Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın herkese.
Yediklerim göbeğime göbek katmış resmen. Hafiflemenin bi yolunu bulmalıyım bi anda 3 kilo almışın gibi.
30 dk yürüdüm az önce.
En hafifinden bir gün diliyorum hepimize.

günaydın herkezeeeeeeeeeegerçi tünaydın oldu ya:44:

amanınnn geçmişi okudumda benim derdim felan yokmuş be kız wiişton şormuşşun ya güldün mü diye şizin dertler benim derdi dövdü ben şimçik mutluyum şizde mutlu olun artık

ay canımya ağlayarak okudum reşmen hadi altınlar neyşede anneciğinin aldığı nı niye şattılar çok ama çok üzüldüm ben delirirdim emin ol

yukarda ağlattın şimdide gülecem diyeağzımdan yumurta leptopun ekranına fırladı

kız niye öyle diyorşun belki kadın ameliyat etirecekti oğlunu bak şimdi

Selam bu gün yoğunum pek giremiyom muhabbette önemliymiş bekar olan benim içinn tam dinlenmelik ama okuyamdım daha müsiat olunca gricem tekrar

Selamlaaar

Sabahtan kalkar kalkmaz ac karnina spor niyetine annem gile yuruyerek gittim pazar arabama attim nintendonun bütün esyalarini evime getrdim

Yürüdüm:

3256 metre
191 kalori
43 dakika

:)) süper spor oldu yani :))

Kahvaltida 1 dilim ekmek yedim yumurta domates peynir yedim

Nintendodada tartildim gene 76,5 cikti nooooluyor ya neden durdu bu kilo?

Almaktan iyidir diyorum kendi kendime bakalim yarin ne gosterecek tarti :)

kızlarrr merhabaaa hepinizden tek tek özür dilerim ((((cumadan beri giremiyorucum ve pazartesi işler çok yoğundu hafta sonunda bebişle ilgilenmkten misafir ağırlamaktann evi tıparlamaktann hiç ama hiç vakit bulamadımmmm
kaptancımmmmmmmm umarım sıkıntı vermedim sizlereeeee

zincirli kuyudan sesleniyorum. ben ölüyorummmmmm
kızlar meyersem ben bronşit olmuşum. totom acıyor bir yandan öksürüyorum biryandan. kızım elinde kitah . nalan talat diyor . hı hı diyorum . anne doğru düzgün ilgilen benle diyor. oğlum bir yandan of of . okuya gönderdim azıcık yatarım dedim . yok anacım rahat yok.eşim aradı banka kartımda sorun var senin kini al gel. ya ölüyorum . sonra geleyim . bugün ödemenin son günü. ya allah dedim kalktım çarşıya eşimin yanına resmen duvarlara tutunarak gittim geldim desem yeridir. yani anca bana mezarda rahat var . yok ordada günahlarım rahat vermez.
eve geldim sıcak bir çay aldım sabahtan kalan 1 kepekli tost kırıntısı vardı onu yedim. bakem kızlar ne etmiş diyordum ki . bizimkızlar dağıtmış ortalığı kaynana konusunda bir kitap yazacak hikaye var bende tam 10 yıldır o benle uğraşır ben onunla. ama cadı hep belaltı vurup alt etmez mi işte bana en çok o koyuyor
bir bayram günüydü onca yolu tepmiş hanımın yanına gitmişiz şükür edeceğine durmadan laf sokup durdu sende dayanamadım cevap verdim. kadın bastı çığlığı çocuk gibi attı kendini yere ağlıyor .sen bana nasıl öyle dersin ben anneyim. bu lafı bana söylemeyecektin. ana kalakaldım öyle. herkes koştu ne oldu ne oldu diye bağrışmalar. herkes kötü kötü bakıyor bana eşim kızmaya başladı bana . ne yapıyorsun zaten tansiyonu var ölecek kadın. inanın hayatımda öyle çirkeflik görmedim. yani beterin beteri var kızlar.birde buna aynı ayarda elti katıldı x2 yani. allahtan diğer elti ile iyiyiz. yazın falan mecbur gidince onunla muhattap oluyorum. diğer cin cücükleriyle pek biraraya gelmemeye çalışıyorum.
aman azıcık içemde gelem.

hayaytım eşinnnnn sana gazmı vermeye çalışıyorrr yoksaaaaaaa bazılarının gaz vermeeee anlayışı böyledirdeeeeeeeee kafasına kafasınaaa gözüne gözüneee

