ev sahibi isterseniz boyatın dediydi bizde de para pul sıkıntılı boyatmamıştık, şimdi olan boyalar da iyice döküldü, sarı sarı leş gibi oldu ev.Ee 3 senelik evliyiz bu 2. evimiz.İlk ev nerdeyse yerlere kadar camdı, bu eve geçtik tül perde hepsi uzun kaldı düdük gibi.Diğer evin salonu 40 metrekareydi bunun salonu düdük gibi küçük, mobilyalar iç içe kaldı.Diğer evin salonu büyük ama geneli 80 metrekareydi, bu ev 140 metrekare ve biçimsiz.
Yani evden bıktım bacım ya.Boya badana yaptırayım diyorum 140 metrekare ev, az buz tutmaz, tülüydü perdesine girişeyim diyorum, mobilyaları sıfırlayayım diyorum, onu diyorum bunu diyorum gene oturuyorum bacım.Her şeyi yapmak ya da değiştirmek de ha deyince olmuyor tabii ama evden çok fena soğudum.Bende taşınıp her şeyi arkamda bırakayım dedim, ee ha deyince de taşınamıyorsun.Bu sefer yeni ev gene tülüydü, perdesiydi sil baştan..Öff ne bileyim bacım ya...Şöyle bol yurtdışı seyehatli bir iş bulup kaçıp gidesim var yeminle, ev üstüme üstüme geliyor, onca söylenmeme garip gözlerle bakan eşim de sinirime dokunuyor, böyle depresif depresif oturuyorum.Çok feci ekmek almaya diye gitti, yurtdışına kaçtı haberine kapak olasım var ama kediyi nasıl o kadar yol götüreceğim bilmiyorum
He evet tek sorun kedinin ulaşım sorunu, yoksa kimse beni tutamazdı burda
Koşu bandı şeyini de çoook büyükmüş ya, dingil 40 parçaya sökmüş, o yüzden ikea'dan gelen 86 parçalık tabure gibi gelecek bizim eve.O yüzden eşimin bir halta yaramayan babası da el mecbur gelecek.Amaaan diyorum ben evinden vazgeçmişim, babası mı dokunacak..gelsin kursun otursunlar.Ben de ya gezmeye giderim ya anneme falan..Aman işte böyle depresif ve gidesi bol bir moddayım ama bu diyet yapmama, spordan hıncımı almama ve sizlerle güzel güzel muhabbet etmeme engel değil
Sen de darlanma, darlansan da gel bura, iki sohbet ederiz.
Bıyıklar da dert değil, birlikte salarız, ikimiz yan yana gelir hangimizinki uzun diye yarışma bile yaparız, canımız sağolsun ayol, kaç kez gelecez bu dünyaya
winston ilginnur ne güzel dertleşmişsiniz öyle beni de alın aranıza.
benim de gidesim var uzaklara ama bana bağlı ve muhtaç küçük bi insan var ortada. gidemiyosun bi yere. bugün parka götürdüm diye midir nedir çığrım çığrım çığrındı demin. ne derdi olduğunu anlayamadığımda kötü oluyo ya.
eşim annesigili çağırıp duruyodu telefonda, birilerini bizim evimize çağırıyosan benim fikrimi de soraydın dedim geçen gün, o gün bugündür sürüyo mevzu. sen annemlere gelmesin dedin, kendi annene gitmek istiyosun
evlilik çocuktan önce çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyomuş, sonrası daha zormuş. tabi level atladıkça zorlaşıcak di mi.
en son evlilik aşkı öldürür mü öldürdü mü diye düşünürken buldum kendimi.
kendimi çok pis yemeye veresim var. zor tutuyorum sabahtan beri. yoruldum her an ne yedim ne yemedim diye düşünmekten ama direniyorum.
winston ilginnur ne güzel dertleşmişsiniz öyle beni de alın aranıza.
benim de gidesim var uzaklara ama bana bağlı ve muhtaç küçük bi insan var ortada. gidemiyosun bi yere. bugün parka götürdüm diye midir nedir çığrım çığrım çığrındı demin. ne derdi olduğunu anlayamadığımda kötü oluyo ya.
eşim annesigili çağırıp duruyodu telefonda, birilerini bizim evimize çağırıyosan benim fikrimi de soraydın dedim geçen gün, o gün bugündür sürüyo mevzu. sen annemlere gelmesin dedin, kendi annene gitmek istiyosun
evlilik çocuktan önce çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyomuş, sonrası daha zormuş. tabi level atladıkça zorlaşıcak di mi.
en son evlilik aşkı öldürür mü öldürdü mü diye düşünürken buldum kendimi.
kendimi çok pis yemeye veresim var. zor tutuyorum sabahtan beri. yoruldum her an ne yedim ne yemedim diye düşünmekten ama direniyorum.