şu karatayy teyzemin diyetine çok özeniyorum yaaaaaa püff deli gibi yapasım varr ama ben iradesif tosbaaaa ( bozarım

ah ahh bu haftasonları çok fena yaaaaa deli gibi kaçamak yapıyrum((

evet ilginnur nerde, mihracee nerde?
mesaj sayma olayımız ne oldu.
haftasonu sırf buraya yazmıcam diye yedim inanın.
sıkıyönetim olsun takımda, benim gibi iradesizleri başı bol bırakmayalım.

ay burdayım buradayımmm giremedim giremedimmm bu nasıl bir yoğunluktur anlamıyorum ben yaa günler saatler yetmiyor bana artıkkk oğlum kuthanım seni seviyorum ama beni benlikten aldn evladım

aynen katılıyrum şu evlilik çocuktan öncesi ve sorasına bizdede doğum sendromu oldu melek kv gitti despot biri geldi oy oy neysee boşverdima çmayım konuyu geriliyorum sinirim bozuluyor sütüm gidecek

@yakar,
kııı bacım sen de koca kaynanayı yere serip, tuş etmişin daha da ben bir şey yapmadım diyosun
Böyle insanların yanında hep bir şahitlik edecek aklı selim insan lazım valla, olmadı mı ne yalanlar, ne iftiralar çıkar.
Bunlardaki oyun, hikaye bitmez.
Bazen yolun yarısına geldim, kaç nefeslik ömrüm kaldı işte daha iyi insan olayım, şunu yapayım, bunu yapayım, kalp kırmayayım falan diye kendimle sohbetleniyorum da bu 50 yaş 60 yaş üstü insanlara özellikle bu kaynanalara falan bakınca neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum, Allah sağlık sıhhat versin, herkes kendi yerine ölecek tabii ama yani yaşlılık başlamışsa, hastalıklar başlamışsa artık insan daha bir kendine çeki düzen vermezmi..Yok anam, sanırsın 20lik kız gibi oyunlar, kumpaslar, bilmemneler..

Ben geçen sene de sen böyle izin almıştın, ohh bacım yat dinlen keyfine bak demiştim de sanırım gene böyle şeyler olmuştu.Senin izinler biraz fazla mı yorucu oluyor ne bacım? :26: Ama çocuklar bir de eş bakıyorar ki hanım evde, ee bizle daha çok ilgilensin istiyorlar haliyle.Bir de adam grip olur yatak döşek yatar, ana bronşit olmuş o ne ki, kalkıp halaya bile durur..Dedem esprisine hep "dedeler ölmez, dedeler sürünür" derdi, o hesap analar ölmez, analar sürünür diyorum Geçmiş olsun bacım tekrardan.

Son düzenleme:
Tünaydınar bu arada herkeşlere
(herkeş yazınca kendimi Arap bacı ilginnur gibi hissettim he )

Öğlen kalktım, cuma da regl olacağım yeme içmeyi daha da dengeleyeyim diye ne yesem ne yesem düşünüyorum, kanalların birinde bir doktor vardı, şu çok konuşup, sanki ölümsüzlüğün sırrını veriyormuş gibi heyecanlı anlatan, bilgiden çok show yapan kara suratlı adam vardı işte..Neyse bende uzuncadır meyve yemedim, dedim bir portakal yiyeyim vay ona laf etti, dedim bir dilim etimek kemireyim nerdeyse 2 aydır yemiyorum ekmek, vay dedi yağlar ve karbon vücuda direkt yapışır gitmez , siz pro yiyin.İyi dedim 2 yumurta haşlayayım, bu sefer yok beyazını ye, yok sarısını yeme, dedim zıkkımın kökü, kapadım televizyonu Ben ki 21 kilo vermişim hacı, sen mi daha iyi biliyorsun, ben mi dedim arkasından adamın

He bu arada, regl döneminde kadınlar (lafa bak yok erkekler tövbe tövbe..) bir yumurta ile güne başlarsa ya da bir avuç badem, o gün boyunca açlık krizine girmezlermiş.
Adet döneminde aç olmuyoruz ki biz hödük, deli gibi tatlı istiyoruz, ohh yumurta yedim çikolata istemiyorum diyen kadın var mıdır yahu..İyice adama sinir oldum Bir de yanına bir adam çıkarmış, seni çok güzel zayıflattım değil mi? Diyetteyken canın bir şey çekmedi, her şeyi yedirdim değil mi? diye mal mal sorular sorup kendini övüyor.Hayır bu diyetisyenlere gidenler demek para vermiyorlar ki, böyle ekranlara denek gibi çıkarılmayı kabul ediyorlar.Yoksa ben her randevuya 300-500 dolar verecem, bir senede şu kaadar zayıflayıp sonra doktor x beni zayıflattı diye kanal kanal niye gezeyim ki? Vermişim parasını, tutmuşum boğazımı kilo vermişim, bitmiş gitmiş işte..