Gırgırına başınız sağolsun.
hilal tekrardan geçmiş olsun, bol bol su içmeyi unutma, daha çabuk atlatırsın.
yakar bacım sana da geçmiş olsun. yazık olmuş totoya 12 iğne nedir yahu, nasıl üşüttün o kadar.
telefondan okudum okudum bilgisayar başına oturdum yazayım diye, aklımda kalanlar bunlar. kaçamak, diyet, kilo ile ilgili olanlar kaçmış hehe
S_A uzun zaman ben de kullandım doğum kontrol hapı, akşam ya da sabah iç, akşamın içindeki saat değişimlerinden bişey olmaz. kilo aldırma olayına gelince eğer seni şişirdiğini iştahını çok açtığını hissediyosan ve bu etkiler 2-3 aydan sonra da devam ediyosa hapı değiştir. yani direk kilo aldırmıyo hap ama insanın dengesini bozuyo bi şekilde. sivilce yapmıştı biri bende, bi diğeri ödem tutmuştu. bikaçının böyle etkileri yoktu. deneye deneye bulmuştum hapımı.
Biz baştan beri pek sevişirdik
Çok şey etti, ah etmedim de, eşimin bana düğünde takmak için onca didinip borçlanıp aldığı beşi bir yerdeyi düğün sabahı çalmış, "ona taktırmayacağım" diye eşime geri vermemişti.Sanki parasını kendi vermiş gibi, hırsıza bak.
Sonra aradan 2 yıl geçti.Bu, Umre'ye gitti.Eşime de giderken "hani winston'a alıp da takamadığın 5i bir yerde vardı ya, onu bozdurup sattım, o parayla Umre görevimi yapmaya gidiyorum.Ona verip harcayacağına o, bak ben din için kullanıyorum" falan demiş.Bu çok üzmüştü beni, anlatamam yani.İçim öyle bir yandı ki, dedim o harcadığın para, benden çaldığın, benim hakkım olan para senin hastane masrafın olsun inşallah, sürüm sürün sürün.
İstanbul'a geldi, bacakları tutmaz oldu, yok kemiğinin suyu bitmiş, yok bilmemne.Fizik tedaviler, hastaneler, ameliyatlar...Şu an tuvalete bile sürüne sürüne birinin desteğiyle gidiyormuş.Ve en komiği ne biliyor musun; eşime hala "ben kimin ahını aldım da böyle oldum" diyormuş...Ben de "uzaklarda aramasın, yakınına baksın" diyorum...
Amaaan neyse..
Hepimize hafif, mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum bacılar
Gırgırına başınız sağolsun.
hilal tekrardan geçmiş olsun, bol bol su içmeyi unutma, daha çabuk atlatırsın.
yakar bacım sana da geçmiş olsun. yazık olmuş totoya 12 iğne nedir yahu, nasıl üşüttün o kadar.
telefondan okudum okudum bilgisayar başına oturdum yazayım diye, aklımda kalanlar bunlar. kaçamak, diyet, kilo ile ilgili olanlar kaçmış hehe
S_A uzun zaman ben de kullandım doğum kontrol hapı, akşam ya da sabah iç, akşamın içindeki saat değişimlerinden bişey olmaz. kilo aldırma olayına gelince eğer seni şişirdiğini iştahını çok açtığını hissediyosan ve bu etkiler 2-3 aydan sonra da devam ediyosa hapı değiştir. yani direk kilo aldırmıyo hap ama insanın dengesini bozuyo bi şekilde. sivilce yapmıştı biri bende, bi diğeri ödem tutmuştu. bikaçının böyle etkileri yoktu. deneye deneye bulmuştum hapımı.
İlginnur en son acuk depresifti, belkim ben gibi inzivaya kaçmıştır.
Grupta bol yay burcu vardı sanırım.Geçen annemin astrolog bir arkadaşı var, burç neyin konuşuyorlarmış.
Annem de benden dolayı yayı falan sormuş, tabii daha doğum tarihli , saatli falan bir şekilde.
Kadın da genel olarak; para olarak kurumuşlar, duygusal olarak kurumuşlar, şişman yaylar bile kilo verip kurumuş bu dönemde, ayy hep kurumuş, hep dertli, hep depresif" falan demiş.Annem de beni arıyor "sen diyet yaptım, spor yaptım eridim deme boşa, yaylar dertten kederden kilo vermişse vermiş bu dönemde" diyor
O yüzden hani bazen diyorum ya Mars girdi diye, az biraz yaylara mars girmiş, biraz depresyon, alınganlık ve çabuk sinirlenme ve sonucunda bazısında yemeğe vurma durumu ve ben gibi bazısında sinirden yemeği bile görememe sendromu ile yaylar bu sene biraz zorlanmış.