Neyse..hepimize hafif, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum. (Mümkün oldukça kaynanasız )

ne kader varmış bende anacım. hasta olmak bile lüxbana. aynen öyle . geçen sene hastalandım . evdeyim azıcık yatarım dedim evden kaçacak duruma geldim.bugün gene aynısı. dünden beri ne yemek listeleri bitti nede istekleri. utanmasalar baklava aç elcaazlarınla diyecekler. sabah kalkmışlar sanki açık büfedelerde paşatorunları biri tost diğeri börek gene oğlum insaflıymış mısır gevreği istedi. hastayım ben dr 12 iğneyi meze olsun diye yazmadı. neyse bacılar neymiş analar ölmez sürünürmüş. ha birde suçlu benim kendime niye iyi bakmıyormuşum

o dingili bende izledim 10 dk anca sabırettim. aziz yıldırmla tercüman çocuk neydi o çocuğun adı onun gibiydiler. anlat hadi nasıl zayıfladın söyle nasıl yaptık o fukarda he öyle oldu diyor. desene 10 yıllık maaşımı verdim sana elegüne ayıp olmasın diye hanımın diline düşmeyeyim diye tuttum boğazımı . salak salak he öyle oldu diyor.

hödükk haaaa ay ilahiii winstgon çok hoşşsunnn canım:) Allah gönlünün muradını versin.
kız sendne sonra menüleri yazarkenn pekkorkakr oldum avuç içi kadar üç beş kaşık falan yok yazım bir porsiyon yarım porsiyonD okurda şimdiii rezil olurum menülerle adam akıllı yazayım bari hehe ama kaçgündürde tırsıyorum yazamıyorum

mihrace hoşgeldin, bi daha böyle gelmemezlik yapma bacım. yoksa kilolar baki kalıcak bizle.

yakar ah bacım ah ana olmak zormuş, onu öğrendim, çocukları anladım yani de o eşine noluyomuş. yolda bayıldım millet tuttu deseydin hasta hasta çağırmayı göreydi.

sabah yürüyüşümü yaptım, 12 gibi karatay kahvaltımı da yaptım, üstüne incirli tatlı yedim. hemen anlatayım süt ve incirden yapılıyo, sağlıklı bi tatlı tabi 2 yk yemek lazım, ben 3 yk yemişimdir. evi temizledim, hayatı sorguladım bi yandan, 2 gün sonra aynen kirlenecek ben temizliyorum, bu döngü nedir, kafesteki fare gibi dön babam dön nereye dedim. görümcem aradı, neyseki oğlan uyuyodu sesini duyayım mıçmıçlığını yapamadı. ( bunu da anlamıyorum yani, kaynanam da öyle her telefonda sesini duyayım telefonu uzat diyo sonra aşkımmm oğlummm diye bağırıyo, yazık oğlum da telefonu inceliyo tutsam ağzıma götürebilir miyim hesabı yapıyo ) sütlü kahve yaptım kendime onu içtim şimdi.

sabah 800 gr artıda çıktım, bugün salı, perşembeye kadar gider mi bu fazlalık en azından kilom aynı diye bildirim yapayım.

winston ben de açıp biraz karatay teyze mi dinlesem, hem yiyip hem kilo verebileceğimi sanıyorum son günlerde. karataya uygun şeyler olsa yediğim neyse. gece 11 de bi tabak meyve yiyerek nasıl kilo verilir. bi video açayım da akşam bi tepsi meyve mi yenir obezler desin aklım başıma gelsin.

selam kızlar haftasonu kaçırANLar olmuş galbaa..
ben de kaçırdım ama çok az.yani hiç kaçamaksız hafta uygulaması beni frenledi kısmen

bugün de film izledik ,patlamış mısır yedim accıcık:26:

menüm:
sabah
1yum,peynir-zeytin,2,5dil ekmek,az helva

ara:az mısır

akşam 4 gibi yedim:ıspanak,yoğurt,1dil ekmek

ara:7gibi az çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…