Anam, Rezzan Kiraz gibi oldum he..Şimdi sırada Akrepler dermişim
Valla canim esin almaya calismamismi besibiyerdeyi??
kaynanada oh olsun ne demek ya taktirmam ben onu geline... terbiyesiz ya ...kusura bakma...
hi boya nedeniyle yurt disina gelmek isteyenlere vize alayim isvicreye gelin
30 yaşında adam anasını dövecek değil ya bacım, düğün sabahı itişip tepişmişler işte,kadın vermem de vermem deyince eşim gitmiş kredi kartıyla yenisini almış.O altının borcunu da öde babam ödedik mi, ödedik naapçan.Sonra da şaka gibi umreye gitmek için satmış, sevap işlemiş aklınca.Bir de benim için diyormuşki winston gelsin özür dilesin, ben affedeyim o da benim kızım.Ulan altınımı çaldın, düğünümü burnumdan getirdin, namusuma kadar laf uzatıp, anneme küfürler bile ettin, 3 yıldır seni kapımın önünden geçirmiyorum, kapından geçmiyorum bak sen gidip özür dileyip el öpecekmişim, sen gel benim tövbe yarabbim..anladınız onu işte..
Senin altın olayına da üzüldüm bacım ya, benim de yaram var ya bu konuda daha bir seni anladım, yanımda olaydın kucak kucak sarılırdık, birlikte kaynana dedikodusu yapardık
Benim de yaram bindallı da kalmıştır, kına gecemde eşim anasına önceden 600 lira vermiş, git bindallı al winston çok istiyor diye.Kadın da sen 1 hafta gez gez ara tara koca İstanbulda bulamamış.Eli boş, k.çı yaş gelmesin mi..
Bir de 50 kişi arasında, onca sülalemin arasında bana "sen kız olaydın, benim gözüme gireydin ben alırdım, ama almadım sana bindallı falan" dedi..Ben şok, sülale şok, kına gecemde bile sinir krizi geçirtmişti bana Allahın bin belası...
İçimde kaldı anasını satiim o kırmızı elbiseyi giymek.Şimdi kimin kınası olsa küçük emrah gibi oturuyorum bir kenarda ezik ezik.
Allaha havale ettim neyse...
Amaaan ilginnur'a dertlenme dedim, meğer dert bendeymiş yahu
İsviçre'ye kaçsam, sığınsam daha ne isterim bacım ama ora zengin yer, uçak bileti bile ne kadar paradır yahu
Bir de kaçsam da oradan beni bu tiple hemen kovalarlar, sınır dışı ederler.
Küçük minyon bir tip olsam saklanayım da, ayı kadar halimle her yerde göze batarım
Beni şu ana Yunanistan falan paklar, onlar aç ben aç, iki çıplak bir hamamda ohh
@sa;
İlahi bacım, yeşil çay boğazıma kaçtı mc donaldsa bindallıyla gitme durumuna koptum
Ben her evlenene diyorum mobilyadır, beyaz eşyadır odur budur kasmayın bunların telafisi daha iyisi olur ama her aklına estikçe dur ben gene düğün yapam, dur ben bindallıyla bugün işe gidem, dur balayına şura gidem..Olmuyor onlar işte..Gelinlikse içine sinecek, balayıysa istediğin yer olacak, bindallıysa bindallı, yok işte geri dönüşü..Şimdi zıkkımın kökü bir bindallı kaç para 100 lira 200 lira, alıp giyemez miyim? Giyerim, elime de bir direksiyon, kafama huni düt düt diye korna çalar anca sokak sokak gezerim, saçmalık olur yani.
Her şey yerinde zamanında güzel de işte her lafa karışan, her şeye karışan, insanın burnundan getirenler olmasa işte bunlar insanın içinde kalmayacak ya..gel de anlat...O yüzden böyle evlenecek olup kaynanaya yarananları gördükçe cinnetim geliyor, "evet annecim gelinliği siz seçin, evet annecim sizle otururum, evet annecim siz bilirsiniz, evet siz alın, siz satın"...sonra 3 gün sonra buraya gelip vay istediğim olmadı, vay kaynanam şöyle dedi, böyle dedi..Hangi masal aleminde yaşıyorlar onu da bilmiyorum ya..neyse..
İlginnnuuuuuurrrr uleeeyyyn , seni neşelendirecem diye ben kedere gark oldum üleeeyn neredesin..Umarım yüzün gülüyordur, depresif moddan çıkmışsındır..Sa ile ben derdin dibine vurduk yahu bu gece
Ne yaptınız bacılar tam efkar akşamı olmuş.
Bizim memleketler uzak cumartesi günü eşim kendi kendine evlendi orda, akşamına ben kendi kendime kına yakındım. Gec se yola çıkıp pazar sabahı beni aldılar ahanda size düğün.
Açık hava mı çarptı kem göz mü değdi oğlan pek ağladı bu akşam. Annesine oku falan diyo eşim telefonda, onun ettiği laf şu. Zemheri soğuğu güneş de olsa çarpar. Be kadın dediğin gibiyse bile olan olmuş sen bu lafı niye söyledin şimdi. Bize ne faydası oldu? Sanki benden iyi düşünceksin oğlumu. Eşim de bi alem, ana kız mübarek ikisi ne anlatıyosun herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?